Go to content

Harakantie 6

Espoo, Leppävaara

kerrostalo 1962 , 2h+kk

Built
1962
Surface area
54 m²
Debt-free price
182 000 €

Target description

Nopeasti vapautuva valoisa kaksio. Hyvin hoidetusta yhtiöstä vapautumassa nyt koti, joka tarjoaa huoletonta asumista useaksi vuodeksi eteenpäin. Yhtiössä on kaksi taloa, joista talo A on valmistunut vuonna 1962 ja talo B vuonna 2005. Talossa A toteutettiin vuosina 2005-2006 täydellinen saneeraus, jolloin mm. vaihdettiin vesi- ja viemäriputket, rakennettiin kylpyhuoneet ja wc:t uusiksi, vaihdettiin huoneistojen ikkunat ja parvekeovet, asennetiin parvekelasit, uusittiin ilmastointi ja lisättiin lämpöeristystä katolle sekä julkisivulevyjen alle. Iso, valoa sisään tulviva olohuone mahdollistaa monipuoliset sisustusmahdollisuudet. Lisäksi tämän kodin kruununjalokivenä on olohuoneen iso tunnelmallinen avotakka, mikä onkin varsin harvinainen näky kerrostaloasunnossa. Olohuoneesta käynti lasitetulle etelänsuuntaiselle parvekkeelle. Sijainti on parasta A-luokkaa rauhallisella alueella Pohjois-Leppävaarassa, joten läheltä löytyy niin Sellon palvelut kuin myös julkiset liikenneyhteydet ja Leppävaaran urheilupuisto. Tervetuloa tutustumaan ja ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan aika yksityisesittelylle.

Basic information

Target number
21059264
Location
Harakantie 6, 02650 Espoo
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h+kk
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
54 m²
Total surface area
54 m²
More information about the area
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 54 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Floors
2
Residential floors
2
Year of construction
1962
Commissioning year
1962
Release
1.6.2024

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
182 000,00 €
Debt-free price
182 000,00 €
Price per square meter
3 370,37 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
313,20 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
313,20 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
DNA taloyhtiölaajakaista sisältyy vastikkeeseen. Lämpötolpallinen autopaikkamaksu 51 eur/kk, sähköautopaikkamaksu 63 eur/kk. Vuoden 2023 varsinainen tilinpäätöskokous pidetään 13.6.2024 ja hallitukselta saadun tiedon mukaan hoitovastikkeeseen ei ole tulossa korotusta.

Muut maksut

Water fee
24,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Sauna fee
9,00 €/kk

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
etelä
More information
laajakaista
The apartment includes
parveke, kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Energy class
C2018
Condition
tyydyttävä
Heating system
kaukolämpö, muu
Fireplace
takka
More information about the heating system
Ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen tulo ja poisto
Other trade-significant information
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 12.6.2023 annettiin hallitukselle valtuutus taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa, enintään 1 kk hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen. Perintävaltuutus on myös mahdollinen koskemaan tarvittaessa vain joko A- tai B-taloa. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

Spaces and materials

Construction and surface materials
muu
Flooring materials
Eteisessä, keittiössä ja makuuhuoneessa eukalyptusparketti. Olohuoneessa kalanruotoparketti.
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Bitumihuopa
Living room floor
parketti
Living room walls
maalattu, tapetti
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
parketti
Kitchen walls
kaakeli, maalattu
Kitchen equipment
liesikupu, astianpesukone
Stove
keraaminen
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Description of the bedrooms
Liukuovikaapisto
Number of bedrooms
1
Bedroom floor
parketti
Bedroom walls
maalattu, tapetti
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto

Plot and zoning

Plot size
1853 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon kaupunki, p. 09 816 21

Housing company

Housing company name
As Oy Mäkkylän Kauppakulma
Contact details of the property manager
Päivi Ilkka, 040 544 3612 Pääkaupunkiseudun MP-Isännöinti Oy, Oravannahkatori 1, 02120 Espoo
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Tapiolan Lämpö Oy
The housing company includes
sauna, urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot
Housing company parking spaces
Autopistokepaikkoja: 17
Housing company garages
5
Information on the housing company’s parking spaces
Vuokrattavat sähköpistokepaikat sijaitsevat viereisessä autohallissa (17 kpl) ja nämä varattavissa jonoperiaatteella. Isännöitsijältä saadun tiedon mukaan 23.4.2024 on vapana yksi sähköauton latauspaikka ja lämmitystolppapaikkoja on vapaana useampikin. Autotallit erillisinä osakkeina.
Completed repairs
A-taloon tehdyt korjaukset: 2005-2006: Harakantie 6 A (vanha talo) vuosina 2005–2006 tehtyyn remonttiin kuului tärkeimpinä asioina seuraavaa: - Vesi- ja viemäriputket vaihdettiin koko talossa - Kylpyhuoneet ja wc:t purettiin ja rakennettiin uusiksi (vesieristykset jne.), kalusteet uusittiin - Asuinhuoneistojen ikkunat ja parvekeovet vaihdettiin - Parvekelasit laitettiin parvekkeisiin - Parvekkeiden lattiat kunnostettiin ja päällystettiin - Yksiöiden ulko-ovet vaihdettiin - Ilmastointi uusittiin (koneellinen isommissa huoneistoissa, painovoimainen yksiöissä) - Asuinhuoneistojen ja ravintolatilan sähkökaapelit ja johdot uusittiin - Entinen keskusantennijärjestelmä poistettiin ja tilalle otettiin kaapelitelevisio - Vesikatto ja syöksytorvet uusittiin - Lämpöeristystä lisättiin katolle ja julkisivulevyjen alle - Talon yhteissauna purettiin ja rakennettiin uusiksi (löylyhuone ja pesutilat) - Pihanpuoleinen salaojitus uusittiin - Vanhat kellarikomerot purettiin ja rakennettiin uusiksi - Julkisivulaatat uusittiin 2014: A-talon pihanpuoleisten betoniosien ja portaiden kunnostus 2015: Yhteisten piha-alueiden osittainen perusparannus 2018: Ilmanvaihtokanavien puhdistukset, A- talon autotallien edustan maansiirtotyö, porraskäytävän huoneisto-ovet 4 kpl 2019: Raitisilmaventtiilien puhdistus 2022: Poistettiin kurtturuusut ja kunnostettiin pihaa
Upcoming repairs
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: Piha: Selvitetään piha-alueen kunnostustarpeet, piha-aidan jatkorakentaminen kadun puoleisen aidan kunnostus Parvekkeet: Tarkistetaan ja tarvittaessa puhdistetaan B-talon parvekeseinät, selvitetään parvekevuotoja Ikkunat ja ulko-ovet: A- talon autotallien ovien ja ikkunoiden uusinnat, ulkopuitteiden lasituslistojen kunnostukset, ikkunamekanismit ja tiivisteet Katto: Huoltokorjauksia tarvittaessa Lämmitysjärjestelmä: Lämmönsiirtimien uusinta 2025–2027 Vesi- ja viemärijärjestelmä: Viemärihuuhtelu, pohjaviemärit, salaojat, hajuhaitan selvitys ja vanhan öljysäiliön kartoitus siihen liittyen Ilmanvaihto: B- huoneistojen keittiöiden alkuperäiset liesikuvut ja kylpyhuoneiden IV- laitteiston puhaltimet ja kondensaattorit 2023, ilmanvaihtokanavien puhdistus 2026–2028 Sähkö- ja tietojärjestelmä: Huoltokorjauksia tarvittaessa Tutkimukset ja kartoitukset: Kuntoarvion päivitys 2024
Number of commercial premises
2
Area of commercial premises
153,0 m²
Other details about the housing company
Talon A ja B osakkeenomistajat vastaavat vain oman talonsa suoranaisista hoito-, ylläpito ja peruskorjauksista sekä niiden rahoittamiseen otettujen yhtiölainojen takaisinmaksusta. Osakkeenomistajat A ja B talossa vastaavat kuitenkin yhteisesti taloyhtiön yhteisesti hoito- ja ylläpito- sekä kunnostamiskustannuksista esim. isännöinti, jätehuolto, piha- ja katualueiden hoito ja kunnostaminen, tilintarkastus, toimisto jne. Kts. lisätietoja yhtiöjärjestyksen 6 §.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations