Go to content

Teollisuuskatu 28

Helsinki, Vallila

kerrostalo 2019 , 3h+avok+kph+vh+lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 2 (-3) h+kt)

Built
2019
Surface area
58 m²
Debt-free price
429 000 €

Target description

Kodikas ja tyylikäs kolmio Konepajan vieressä! Tämän hissitalon viidennen kerroksen asunnon pohjaratkaisu on käytännöllinen ja toimiva. Iso lasitettu parveke avautuu rauhaisalle sisäpihalle etelään. Parveke on koko asunnon levyinen ja sinne mahtuu hyvin niin sohvaryhmä kuin ruokaryhmäkin. Olohuone on valoisa ja siitä on kulku parvekkeelle. Tyylikäs vaaleasävyinen keittiö, jossa on hyvin säilytys- ja laskutilaa. Makuuhuoneet on toimivia ja molemmissa on hyvin säilytystilaa. Toisessa makuuhuoneessa on vaatehuone ja toisessa peililiukuovikaapisto. Huoneissa on liukuovet, jotka liukuvat seinän sisään ja se helpottaa paljon asunnon sisustamista. Asuntoon on mahdollisuus asentaa ilmalämpöpumppu, mikäli kaipaat lisäviilennystä ja haluat parantaa asumismukavuutta. Tonttiosuus on lunastettu, joten tonttivuokraa ei tarvitse tässä huoneistossa maksaa. Asunto Oy Helsingin Emil on moderni taloyhtiö, joka on valmistunut vuonna 2019. Talossa on käytännölliset yleiset tilat, kuten pesutupa, saunatilat, kerhohuone, sekä omat varastotilat asukkaiden käytössä. Taloyhtiön sisäpiha on rauhallinen ja iso, jossa perheen pienimmät voivat viettää aikaa. Rakennuksen sijainti on arvostetulla ja kehittyvällä Konepajan alueella, joka tarjoaa monipuolisia palveluita ja kehittyvää kaupunkiympäristöä. Kauppakeskus Mall Of Triplaan on matkaa noin 1100 m ja bussipysäkki sekä ratikkapysäkki on noin 100 m päässä. Ratikkapysäkille pääsee halutessaan kävelemään suojassa autohallin kautta. Tule ja ihastu! Marko Meijanen 044 237 8058 marko.meijanen@spkoti.fi

Basic information

Target number
20732602
Location
Teollisuuskatu 28, 00520 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h+avok+kph+vh+lasitettu parveke (yhtiöjärjestyksen mukaan 2 (-3) h+kt)
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
58 m²
Total surface area
58 m²
Floors
5
Residential floors
11
Year of construction
2019
Commissioning year
2019
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
429 000,00 €
Debt-free price
429 000,00 €
Price per square meter
7 396,55 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu
On

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle

Vastikkeet

Maintenance fee
301,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
301,60 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Huoneistokohtaisesti kulutetusta kylmästä ja lämpimästä käyttövedestä suoritettava vesivastikkeen suuruus arvioidaan ja määrätään aluksi huoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärän perusteella ja se tasataan huoneistokohtaisen mittauksen perusteella todellista kulutusta vastaavaksi.

Muut maksut

Water fee
18,00 € / hlö / kk
Type of water fee
oma mittari
Parking fee
150,00 €/kk
Sauna fee
5,00 €/kk
More information about fees
Varsinainen yhtiökokous 15.5.2024: Yhtiökokous valtuutti hallituksen perimään tarvittaessa, tai taloudellisen tilanteen salliessa jättää perimättä, enintään 2 kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen. Päätettiin kartuttaa lainanlyhennysrahastoa enintään osakkaiden tilikauden aikana maksamien lainaosuus-suoritusten määrällä. Pääomavastikkeet tuloutetaan yhtiöjärjestyksen 6 § määräysten mukaisesti. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuus määrittää tonttivuokravastikkeen taso tarvittaessa. Päätettiin valtuuttaa hallitus kilpailuttamaan yhtiön rakennusaikainen laina, valitsemaan kilpailutuksen perusteella yhtiölle uusi pankkipalveluiden tarjoaja sekä luovuttamaan ja/tai hakemaan tarvittava määrä panttikirjoja rakennusaikaisen lainan siirtämiseksi uuteen pankkiin, allekirjoittamaan lainan siirtoa koskevat asiakirjat sekä hoitamaan yhtiön puolesta kaikki tarvittavat toimenpiteet lainan sekä yhtiön pankki-palveluiden siirtämiseksi uuteen pankkiin. Nykyinen pankkipalveluiden tuottaja Handelsbanken on ilmoittanut ajavansa alas liiketoimintansa koskien Suomessa tarjottavia palveluita asunto-osakeyhtiöille. Pankkipalveluiden vaihto alustavasti lokakuussa 2024 nykyisen lainan korontarkistusajankohtana, jolloin yhtiöltä ei peritä ylimääräisiä kuluja lainan siirrosta. Päätettiin myöntää hallitukselle valtuus määrittää pääomavastikkeen taso tarvittaessa esimerkiksi viitekoron merkittävän muutoksen vuoksi tai lainanlyhennysten alkamisen vuoksi. Valtuus koskee kaikki kerättäviä pääomavastikkeita. Valtuutukset ovat voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. Autopaikkavuokra, Inva 150 €/kk.

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
Autohalli- tai moottoripyöräpaikkojen lunastusoikeus yhtiöjärjestyksen 17 § mukaisesti.
Balcony type
lasitettu, sisäänvedetty
Balcony orientation
lounas
More information
muu verkkoyhteys
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
C2018
Additional energy class information
28.8.2019-28.8.2029.
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö
Views
Olohuoneesta, makuuhuoneista ja parvekkeelta näkymät rauhaisalle sisäpihalle etelään.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Wall materials
Maali ja kaakeli.
Flooring materials
Parketti ja kaakeli.
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Bitumikermi
Roofing materials
Maali ja paneeli.
Description of the living room
Kompakti olohuone, josta kulku tilavalle lasitetulle parvekkeelle.
Description of the kitchen
Tyylikäs vaaleasävyinen Puustellin keittiö, jossa on riittävästi säilytys- ja laskutilaa.
Kitchen equipment
mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Stove
induktio, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Description of the bedrooms
Makuuhuoneet ovat käytännöllisiä ja molemmissa on hyvin säilytystilaa.
Description of the bathroom
Tilava kylyhuone, jossa on tilaa pesutornille. Varusteina wc-istuin, bidee-suihku, allas/allaskaappi, peilikaappi, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, pyykkikaapisto ja lattialämmitys.
Description of the sauna
Taloyhtiön ensimmäisessä kerroksessa, sisäpihan puolella viihtyisät saunatilat, jossa terassi vilvoittelua varten. Samassa yhteydessä kerhohuone, jossa myös keittiö.
Other premises
Kompakti eteinen, jossa hyvin säilytystilaa ulkovaatteille.

Plot and zoning

Plot size
2226 m²
Ownership of the plot
valinnainen vuokratontti
Lessee of the plot
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Rent of the plot
50 340,00 €/vuosi
Plot rental period
19.12.2046
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Helsingin kaupunki tai https://kartta.hel.fi/. Teollisuuskadun akseli, kaavarunko - Teollisuuskadun ympäristöä kehitetään työpaikkojen ja elävän kaupunkikulttuurin keskusta-alueena. Tavoitteena on luoda uusien keskusten, Pasilan ja Kalasataman välille merkittävä työpaikkojen, liike-elämän ja kaupunkikulttuurin keskittymä sekä parantaa alueen yhteyksiä kaikilla kulkumuodoilla. Kehittämisen yhteydessä rakennusten ensimmäisiä kerroksia avataan ja elävöitetään, ja tarvetta uusille kulkuyhteyksille tutkitaan. Teollisuuskadun alueelle laaditaan kaavarunko, joka pohjautuu Kaupunkiympäristölautakunnan 4.12.2018 hyväksymiin kaavarungon periaatteisiin. Lisätietoja antaa Arkkitehti Tiia Ettala, puhelin (09) 310 20511, Lisätietoja hankkeesta Kaavarungon luonnosaineistoa ollaan tuomassa keskusteluun syksyllä 2020. Ajankohdasta tulossa tarkempaa tietoa loppukesästä. Itä- ja Länsi-Pasilan kehittämisperiaatteet- Kehittämisperiaatteissa tarkastellaan asuin- ja toimitilojen käyttötarkoituksen muutostarpeita, täydennysrakentamista sekä alueen palveluverkon kehittämistä. Kehittämisperiaatteet ohjaavat alueen tulevaa asemakaavoitusta. Tarkoituksena on ohjata muutoksia hallitusti, kaupunkirakenteen toimivuuden kannalta tulevat muutokset ja vaikutukset huomioon ottaen. Lisätietoja antaa Arkkitehti Ville Purma, puhelin 310 37261, Arkkitehti Outi Ruski, puhelin 310 15207. Alppilan pohjoisosa, Savonkadun ympäristö - Savonkadun alueelle tarkastellaan rakennettavaksi toimitilaa ja asumista. Viheryhteydet huomioidaan alueen suunnittelussa. Lisätietoja antaa Paula Leiwo, arkkitehti, puhelin: (09) 310 23637 Pasila, Veturitallinpiha - Veturitallinpihaa tutkitaan alueena, joka voi sisältää monipuolista vapaa-ajan toimintaa, asumista, työpaikkoja ja palveluja siten, että junaliikenteen huoltotoiminnot ovat mahdollisia. Lisätietoja antaa Arkkitehti Sakari Pulkkinen, puhelin (09) 310 37276. Tiimipäällikkö Anna-Maija Sohn, puhelin (09) 310 37448.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Helsingin Emil
Contact details of the property manager
Kontu Uusimaa. Isännöitsijä Lauri Mankki. lauri.mankki@kontuoy.fi. Puh. 010 739 8990.
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Noste Kiinteistöpalvelut Oy
Information on the housing company’s parking spaces
39 osakkeina myytävää autohallipaikkaa ja kolme osakkeena myytävää moottoripyöräpaikkaa.
Completed repairs
2020 Vuositarkastuksen ennakkotarkastus, Eerika Consulting Oy 2020 Asuntokauppalain mukainen vuositarkastuskokous 2021 Sähköautojen latausvalmiuden rakentaminen ( autohalli- ja mp osakkaat) 2023 Saunan, kerhohuoneen ja pesutuvan sähköinen varausjärjestelmä 2020-2023 Rakennuttajan vastuulle kuuluvat vuosikorjaukset
Upcoming repairs
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2024-2029: Rakennuttajan vastuulle kuuluvat vuosikorjaukset 2024. Normaaleja vuosihuoltoja ja -korjauksia, yhtiö valmistunut vuonna 2019 2024-2028. Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmanvaihtovaihdon tasapainotus 2027-2029. 10-vuotisvastuutarkastus, kiinteistön kuntoarvio ja PTS 2028-2029.
Other details about the housing company
Lastenvaunuvarasto, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, sauna, talovarasto, kerhohuone, irtaimistovarasto.

Services and transportation connections

Services
Lidl Vallila n. 400 m. Kauppakeskus Mall of Tripla n. 1,1 km. S-Market n. 1 km. Alepa n. 1,6 km. Kauppakeskus Redi n. 2,4 km.
Traffic connections
Raitiovaunupysäkki n. 100 m. Bussipysäkki n. 100 m. Pasilan juna-asema n. 900 m. Sörnäisten metroasema n. 1,9 km.
Schools
Alppilan lukio n. 600 m. Pasilan peruskoulu n. 600 m. Åshöjdens grundskola n. 970 m. Aleksis Kiven Koulu n. 1,2 km. Sophie Mannerheimin koulu n. 2,4 km.
Kindergarten
Lehdokki n. 400 m. Solhälla n. 750 m. Ratamo n. 900 m.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations