Go to content

Keihäsrinne 15

Espoo, Kilo

paritalo 1985 , Oh, 3 mh, askarteluhuone k, s, terassi ja piha, autokatos. Yhtiöjärjestyksen mukaan 5h+k+s

Built
1985
Surface area
94 m²
Debt-free price
379 000 €

Target description

Tyylillä remontoitu koti. Tässä kodissa on isommallekin perheelle riittävästi tilaa tai jos tarvetta on etätyöhuoneille. Kodin alakerrassa on tilava olohuone ja siitä avautuva keittiö. Olohuoneesta on käynti myös julkisivuremontin yhteydessä rakennetulle lasitetulle terassille. Lisäksi on kodin hoitotilat, wc ja yksi huone. Yläkerrassa on kylpyhuone ja saunatilat, joista käynti parvekkeelle ja kolme makuuhuonetta, joista toisessa on parvi antamassa lisää tilaa. Kodin piha länteen ilta-aurinkoon ja on sopivan kokoinen pihaleikeille tai jos haluaa vaikka tehdä itselleen upean terassimaailman. Lähin kauppa ja juna-asema ovat kävelymatkan päässä. Kilon pientaloalue on aivan Leppävaaran kupeessa ja sen palvelut helposti tavoitettavissa. Soita ja sovi oma henkilökohtainen esittely.

Next showing

30.6.2024 at 18:00-18:30

Basic information

Target number
20420107
Location
Keihäsrinne 15, 02610 Espoo
Type
paritalo
Ownership type
oma
Apartment description
Oh, 3 mh, askarteluhuone k, s, terassi ja piha, autokatos. Yhtiöjärjestyksen mukaan 5h+k+s
Rooms
5 Rooms
​​Living space surface area
94 m²
Total surface area
94 m²
More information about the area
Huoneistoa D on laajennettu 90-luvulla ja taloyhtiön rakennusoikeutta on käytetty siihen. Silloin on huoneiston tiloja on laajennettu siirtämällä portaikkoa niin, että alakerran huone ja kylpyhuoneen viereinen huone on saatu hyötykäyttöön. Muutoksessa syntyneen huoneen ikkunapinta-ala verrattuna lattiapinta-alaan ei täytä asuinhuoneen määritelmää. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Floors
1
Residential floors
2
Year of construction
1985
Commissioning year
1985
Release
muu ehto
More information about vacating
Kaupanteossa

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
296 560,83 €
Velkaosuus
82 439,17 €
Debt-free price
379 000,00 €
Price per square meter
4 031,91 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
315,76 €/kk
Financing fee
507,01 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
822,77 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
kts. Yhtiöjärjestys: huoneiston D omistaja suorittaa vastikkeensa 5 % korotettuna. Vastikkeiden ero johtuu siitä, että asuntoon D on tehty laajennus, jossa on käytetty taloyhtiön jäljellä oleva rakennusoikeus. Korotetulla osuudella kompensoidaan osakkeiden lukumäärä vastaamaan neliöitä.

Muut maksut

Type of water fee
sisältyy vastikkeeseen
More information about fees
Sähkönkulutuksesta ei ole antaa tarkkaa tietoa. Vuonna 2022 on huoneistossa pidetty vain peruslämmöt päällä, mutta remontin aikana kulutus on ollut suurempaa. Omistajien arvio lämmitykselle on n. 12 000 kWh/ vuosi. Yhtiökokouksen päätökset 2023: Yhtiökokous myönsi yhtiön hallitukselle valtuutuksen, yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa, periä ylimääräinen yhtiövastike (=yhden kuukauden yhtiövastike) enintään kerran aikavälillä 1.7.2023-31.3.2024. hallitus esittää ja esitys hyväksyttiin, että aikavälillä 1.7.2023-30.6.2024 peritään liitteessä 4 eritellyt rahoitusvastikkeet. Rahoitusvastikkeet tuloutetaan yhtiön kirjanpidossa.

More information about the apartment

Balcony type
ulostyönnetty
Balcony orientation
pohjoinen
The apartment includes
parveke, oma sauna, antenni
More information 2
pihavarusteet
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
E2018
Condition
hyvä
Heating system
sähkö, Ilmalämpöpumppu
Fireplace
takka
Views
Kylpyhuoneesta mentävälle parvekkeelle näkymät ovat pohjoiseen yhtiön pihalle. Näkymät olohuoneesta ja kahdesta makuuhuoneesta ovat terassille ja pihalle länteen.
Completed repairs
Kylpyhuone (2018 keväällä valmistunut). Ei ole ollut vesivahinkoa – perusparannus. Julkisivuremontin yhteydessä huonot eristykset vesiputkissa - mennyt rikki 2021-2022 talvella, vakuutus korjannut. Ilmalämpöpumppu 2021 1997 taloyhtiön rakennusoikeutta on käytetty huoneiston D muutoksiin. Eteisen takana oleva huone ja yläkerrassa kylpyhuoneen viereinen huone on otettu käyttöön ja rappusia siirretty. (Tontilla käydessä laajennus on helppo huomata, kun käy katsomassa B asunnon kulmaa jossa on pieni pyöräkatos. Tämä kulma on se joka D asunnossa on rakennettu asuinkäyttöön.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu
Roof type
Harja/pulpetti
Roofing material
Pelti
Description of the living room
Lattia lauta kunnostettu ja maalattu 5/2024, seinät maalattu. Olohuoneessa takka ja käynti viihtyisään viherhuoneeseen.
Description of the kitchen
Remontoitu 5/2024 Keittiö: Ikea, induktioliesi, kiertoilma uuni, laminaattitasot, välitila laatta, damixa hana Lattia lautalattia Seinät maalattu
Description of the bedrooms
Makuuhuoneiden seinät maalattu ja laminaattilattia asennettu 5/2024
Description of the bathroom
Lattia laatoitettu, seinät kaakelia Suihku, kaapistot ja wc. Hana vaihdettu (damixa), Kylpyhuone uusittu arviolta 2018 keväällä vuosia sitten myyjän toimesta. Hyväkuntoinen. Lattian kaato on heikohko. Vedenohjausta parannettu.
Description of the toilets
WC-alakerta: hana uusittu (damixa) , peilikaappi uusittu ja wc istuin vaihdettu Erillisessä wc:ssä on pesukoneliitäntä.
Toilet floor
laatta
Toilet walls
maalattu
Description of the sauna
saunan lauteet käsitelty supisauna vahalla.
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of storage facilities
Ensimmäisen talon alakerrassa on yhtiön varasto ja siellä huoneistolle kuuluva varasto.
Other premises
Alakerran askarteluhuoneen lattia lautalattia, seinät maalattu. Ilmalämpöpumpun sähkötulo tässä huoneessa.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Takka. HUOM! takkaa on käytetty viimeksi vuonna 2020, ja sitä on käytetty silloin aktiivisesti. Takkaa ei ole käytetty ainakaan vuoden 2021 jälkeen. Nuohouksesta on aikaa yli 5 vuotta.

Plot and zoning

Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon kaupunki / https://kartat.espoo.fi/ims Lähialueella ei ole vireillä merkittäviä kaavamuutoksia.
Pihan kuvaus
Piha-alue on sopivan kokoinen ja siitä saa kivan pienellä laitolla. Kaikki pihalla olevat tavarat kuuluvat kauppaan kuten leikkimökki, komposti jne. Ostajan tulee tutustua pihan rajoihin.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Auringonkilo II Bostads Ab
Contact details of the property manager
Hallituksen puheenjohtaja Kim Matula sähköposti kim.matula@hotmail.com Kirjanpitotoimisto TALOTILI OY Talotilin toimipiste: Osoite Lumijoentie 1, 90400 Oulu PRH:n järjestelmästä ei voi jättää isännöitsijää nimeämättä. Taloyhtiö ostaa isännöinnin tarvittaessa Talotili Oy.ltä (sama kuin kirjanpito).
Maintenance
asukkaat
The number of housing company parking spaces
8
Completed repairs
2005 Suoritettu Katteen vaihto 2006 Suoritettu Talojen maalaus 2010 Suoritettu Salaojitus 2010 Suoritettu Yläkerran avattavat ikkunat vaihtotyö 2021: Julkisivu- ja alapohjaremontti erillisen suunnitelman mukaan, sis. tiiveyskorjauksen (Kiwa Inspecta) - Etupihan pintavesien ohjauksen parantaminen erillisen suunnitelman mukaan (Kiwa Inspecta) kts. liite korjaustyöselostus 2022: - Autokatoksen huoltomaalaus - Postilaatikoiden uusiminen - Lämminvesivaraajien uusiminen (1-2 kpl) - Etupihan kukkaistutukset (toteutettu osittain) 2023 - Syksyn aikana uusittiin katoille lumiesteitä mutta muita suurempia mullistuksia ei ole tapahtunut.
Upcoming repairs
Pitkän tähtäimen suunnitelma (PTS) Päivitetty 22.4.2023, hyväksytty 13.5.2023 2023 - Lämminvesivaraajan uusiminen (1 kpl) - Piha-aitojen uusinta (osittain) 2024 - Lämminvesivaraajien uusiminen (1-2 kpl) - Piha-aitojen uusinta (osittain) 2025 - Lukituksen uusiminen - Piha-aitojen uusinta (osittain) - Käyttövesiputkien kuntokartoitus 2026 - Salaojaputkien kuvaus ja huuhtelu 2027 - Ei suunniteltuja korjauksia
Repairs have been decided
Kyllä
Other details about the housing company
Taloyhtiössä on kellarivarasto, autokatospaikat kaikille ja pari vierasautopaikkaa. Rakennuksien rakenteet: Rakennuksen runkotyyppi: Paikallarakennettu Alapohjarakenteet: Tuulettuvia puurakenteisia alapohjia. A-huoneistossa betonirakenteinen kellari. Sokkelirakenteet: Betoni, puurimoitus, kuitusementtilevyt Ulkoseinärakenteet: Puurunkoisia, mineraalivillalla lämmöneristettyjä paneeliverhoiltuja seinärakenteita Vesikattorakenteet: Harjakattoisia, profiilipeltikate Ilmanvaihto: Koneellinen poistoilmanvaihto, suodattimella varustetut tuloilmaventtiilit

Services and transportation connections

Services
K-market Kilo 800m, Leppävaaran ja Kauniaisen palvelut kotimatkan varrella
More information about the services
Peruspalvelut kävelymatkan päässä
Traffic connections
Kilon juna-asema 850m, bussit: lähin 950m
Schools
Kilonpuiston koulu 850m, muita kouluja parin kilometrin säteellä.
Kindergarten
Useita alueella n. 1km

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations