Go to content

Harvsintie 168

Siuntio, Annila

omakotitalo 1980 , 5h,k,s,khh

Built
1980
Surface area
132 m²
Debt-free price
154 000 €

Target description

Viihtyisä koti luonnonkauniilla ja rauhallisella paikalla Siuntiossa. Tässä kodissa on toimiva pohja ja kaikki tarpeellinen mukavaan asumiseen. Tilavassa olohuoneessa on isot ikkunat, joista aukeaa kaunis maisema sekä takka luomaan tunnelmaa. Makuuhuoneita on neljä, ja tarvittaessa esimerkiksi olohuoneen vieressä olevasta makuuhuoneesta saa kätevästi, vaikka toimistotilan. Tässä kodissa on melkein kaikki sisäpinnat ja -tilat viimeistelyä vaille kunnostettu, ja loppusilaus jää uusille asukkaille tehtäväksi. Saunaosasto kylpyhuoneineen on täysin uusittu, tämän päiväin hillityin sävyin. Tilava uusittu kodinhoitohuone helpottaa arkea, ja auttaa pitämään kodin siistinä. Talon takana kasvaa sammaleinen luonnontilassa oleva metsä. Talon edustalla on puustoa sekä peltomaisemaa. Pihassa on tilava autotalli, joka toimii hyvin myös harrastetilana. Lapsiperheille oiva paikka, pihalla riittää tilaa leikkiä ja temmeltää. Tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot sekä esittelyt: Taru Kaukovalta 044 725 4810 taru.kaukovalta@spkoti.fi Elisa Rinne 050 521 5212 elisa.rinne@spkoti.fi

Basic information

Target number
20526705
Location
Harvsintie 168, 02570 Siuntio
Type
omakotitalo
Apartment description
5h,k,s,khh
Rooms
5 Rooms
​​Living space surface area
132 m²
Other floor area
14 m²
Total surface area
146 m²
More information about the area
Asuinrakennuksen kerrosala on 146 m2 perustuen Siuntion kunnan antaman rakennus- ja huoneistorekisteriotteen tietoihin. Kerrosalan perusteella laskennallinen arvio huoneistoalasta on 132 m2. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja tosiasiallinen pinta-ala saattaa poiketa ilmoitetusta.
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
1980
Commissioning year
1980
Release
muu ehto
More information about vacating
4-6kk kaupanteosta

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
154 000,00 €
Debt-free price
154 000,00 €
Price per square meter
1 166,67 €/m²

Muut maksut

Property tax
349,89 e / v. 2023 €
Road toll
n. 160 e vuosi
More information about fees
Tiemaksu n. 160 e vuosi sisältää Harvsintien kunnossapidon ja aurauksen. Omalle tontille johtavan n. 60 m pitkän tien kunnossapidosta ja aurauksesta vastaa omistaja itse. Sähkö: Nykyisten omistajien sähkön vuosikulutus ollut noin 30700 kWh / v. 2022. Kulutus sisältää rakennuksen ja käyttöveden lämmityksen lisäksi kaiken käyttösähkön (kodinkoneet, viihde-elektroniikka, sisä- ja ulkovalaistus, ilmanvaihto, sauna, ym). 30700 kWh kulutus tarkoittaa euroissa keskimääräistä, sähkön ja sähkön siirron, kuukausikustannusta n. 432 euroa. (Lähde: Kilpailuttaja.fi, sähkön kilpailutus). Jätehuolto: Rosk n Rollin hinnaston mukaisesti (vuokra-astia).

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, tie perille, sähköliittymä siirtyy, antenni, kuntotarkastusta ei ole tehty, tien käyttöön liittyvä oikeus
More information 2
verhotangot, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu
More information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
Additional energy class information
Ostaja on tietoinen, ettei kaupan kohteesta ole laadittu lain edellyttämää energiatodistusta. Energiatodistus on lakisääteinen asiakirja ja sen hankinnasta vastaa rakennuksen omistaja. Kaupan osapuolet ovat tietoisia energistodistuksen hankkimatta jättämisen aiheuttamista mahdollisista seurauksista.
Condition
tyydyttävä
More information about condition
Asunnossa on tehty laaja sisätilojen kunnostustyö. Viimeistelytyö on kuitenkin monelta osaa kesken, ja jää uudelle omistajalle tehtäväksi. Nykyisen omistajan mukaan asuinrakennuksessa tulisi vielä tehdä esimerkiksi seuraavat sisätilojen kunnostustyöt: Maalausta ja listoituksien tekemistä, kylpyhuoneen ja Kodinhoitohuoneen viimeistelyt. Lisäksi katto, yläpohja ja julkisivut kaipaavat huomiota.
Heating system
sähkö, Ilmalämpöpumppu
Heating system details
Kosteat tilat, keittiö ja keittiön viereinen makuuhuone lattialämmitys.
Fireplace
takka
Ventilation
painovoimainen
Water supply
oma, porakaivo
Drain
oma, saostuskaivo
Transferred subscriptions
Sähköliittymä.
Other trade-significant information
Kiinteistö sijaitsee pohjavesialueella. Kiinteistöä koskevaa suunnitelmaa ja selvitystä jätevesijärjestelmästä ja käyttö- ja huolto-ohjeita ei ole tehty. Kiinteistön jätevesijärjestelmä ei täytä harmaiden eikä mustien vesien osalta nykyisen lainsäädännön vaatimuksia ja vaatii uusimisen. Ostaja vastaa jätevesijärjestelmän uusimisesta lainsäädännön mukaiseksi. Varainsiirtovero 3%. Kiinnitykset: Kiinteistöön kohdistuvat panttikirjat 1 kpl, yhteensä 300 000 euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu
Roof type
harjakatto
Roofing material
pelti
Living room floor
parketti
Living room walls
maalattu
Description of the kitchen
Kodinkoneet noin 2-3 vuotta käytössä, mikro vanhempi.
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
parketti
Kitchen walls
maalattu
Kitchen equipment
mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / hormi
Stove
induktio, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
4
Bedroom floor
parketti
Bedroom walls
maalattu, tapetti
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, lattialämmitys, suihku, kiinteät valaisimet
Toilet floor
laatta
Toilet walls
maalattu
Toilet equipment
lattialämmitys
Number of toilets
1
Description of the sauna
Sauna uusittu v. 2023. Saunan seinät, lämpökäsiteltyä haapaa, korotettu lattia tervaleppää, lauteet on mustaksi käsiteltyä kuusilankkua.
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
puukiuas
Utility room floor
laatta
Utility room wall
maalattu
Utility room equipment
pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, pöytätaso

Plot and zoning

Plot size
0,5 ha
Buildings
autotalli
Plot’s planning permission
Kohde sijaitsee yleiskaava alueella, jossa ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä/suunnittelutarveratkaisua.
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
755-402-2-28
Property name
Kvarnbacka
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Pihapiiri tasainen ja osittain laskee loivasti pellolle. Peltoa on karttakuvan mukaiseen arvioon perustuen noin 900m2. Naapuri viimevuosina viljellyt viereisellä pellolla heinää ja apilaa. Talon etupihan ilmansuunta on länteen.
Zoning situation
Yleiskaava
Plot zoning information

Yleiskaava. Kiinteistö sijaitsee erillispientalojen alueella (A). Alueella voidaan rakentaa rakennusjärjestyksen mukaisesti erillispientaloja talousrakennuksineen ja/tai sellaisia työtiloja, jotka eivät aiheuta asumiselle haittaa. Noin 900 m2 tontista sijaistee Maa- ja metsätalousalueella (MT-2). Alue on tarkoitettu tehokkaan maa- ja metsätalouden harjoittamiseen, joka ei maisemakuvan vuoksi sovellu asunto-työpaikkarakentamiseen. Alueelle voidaan rakentaa vain maa- ja metsätalouden ja niihin liittyvien sivuelinkeinojen rakennuksia rakennusjärjestyksen mukaisesti. Alueen rakennusoikeus on sijoitettu saman maanomistajan A-, AP-, AM, AC, RA, RM, T- tai P-alueille tai se tulee käyttää M-1 -alueella. Rakennukset tulee sijoittaa tienvarteen tai maastollisesti ja maisemallisesti sopiviin paikkoihin. Rakennusten tulee tyypiltään sopia tilakeskuksen ja alueen muihin rakennuksiin.

Lisätietoa muista rakennuksista
Autotallin virallinen nimitys on autovaja. Autovajan kerrosala on 49,8 m², perustuen rakennuslupapiirustusten perusteella suoritettuun arvioon. Autovaja on loppukatselmoitu 17.3.1975. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja tosiasiallinen pinta-ala saattaa poiketa ilmoitetusta.
Ranta
oikeus vesialueisiin
Karhujärvi ja Harvasån

Services and transportation connections

Services
Lähipalvelut Siuntion kuntakeskus n. 14,5 km: ruokakaupat, terveysasema, ravintolat. Veikkolan palvelut n.12,9 km. Nummelan palvelut n. 16,5 km. Kirkkonummen kuntakeskuksen palvelut n. 16,4 km. Hotelli Silmu n. 1 km, Evitskog Övidsborg-seuratalo n. 3.9km, Storträsk Uimaranta n. 4,5 km. Kurk Golf n. 8,8 km.
Traffic connections
Lähin linja-auto pysäkki noin 2,2 km, Kylmäläntie.
Schools
Aleksis Kiven koulu vuosiluokille 1-9 Siuntion keskustassa. Sjökullan ruotsinkielinen alakoulu n. 7,3 km.
Kindergarten
Siuntion keskustan päiväkodit mm, Jukolan päiväkoti ja pikku Lotan päiväkoti. Sjökullan ruotsinkielinen päiväkoti n. 7,3 km.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations