Go to content

Harvsintie 168

Siuntio, Annila

omakotitalo 1980 , 5h,k,s,khh

Built
1980
Surface area
132 m²
Debt-free price
99 000 €

Target description

ESITTELY TI 30.7. KLO 17:00-17:30 TERVETULOA! Omakotitalo Siuntiossa lähellä Kirkkonummen rajaa etsii uusia asukkaita. Tämä koti kaipaa remonttia ja huolenpitoa, sekä sisältä että ulkoa. Koti on KUNTOTARKASTETTU 4/2024 joten pyydä rohkeasti raportti välittäjältä! Koti sijaitsee luonnonkauniilla ja rauhallisella puolen hehtaarin kokoisella tontilla. Talon takana kasvaa sammaleista metsää ja piha-alueen suuntaan aukeaa peltomaisemaa. Lisäksi pihapiiristä löytyy reilunkokoinen autovaja. Paljon remonttia on jo tehty, esimerkiksi uudet saunatilat otettiin hiljattain käyttöön, ja uuden asukkaan tehtäväksi jää kunnostustöiden saattaminen päätökseen. Myös jätevesijärjestelmä vaatii nykyvaatimukset täyttävän uusimisen. Kodissa on neljä makuuhuonetta, keittiö, avara olohuone takkoineen, saunaosasto sekä kodinhoitohuone. Olisiko sinusta tämän kodin huolehtijaksi? Potentiaalia on viihtyisään omakotitaloasumiseen luonnon helmassa. Tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot sekä esittelyt: Taru Kaukovalta 044 725 4810 taru.kaukovalta@spkoti.fi

Next showing

30.7.2024 at 17:00-17:30

Basic information

Target number
20526705
Location
Harvsintie 168, 02570 Siuntio
Type
omakotitalo
Apartment description
5h,k,s,khh
Rooms
5 Rooms
​​Living space surface area
132 m²
Other floor area
14 m²
Total surface area
146 m²
More information about the area
Asuinrakennuksen kerrosala on 146 m2 perustuen Siuntion kunnan antaman rakennus- ja huoneistorekisteriotteen tietoihin. Kerrosalan perusteella laskennallinen arvio huoneistoalasta on 132 m2. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja tosiasiallinen pinta-ala saattaa poiketa ilmoitetusta.
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
1980
Commissioning year
1980
Release
muu ehto
More information about vacating
4-6kk kaupanteosta

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
99 000,00 €
Debt-free price
99 000,00 €
Price per square meter
750,00 €/m²

Muut maksut

Property tax
349,89 e / v. 2023 €
Road toll
n. 160 e vuosi
More information about fees
Tiemaksu n. 160 e vuosi sisältää Harvsintien kunnossapidon ja aurauksen. Omalle tontille johtavan n. 60 m pitkän tien kunnossapidosta ja aurauksesta vastaa omistaja itse. Sähkö: Nykyisten omistajien sähkön vuosikulutus ollut noin 30700 kWh / v. 2022. Kulutus sisältää rakennuksen ja käyttöveden lämmityksen lisäksi kaiken käyttösähkön (kodinkoneet, viihde-elektroniikka, sisä- ja ulkovalaistus, ilmanvaihto, sauna, ym). 30700 kWh kulutus tarkoittaa euroissa keskimääräistä, sähkön ja sähkön siirron, kuukausikustannusta n. 432 euroa. (Lähde: Kilpailuttaja.fi, sähkön kilpailutus). Jätehuolto: Rosk n Rollin hinnaston mukaisesti (vuokra-astia). Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, antenni, tien käyttöön liittyvä oikeus
More information 2
verhotangot, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu
Energy class
E2018
Additional energy class information
Viimeinen voimassaolopäivä 16.04.2034.
Condition
välttävä
More information about condition
Asunnossa on tehty laajaa sisätilojen kunnostustyötä. Työ on kuitenkin monelta osaa kesken, ja jää uudelle omistajalle tehtäväksi.
Heating system
sähkö, Ilmalämpöpumppu
Heating system details
Kosteat tilat, keittiö ja keittiön viereinen makuuhuone lattialämmitys.
Fireplace
takka
Ventilation
painovoimainen
Water supply
oma, porakaivo
Drain
oma, saostuskaivo
Other trade-significant information
Kiinteistö sijaitsee pohjavesialueella. Kiinteistöä koskevaa suunnitelmaa ja selvitystä jätevesijärjestelmästä ja käyttö- ja huolto-ohjeita ei ole tehty. Kiinteistön jätevesijärjestelmä ei täytä harmaiden eikä mustien vesien osalta nykyisen lainsäädännön vaatimuksia ja vaatii uusimisen. Ostaja vastaa jätevesijärjestelmän uusimisesta nykysäädösten mukaiseksi. Varainsiirtovero 3%. Kiinnitykset: Kiinteistöön kohdistuvat panttikirjat 1 kpl, yhteensä 300 000 euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu
Rakennusmateriaali: Ulkoseinärakenteet vaativat tarkastusta ja uusimista.
Roof type
harjakatto
Roofing material
pelti
Living room floor
parketti
Living room walls
maalattu
Description of the kitchen
Kodinkoneet noin 2-3 vuotta käytössä, mikro vanhempi.
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
parketti
Kitchen walls
maalattu
Kitchen equipment
mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / hormi
Stove
induktio, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
4
Bedroom floor
parketti
Bedroom walls
maalattu, tapetti
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, lattialämmitys, suihku, kiinteät valaisimet
Toilet floor
laatta
Toilet walls
maalattu
Toilet equipment
lattialämmitys
Number of toilets
1
Description of the sauna
Sauna uusittu v. 2023. Saunan seinät, lämpökäsiteltyä haapaa, korotettu lattia tervaleppää, lauteet on mustaksi käsiteltyä kuusilankkua.
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
puukiuas
Utility room floor
laatta
Utility room wall
maalattu
Utility room equipment
pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, pöytätaso

Plot and zoning

Plot size
0,5 ha
Buildings
autotalli
Plot’s planning permission
Kiinteistö sijaitsee yleiskaava alueella, jossa ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä/suunnittelutarveratkaisua.
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
755-402-2-28
Property name
Kvarnbacka
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Pihapiiri tasainen ja osittain laskee loivasti pellolle. Peltoa on karttakuvan mukaiseen arvioon perustuen noin 900m2. Naapuri viimevuosina viljellyt viereisellä pellolla heinää ja apilaa. Talon etupihan ilmansuunta on länteen.
Zoning situation
Yleiskaava
Plot zoning information

Kiinteistö sijaitsee erillispientalojen alueella (A). Alueella voidaan rakentaa rakennusjärjestyksen mukaisesti erillispientaloja talousrakennuksineen ja/tai sellaisia työtiloja, jotka eivät aiheuta asumiselle haittaa. Noin 900 m2 tontista sijaistee Maa- ja metsätalousalueella (MT-2). Alue on tarkoitettu tehokkaan maa- ja metsätalouden harjoittamiseen, joka ei maisemakuvan vuoksi sovellu asunto-työpaikkarakentamiseen. Alueelle voidaan rakentaa vain maa- ja metsätalouden ja niihin liittyvien sivuelinkeinojen rakennuksia rakennusjärjestyksen mukaisesti. Alueen rakennusoikeus on sijoitettu saman maanomistajan A-, AP-, AM, AC, RA, RM, T- tai P-alueille tai se tulee käyttää M-1 -alueella. Rakennukset tulee sijoittaa tienvarteen tai maastollisesti ja maisemallisesti sopiviin paikkoihin. Rakennusten tulee tyypiltään sopia tilakeskuksen ja alueen muihin rakennuksiin.

Lisätietoa muista rakennuksista
Autotallin virallinen nimitys on autovaja. Autovajan kerrosala on 49,8 m², perustuen rakennuslupapiirustusten perusteella suoritettuun arvioon. Autovaja on loppukatselmoitu 17.3.1975. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja tosiasiallinen pinta-ala saattaa poiketa ilmoitetusta.
Ranta
oikeus vesialueisiin
Karhujärvi ja Harvasån

Services and transportation connections

Services
Kirkkonummen Veikkolan palvelut n.12,9 km. Lähipalvelut Siuntion kuntakeskus n. 14,5 km: ruokakaupat, terveysasema, ravintolat. Kirkkonummen kuntakeskuksen palvelut n. 16,4 km. Nummelan palvelut n. 16,5 km. Espoon Kauklahteen n. 19,9 km. Storträsk Uimaranta n. 4,5 km. Hotelli Silmu n. 1 km, Evitskog Övidsborg-seuratalo n. 3.9 km, Kurk Golf n. 8,8 km.
Traffic connections
Lähin linja-auto pysäkki noin 2,2 km, Kylmäläntie.
Schools
Aleksis Kiven koulu vuosiluokille 1-9 Siuntion keskustassa. Sjökullan ruotsinkielinen alakoulu n. 7,3 km.
Kindergarten
Siuntion keskustan päiväkodit mm, Jukolan päiväkoti ja pikku Lotan päiväkoti. Sjökullan ruotsinkielinen päiväkoti n. 7,3 km.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations