Go to content

Teinintie 14

Helsinki, Oulunkylä

paritalo 1990 , 4mh, oh, k, 2xkph, s, erillis-wc, askarteluhuone, vh, terassi.

Built
1990
Surface area
176 m²
Debt-free price
590 000 €

Target description

Tervetuloa kotiin lapsiperheen unelmapaikalle Oulunkylän sydämessä! Tämä tilava kolmikerroksinen paritaloasunto tarjoaa täydellisen kodin suurelle perheelle tai perheelle, joka kaipaa makuuhuoneiden lisäksi tilaa etätyöskentelyyn. Sijainti on vertaansa vailla, aivan Oulunkylän palveluiden läheisyydessä ja ala-asteen vieressä, mikä tekee arjen pyörittämisestä vaivatonta ja mukavaa. Asunto on rakennettu vuonna 1990 ja se on osa neljän asunnon taloyhtiötä. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla ja lämmitysmuotona on kaukolämpö, joten hoitovastike sisältää lämmityksen. Neljä makuuhuonetta tarjoaa tilaa koko perheelle, ja lisäksi löytyy ikkunallinen askarteluhuone, joka voi toimia monipuolisesti esimerkiksi työ- tai harrastetilana. Lisäksi asunnossa on runsaasti varastotilaa, mikä helpottaa arjen järjestelyjä ja säilytystarpeita. Jaetusta autotallista löytyy tilaa niin itselle kuin naapurille ja autotallin eteen mahtuu hyvin parkkiin toinen auto. Autotalliosake myydään erillisenä osakkeena 20 000 euron hintaan. Asunto on erittäin valoisa ja hyvin pidetty, vaikka pinnoiltaan se onkin pitkälti alkuperäiskuntoinen. Ikkunat neljään eri ilmansuuntaan tekevät tilasta poikkeuksellisen avaran ja valoisan tuntuisen. Tämä koti tarjoaa mahdollisuuden remontoida koti omien mieltymysten mukaiseksi ja luoda juuri sellainen ympäristö, jossa arkenne voi kukoistaa! Tervetuloa tutustumaan. Asuntoa esitellään vain yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi. Sinua palvelee; Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Basic information

Target number
21238766
Location
Teinintie 14, 00640 Helsinki
Type
paritalo
Ownership type
oma
Apartment description
4mh, oh, k, 2xkph, s, erillis-wc, askarteluhuone, vh, terassi.
Rooms
6 Rooms
​​Living space surface area
176 m²
Total surface area
176 m²
More information about the area
Asunto koostuu yhtiöjärjestyksen mukaisesta huoneistoalasta 149m2 + varaston alasta 27m2 (varasto 27m2 = kellarikerroksessa sijaitseva askarteluhuone (ikkunallinen) ja varaston/vaatehuoneen (ikkunaton). Kellarikerroksen varastotila erillisellä osakekirjalla (G) sillä, alunperin suunnitteilla oli rakentaa paritalon kellarikerrokseen kahden asunnon yhteinen uima-allas tila, joka jo rakennusvaiheessa päätettiin olla rakentamatta ja huoneistot erotettiin myös kellarin osalta. Kellarikerroksessa sijaitseva 27m2 ei ole virallista asuinpinta-alaa. Lisäksi autohalli 18m2, jota ei ole laskettu pinta-aloihin mukaan. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu.
Floors
1
Residential floors
3
Year of construction
1990
Commissioning year
1990
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
590 000,00 €
Debt-free price
590 000,00 €
Price per square meter
3 352,27 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
731,25 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
731,25 €/kk

Muut maksut

Type of water fee
oma mittari
More information about fees
Taloyhtiö kaukolämmössä, eli lämmitys sisältyy vastikkeeseen. Vesimaksu oman kulutuksen mukaan huoneistossa sijaitsevien mittareiden mukaan / maksu kerran vuodessa. 27m2 ja autotallin osalta maksetaan puolikasta hoitovastiketta 40,50 €/kk. Hallitus valtuutus tarvittaessa periä enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

More information about the apartment

Balcony type
ulostyönnetty
Balcony orientation
länsi
The apartment includes
parveke, oma sauna, antenni
Additional energy class information
Taloyhtiössä ei ole teetetty voimassaolevaa energiatodistusta.
Condition
tyydyttävä
More information about condition
Asunto on siististi pidetty, mutta pinnat osittain alkuperäisiä.
Heating system
kaukolämpö
Fireplace
muu
Other description of the fireplace
avotakka
More information about the heating system
ilmanvaihto huippuimuri / koneellinen poisto
Views
Terassiparveke olohuoneesta lännen suuntaan.
Completed repairs
Alakerran kylpyhuone uusittu vedeneristeineen vuonna 2017. Kodinkoneita uusittu tarpeen mukaan. Pintoja maalattu tarpeen mukaan, parketti hiottu -97, seinät ja katot maalattu.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili, betoni
Wall materials
Seinät pääosin maalattu, osittain tapettia. Kylpyhuoneissa ja wc:ssä laattaa.
Flooring materials
Keski- ja yläkerroksessa pääosin mosaiikkiparketti, alakerroksessa pääosin laatta, askarteluhuoneessa mosaiikkiparketti. Kylpyhuoneissa, wc:ssä ja saunassa kaakeli.
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopakate
Roofing materials
Maalattu
Description of the living room
Valoisa ja kutsuva olohuone, jossa valtavat ikkunat kolmeen ilmansuuntaan.
Description of the kitchen
Vaalea keittiö, jossa runsaasti kaapistotilaa ja laskutilaa kahdella sivulla. Keittiössä varusteluna: täyskorkea jääkaappi ja pakastin, astianpesukone, liesi-uuni, liesituuletin.
Description of the bedrooms
Yläkerroksessa yksi makuuhuone, keskikerroksessa kolme makuuhuonetta joissa kaapistot, alimmassa kerroksessa askarteluhuone, joka soveltuu ikkunan ansiosta myös esim. työhuoneeksi.
Description of the bathroom
Keskikerroksessa kylpyhuone, jossa varusteluna suihkukaappi, peili, allas ja allaskaapisto, wc-istuin. Alakerroksessa remontoitu kylpyhuone, jossa varusteluna suihku, suihkuseinä, lattialämmitys. Alakerran kylpyhuoneen yhteydessä sauna.
Description of the toilets
Ylimmässä kerroksessa erillinen wc, jossa varusteluna wc-istuin, peili ja käsienpesuallas.
Description of the sauna
Saunan lattia uusittiin kylpyhuoneremontin yhteydessä. Nykyisillä asukkailla sauna ollut erittäin vähällä käytöllä.
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of the utility room
Kellarikerroksessa kylpyhuoneen vieressä pieni kodinhoitopiste/wc, jossa tila pesutornille ja pyykkikaappi.
Description of storage facilities
Asunnolle kuuluu taloyhtiön yhteisessä tilassa lämmin häkkivarasto n. 8m2, jonka lisäksi huoneistossa iso vaatehuone/varasto ja runsaasti kaapistotilaa.
Other premises
Alakerroksessa takkahuone, jossa avotakka, lisäksi vaatehuone sekä askarteluhuone joka toiminut nykyisillä omistajilla aikoinaan työhuone/mh tilana. Alakerrokseen oma sisäänkäynti Kinkeripolulta, alakerran sisäänkäynti toimii samalla kuraeteisenä kodinhoitohuoneen ollessa alakerrassa.

Plot and zoning

Plot size
1316,7 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Lähivuosien kaavoitussuunnitelmat ovat tuomassa uusia asuntoja ja palveluita Oulunkylään. Alueelle tavoitellaan jopa 5 000 uutta asukasta vuoteen 2030 mennessä. Oulunkylän keskustaa kehitetään raideliikenteen vaihtoasemana ja sinne rakennetaan lisää asuntoja, palveluja sekä liiketilaa päivittäistavara- ja muulle vähittäiskaupalle. Oulunkyläntien varteen suunnitellaan asuntoja ja uutta ylä- ja ala-asteen koulua. Käskynhaltijantietä muokataan bulevardimaisemmaksi ja kadun kummallekin puolelle rakennetaan uusia asuntoja noin 1 800 asukkaalle. Alueen läpi suunnitellaan kahta pohjois-eteläsuuntaista viherreittiä puistoaukioineen. Veräjämäkeen Maaherrantien varteen rakennetaan uusia asuinkerrostaloja ja Jokiniementien varteen on tulossa päiväkoti. Oulunkylässä ja Maunulassa on käynnissä tonttikohtaisia kaavoitushankkeita, joiden etenemistä voi seurata Helsingin karttapalvelussa. Lisätietoa suunnitelmista. Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ tai välittäjältä.
Pihan kuvaus
Taloyhtiössä piha-alueet yhteisiä, ei jaettu huoneistoille erikseen.

Housing company

Housing company name
Asunto-osakeyhtiö Teinitie 8
Contact details of the property manager
Taloyhtiössä omatoiminen isännöinti, kirjanpito ulkoistettu GSV Isännöinti- ja Tilipalvelu https://www.gsvisannointi.com/ info@gsvpalvelut.com
Maintenance
asukkaat
Housing company garages
4
Information on the housing company’s parking spaces
Autotallien lisäksi osakkailla mahdollisuus pitää toista autoa autotallin edessä.
Completed repairs
2024 Kaukolämpölaitteiston säätöventtiilin toimilaitteen ja venttiilin uusiminen 2024 Vesimittareiden uusiminen 2023 Katon läpivientien tiivistystä ja vesikatteen saumojen korjausta. 2023 Kiinteistön kuntokartoituksen ja pitkän tähtäimen suunnitelman (PTS) teettäminen. 2022 Kaikkien huoneistojen ilmanvaihtokanavien puhdistus ja As 14 A IV-puhdistus ja huippuimurin korjaus. 2021-22 Huoneistojen A ja B kaikkien ikkunoiden ja parvekeovien vaihtaminen. Huoneiston C eteisen katon maalaus. A ja D huoneiston osittainen tiiliseinän saumojen korjaus. Huoneistojen C ja D viallisten ikkunoiden pellitysten korjaus ja ikkunapokien tiivistys ja maalaus. 2020-21 A, B, C huoneistojen osalta myrskyn aiheuttamien kosteusvaurioiden korjaus 2016 Paritalojen pohjoisen puolen salaojituksen uusiminen, isodrän eristys ja kaivopumppaamon lisäys. A ja D kylpyhuoneiden uusiminen. 2013 Lämmönjakokeskuksen uusiminen 2010 Salaojan lisääminen paritalojen väliin, C huoneiston makuuhuoneen korjaus 2008 C/D eteläikkunoiden uusiminen 2005 Huoneisto B yläkerran etelän tiiliseinän korjaus, kylpyhuoneen uusiminen 2001 Huoneisto A saunaosaston lattian uusiminen 1997 C/D bitumikaton korjaus 1995 Kiveyksen asennus autotallien eteen 1993 A/B bitumikaton korjaus, C/D terassitason bitumikorjaus
Upcoming repairs
2023-24 Vesikatteen ja huippuimureiden uusiminen. Elastisten liikuntasaumojen paikkakorjaus. Parvekkeiden ja portaiden metallikaiteiden puhdistukset ruosteesta ja niiden maalaukset. 2024-25 Tiilisaumojen paikkakorjausta. Sokkeleiden huoltomaalaus. Viemäreiden ja salaojien huuhtelu ja kuvaus. 2025-26 Elastisten liikuntasaumojen uusiminen. A, C ja D huoneistojen etelä puolen tiiliseinän pinnoitus. Autotallien ovien uusiminen. 2026-27 Jätekatoksen korjaus/päivitys 2027-28 Lämmityksen tasapainotus ja säätö
Other details about the housing company
Tekninen tila, häkkikomerot ja pyörävarasto. Yhtiössä poikkeava tilikausi 1.5.-30.4. Taloyhtiö koostuu kahdesta paritalosta, joista toinen paritalo on valmistunut vuonna 1977 ja toinen 1990 (nyt myynnissä oleva huoneisto sijaitsee -90 rakennetussa paritalossa).

Services and transportation connections

Services
S-market Oulunkylä n. 470 m, K-supermarket Mustapekka n. 1470 m K-Market n. 1490 m, Oulunkylän kirjasto n. 510 m, Oulunkylän terveysasema n. 530 m, terveysaseman hammashoitola 530 m
Traffic connections
Pikaraitiotien valmistumisen myötä alueen saavutettavuus parani ja Oulunkylä kasvaa merkittävästi. Pikaraitiolinja 15 kohtaa pääradan Oulunkylän uudistuvassa keskustassa. Raitiovaunupysäkki: Oulunkylän keskusta n. 310 m Linja-autopysäkki: Harjantekijäntie n. 220 m Juna-asema: Oulunkylä n. 550 m
Schools
Oulunkylän ala-asteen koulu n. 90 m, Peruskoulu ja lukio: Oulunkylän yhteiskoulu n. 790 m, Erityiskoulu: Toivolan koulu n. 1450 m Peruskoulu: Koskelan ala-asteen koulu n. 1660 m Lukio: Helsingin luonnontiedelukio n. 3020 m
Kindergarten
Päiväkoti Norppa n. 290 m, Helsingfors stad daghemmet Ågeli n. 350 m, Oulunkylän englanninkielinen päiväkoti n. 440 m.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations