Go to content

Kaukoilantie 93 B

Vihti, Nummela Veikkoinkorpi

omakotitalo 1949 , 4h+k+kph

Built
1949
Surface area
91 m²
Debt-free price
175 000 €

Target description

Älä anna ulkokuoren hämätä! Tämä lähes puolen hehtaarin tontilla sijaitseva omakotitalo on remontoitu sisätiloiltaan täysin vuosien 2022-2024 aikana. Kaikki sisäpinnat on avattu, purueristeet vaihdettu villaan v. 2006 ja sisäpinnat remontoitu tyylillä. Myös mm. putket ja sähköt on uusittu ja kiinteistö on liitetty kunnallistekniikkaan. Ulkoa päin talo on kuitenkin vielä alkuperäisessä asussaan ja vaatii mm. ulkoverhouksen uusimisen sekä pihatöitä. Nummelan keskustan palvelut vain muutaman minuutin päässä, mutta kuitenkin oma rauha pihalla jota ympäröi puusto joka puolelta. Tämä koti tarjoaa mahdollisuudet näihin molempiin. Sijainti mukavasti tien päässä, eikä ohikulkua ole muulla liikenteellä. Tämä kaksikerroksinen koti on kokenut kokonaisen muutoksen sisältä viimeisen muutaman vuoden aikana, mutta pääset kuitenkin vielä tekemään tästä omanlaisesi. Alakerrasta löydät ruokailutilaan avoimen vuonna 2023 uusitun keittiön. Olohuoneen sekä keittiötilojen lattia on upeaan vaaleaan sävyyn sävytettyä lankkua. Kodin ullakkotila on otettu käyttöön noin vuonna 2006. Muutoslupa ullakkotilamuutokselle on haettu v.2002 ja tämä katselmoidaan Vihdin Kunnan puolesta Vastuu päättyy katselmuksella. Yläkerran yhden huoneen viimeistely jää ostajalle. Tästä makuuhuoneen yhteydessä olevasta tilasta mahdollista tehdä esimerkiksi kylpyhuone (putket valmiina) tai vaikkapa walk-in closet. Yläkerrassa on lisäksi makuuhuone, tilava aulatila sekä tilaa makuupaikoille tai vaikkapa säilytykseen. Lattia on tyylikästä vinyyliä ja huoneiden osalta tämä on loistava kohde toteuttaa suunnitelmia ja unelmia. Otathan yhteyttä ja sovitaan esittelyaika; Riikka Lehervo 044 700 7136 riikka.lehervo@spkoti.fi Elisa Rinne 050 521 5212 elisa.rinne@spkoti.fi

Basic information

Target number
20260260
Location
Kaukoilantie 93 B, 03100 Nummela
Type
omakotitalo
Apartment description
4h+k+kph
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
91 m²
Total surface area
91 m²
More information about the area
Asuinrakennuksen kerrosala Vihdin kunnan antaman rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan 65m2. Rakennusta on kuitenkin laajennettu ullakkotilaan vuonna 2006. Rakennuslupahakemuksen mukainen laajennuksen kerrosala on 35 m2. Alkuperäisen rakennuksen sekä laajennuksen yhteenlaskettu kerrosala on noin 100 m2. Laskennallinen arvio huoneistoalasta on saatavissa olevien tietojen perusteella noin 91 m2. Ajalle tyypilliseen tapaan asuinrakennuksesta ei löydy alkuperäisen rakennusvuoden 1949 rakennuslupadokumentteja, joten pinta-alatiedot ja rakennus- ja käyttöönottoajankohta saattavat poiketa todellisesta merkittävästi. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Floors
1-2
Residential floors
2
Year of construction
1949
Commissioning year
1949
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
175 000,00 €
Debt-free price
175 000,00 €
Price per square meter
1 923,08 €/m²

Muut maksut

Property tax
252,81e / v. 2024 €
Road toll
90e / vuosi
More information about fees
Nykyisten omistajien sähkön vuosikulutus ollut 11700 kWh. Kulutus sisältää rakennuksen ja käyttöveden lämmityksen lisäksi kaiken käyttösähkön (kodinkoneet, viihde-elektroniikka, sisä- ja ulkovalaistus, ilmanvaihto, ym). 11700 kWh kulutus tarkoittaa euroissa keskimääräistä kuukausikustannusta n. 176 euroa. (Lähde: Kilpailuttaja.fi, sähkön kilpailutus, sisältää sähkönsiirtomaksun). Vesimaksu: Vihdin Veden hinnaston mukaisesti Jätehuolto: Roskn Rollin hinnaston mukaisesti (vuokra-astia). Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

More information about the apartment

The apartment includes
tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, antenni, tien käyttöön liittyvä oikeus
More information 2
verhotangot, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu
Energy class
G2018
Additional energy class information
Energiatodistus voimassa 8.4.2034 asti.
Condition
hyvä
More information about condition
Kaikki sisäpinnat avattu ja uusittu eristeineen vuosien 2022-2024 aikana. Kattavat remontin aikaiset kuvat nähtävissä esittelyssä. Talon ulkoverhous vaatii kuitenkin vielä uusimisen ja sadevesien ohjausta tulee parantaa.
Heating system
puu, Ilmalämpöpumppu
Fireplace
takka
Ventilation
painovoimainen
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Completed repairs
Tehdyt remontit v.2022-2024 Lattiat sekä seinät avattu sisäpuolelta. Villat sekä pinnat uusittu. Sisäkatot maalattu (kaikki muut tilat paitsi wc) Makuuhuoneen katto paneloitu Puulattia hiottu sekä sävytetty petsillä ja lakattu Yläkerran ja eteisen lattiaan vaihdettu vinyylilattia Portaat hiottu ja maalattu Takka maalattu Seinät maalattu Keittiö kokonaan uusittu Maatöitä aloitettu tekemään pihassa Yläkerran wc-tilalle tehty pohjatyöt Ikkunat uusittu vuonna 2000.
Other trade-significant information
Varainsiirtovero 3%. Kiinnitykset: Kiinteistöön kohdistuvat sähköiset panttikirjat 2kpl, yhteensä 175 000€ euroa luovutetaan ostajalle kauppahinnan maksua vastaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu
Rakennusmateriaali: Rakennuksen alapohjana on osittain kellari (maanvarainen betonilaatta) ja osittain tuulettuva puurakenteinen alapohja. Kellari kattaa rakennuksen pinta-alasta noin puolet.
Roof type
harja
Roofing material
konesaumattu katto
Description of the living room
Lankku lattia + lakka päällä
Living room floor
muu
Living room walls
maalattu
Description of the kitchen
Laminaattitaso puupinnoitteella. Keittiö uusittu tyylikkäästi juuri tämän päivän tarpeita ajatellen v. 2023. Keittiö avautuu ruokailutilaan sekä aulaan, mikä toimii loistavasti arjessa esimerkiksi lapsiperheelle. Lattia on lankkua, jossa kaunis kuultovalkea petsaus sekä lakkaus.
Kitchen countertops
puu, laminaatti
Kitchen floor
muu
Kitchen walls
maalattu
Kitchen equipment
astianpesukone
Stove
induktio, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi, pakastin
Number of bedrooms
2
Bedroom floor
vinyyli
Bedroom walls
maalattu
Description of the bathroom
Kylpyhuone uusittu n. vuonna 2005.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi

Plot and zoning

Plot size
4900 m²
Buildings
talousrakennus, vaja, varasto
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
927-451-3-6
Property name
Töyrylä
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Lähes puolen hehtaarin tontti. Talo sijaitsee tontin tasaisella osalla ja tontti on osittain loivaa rinnettä, joka on porrastettu. Piha-alueelta löytyy mm. kasvimaa, marjapensaita, omenapuu.
Zoning situation
Yleiskaava
Plot zoning information

Kohde sijaitsee Vihdin kunnan strategisella yleiskaava alueella, tuotanto ja varastotoiminnan alue. Alueella ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä/suunnittelutarveratkaisua. Kiinteistö sijaitsee pohjavesialueella. Aluetta koskevat toimenpiteet on suunniteltava ja toteuttaa siten, etteivät ne heikennä pohjaveden laatua tai heikennä pohjavesiesiintymän antoisuutta.

Lisätietoa muista rakennuksista
Talousrakennus (vanha sauna) on rakennettu v. 1983, rakennuksen kerrosala on 13m2. Tiedot perustuvat Digi- ja Väestötietoviraston rakennusrekisterin tietoihin. Rakennusta ei löydy Vihdin Kunnan rakennusrekisteristä. Talousrakennus on alkuperäisessä kunnossaan ja vaatii uusisimisen / remontin.
Ranta
oikeus vesialueisiin

Services and transportation connections

Services
K-Citymarket Nummela 3,1km, Prisma Nummela 3,2km, Lidl 2,8km, K-market Nummela 2km, K-Supermarket Nummela 2,7km (postipalvelut), Nummelan terveysasema 1,7km, Vihdin Kunnan kirjasto 2,7km, Yleisurheilukenttä 2,2km
Traffic connections
Linja-autoasema 3,0km, Helsingin keskustaan 46km, Nummelasta hyvät liikenneyhteydet Helsinkiin ja Turkuun.
Schools
Kuoppanummen Koulukeskus 2,3km, Nummelan Harjun koulu 2,4km, Nummelan koulu 3,1km, Etelä-Nummelan koulukeskus 4,2km
Kindergarten
Kuoppanummen päiväkoti 2,3km, Pajuniityn päiväkoti 3,3km, Etelä-Nummelan päiväkotikeskus 4,2km

Additional information links

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations