Go to content

Oinasjoentie 162B

Vihti, Oinasjoki

paritalo 1991 , 4h+k+s+khh+2 x wc

Built
1991
Surface area
111 m²
Debt-free price
279 000 €

Target description

Miltä kuulostaisi asua keskellä rauhallisia maalaismaisemia upeassa, hyvin hoidetussa ja vuosien varrella uusitussa paritalokodissa? Tässä kodissa riittää tilaa ja neliöitä isommallekin perheelle. Yläkerrassa on kolmen makuuhuoneen lisäksi käytännöllinen vaatehuone, wc sekä valoisa keittiön ja olohuoneen muodostama tila, josta on kulku parvekkeelle. Alakerrasta puolestaan löytyy tilava eteinen runsaine säilytystiloineen, takkahuone, wc, arkea helpottava iso kodinhoitohuone sekä viime vuonna remontoitu kylpyhuone puusaunoineen ja sadesuihkuineen. Alakerran vanhasta autotallista on tehty kodin harrastetila, jonka 14 m² tarjoavat mahdollisuuden vaikkapa omalle kuntosalille! Kodin lämmitysjärjestelmänä toimii maalämpö, joka on yksi energiatehokkaimmista lämmitysmuodoista. Lisäksi mm. vesikiertoinen lattialämmitys sekä varaava takka pitävät huolen pienestä sähkönkulutuksesta. Oma 2 820 m2 rinnetontti on jokaisen puutarhailijan unelma. Pihapiiristä löytyy autokatoksen ja varaston lisäksi iso avoterassi, kasvihuone, aidattu piha-alue, kasvimaa sekä hedelmäpuita ja marjapensaita. Etupiha ja autokatos ovat kokonaan kivetetty. Sekä Vihdin että Nummelan kattavat palvelut ovat vain alle 10 minuutin ajomatkan päässä ja mikä parasta – monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet sekä kaunis luonto avautuvat miltei kotiovelta! Olisko tässä uusi unelmiesi koti? Tämä kohde on vähintäänkin tutustumisen arvoinen, joten varaa oma esittelysi ja tule ihastumaan! Riikka Lehervo 044 700 7136 riikka.lehervo@spkoti.fi

Basic information

Target number
20871145
Location
Oinasjoentie 162B, 03100 Nummela
Type
paritalo
Apartment description
4h+k+s+khh+2 x wc
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
111 m²
Other floor area
14 m²
Total surface area
125 m²
More information about the area
Paritalon molempien puolten yhteenlaskettu kerrosala on Vihdin Kunnan antaman rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan 270 m² ja huoneistoala 222m2. Nyt myytävän paritalokodin huoneistoala on rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan 111 m2. Tämän lisäksi vanha autotalli on muutettu askarteluhuoneeksi, jonka huoneistoala on rakennusvalvonnasta saatujen pinta-alatietojen pohjalta tehdyn arviolaskelman mukaan 14m2 (muut tilat). Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennuksen todellinen pinta-ala voi siis olla ilmoitettua pienempi tai suurempi.
Floors
1-2
Residential floors
2
Year of construction
1991
Commissioning year
1991
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
279 000,00 €
Debt-free price
279 000,00 €
Price per square meter
2 513,51 €/m²

Muut maksut

Property tax
n. 600e / v.2024 €
Road toll
200e/ 4 vuotta, seuraava maksu v. 2025
More information about fees
Vesimaksu: Vihdin Veden hinnaston mukaisesti (B-puoli maksaa veden, tasaus kerran vuodessa) Jätehuolto: Roskn Rollin hinnaston mukaisesti (vuokra-astia) (A-puoli maksaa jätehuoltomaksun) Lokakaivon tyhjennyksen maksaa A-puoli. Molemmilla asunnoissa on oma vesi- ja sähkömittari. Nykyisten omistajien sähkön vuosikulutus ollut 10 000 kWh. Kulutus sisältää rakennuksen ja käyttöveden lämmityksen lisäksi kaiken käyttösähkön (kodinkoneet, viihde-elektroniikka, sisä- ja ulkovalaistus, ilmanvaihto, sauna, ym). 10000 kWh kulutus tarkoittaa euroissa keskimääräistä kuukausikustannusta n. 156 euroa. (Lähde: Kilpailuttaja.fi, sähkön kilpailutus, sisältää sähkönsiirtomaksun).

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, kulku suoraan ulos, antenni, tien käyttöön liittyvä oikeus
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, verhotangot, keskuspölynimuri, hälytys- /valvontajärjestelmä, istutukset, pyykinpesukone, kuivauskaappi/-rumpu
Energy class
B2018
Additional energy class information
Energiatodistus voimassa 30.1.2034 asti.
Condition
hyvä
Heating system
maalämpö
Heating system details
hyvä
Fireplace
takka
Other description of the fireplace
Alakerran varaava takka tehty v. 2013 ja yläkerran leivinuuni v. 2006.
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Water supply
kunnan
Drain
saostuskaivo, umpisäiliö
Completed repairs
2006 Leivin uuni 2013 Sadevesijärjestelmä, kattoturvatuotteet, yläpohjan eristys, 2 ikkunaa (alakerran khh, vanhan autotallin ikkuna), ilmanvaihtojärjestelmä, varaava takka 2014 pihan kivetys, autokatos + varasto 2014 Maalämpö asennettu ja huollettu säännöllisesti. 2015 sauna 2017 yläkerran wc, ulko- ja väliovet 2021-2023> lumiesteet autokatokseen, huoltomaalattu ulkolaudat (paitsi parveke), saunan lattia ja kph remontti, vaatehuoneen remontti, pintaremonttia (th, oh, mh), katto huollettu ja huoltomaalattu. Viimeisin nuohous tehty 8/2023.
Other trade-significant information
Varainsiirtovero 3%. Kiinteistöön kohdistuvat sähköiset panttikirjat 5 kpl, yhteensä 309 100€ luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili
Rakennusmateriaali: Tiiliverhoiltu, betoniharkko
Roof type
harjakatto
Roofing material
pelti
Living room floor
laminaatti
Living room walls
maalattu, tapetti
Kitchen countertops
puu, laminaatti
Kitchen floor
laminaatti
Kitchen walls
kaakeli, maalattu
Kitchen equipment
mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / hormi
Stove
keraaminen, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi, pakastin
Description of the bedrooms
Päämakuuhuoneen yksi seinä paneloitu.
Number of bedrooms
3
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
maalattu
Description of the bathroom
Remontoitu 2023, aktiiviremonttitakuu voimassa 2 vuotta
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
lattialämmitys, suihku
Toilet floor
laatta
Toilet walls
kaakeli, puu
Toilet equipment
lattialämmitys, bidee-suihku
Number of toilets
2
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
puukiuas
Utility room floor
laatta
Utility room wall
maalattu, osalaatoitus
Utility room equipment
pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo, silityspöytä/taso, pyykkikaapit, kurapiste, pöytätaso, keskuspölynimuri
Description of other storage facilities
vaatehuone
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sovittaessa pihalla oleva iso koirahäkki voi jäädä. Kasvihuone. Verisure valvonta/hälytysjärjestelmä ( pitää solmia oma sopimus ).

Plot and zoning

Plot size
2820 m²
Buildings
autokatos, varasto
Type of plot
Rinnetontti
Property ID
927-451-2-17
Property name
Ojaluoma
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Määräosa, joka on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Koko kiinteistön pinta-ala on 5640m2, josta nyt myytävä määräosa hallitsee hallinnanjakosopimuksen mukaista aluetta B 2820m2, joka on hallinnanjakosopimuksen karttaliitteen mukainen arvio. Kiinteistön hallinta on jaettu kahteen osaan rakennuksen yhteistä seinää ja sen oletettua jatketta myöten karttapiirroksen mukaan.
Zoning situation
Yleiskaava
Plot zoning information

Kohde sijaitsee Vihdin kunnan strategisella yleiskaava alueella, jolla on yhdyskuntarakenteen jäsentämistarve. Nummelan ja Vihdin kirkonkylän välistä yhdyskuntarakennetta pyritään edistämään kestävään liikenteeseen ja palvelukeskittymien palveluihin nojautuvaksi. Vihdin kunta/Kaavoitussihteeri puh. 044 467 5583

Lisätietoa muista rakennuksista
Kiinteistöllä sijaitsee talousrakennus 2 auton katos ja varasto, jonka kerrosala on rakennuslupapiirustusten mukaan 19,5m2. Rakennus on loppukatselmoitu 6.6.2014.
Ranta
ei rantaa
Pihan kuvaus
Etupiha ja autokatos on kokonaan kivetetty. Takapihalla iso avoterassi. Kasvihuone ja aidattu piha-alue. Hedelmäpuita (omena, päärynä) ja pensaista (karviainen, mustikka, hunajamarja, karhuvatukka). Etupihalla kasvimaa.

Services and transportation connections

Services
Nummelan keskustan palveluihin n. 4km ja Vihdin Kirkonkylälle n. 6km.
Traffic connections
Nummelassa linja-autoasema, lähin bussipysäkki 2-tien varrella. Omalla autolla pääkaupunkiseudulle n. 30min.
Schools
Koulut Nummelassa ja Vihdin Kirkonkylällä. Koulukuljetuksesta voi tiedustella Vihdin Kunnasta.
Kindergarten
Päiväkodit Nummelassa ja Vihdin Kirkokylällä.

Additional information links

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations