Go to content

Laivalahdenkaari 42

Helsinki, Herttoniemenranta

kerrostalo 1999 , 2h+kk+s

Built
1999
Surface area
58 m²
Debt-free price
379 000 €

Target description

Tarjolla hyvän asumisen puitteet: ihastuttavan kaunis ylimmän kerroksen koti esteettömin merimaisemin! Ikkunapintaa ja parveke koko asunnon leveydeltä; pehmeä ilta-auringon valo luo miellyttävän tunnelman jokaisena vuodenaikana. Lasitettu parveke on niin iso, että vain mielikuvituksesi rajaa, mitä sinne haluat loihtia; ehkä istutat tomaatteja, salaattia ja laitat ruukkupuutarhan. Ja riippumaton, jossa nautit vapaahetkistä katsellen sataman elämää! Väljät neliöt luovat viihtyisyyttä ja kaikki tarpeellinen mahtuu vaivatta. Avokeittiön ja olohuoneen välillä on kiva saareketaso aamiaista ja nopeaa ruokailua varten. Keittiössä on hyvät säilytystilat ja riittävästi työtilaa. Ilmalämpöpumppu on asennettu kesähelteitä ajatellen. Makuuhuoneen tilanjako on esimerkki hyvästä suunnittelusta: huone on jaettu kahtia tyylikkäällä kolmiosaisella liukuovella. Halutessasi voit laittaa verhot liukuoven eteen, jolloin tilojen erillisyys korostuu. Oma sauna kruunaa kokonaisuuden. Vaatehuone sekä makuuhuoneen kaapistot tarjoavat riittävästi säilytystilaa. Herttoniemenrannan etelä- ja länsipää katselee Tullisaarenselälle. Lännessä vastarannalla on Kulosaari ja etelässä Tullisaaren puiston laajat viheralueet. Rantaa pitkin kävelet nopeasti Tuorinniemen läheiselle uimarannalle. Fillarilla teet mukavia retkiä Mustikkamaalle ja Korkeasaareen eikä täältä kauaa pyöräile keskustaankaan. Lähikauppa on kadun toisella puolella, erinomainen nepalilainen ravintola Mantra alakerrassa ja Hertsin monipuolinen kauppakeskus sekä metro varttitunnin kävelyn tai 10 minuutin bussimatkan päässä. Tervetuloa! Anne Korkeakoski Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 934 1111 anne.korkeakoski@spkoti.fi

Basic information

Target number
21519503
Location
Laivalahdenkaari 42, 00810 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h+kk+s
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
58 m²
Total surface area
58 m²
Floors
5
Residential floors
5
Year of construction
1999
Commissioning year
1999
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
378 146,72 €
Velkaosuus
853,28 €
Debt-free price
379 000,00 €
Price per square meter
6 534,48 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
324,80 €/kk
Financing fee
49,30 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
374,10 €/kk

Muut maksut

Water fee
22,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Autopaikat parkkialueilla P40 ja P27 27 euroa/kk. Autohallipaikka P10 67,00 euroa/kk. Huoneistoon kohdistuva pääomalaina RL1 lämmönvaihdin- ja julkisivulaina, jonka pääoma on 853,28 euroa/31.5.2024. Pääomavastike on 0,85 euroa/m2/kk, yhteensä 43,20 euroa/kk. Laina päättyy 31.12.2025. Korontarkastuspäivä on 22.11. Pankki veloittaa ylimääräisestä lyhennyksestä oman kulunsa ja isännöitsijäntoimisto Retta lainaosuuslaskelmasta oman kulunsa. Hallituksella on valtuudet tilanteen niin vaatiessa/salliessa joko kerätä yksi-kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tilikauden aikana tai jättää keräämättä. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Osakekirja on paperinen. Osakeryhmätunnus on OHH4Y5Z6MX8WT331. Uuden omistajan on haettava omistuksen sähköistä rekisteröintiä viimeistään kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Rekisteröinti kannattaa kuitenkin tehdä mahdollisimman pian, jotta uusi omistaja saa osakkaan oikeudet taloyhtiössä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisesta osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvasta kustannuksesta sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Velattomasta kauppahinnasta maksetaan 1,5 % varainsiirtovero kaupanteossa.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
länsi
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
More information 2
ilmalämpöpumppu
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
F2013
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
ilmanvaihto koneellinen poisto
Views
Ylimmän kerroksen esteettömät näkymät Laivalahden satamaan ja merelle länteen.
Completed repairs
HUONEISTON MUUTOSTYÖT 2024: -makuuhuoneen liukuoviaukon kavennus ja uuden liukuoven vaihto -makuuhuoneen jakaminen kahtia kolmiovisella lasiseinällä ja verhokisko lasiseinän yläkiskon viereen -uusi liesitaso 2022: Ilmalämpöpumpun asennus Kylpyhuone ja sauna: -suihkuseinän asennus -allaskaapin vaihto, altaan ja hanan vaihto -peilikaapin vaihtaminen peiliin Lattiamateriaalin uusinta vinyylikorkkilankuksi. Keittiö: -kaapistojen ovet uusittu -tasojen vaihto -altaan ja hanan vaihto -välitilan uudelleen laatoitus -liesikuvun vaihto uuteen integroituun Savo P-24 malliin 2018 Keittokomeron ja olohuoneen välisen seinän avaaminen
Other trade-significant information
Taloyhtiö osallistuu osakkaan omaehtoisessa kylpyhuoneremontissa vesieristyksen ja sen tekemisen korvaamiseen. Korvaussumma on maksimissaan 1500 euroa ja se maksetaan kuittia vastaan korkeintaan viidentoista vuoden välein huoneiston hyväksytyn loppukatselmuksen jälkeen. Osakkaan on varmistettava korvauksen saamisen edellytykset isännöitsijältä viimeistään tehdessään muutostyöilmoitusta. Osakas vastaa huoneistoon asennetun ilmalämpöpumpun ylläpidosta ja korjauksista niistä aiheutuvine kustannuksineen. Osakas vastaa myös kaikista ilmalämpöpumpun ja sen käytöstä yhtiölle, sen omistamalle rakennukselle tai toiselle osakkeenomistajalle mahdollisesti aiheutuvasta haitasta tai vahingosta. Omistajavaihdoksen yhteydessä ilmalämpöpumpusta aiheutuvat vastuut ja velvoitteet siirtyvät kokonaisuudessaan uudelle osakkaalle.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Bitumikermi
Living room floor
vinyylikorkki
Living room walls
maalattu
Description of the kitchen
Keittiön ja olohuoneen välillä saareketaso.
Kitchen countertops
puu
Kitchen floor
vinyylikorkki
Kitchen walls
maalattu, osalaatoitus
Kitchen equipment
liesikupu, astianpesukone
Stove
induktio, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
1
Bedroom floor
vinyylikorkki
Bedroom walls
maalattu
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Other premises
Eteisessä vaatekaapisto. Eteisestä käynti vaatehuoneeseen.

Plot and zoning

Plot size
3317 m²
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Helsingin kaupunki
Rent of the plot
122 517,25 €/vuosi
Plot rental period
31.12.2060
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Helsingin kaupunki asemakaavaosasto 09 310 1691 www.kartta.hel.fi->aineistot->kaavoitus ja liikennesuunnittelu->voimassa oleva asemakaava ja suunnitelmat

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Helsingin Laivalahdenkaari 42
Contact details of the property manager
Retta Isännöinti Olli Vesterinen, olli.vesterinen@retta.fi 010 228 2000 Sibeliuksenkatu 18 04400 Järvenpää
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Cosci-Tuning Oy
The housing company includes
urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 37
Housing company garage parking spaces
11
Information on the housing company’s parking spaces
Yhtiön autopaikat on vuokrattu Herttoniemen Pysäköinti Oy:ltä. Paikat ovat alueilla P10: 10 paikkaa, P27: 27 paikkaa ja P40 (halli):11 paikkaa. Yhtiö omistaa Herttoniemen Pysäköinti Oy:n osakkeet 41671-42526 (856 osaketta). Yhtiön pihalla on kaksi inva-paikkaa.
Completed repairs
2023 Pihan aitojen korjaus/uusinta. 2021 Sisäpihanpuolen osittainen ikkunaremontti. 2020 Parvekelasihuolto. Julkisivun puuosien uusiminen/huoltomaalaus. Julkisivujen kunnossapitokorjaus. 2019 Lämmönsiirrin ja patteriverkoston säätö. Julkisivun metalliosien maalaus. 2018 Elementtisaumausten uusiminen. B-C-rappujen välisen maanalaisen viemärin korjaus. 2018 Kiinteistön peruskuntoarvio. 2017 Kukkalaatikoiden uusiminen meren puoli. Lukituksen uusiminen Sento. C-portaan yhden parvekelinjauksen päätysaumojen uusinta. 2016 Porrashuoneiden ala-aulojen maalaus. Leikkipaikan pihavalaistuksen lisäys. A-rapun viemärin korjaus. Porrashuoneiden valaistuksen uusinta ledeiksi. 2015 Ilmanvaihtolaitteiden puhdistus ja säätö. Sisäpihanpuolen kukkalaatikoiden uusinta.
Upcoming repairs
Kunnossapitotarveselvitys vuoden 2024 yhtiökokoukselle: Ikkunat, parvekeovet tai parvekkeet: kunnossapitokorjaus, suositeltu aurinkosuojakalvot 2024 Ilmanvaihtojärjestelmä: kunnossapitokorjaus, suositeltu nuohous 2024 Salaojat ja -kaivot: kunnossapitokorjaus, suositeltu salaojien kuvaus/huuhtelu 2024 Vesi- ja viemäriputket: kunnossapitokorjaus, suositeltu pohjaviemäreiden kuvaus/huuhtelu 2024 Hissit: tutkimus/tarkastus, suositeltu hissien kuntoarvio 2024 Energiatodistus: energiatodistuksen uusiminen 2024 Kiinteistön peruskuntoarvio: tutkimus/tarkastus, suositeltu kuntoarvion päivitys 2024 Maalaus: kunnossapitokorjaus, suositeltu porrashuoneiden maalaus 2025 Piharakennukset, jäteastiat, aidat, tukimuurit, portaat ym: kunnossapitokorjaus, suositeltu muurin korjaus 2025 Kunnossapitotarveselvitys ei ole korjausohjelmaesitys. • Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen.
Other details about the housing company
Kiinteistössä ei ole väestönsuojaa. Lähin yleinen suoja on Sorsavuorenpuiston kalliosuoja osoitteessa Laivalahdenkaari 27.

Services and transportation connections

Services
Laivalahdenkaarella kadun vastakkaisella puolella lähikauppa K-Market. Herttoniemessä Lidl, kauppakeskus Hertsissä Prisma, apteekki, Tokmanni, kirjasto, kuntosali, ravintoloita ja kahviloita.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations