Go to content

Hirvitie 12

Kirkkonummi, Jolkby

rivitalo 1984 , 3h, k

Built
1984
Surface area
79 m²
Debt-free price
179 000 €

Target description

Viihtyisä rivitalokoti suositulla Jolkbyn alueella Keskusmetsän tuntumassa, Kirkkonummen keskustan läheisyydessä. Täältä pääsee helposti sekä Helsingin seudulle sekä luontoon ja meren äärelle. Lapsiperheille loistava koti, jossa koulut ja leikkipaikat ovat vain kivenheiton päässä. Tässä kodissa olohuone avautuu länteen päin piha-alueelle, jossa on viihtyisä terassi valokatteella. Kirsikkapuut ja istutukset tekevät tästä suojaisan kesäpäivän keitaan. Sisääntulon yhteydessäkin on piha-aluetta, jossa nurmikkoa ja istutuksia, sekä tilava varasto. Keittiötä ja kodinkoneita on uusittu vuonna 2022, ja muun muassa välitilan valaistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kylpyhuone on uusittu kauttaaltaan vuonna 2019, ja sen yhteydessä on sauna, jonka pienestä ikkunasta näkee ulos lauteilla istuessa. Pesutornille on hyvin tilaa ja uusi huippuimuri takaa hyvän ilmanvaihdon. Yläkerrassa on kylpyhuoneen ja saunan lisäksi kaksi avaraa makuuhuonetta kaapistoineen ja vaatehuoneineen. Rappujen yläpäähän on lisätty tasanne, joka taipuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Isommassa makuuhuoneessa on kaksi ikkunaa ja tästä saakin ison leikkihuoneen perheen pienimmille, tai tilavan makuuhuoneen parivuoteella. Olisiko tämä sinun toivomasi koti? Tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot sekä esittelyt: Taru Kaukovalta 044 725 4810 taru.kaukovalta@spkoti.fi

Basic information

Target number
20748558
Location
Hirvitie 12, 02400 Kirkkonummi
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h, k
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
79 m²
Total surface area
79 m²
More information about the area
Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 79 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Floors
1-2
Residential floors
2
Year of construction
1984
Commissioning year
1984
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
165 754,70 €
Velkaosuus
13 245,30 €
Debt-free price
179 000,00 €
Price per square meter
2 265,82 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
379,14 €/kk
Financing fee
143,29 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
522,43 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Yhtiökokous on antanut hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike, yhtiön talouden näin vaatiessa/salliessa.

Muut maksut

Water fee
23,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
8,00 €/kk
Sauna fee
5,00 €/kk
More information about fees
Huoneistokohtainen vesimittari, laskutus kulutuksen mukaan.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, antenni, kosteusmittaus tehty
More information 2
kiinteät valaisimet
Storage use
ulkovarasto myyjän käytössä
Energy class
C2018
Additional energy class information
Voimassa 27.5.2033 asti.
Condition
hyvä
Heating system
maalämpö
Views
Näkymä olohuoneesta asukkaan käytössä olevalle piha-alueelle, keittiöstä etupihalle parkkipaikan suuntaan, yläkerran makuuhuoneista piha-alueelle ja tielle, ja toiseen suuntaan etupihalle ja parkkipaikalle.
Other trade-significant information
Varainsiirtovero 1,5%. Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili
Roof type
harjakatto
Roofing material
pelti
Living room floor
laminaatti
Living room walls
maalattu
Description of the kitchen
Keittiö uusittu vuonna 2022 Ideko:n toimesta: kaapinovet, tasot, välitilat, kodinkoneet sekä valaistus.
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
laminaatti
Kitchen walls
maalattu
Kitchen equipment
liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Stove
keraaminen, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
2
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
maalattu
Description of the bathroom
Kylpyhuone kauttaaltaan uusittu v. 2019.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet
Toilet floor
muovi
Toilet walls
maalattu, osalaatoitus
Toilet equipment
peilikaappi, bidee-suihku
Number of toilets
2
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of storage facilities
Kodin sisäänkäynnin yhteydessä n. 4 m2 kokoinen, huoneistokohtainen varasto.
Other premises
Eteisessä tapetoitu seinä. Tuulikaapissa maalattu lasikuitutapetti ja laattalattia. Säilytystilaa lisätty rappujen yläpäähän, erilliselle tasanteelle.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet

Plot and zoning

Plot size
3494 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Alueella on voimassa asemakaava.
Pihan kuvaus
Asukkaan käytössä oleva piha-alue avautuu länteen päin, ja sinne paistaa aurinko aina iltaan saakka. Puisen terassin edustalla Istutuksina kirsikkapuu, perennoja sekä nurmea. Kukkapenkkejä reunustettu kivillä. Valokate tuo suojaisan paikan oleskeluun.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Hirvihaukka
Contact details of the property manager
Pia Moisio, Kirkkonummen Huolto, info@kirkkonummenhuolto.fi, puh. 09 2219090
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kirkkonummen Huolto
The housing company includes
sauna, urheiluvälinevarasto
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 12
Completed repairs
Selvitys yhtiössä suoritetuista huomattavista korjauksista: - Lämminveden pumpun vaihto 2023 - Maalämpöpumppu vuosihuollettu hoidetaan vuosittain Maalämpöhuoltokeskus Oy toimesta - Asuntojen väliaitojen uusiminen 2022 - Huoneistojen M, K, H, J, F ja I kylpyhuoneiden saneeraus ja valvonta 2022–2023 - A-D-huoneistojen kylpyhuoneiden saneeraus ja valvonta 2021 - Sähköturvallisuustarkastus tehty 2021 - Ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätö 2021 - Kylpyhuoneiden kartoitus Kirkkonummen Huolto Oy:n toimesta 2019 - Asfalttipaikkaukset v. 2019 - Hirvitie 12 E ja 12 G:n kylpyhuoneet vesivahinkokorjattu v. 2018–2019 - Katot huoltokunnostettu JHS-Service Oy:n toimesta v. 2018 - Maalämmön kompressori uusittu v. 2017 - Katot tarkastettu Icopal katon toimesta v. 2017 - Pihaan rakennettu jätekatos uudelle paikalla v. 2016 - Loput varastot pintalaudoitettu v. 2016 - Hirvitie 12 L huoneiston kylpyhuone remontoitu ja käyttövesiputket uusittu (vakuutuskorvausta saatu) v. 2016 - 4/7 varastojen pintalaudoituksista uusittu v. 2015 - Maalämpöpumppu vuosihuollettu Tom Allen Oy:n toimesta v. 2015 - 4/7 varastojen pintalaudoituksista uusittu v. 2015 - Antenni uusittu HD-Kelpoiseksi v. 2014 - Ilmanvaihtokanavien nuohous v. 2013 - Lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja patteriventtiilien uusiminen v. 2013 - Ulkovalaistuksen: numerovalaistus, pihavalaistus ja saunan kiukaan uusiminen v. 2013 - Lämmitysputkien uusiminen talojen välistä v. 2011 - Maalämpöön siirtyminen ja sähkökeskuksen sekä syöttökaapelin uusiminen v.2010–2011 - Lumiesteiden korjaaminen ja kourujen ohjurilistojen asentaminen v. 2010 - Vesikattojen pesu ja maalaus v. 2008 - Kattoturvatuotteiden asennus v. 2008 - Varastonovien uusiminen v. 2007 - Asuntojen ulko- ja takapihan ovien sekä lukituksen uusiminen v. 2003
Upcoming repairs
Taloyhtiöhallituksen yhtiökokoukselle esittämän 5-vuotiskorjaustarveselvityksen mukaan vuosille 2023-2028 korjaus tarpeita ovat: - Sähköturvallisuustarkastus ja puutteiden korjaaminen kaikissa asunnoissa - Yhteisen tilojen ulko-ovien uusiminen - Öljysäiliön poistaminen ja öljysäiliötilan ulkovälinevarasto-käyttöön valjastaminen - Ikkunoiden kuntoarviointi, uusiminen tarvittaessa ja puuosien maalaaminen - Asuintalojen puuosien huoltokunnostus/maalaus - Rivitalon ja omakotitaloalueen välisen aidan uusiminen/korjaaminen, sopimus olemassa, joka jakaa kustannuksia - Yhteisen piha-alueen kunnostus - Varastojen kattojen maalaaminen tarvittaessa - Taloyhtiön saunan uudistaminen

Services and transportation connections

Services
Tolsan K- market n. 1,5 km, Uimahalli n. 1,4 km, Urheilukentät ja -hallit n. 1,8 km, Citymarket ja Prisma n. 2,5 km. Keskusmetsän ulkoilualueet ja leikkipaikat noin 300 metrin etäisyydellä.
Traffic connections
Lähin linja-auto pysäkki n. 350m, Tolsan juna-asema n. 1,6 km, Kivenlahden metroasema n. 14,2 km.
Schools
Heikkilän koulu n. 100 m, Jokirinteen koulu n. 1,5 km, Winellskan ruotsinkielinen koulu n. 1,8 km, Porkkalan lukio n. 1,8 km.
Kindergarten
Solstugan ruotsinkielinen päiväkoti n. 1 km, Laajakallion päiväkoti n. 1,1 km, Jokirinteen päiväkoti n. 1,5 km.

Additional information links

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations