Go to content

Sudenkaari 47

Siuntio, Siuntion Keskusta

rivitalo 1974 , 2h+k+s

Built
1974
Surface area
59 m²
Debt-free price
98 000 €

Target description

Viihtyisä rivitalokaksio Siuntion keskustassa etsii uusia asukkaita. Tässä kodissa on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin ja toimiviin tilaratkaisuihin. Omassa saunassa tervaleppälauteet sekä paneelit, ja tunnelmallinen tähtitaivasvalaistus. Puustellin keittiössä on kauniit kaapistot, kaakelit ja kivitasot sekä mukavasti tilaa ruokapöydälle. Olohuone avautuu piha-alueelle päin, ja asukkaan käytössä on terassialue ja nurmea, jossa on myös tilaa istutuksille. Osa terassista on graniittilaattaa ja siihen on rakennettu metallinen kehikko, jota voi hyödyntää terassin sisustuksessa. Makuuhuoneessa on runsaasti kaappitilaa ja eteisessä tilava kuivauskaappi. Taloyhtiössä on kätevät pyykinpesu ja -kuivaustilat, ja lisäksi asukkaan käytössä autopaikka ja erillistä varastotilaa. Tämä asunto on ollut aikoinaan talonmiehen asuntona ja siksi se on erillään muista, joten seinänaapureita ei tässä rivitaloasunnossa ole. Olisiko tämä sinulle sopiva koti? Tervetuloa tutustumaan!

Basic information

Target number
20467109
Location
Sudenkaari 47, 02580 Siuntio
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h+k+s
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
59 m²
Total surface area
59 m²
More information about the area
Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 59 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
1974
Commissioning year
1974
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
98 000,00 €
Debt-free price
98 000,00 €
Price per square meter
1 661,02 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
295,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
295,00 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Hallituksella on valtuudet tarvittaessa periä 1-2 ylimääräistä vastiketta.

Muut maksut

Water fee
27,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
6,50 €/kk
Sauna fee
12,00 €/kk
More information about fees
Pesutupamaksu 2 e / kerta ja kuivaushuonemaksu 1,50 e / kerta.

More information about the apartment

Balcony orientation
kaakko
The apartment includes
parveke, oma sauna, antenni, kosteusmittaus tehty
Storage use
ulkovarasto myyjän käytössä
Energy class
E2013
Additional energy class information
Energiatodistus vanhentunut helmikuussa 2024, taloyhtiö tilaa uuden.
Condition
hyvä
More information about condition
Kaikki pinnat hyvässä kunnossa, asunnossa on käytetty korkealaatuisia materiaaleja.
Heating system
öljy, maakaasu
Views
Näkymä ikkunasta terassille josta aukeaa nurmea ja kalliosta puutarhaa, sekä taloyhtiön yhteistä piha-aluetta.
Completed repairs
Asunto muutettu talonmiehen asunnosta osakehuoneistoksi v. 2005. Muutoksen yhteydessä koko asunto remontoitu v. 2005 - 2011 nykyisen omistajan toimesta.
Other trade-significant information
Varainsiirtovero 1,5%. Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili
Roof type
Harjakatto (tässä asunnossa huopakatto)
Roofing material
Pelti (tässä asunnossa huopakatto)
Living room floor
parketti
Living room walls
maalattu
Description of the kitchen
Lattialämmitys. Puustellin keittiö asennettu v. 2011. Jääkaappi ja pakastin uusittu jälkeenpäin.
Kitchen countertops
kivi
Kitchen floor
laatta
Kitchen walls
kaakeli, maalattu
Kitchen equipment
astianpesukone, liesituuletin / hormi
Stove
induktio, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi, pakastin
Number of bedrooms
1
Bedroom floor
parketti
Bedroom walls
maalattu
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, asennettuja erikoisvarusteita
Description of the sauna
Seinäpaneeli sekä lauteet lauteet tervaleppää, kiukaan tausta kaakeloitu.
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu, osalaatoitus
Type of sauna stove
sähkökiuas
Other premises
Eteisessä laattalattia ja lattialämmitys, paneloitu katto jossa upotettu valaistus. Eteisessä myös kätevä kuivauskaappi.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, olohuoneen paneeliverho sekä apilla toimiva ovikello.

Plot and zoning

Plot size
13770 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Alueella voimassa asemakaava.
Pihan kuvaus
Piha-alueen ilmansuunta on kaakkoon. Terassi on osaksi lautaa ja osaksi graniittilaatta. Metallinen kehikko pihan sisustukseen kuuluu kauppaan.

Housing company

Housing company name
B Ab Sparsam-Säästäväinen As Oy
Contact details of the property manager
Kirkkonummen huolto, Tuula Murtonen, p. 09 221 9090, tuula.murtonen@kirkkonummenhuolto.fi
More information about maintenance
Sivutoiminen talonmies ja Kirkkonummen huolto.
The housing company includes
sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 36
Completed repairs
2002: Tasakatto muutettu harjakatoksi, huoltorakennuksen kattohuovat uusittu. 2002: Ulkoverhouksen puuosat uusittu, takapihan aidat uusittu. 2002: Ikkunan puitteet ja ovet maalattu, lisätty eristettä yläpohjaan. 2002: Ilmanvaihdon saneeraus (tuloilma venttiilit, huoneistokohtainen koneellinen) 2004: Autopaikoille ajastimet, alahuoltorakennuksen portaat uusittu. 2005: Tv-verkko digi-kelpoiseksi, ylä jätteenkeräilypaikka katettu. 2005: Uusittu käyttövesiputket, pannuhuone muutettu maakaasulle. 2005: Patteriventtiilit ja termostaatit uusittu. 2005: Pannuhuoneen laitteisto uusittu. 2005: Ulkopuoliset lämpölinjat uusittu, käyttöveden ja läm.linjojen sulut ja sulkukaivot uusittu. 2008: Lasten leikkipaikka saneeraus. 2009: Ulko- ja parvekeovet uusittu. 2011: Lämpökattilan vaihto. 2011: Lisätty lumiesteet, maalattu ja korjattu asuntojen väliset aidat. 2012: Korjattu parkkipaikkojen välinen sähkönsyöttökaapeli. 2012: Lämpökattilan paluukierron uudelleen järjestäminen, hormin kondenssikeräys. 2012: Liukumäen uusiminen sekä alustan muokkaaminen määräysten mukaiseksi. 2012: As Oy:n vastuulle kuuluvien kosteusvaurioiden korjaukset: A8, B12 ja D26. 2013: Ikkunoiden vaihto, IV-kanavien nuohous. 2014: Eteisten kattovalojen tarkistus ja kunnostus, ullakkotilojen tarkistusmittaukset. (osa) 2015: Antennipäivitykset kanavauudistusta varten. 2015: Huoltorakennuksien kattopinnoitteiden kuntotarkastus. 2015: Kattojen pesut ja homekäsittelyt, puunkaatoja. 2016: Asuinrakennusten huoltomaalaus. 2016: Pyykinkuivaustelineen aita uusittu. 2016: Ovikatosten rännit asennettu. 2017: Sähkönousujen korjaus, sulakekoon pienentäminen. 2018: Lämpökattilan korjaus, lämpölinjojen sekä sulkukaivon korjaus C-talo. 2018: Salaojahuuhtelu E-talo. 2018: Leikkipaikan välineet maalattu. 2019: Vaihdettu puolet väliaidoista. 2019: Lämmitysjärjestelmän vuoto korjattu. 2019: Pesutuvan/ mankelihuoneen lattian korjaus. 2021 2020: Loput väliaidat vaihdettu. 2020: Antennipäivitykset kanavauudistusta varten. 2020: Runkolinjaputken uusiminen, lämmönjakohuoneen ja C-talon väliltä. 2021: Yleisten tilojen lukituksen vaihto 2022: Uusittu lumiesteitä 2022: Vaihdettu Maakaasusta öljyyn 2023: Uusittu Lämmitys kattila 2023: Takapihan lumiesteet korjattu
Upcoming repairs
Taloyhtiöhallituksen yhtiökokoukselle esittämän 5-vuotiskorjaustarveselvityksen mukaan vuosille 2024-2028 korjaus tarpeita ovat: 2024: Piha, puiden kaatoa 2024: Huoltorakennus, huoltomaalaus 2024: Vesi- ja viemärijärjestelmä, salaoja ja sadevesikaivot puhdistettava hiekasta 2025: Perustukset ja runko, C talon päätyyn salaoja 2025 eteenpäin: Huoneistojen lukituksen vaihto Lisäksi Yhtiössä on suunniteltu VILP järjestelmän käyttöön ottamista öljylämmityksen rinnalle. VILP järjestelmä on edelleen suunnittelun alla.
Repairs have been decided
Kyllä
Other details about the housing company
Taloyhtiössä koneellinen ilmanpoisto. Vuoden 2023 yhtiökokouksessa päätettiin antaa hallitukselle valtuudet harkintansa mukaan vaihtaa lämmitykseen käytettyä energia muotoa öljyn ja maakaasun välillä, riippuen energialähteen hinnasta.

Services and transportation connections

Services
Siuntion keskustan palvelut: terveyskeskus ja hammashoitola n. 600 m, kirjasto n. 750 m, S-Market n. 1 km, urheilupuisto n. 1 km, tenniskenttä n. 800 m, Fennia Arena ja palloiluhalli n. 600 m. Hotelli Siuntio ja Siuntion uimahalli n. 6 km. Kirkkonummen kattavat palvelut n. 16,5 km.
Traffic connections
Juna-asema n. 1,2 km, lähin linja-auto pysäkki n. 350 m.
Schools
Aleksis Kiven koulu ja Siuntion ruotsinkielinen koulu n. 700 m.
Kindergarten
Jukolan ja Pikku-Lotan päiväkoti n. 400 m, ruotsinkielinen päiväkoti Lilla Alexis n. 700 m.

Additional information links

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations