Go to content

Kalastajankuja 1

Espoo, Tiistilä

rivitalo 1984 , 4-5 h+k+s

Built
1984
Surface area
110 m²
Debt-free price
445 000 €

Target description

Meren ja luonnon läheisyydestä tyylikäs ja muuttovalmis perheasunto! Tätä avaraa ja valoisaa kaksitasoista rivitalokotia on vuosien saatossa pidetty kuin kukkaa kämmenellä. Esimerkiksi keittiö on remontoitu vuonna 2011, kylpyhuone vuonna 2015, tyylikäs tammiparketti on hiottu, harjattu ja lakattu vuonna 2020, vuonna 2021 on mittatilaustyönä toteutettu uudet portaat ja vuonna 2022 on vaihdettu keittiön taso, uusittu astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin, hana sekä allas. Niin isommat kuin pienemmät remontit on toteutettu hyvällä maulla sekä laadukkailla materiaaleilla ja työn laadusta ei ole tingitty lainkaan. Asunnon sisääntulokerroksessa on iso olohuone, jonka ruokailutilasta voi halutessaan rakentaa erillisen huoneen. Olohuoneesta on käynti etelään avautuvalle suojaisalle pihalle. Keittiöön mahtuu ruokapöytä ja alakerrassa on myös wc. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta, kodinhoitohuone, kylpyhuone sekä sauna. Etätyöskentelijää palvelee tarvittaessa yläkerran aulatila. Säilytystilaakin on lapsiperheitä ajatellen riittävästi, sillä eteisessä, alakerran wc:ssä, sekä kaikissa makuuhuoneissa on vaatekaapistot ja lisäksi yläkerrassa on erillinen vaatehuone. Taloyhtiöllä on kattava kunnossapitohistoria, sitä johdetaan ammattimaisesti ja tulevaisuuden korjaustarpeet huomioiden. Yhtiö on omalla tontilla, lämmitysmuotona on kaukolämpö ja huoneistoon on asennettu kesäpäiviä viilentämään myös ilmalämpöpumppu. Ison Omenan monipuoliset palvelut sekä metroasema ovat 15 min. kävelymatkan päässä. Matinkylässä laajat harrastusmahdollisuudet (uimahalli, jäähalli, rantaraitti) sekä uusi peruskoulu ja uusi lukio. Kaiken kruunaa meri rantoineen unohtamatta Suomenojan lintualtaita, jonne voi lähteä ihastelemaan lintujen muuttoretkeä. Tässä kodissa arki sujuu ja täällä viihdytään, joten tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan paikan päälle!

Basic information

Target number
21399786
Location
Kalastajankuja 1, 02230 Espoo
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
4-5 h+k+s
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
110 m²
Total surface area
110 m²
More information about the area
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 110 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Floors
1
Residential floors
2
Year of construction
1984
Commissioning year
1984
Release
muu ehto
More information about vacating
2 kk kaupanteosta

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
445 000,00 €
Debt-free price
445 000,00 €
Price per square meter
4 045,45 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
429,00 €/kk
Erityisvastike
55,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
484,00 €/kk

Muut maksut

Water fee
23,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
11,00 €/kk
More information about fees
DNA Welho taloyhtiönetti perusnopeus 10M/10M sisältyy vastikkeeseen. Lisänopeudet osakkaan omalla kustannuksella. Sähkötolpallinen autopaikka 11 eur/kk. Lisäksi asuntoon kuuluvalla autopaikalla on sähköauton latausasema (22 kW).

More information about the apartment

Balcony orientation
etelä
More information
taloverkko
The apartment includes
parveke, oma sauna, kaapeli-tv
Storage use
ulkovarasto myyjän käytössä
Energy class
C2018
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä
Completed repairs
Kts. erillinen liite tehdyistä remonteista ja muutostöistä.
Other trade-significant information
Yhtiökokouksessa 18.4.2024 myönnettiin hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai olla perimättä 1-2 kuukauden hoito- ja tai pääomavastike. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Putkiremontin hankesuunnitelma on valmistunut ja sen pohjalta hallitus tulee esittämään ylimääräistä yhtiökokousta ja ehdottaa, että remontissa tehdään vain sisäpuoliset käyttövesiputket sekä uusitaan kylpyhuoneet ja vain siis näitä valittuja kohtia hankesuunnitelmista edistetään. Kustannusarvio em. kokonaisuudesta on 1,2 milj. euroa koko yhtiön osalta ja mikäli kustannusarvio toteutuu em. mukaisesti, niin nyt myytäviin osakkeisiin tulee kohdistumaan n. 56.410 eur yhtiölainaosuus. Päätöstä aikatauluista ei ole vielä tehty ja tämän hetkinen arvio on, että saneeraustyöt käynnistyvät aikaisintaan vuonna 2026.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili, betoni
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Tiilikate
Description of the living room
Parkettilattia, lasikuitutapetti
Description of the kitchen
Parkettilattia, välitilassa laatta, seinät maalattu, pöytätaso laminaatti. Jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesi, astianpesukone, liesituuletin (takuu päättyy 10.4.2027).
Description of the bedrooms
Kaikissa makuuhuoneissa on parkettilattia, lasikuitutapetti, liukuovikaapisto. Päämakuuhuoneesta käynti etelän suuntaiselle parvekkeelle.
Number of bedrooms
3
Description of the bathroom
Laattalattia, kaakeliseinät, wc-istuin, suihku ja suihkuseinä, allaskaapisto, peili, lattialämmitys.
Description of the toilets
Laattalattia, seinät maalattu, wc-istuin, bideesuihku, allaskaappi, peili, liukuovikaapisto.
Number of toilets
1
Description of the sauna
Laattalattia, paneloidut seinät, sähkökiuas, lattialämmitys.
Description of the utility room
Laattalattia, seinät maalattu, pesukoneliitäntä, pyykinhuoltokaappi, vaatekaapisto, kiinteä pyykinkuivausteline
Description of storage facilities
Pihalla kylmä ulkovarasto.
Other premises
Tuulikaappi: Laattalattia, seinät maalattu, naulakko. Eteinen: Parkettilattia, seinät maalattu, peiliovikaapisto. Yläkerran aula: Parkettilattia, seinät maalattu. Yläkerran vaatehuone: Lattiassa muovimatto, seinät maalattu. Portaikossa viilentävä ilmalämpöpumppu.

Plot and zoning

Plot size
6566 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon kaupunki, p. 09 816 21. Vireillä oleva kaavamuutos: Kaavan nimi Tiistinlaakso. Suomenlahdentien varsi Leilitien ja Kalastajantien välillä ja Kalastajantien länsipuolella on tärkeä täydennysrakentamisen alue Matinkylän metroaseman läheisyydessä. Asemakaavan tavoitteena on mahdollistaa asumista ja palveluita. Asemakaavaehdotus tulee nähtäville arviolta syksyllä 2024.
Pihan kuvaus
Huoneistolla on käytössä etelänsuuntainen piha-alue.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Kalastajankuja 1
Contact details of the property manager
Susanna Reichmuth/Emännöintitoimisto Aamu, p. 09 615 07
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kotikatu Oy
Housing company parking spaces
Autopistokepaikkoja: 26
Information on the housing company’s parking spaces
Jokaisella huoneistolla on oikeus saada käyttöönsä yksi autopaikka.
Completed repairs
Alla tehdyt korjaukset vuodesta 2014 alkaen. Pyydä täydellinen listaus välittäjältä. 2014: Vesikatteiden ja aluskatteiden uusiminen, kattosiltojen, turvakiskojen ja lumiesteiden asennus vesikatoille 2015: Puiden kaato, leikkipaikan kunnostus, putkiston kuntotutkimus, piha- ja pohjaviemäreiden painehuuhtelu, A5 vedeneristeet: pesu- ja löylyhuoneiden lattiat ja seinät, kodinhoitohuoneiden lattiat 2017: IV-kanavien nuohous, autopaikkojen viivojen maalaus, sähköpääkeskuksen peruskunnostus, salaojien kuntotutkimus ja kunnostus, E-talojen tarkastuskaivojen ottaminen esiin 2018: Pihakäytävien asfaltoinnin paikkakorjauksia, vesikalusteiden kuntotarkastus 2019: WC-remontti D19, kylpyhuoneremontti B9, pääsulkujen uusiminen 2021: Julkisivukatselmus, yläpohjan kartoitus, yläpohjien eristyksien korjauksia, sähköautojen latausinfran hankesuunnitelma 2022: Kosteuskartoitus A5, A3, puiden kuntotarkastus, vesikaton PTS kartoitus 2023: LVV-kuntotutkimus (Sweco), sähköautojen latausinfra, energiatodistuksen uusiminen, kurtturuusujen poisto latausinfran asennustöiden yhteydessä, aidan rakentaminen/uusinta (parkkipaikka, A-talon edusta) ja tämä saatetaan loppuun v. 2024 aikana (maalaus/elementtien vaihto) 2024: Puiden kaatoa ja huoltoleikkausta
Upcoming repairs
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: 2024: Tikkaiden lyhennys alapäästä ja nousulevyjen asennus, kaikkien räystään kulmien tiivistelevyjen uusiminen ja rikkoutuneiden kattotiilien vaihto, hormikartoitus Teknoplan kilpailutus ja teko, roskakatoksen valojen uusinta+ syöttökaapelin korjaus, sokkelin saumojen kunnostus tarpeen kartoitus, jätevesiviemäreiden painehuuhtelu ja sadevesikaivojen sakkapesien tyhjennys, parkkipaikan merkinnät, tolppien numeroinnit, paisunta-astian tarkistus ja mutasihdin puhdistus 2024-2025: Käyttövesiverkoston toteutussuunnittelu, yläpohjan kylmäsiltojen kartoitus ja mahdollinen eristyksien parantaminen 2025: Linjasaneeraus ja sen yhteydessä asfalttikorjaukset, viheralueet+ aita, puuosien ylläpito, roskakatoksen sähköt, postilaatikoiden ja pihan valaistus, leikkipaikan päivityksen suunnittelu, kuntokartoitus kiinteistö , ikkunat, parvekkeet ja katot 2027: Paisunta-astian tarkistus ja mutasihdinpuhdistus -Säätölaitehuolto 2026-2028: Suunnitelma ikkunoiden ja ovien (+lukituksen) uusinnasta, ikkunoiden, ovien ja lukituksen uusinta

Services and transportation connections

More information about the services
Vastapäiselle rannan puoleiselle tyhjälle tontille kaavaillaan uutta ratsastuskeskusta: https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000010216657.html

Additional information links

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations