Go to content

Haikaranportti 6

Espoo, Laaksolahti

kerrostalo 2008 , 2h,k,s (Yj:n mukainen 2h+kk+s)

Built
2008
Surface area
50.5 m²
Debt-free price
179 900 €

Target description

HINTAA JUURI TARKISTETTU! VERTAAMALLA MUIHIN 2000- LUVULLA RAKENNETTUIHIN KOTEIHIN JA HUOMAATTE HINNAN OLEVAN ERITTÄIN KIINNOSTAVA JA KILPAILUKYKYINEN. SOITA JA SOVI OMA HENKILÖKOHTAINEN ESITTELY. TÄMÄ MYYDÄÄN NOPEASTI. Uudehko kaksio kivalla terassipihalla ja autohallipaikka mahdollisuus. Kiva ensimmäisen kerroksen pihallinen koti rauhallisella alueella Karakallion, Viherlaakson ja Laaksolahden kupeessa. Kaikki palvelut ovat hyvin tavoitettavissa julkisilla ja autolla keskeisien sijainnin ansiosta. Samoin alueella on myös erinomaiset ulkoilumahdollisuudet lähettyvillä. Koti soveltuu erinomaisesti esteettömyytensä ansiosta sinkuista pieniin perheisiin ja nuorista varttuneempiin. Aidatulla terassipihalla on pieni nurmikkoalue, jonne on käynti niin olohuoneesta kuin ulkopuolelta myös piha-alueen pienestä portista. Kodissa viihtyy näin myös koiraperheet. Kylpyhuone on tilava ja sinne mahtuu hyvin kodinhoitotoiminnot sekä pesutorni ja omassa saunassa voi nauttia löylyistä. Asunnon yhteydessä myydään erikseen autopaikkaosake hintaan 10 000 euroa, joka oikeuttaa autopaikkaan viereisessä autohallissa suojassa loskalta. Taloyhtiössä autopaikalle voi asentaa, ja osaan hallipaikoista on jo asennettukin, sähköautolle laturin asennusvalmiuden omalla kustannuksellaan. Isännöitsijältä tarkemmat tiedot. Myyjät ovat sanoneet itse viihtyneensä hyvin kodissa ja pitävät naapureita mukavina. Nyt vain tilat tulevat vastaan ja on aika siirtää tämä viihtyisä koti seuraaville asukkaille. Tule, ihastu ja osta tästä itsellesi ihana oma koti.

Basic information

Target number
21375960
Location
Haikaranportti 6, 02620 Espoo
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h,k,s (Yj:n mukainen 2h+kk+s)
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
50.5 m²
Total surface area
50.5 m²
Floors
1
Residential floors
4
Year of construction
2008
Commissioning year
2008
Release
muu ehto
More information about vacating
kaksi kuukautta kaupanteosta

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
179 900,00 €
Debt-free price
179 900,00 €
Price per square meter
3 562,38 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
247,45 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
247,45 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Yhtiökokous 2024: Päätettiin hyväksyä hallituksen esitys talousarviosta ja vastikkeista: 1.7.2024 alkaen hoitovastike 4,90 e/m2/kk, vesimaksu 26,00 e/hlö/kk, autohallipaikkavastike 44,00 e/paikka/kk ja pääomavastike 1 6,50 e/m2/kk. Muut maksut ilmenevät oheisesta talousarviosta.

Muut maksut

Water fee
26,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Hallituksella valtuus taloudellisen tilanteen niin vaatiessa kerätä enintään kaksi ylimääräistä hoito- ja/tai autotallivastiketta tai taloudellisen tilanteen niin salliessa jättää yksi tai useampi hoito- ja/tai autotallivastikkeita keräämättä. Autohallipaikka 44€/kk.

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
Yhtiöjärjestys 16§ koskee autopaikkoja
Balcony orientation
luode
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Condition
tyydyttävä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihtojärjestelmä: Huoneistokohtainen tulo-poisto
Completed repairs
2013 terassi

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roofing material
Kumibitumikermi
Description of the living room
Seinä maalattu, katto maalattu, lattia parketti (pientä kulumaa), eteisessä tapettikorosteseinä
Description of the kitchen
Seinä työtason seinälaatta, katto maalattu, lattia parketti
Kitchen equipment
mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Stove
keraaminen
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Description of the bedrooms
Seinä maalattu, koristetapetti (tapetti revennyt ikkunan vierestä), katto maalattu, lattia parketti (pientä kulumaa), makuuhuoneen vaatekaapissa kulumaa
Number of bedrooms
1
Description of the bathroom
uusittu bidee-suihku , uusittu suihkuhana, lattialämmitys (sähkö) Seinä kaakeli, katto puupaneeli, lattia kaakeli, kylpyhuoneen ovenkarmissa kulumaa.
Bathroom equipment
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, kylpyhuonekaapisto, asennettuja erikoisvarusteita
Type of sauna stove
sähkökiuas

Plot and zoning

Plot size
2962 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon kaupunki p. 09 8162 5000 tai https://kartat.espoo.fi/ims Espoon yleiskaava 2060 lisätietoa: https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/espoon-yleiskaava-2060#section-31870

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Espoon Huvitus
Contact details of the property manager
Aarre Isännöinti Oy / Teemu Metsälä p. 020 198 6700 asiakaspalvelu@aarre.com
Maintenance
huoltoyhtiö
The housing company includes
kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Housing company garage parking spaces
41
Information on the housing company’s parking spaces
Autohallipaikat omina osakkeina. Myyjällä autohallipaikka mikä myydään asunnon yhteydessä, hinta 10.000 euroa. Autohallipaikan vastike 40€/kk.
Completed repairs
2021 Parvekelasien huolto 2021 YIT suorittii lämpökuvaukset 10-vuotisvatuuseen kuuluvana työnä 2020 Varasto-ovien huoltomaalaukset 2019 Ikkunoiden tiiveyskorjauksia (YIT suoritti rakennuttajan vastuukorjauksena) 2019 Alapohjiin lisättiin kevytsoraa (YIT suoritti rakennuttajan vastuukorjauksena) 2019 A- ja B -talojen vialliset sähköpääkeskuksen ohjausmoduulien uusinnat 2019 Pohjaviemärien uusinta (YIT suoritti rakennuttajan vastuukorjauksena) 2019 Viemärien sukitukset (YIT suoritti rakennuttajan vastuukorjauksena) 2018 IV-järjestelmän puhdistus ja säätö
Upcoming repairs
2023 Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet LVI-pienkorjaukset Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet IV-suodattimien vaihdot huoneistoihin 2 kertaa vuodessa Pihakivien korjaukset Sokkelien elastisten saumojen korjaus tarvittavilta osin 2024 Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet LVI-pienkorjaukset Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet Salaojajärjestelmien huuhtelu ja sisäpuolinen tv-kuvaus Parvekelasien tarkastus ja huolto IV-suodattimien vaihdot huoneistoihin 2 kertaa vuodessa 2025 Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet LVI-pienkorjaukset Salaojajärjestelmien huuhtelu ja sisäpuolinen tv-kuvaus IV-järjestelmän puhdistus ja säätö IV-suodattimien vaihdot huoneistoihin 2 kertaa vuodessa 2026 Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet LVI-pienkorjaukset Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet Salaojajärjestelmien huuhtelu ja sisäpuolinen tv-kuvaus IV-järjestelmän puhdistus ja säätö Huoltomaalaukset IV-suodattimien vaihdot huoneistoihin 2 kertaa vuodessa 2027 Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet LVI-pienkorjaukset Salaojajärjestelmien huuhtelu ja sisäpuolinen tv-kuvaus IV-järjestelmän puhdistus ja säätö Huoltomaalaukset IV-suodattimien vaihdot huoneistoihin 2 kertaa vuodessa

Services and transportation connections

Services
S-market Karaportti 980 m, Alepa Viherlaakso 1230m, Kauppakeskus Sello n. 4,1 km. Laaksolahden jalkapallohalli 1890 m, Espoon kaupunginkirjasto Laaksolahti 2440 m.
Traffic connections
Linja-autopysäkki: Rastasniityntie 160 m Juna-asema: Kera 2230 m
Schools
Peruskoulu: Karakallion koulu 610 m, Karamalmens skola 1140 m, Viherlaakson koulu 1330 m. Lukio: Tapiolan lukio 3270m
Kindergarten
Espoon kaupunki Viheromppu ryhmäperhepäiväkoti 610 m Espoon kaupunki Viherkallion päiväkoti 750 m Espoon kaupunki Hirsikallion päiväkoti 1140 m

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations