Go to content

Suotorpantie 10

Espoo, Pohjois-Tapiola

paritalo 1993 , 3-4h+k+rt+kph/wc+s+erillis-wc+tk+kuisti

Built
1993
Surface area
94.5 m²
Debt-free price
440 000 €

Target description

METSÄISEN PUISTON VIERESSÄ SIJAITSEVA ERITYISEN KAUNIS PARITALOHUONEISTO POHJOIS-TAPIOLAN PIENTALOALUEELLA. MAKUUHUONEITA OLLUT ALUNPERIN KOLME, TÄLLÄ HETKELLÄ KAKSI. KOLMAS MAKUUHUONE HELPOSTI TOTEUTETTAVISSA. TILAA ON HYVIN KOTONA VIIHTYVÄLLE PERHEELLE JA ETÄTYÖSKENTELYLLE. PIHA ON VEHREÄ JA VIIHTYISÄ, JA SIELLÄ ON SYMPAATTINEN ISO LEIKKIMÖKKI KIOSKILUUKULLA. EDULLISET ASUMISKUSTANNUKSET, NOPEAT KULKUYHTEYDET JA KAKSI HYVÄMAINEISTA KOULUAKIN KÄVELYETÄISYYDELLÄ. Tämä kaunis koti on luonnonvalon valaisema ympärivuotisesti. Olohuoneessa on korkeutta yli kolme metriä ja lattia-alaa on reilusti. Sinne mahtuu niin oma perhe, sukulaiset kuin ystävätkin. Tilaa on myös kunnollisille huonekaluille. Näkymä suurista monista ikkunoista on vehreän puutarhan suuntaan ja sen takana olevaan metsäiseen puistoon. Olohuoneen päädyissä on hulppeat makuuhuoneet, joissa myös on korkeutta ja samaa upeaa metsäistä vihernäkymää kuin olohuoneestakin. Molemmat makuuhuoneet on remontoitu taidokkaalla tyylillä. Ne ovat mitoitukseltaan reilun kokoiset ja niissä on myös paljon vaatekomeroita. Keittiö-ruokailutila sijaitsee olohuone-makuuhuonetasoa ylempänä. Se on suunniteltu käytännölliseksi ja visuaalisesti kauniiksi. Säilytys- ja työskentelytilaa on hyvin ja ikkunan vieressä on paikka ruokailuryhmälle. Sisääntulokerroksessa on lisäksi saunaosasto, erillis-wc sekä kuisti. Löylyhuoneessa on kauniin muotoiset lauteet ja vuolukivikiuas. Kylpyhuoneessa on tilaa peseytymiselle ja kodinhoitoaskareille. Myös ne on onnistuneesti toteutettu käytännön tarpeet huomioon ottaen. Kuistilla on tilaa ulkoilutarvikkeiden ja lastenrattaiden säilytykselle. Asunnon sisäänkäynnin vieressä on kaksi autopaikkaa ja taloyhtiön pihalla on pieni leikkipaikka. Alue on suosittua Pohjois-Tapiolan pientaloaluetta. Tervetuloa tutustumaan tähän eleganttiin kotiin vehreässä ympäristössä! Mikäli oma asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Basic information

Target number
20748192
Location
Suotorpantie 10, 02140 Espoo
Type
paritalo
Ownership type
oma
Apartment description
3-4h+k+rt+kph/wc+s+erillis-wc+tk+kuisti
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
94.5 m²
Total surface area
94.5 m²
More information about the area
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+s. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 94,5 m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Alkuperäinen sisäänkäyntiterassi on muutettu puolilämpimäksi kuistiksi. Muutokselle ei ole haettu rakennuslupaa. Kuistin pinta-ala on arviolta noin 8m2 eikä se sisälly asuintilojen pinta-alaan. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Asunnon todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittua pinta-alaa merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
1993
Commissioning year
1993
Release
muu ehto
More information about vacating
19.8.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
440 000,00 €
Debt-free price
440 000,00 €
Price per square meter
4 656,08 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
370,08 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
370,08 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Yhtiökokous 20.6.2023 päätti valtuuttaa hallituksen päättämään ylimääräisen vastikkeen perimisestä. 12 senttiä/osake marras- ja/tai joulukuussa, mikäli taloudellinen tilanne sitä vaatii. Myyjän mukaan näitä ei veloitettu. Yhtiökokouksen 3.5.2024 esityslistan mukaan tullaan esittämään toukokuun kattoremontin rahoittamisesta tilivaroin (yht. 4730€, asuintalovaraus 2015) sekä osakkailta kerättävän ylimääräisen hoitovastikkeen (yht. 5810€) avulla.

Muut maksut

Water fee
16,75 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Vesimaksusta ei tehdä tasauslaskutusta.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, antenni
Energy class
D2018
Additional energy class information
Laadittu 30.10.2018
Condition
tyydyttävä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen poisto, asuntokohtainen
Views
Viihtyisä vehreä näkymä monista isoista ikkunoista metsäiseen puistoon.
Completed repairs
2023 Leikkimökin rakentaminen takapihalle 2022 Pyyhepatterin poisto kylpyhuoneesta 2019 Wc-tilan wc-istuimen uusinta 2018 Kylpyhuoneen laatikosto ja taso 2017 Terassiremontti lehtikuusesta 2014 Keittiöremontti (A la carte) 2013 Sisääntulokuisti rakennettiin puolilämpimäksi 2011 Patteriventtiilien vaihto 2007 Saunan laajennus 2006 Kylpyhuoneen remontti
Other trade-significant information
Yhtiökokous 15.12.2021 on vahvistanut Liite muistioon 27.3.1994 -nimisen karttaliitteen, jossa on esitelty huoneistokohtaiset piha-alueet. Karttaliitteessä jätekatos on nykään sijoitettu eri suuntaan. Nyt myynnissä oleva kohde on yhtiöjärjestyksen mukaan virallisesti huoneisto B3. Myöhemmin huoneistoa on alettu nimetä huoneisto C:ksi. Huoneisto on kuitenkin virallisesti B3.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Tiili
Description of the living room
Olohuone: Säleverhot, seinät maalattu ja lattia parkettia.
Description of the kitchen
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, erillisuuni induktioliesi, astianpesukone, liesituuletin, kivitasot, välitila levyä, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Description of the bedrooms
Makuuhuone: 1: Vaatekomerot, säleverhot, seinät tapettia ja lattia parkettia. Makuuhuone 2: Vaatekomerot, säleverhot, seinät maalattu tai tapettia ja lattia parkettia. Kolmannen makuuhuoneen seinät on poistettu ja tila on yhtenäistä olohuoneen kanssa. Kolmannen makuuhuoneen saa muodostettua uudelleen.
Description of the bathroom
Kph/wc: Suihku, wc-istuin, lavuaari, lavuaaritaso, -kaapisto ja -laatikot, peili, pesukoneliitäntä, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö). Käynti kuistille.
Description of the toilets
Erillis-wc: Lavuaari, allaskaapisto, peili, seinät maalattu ja lattia laattaa.
Description of the sauna
Löylyhuone: Vuolukivi-sähkökiuas, lauteet, ikkuna, seinät paneelia ja lattia laattaa.
Description of storage facilities
Taloyhtiön käytännön mukaan jokaisella osakkaalla on käytössään kylmä varastotila, johon sisäänkäynti omalla avaimella.
Other premises
Ruokailutila: Säleverhot, seinät maalattu ja lattia laattaa Eteinen: Peililiukuovikomerot, seinät maalattu ja lattia laattaa Tuulikaappi: Seinät maalattu ja lattia laattaa Kuisti: Puolilämmin kuisti. Seinät maalattu tai tiiltä ja lattia laattaa
Muuta kauppaan kuuluvaa
Leikkimökki

Plot and zoning

Plot size
1552 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon kaupunki puh. 09 81621

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Espoon Suotorpantie 10
Contact details of the property manager
Isännöintiasioita hoitaa hallituksen puheenjohtaja Hans-Joachim Aho-Mantila hans.joachim.aho.mantila@gmail.com
Maintenance
asukkaat
Housing company parking spaces
Autopistokepaikkoja: 6
Information on the housing company’s parking spaces
Asunnon edessä kaksi autopaikkaa.
Completed repairs
Hallituksen selvityksen 19.4.2024 mukaan suoritetut kunnossapito- ja muutostyöt taloyhtiössä ovat seuraavat. Vuotta 2019 aiemmat kunnossapitotoimet on listattu hallitusten toimintakertomusten ja kirjanpitojen perusteella. 2023 Asunto A: Terassin tukipylvään vaihto ja yksittäisen patterin vaihto uuteen 2023 Hiekkalaatikon kunnostus ja täyttö hiekalla. 2022 Postilaatikoiden huoltomaalaus Asunto A, B ja C: Katon yläpohjatilan tarkistus. Eristeet kuivat ja hyvässä kunnossa, kulkusillat hyvässä kunnossa. Asunto C: Puuverhoilun huoltomaalaus 2021 Kaukolämpölaitteiston uusinta Asunnon A ja B puuverhoilun huoltomaalaus ja varastorakennuksen huoltomaalaus. 2020 Huippuimurien ja näiden turvakytkimien uusinta kaikissa asunnoissa. Salaojakuvaus 2019 Asunnon C wc-tilan wc-pöntön uusinta 2017 Autojen lämmityspistorasioiden uusinta (Kelosähkö Oy) 2014 Pylväsvalaisimen uusinta yhteisellä piha-alueella. IV-kanavien puhdistus 2011 Patteriventtiilien vaihto 2006 Asunnon C kylpyhuoneen märkätilan vesieristeen uusinta (osakkaiden teettämä remontti, jossa yhtiö kustansi vesieristyksen) 2005 Asunnon B huippuimurin uusinta. Asunnon B kylpyhuoneen märkätilan vesieristeen uusinta. 2000 Piha-alueen liikennöitävien osien päällystys betonisilla pihakivillä 1995 Sokkelien vierustojen mullan vaihto sepeliin Lisäksi yhtiössä on suoritettu pienempiä LVI-korjauksia (esim. pattereiden tiivistyksiä, wc-pönttöjen/viemäröinnin korjaukset, kaukolämpölaitteiston korjaukset, keittiön hanojen uusiminen).
Upcoming repairs
Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen 19.4.2024 mukaan 2024 huhtikuu: Perusvesikaivon ja sadevesikaivojen sakkapesien tyhjennys ja tontilla olevien puiden latvusten siistiminen. Tehty. 2024 toukokuu: Kattotiilien puhdistus ja pinnoitus, puurakenteisten kulkusiltojen uusiminen ja yläpohjatilan kulkusiltojen täydentäminen. Tehty. 2024 kesä-syksy: Autopaikkojen virtalähdepistokkeiden uusiminen moderneiksi hybridiautojen latausta varten, ja niin, että pistokkeiden sähkö on jatkossa asuntokohtaista. Tehty. 2024 syksy: Ilmanvaihtokanavien nuohous Muita Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaisia päätettyjä kunnossapitotoimia - Yhteisantennin korjaus tarvittaessa (2019 yhtiökokous) - Grohe Sense Guard valve-vedenohjauslaitteen asennus päävesijohtoputkeen, jos hallitus kokee sen tarpeelliksei (2022 yhtiökokous) Yhtiökokouksen 3.5.2024 Esityslistan mukaan kokouksessa tullaan käsittelemään kattoremontin rahoittamisesta tilivaroin (yht. 4730 euroa, asuintalovaraus 2015). Kustannukset tulevat osakkaiden maksettaviksi toukokuussa 2024. Yhtiökokouksen 2023 jälkeen ilmenneet korjaustarpeet - B- ja C-asunnon välissä kulkeva sadevesien syöksytorvi on tukossa Lisäksi asunnon A osakkaat ovat tuoneet esille, että heidän asunnossaan ainakin yhdestä käyttövesiputkien liitoksesta on löytynyt alkavaa pistekorroosiota ja kyseinen liitos on uusittu. (Yhtiökokous 20.6.2022).
Other details about the housing company
Yhtiön välittömään hallintaan jää teknistä tilaa n. 5m2.

Services and transportation connections

Services
Kauppoja ja kunnallisia palveluita Tapiolassa, Laajalahdessa ja Leppävaarassa, jonne molempin nopea ajoyhteys sekä autolla että pyörällä. Lähimmät ruokakaupat Pohjantorin K-Market ja Laajalahden Alepa. Lähellä lisäksi Bredis-kauppakeskittymä. Ruukinrannan luonnonsuojelualueella hienot ulkoilumaastot ja Tapiola Golf-kenttäkin kävelyetäisyydellä. Rakenteilla lisäksi Rosegarden-tennis- ja padelpainotteinen liikuntakeskus Laajalahteen.
Traffic connections
Nopea ajoyhteys Kehä I:lle, Länsiväylälle ja Helsingin keskustaan. Erinomaiset pyörätieverkostot. Tiheät bussi- ja Raide-Jokeri-linjat kävelyetäisyydellä.
Schools
Alueella ja alueen läheisyydessä useita kouluja. Kävelyetäisyydellä juuri valmistunut Pohjois-Tapiolan Yhtenäiskoulu, jossa vuosiluokat 1-9 sekä juuri remontoitu Laajalahden koulu.
Kindergarten
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja. Kielikylpypäiväkotiin parin kilometrin etappi.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations