Go to content

Räisäläntie 28

Espoo, Laajalahti

paritalo 1990 , oh+k+3mh+tkh+ask+2kph/wc+khh+s+2var+at+parv

Built
1990
Surface area
156 m²
Debt-free price
724 000 €

Target description

ELEGANTTI, ISOIKKUNAINEN JA SUURELLEKIN PERHEELLE SOPIVA ASUNTO LAAJALAHDESSA KOULUN JA RAIDE-JOKERIN PYSÄKIN LÄHELLÄ. MONIPUOLISIA TILOJA, JOTKA MAHDOLLISTAVAT KOTONA VIIHTYMISEN, HARRASTAMISEN JA ETÄTYÖSKENTELYN. TÄSSÄ ASUNNOSSA EI OLE AHTAUDEN TUNNETTA. SÄILYTYSTILOJAKIN ON RIITTOISASTI. MALTILLISET ASUMISKUSTANNUKSET. Asunnossa on tyylikästä yhtenäistä tilaa oleiluun, ruuanlaittoon ja ruokailuun. Tänne mahtuu niin ison perheen olohuonekalusteet kuin ruokailuryhmäkin jopa 10 hengelle. Keittiössä on työskentely- ja säilytystilaa vaativankin kokin tarpeisiin. Ketitiön keskiössä on lisäksi keittiösaareke säilytystilalla ja ruokailupaikalla. Avara laaja tila on mitä parhain perhejuhlienkin viettoon isollakin vierasmäärällä. Olohuoneen jatkeena on länsiparveke, johon voit loihtia oman viihtyisän oleskelutilasi ja vehreän parvekepuutarhasi. Parvekkeella on markiisiverhot valmiiksi asennettuina. Kaikki makuuhuoneet, takkahuone ja askartelutila ovat reilun kokoisia. Niissä ovat viihtyneet sekä aikuiset, nuoret, lapset että vieraatkin. Vaatteiden säilytykseen on isoja liukuovikomeroita. Lisäksi ikkunat ja ikkunanäkymät ovat miellyttävät. Molemmissa kerroksissa on suihkut ja wc:t, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja sopuisaa Suurikokoista lukollista takkahuonetta on käytetty Master Bedroomina. Kaunis takka luo huoneeseen tunnelmaa. Kylpyhuone sijaitsee kätevästi takkahuoneen vieressä. Takkahuoneesta on lisäksi käynti terassille. Hienosti valaistussa saunassa on hetivalmis kiuas ja saunan kylpyhuoneessa tuplasuihkut sekä suihkuseinän takana wc-istuin. Yläkerran kylpyhuoneessa on wc ja suihku. Siellä on lisäksi monia pieniä säilytyskaappeja isonkin perheen jäsenten tarvikkeille. Asunnossa on kaksi lämmintä varastotilaa sekä maanvaraista tilaa, johon on käyntiluukku toisesta varastosta. Lämpimässä autotallissa on paljon hyllytilaa sekä lavuaari vesipisteellä. Tervetuloa tutustumaan tähän sympaattiseen isoon asuntoon arvostetulla Laajalahden asuinalueella. Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Basic information

Target number
21904582
Location
Räisäläntie 28, 02140 Espoo
Type
paritalo
Ownership type
oma
Apartment description
oh+k+3mh+tkh+ask+2kph/wc+khh+s+2var+at+parv
Rooms
6 Rooms
​​Living space surface area
156 m²
Total surface area
156 m²
More information about the area
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+s+takkah.+ask.h.+k.hoitoh.+varasto+autotalli. Yhtiöjärjestyksessä ja isännöitsijäntodistuksessa on ilmoitettu pinta-alaksi 156m2. Espoon kaupungin Rakennus ja Huoneistorekisteriotteen 25.9.2023 mukaan asuinhuoneiston ala on 87m2. Muiden tilojen pinta-alaa ei voida asiakirjoista todentaa. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennuksen todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempi tai suurempi. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Floors
1-2
Residential floors
2
Year of construction
1990
Commissioning year
1990
Release
muu ehto
More information about vacating
31.1.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
724 000,00 €
Debt-free price
724 000,00 €
Price per square meter
4 641,03 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
468,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
468,00 €/kk

Muut maksut

Type of water fee
e / kk
More information about fees
Hoitovastike sisältää vedenkulutuksen kustannuksen eikä tasauslaskuja tehdä.

More information about the apartment

Balcony orientation
länsi
The apartment includes
parveke, oma sauna, antenni
Energy class
D2013
Additional energy class information
Energiatodistus laadittu 24.4.2015
Condition
hyvä
Heating system
muu
More information about the heating system
Kaukolämpö/vesikeskuslämmitys, sähköinen mukavuuslattialämmitys osassa alakertaa ja yläkerran kylpyhuoneessa, ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen tulo-poisto iv, LTO
Completed repairs
2006 Keittiöremontti 2009 Yläkerran kylpyhuoneremontti, alakerran saunan, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen remontti 2012 Kaapistojen muuttaminen liukuovikaapistoiksi ja maalausremontti 2013 Luvan mukainen takkaremontti sekä alakerran lattiapintojen uusiminen ja mukavuuslämmön asentaminen 2014 Ulkoportaan pinnan korjaaminen/ennalleensaattaminen
Other trade-significant information
Tilinpäätöksen 2022 mukaan taloyhtiö omistaa lisäksi 301m2 puistoalueeksi kaavoitetun tilan, jonka kiinteistötunnus on 49-405-1-230. Yhtiöjärjestyksen 4§:n mukaan osakas vastaa märkätilojen veden-/kosteudeneristyksen kunnossapidosta ja puutteiden korjauksesta. Taloyhtiössä on käytäntönä se, että osakkaat huolehtivat lumitöissä oman asuntonsa kohdan. Kun lunta on enemmän lumitöitä on tehty tarvittaessa enemmän. Syksyisin ja keväisin on järjestetty pihatalkoita taloyhtiössä. Niiden lisäksi osakkaat ovat hoitaneen oman etupihansa. Paritalojen edustat on istutettu samanlaisiksi ja taloyhtiön mukaan ne tulee myös sellaisina pitää. Takapihan on saanut istuttaa mieleisekseen. Lisäksi osakkailla on liputusvuorot niin, että osakas hoitaa oman liputusvuoronsa joka 10. kuukausi.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni, teräs
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Tiili
Description of the living room
Olohuone: Laskettavat verhot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Käynti länsiparvekkeelle.
Description of the kitchen
Keittiö: Erilliset jääkaapi ja pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, integroitu mikro, kivitasot ja saarekkeella puutaso, välitila laattaa, seinät maalattu ja lattia parkettia. Ruokailutila: Seinät maalattu ja lattia parkettia.
Description of the bedrooms
Mh1: Liukuovikomerot, laskettavat verhot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Mh2: Liukuovikomerot, laskettavat verhot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Mh3: Liukuovikomerot, laskettavat verhot, seinät maalattu ja lattia parkettia.
Number of bedrooms
3
Description of the bathroom
Yläkerran kph/wc: Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, bidee-suihku, lavuaari, peili, suurentava peili, allaslaatikosto, seinäkaappeja, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (kaukolämpö). Alakerran kph/wc: Kaksi suihkua, suihkuseinä, wc-istuin, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (kaukolämpö).
Description of the sauna
Sauna: Hetivalmis sähkökiuas, seinät paneelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (kaukolämpö).
Description of the utility room
Khh: Pesukoneliitäntä ja paikka pesutornille, komero, lavuaari, allaskaappi ja -laatikosto, kurasuihku, peili, ikkuna, säleverhot, seinät maalattua lasikuitutapettia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (kaukolämpö).
Other premises
Takkahuone: Liukuovikomerot, varaava takka, laskettava verho, käynti terassille, seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö, kaapeli). Askarteluhuone: Säleverho, liukuovikomerot, käynti pihalle, seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö, kaapeli). Pääsisäänkäynnin eteinen: Liukuovikomerot, seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys (kaukolämpö). Portaiden alla olevara lämmin varasto: Hyllyä, seinät maalattu ja lattia laattaa. Isompi lämmin varasto: Keskuspölynimuri, hyllyjä, tankoja, seinät maalattu ja lattia betonia. Lisäksi on maanvarainen tila, johon on käyntiluukku pienemmästä varastosta. Alakerran käytävä: Seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö, kaapeli).

Plot and zoning

Plot size
3083 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon kaupunki puh. 09 81621

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Räisäläntie 28
Contact details of the property manager
Yhtiön edustaja Kai Miller Hallituksen puheenjohtaja Puh. 0500 605 893
Maintenance
asukkaat
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 10
Housing company garages
10
Information on the housing company’s parking spaces
Jokaisen asunnon kohdalla on sähkötolppa, joissa jokaisessa tolpassa on kaksi pistokepaikkaa.
Completed repairs
2004 E: Lattialaatan ja seinän välin saumaus, listojen irroitus ja tiivistys, salaojan huhtelu ja purkuputkien toiminnan tarkastus Asunto Oy Räisäläntie 34:n sortuneen tukimuurin korjaus 2005 Kattojen läpivientien korjaus Leikkialueen nurmetus Pihakiveyksen korjaus, osakasvastuulla ja kustannuksella Maalaukset ja pintakäsittelyt, osakasvastuulla ja kustannuksella: Otsalautojen puhdistus ja maalaus, teräspalkkien ruostekohtien hionta ja maalaus, autotallin ja asuntojen takaovien (ml. yläterassin) pohjatyöt ja maalaus, kourujen puhdistus, kaiteiden hionta ja maalaus ja potkupellin asennus Jätekatoksen rakentaminen 2006 IV-koneiden moottorit uusittiin A1, D2 ja F Orapihlaja-aidan nuorennus Wc-pöntön sulkulevyn ja uimurin uusinta C2 Aidan vaakajuoksujen uusinta Varaston ulko-oven ja yläkaiteen maalaus Ulko-oven lukon vaihto E 2007 Wc-isutuimen sulkulevyn ja uimurin uusinta B2 ja D2 Aidan portin uusinta Antennivahvistimien pohjaosat vaihdettu Sadevesikaivojen tyhjennys ja pesu 2008 Jätekatoksen maalaus Kattorakenteiden korjaus ja sisäpuoliset maalaukset D1 ja F Wc-istuimen sulkulevyn ja uimurin uusinta F Parvekkeen oven lukon korjaus C1 Parvekkeiden otsapintojen, pystypilareiden ja sisäänkäyntien porraspielielementtien maalaus Porraspielielementtien rappauskorjaus F 2009 Vesikaton uusinta LVI-remontti (kaukolämmön alajakokeskuksen vaihto, patteri- ja linjasäätöventtiilien vaihto, lämmitysverkoston tasapainotus) 2010 Lämmitysverkoston pihalinjavuodon korjaus D kohdalla kattoremontin aiheuttamat sisäpuolen maalaustyöt A2, B1, B2 ja E Ulko-oven lukon vaihto C1 Wc-istuimen sulkulevyn ja uimurin uusinta A1 2011 Lauta-aidan lahonneiden osuuksien uusinta Autolämmitysrasioiden kellokytkinten uusinta 2012 IV-koneen moottorien uusinta, E Eteisen katossa ja seinässä vesivuodon aiheuttamat jäljet, vuodon syyn tutkiminen ja valumajälkien korjuas A2, B2 Viemärin kaadon osittainen korjaus D2 Rappauskorjaukset Antennien uusinta Ovikellojen soittopainikkeiden uusinta 2013 IV-koneiden uusinta ja IV-kanaviston pohdistus Lauta-aidan korjaus D1 kohdalla Ikkunapuitteiden, räystäiden, parvekekaiteiden ja parvekeritiläseinien maalauskunnostukset Autotallien ovien uusinta ja ulko-ovien lukkojen uusinta Alakerta, suihkusekoittajan juoksuputkine ja wc-uimurien uusinta A2, B1 Alakerran suihkusekoittajan karapesän uusinta A2 Vesipostien uusinta B1, C2 B1: elementtisauman korjaus, pihan avaus ja tuuletusputken asennus alapohjan alla olevan ryömöntätilan tuulettamiseksi, askarteluhuone, vesivuodon jälkien korjaus lattiassa ja seinässä 2014 Liesituulettimen hormin korjaus D1 Savuhormien nuohous Yläkerran wc-istuimen sulkulevyn ja vesipostin uusinta A2 Ulkoportaiden kunnostustyöt Pääoven lukkorungon korjaus B1 Wc-istuimien kuntotarkastus B2 2015 Lauta-aidan korjaus A, B, C Parveke- ja terassivalaisinten uusinta, ei A2 Parvekkeiden ja tearassien ulkopistorasioiden uusinta Autolämpötolppakellojen uusinta E
Upcoming repairs
Korjaustarveselvitys vuosille 2023-2028 2023 Julkisivujen paikkakorjaukset. Lisäksi aidan maalaus (D2:n osuus tontin kulmasta D1/D2-kulmaan sekä D1/D2-vlinen osuus D2:n puolelta). 2024 Sähköautojen latausmahdollisuuden järjestäminen 2025 Vuonna 2015 uusittujen aidan osuuksien huoltomaalaus ja julkisivujen kuntotutkimus 2028 Julkisivujen pintakäsittely
Other details about the housing company
Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön välittömään hallintaan jää tekninen tila 14m2.

Services and transportation connections

Services
Kävelyetäisyydellä ruokakauppa, ravintola ja kirjasto sekä nopea yhteys Leppävaaran Selloon ja Tapiolan Ainoaan, joissa monipuoliset palvelut.
Traffic connections
Tulevan Raide-Jokerin pysäkki ja bussilinjat lähellä. Lyhyt ajoyhteys Kehä I:lle ja Helsinkiin. Erinomaiset pyörätieverkostot.
Schools
Alueen läheisyydessä useita kouluja alakouluista yliopistoon. Laajalahden koulun mittava saneeraus ja laajennus on juuri valmistunut. Suosittu koulu, jonka koulualueelle halutaan muuttaa.
Kindergarten
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations