Go to content

Jaspiskuja 5

Vantaa, Kivistö

kerrostalo 2016 , 2h+k+s+vh+las.parv. (Yj:n mukaan 2h+kt+s)

Built
2016
Surface area
56.5 m²
Debt-free price
219 000 €

Target description

Kaupoilla vapautuva hyvin pidetty, valoisa ja avara kaksio omalla saunalla. Avokeittiö-olohuone yhdistelmä, lasitettu parveke, tilava makuuhuone ja sen yhteydessä oleva vaatehuone tekevät tästä käytännöllisen ja päivittäistä arkea tukevan kokonaisuuden. Isoon kylpyhuoneeseen mahtuu myös pesutorni. Sijainti on keskeisellä paikalla Kivistön ytimessä, joten kaikki palvelut sekä kehäradan juna-asema on parin minuutin kävelymatkan päässä. Alueen arvoa tulee entisestään nostamaan juuri valmistunut kauppakeskus Kivis, jossa on päivittäistavarakauppojen lisäksi myös runsain mitoin ravintoloita ja erikoisliikkeitä. Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja taloyhtiö on valmistunut vuonna 2016, joten rakentajan 10-vuotistakuu on vielä voimassa. Yhtiö on vuokratontilla, mutta tämän huoneiston osalta tonttiosuus on kuitenkin jo lunastettu omaksi. Viimeisimmän tilinpäätöksen mukaan taloyhtiön maksuvalmius on ollut hyvä ja tulevien vuosien kunnossapitotarpeet liittyvät pääosin normaaliin ylläpitoon ja määräaikaistarkistuksiin. Kaupan yhteydessä on mahdollisuus ostaa sähköauton latausvalmiudella oleva autohallipaikka Ruusuparkin autohallista hintaan 14.000 euroa. Tässä kodissa ei ole turhia hukkaneliöitä. Toimi siis saman tien ja ota yhteyttä, niin mennään tutustumaan tähän ihastuttavaan kokonaisuuteen! Myynti ja esittelyt: Timo Keinänen, LKV, p. 045 139 7337, timo.keinanen@spkoti.fi

Basic information

Target number
20627196
Location
Jaspiskuja 5, 01700 Vantaa
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h+k+s+vh+las.parv. (Yj:n mukaan 2h+kt+s)
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
56.5 m²
Total surface area
56.5 m²
More information about the area
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 56,5 m². Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu.
Floors
3
Residential floors
6
Year of construction
2016
Commissioning year
2016
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
219 000,00 €
Debt-free price
219 000,00 €
Price per square meter
3 876,11 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu
On

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle

Vastikkeet

Maintenance fee
226,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
226,00 €/kk

Muut maksut

Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
oma mittari
Parking fee
33,50 €/kk
More information about fees
Yhtiövastikkeeseen sisältyy huoneistokohtainen laajakaistayhteys, nopeus 25 Mbit/s. Vesimaksu on ennakko, mikä tasataan vuosittain. Vesitasaus kylmä 4,73 eur/m3, vesitasaus lämmin 10,63 eur/m3. Autopaikkavuokra 80 eur/kk. Saunamaksu 20 eur/kk. Autohallissa on sähköautojen latausmahdollisuus ja lataus- ja lämmityspistorasiat on liitetty eParking järjestelmään. Autojen lämmitys- ja latauskustannukset veloitetaan toteutuneen sähkön kulutuksen mukaan autopaikan omistajalta.

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
Yhtiöjärjestyksen 21 §:ssä lunastuslauseke, joka kohdistuu autopaikkojen osakkeisiin nro 24661-25000. Lunastusoikeus on yhtiön osakkeenomistajilla.
Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
lounas
More information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Energy class
C2013
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihto koneellinen LTO
Other trade-significant information
Yk 21.3.2023: Päätettiin valtuuttaa hallitus tarvittaessa perimään enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike taloustilanteen niin vaatiessa. Taloyhtiössä on voimassa tupakointikieltoa valvovan kunnan viranomaisen hyväksymä lainvoimainen tupakointikielto. Lentomelualue: Lentomeluvyöhyke 3 (LDEN 50-55 dB). Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Bitumikermi
Description of the living room
Parkettilattia, seinät maalattu.
Description of the kitchen
Parkettilattia, seinät maalattu, välitilassa laatta, työtaso laminaattia. Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone.
Description of the bedrooms
Parkettilattia, seinät maalattu.
Number of bedrooms
1
Description of the bathroom
Lattialämmitys, laattalattia, kaakeliseinä. Wc-istuin, bidee, suihku, pesukoneliitäntä (pesutorni mahtuu), pesuallas, peilikaappi.
Description of the sauna
Paneliseinä, laattalattia, sähkökiuas
Other premises
Eteisessä parkettilattia, seinät maalattu, vaate-/siivouskaappi. Makuuhuoneen yhteydessä olevassa vaatehuoneessa parkettilattia, seinät maalattu.

Plot and zoning

Plot size
1896 m²
Ownership of the plot
valinnainen vuokratontti
Lessee of the plot
Suomen Osatontti II Ky
Rent of the plot
59 923,00 €/vuosi
Plot rental period
31.12.2064
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Vantaan kaupunki, p. 839 11 Vireillä oleva asemakaavamuutos 233300 Kivistöntähti https://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus/kaavat/kiviston-keskusta-laajenee-kivistontahden-alueelle Kivistöntähden asemakaavalla mahdollistetaan Lapinkylän ja Kivistön asemaan tukeutuvia monimuotoisia korttelikoteja noin 1000 asukkaalle sekä kaupallisia palveluja kivijalkaliiketiloihin. Pysäköinti keskitetään pysäköintilaitokseen.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Vantaan Kvartsikivi
Contact details of the property manager
Averia Isännöinti Oy, Suurlohjankatu 10, 08100 Lohja. Pertti Esaiasson, averia@taloasema.fi, p. 044 7300 400
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Makiko Oy
The housing company includes
sauna, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Housing company garage parking spaces
34
Information on the housing company’s parking spaces
34 erillisillä osakkeilla olevaa autohallipaikkaa.
Completed repairs
2022: Kattotarkastus- ja huolto, Pysäköintilaitos Kiinteistö Oy Ruusuparkin sähköautojen latausjärjestelmä käyttöön 2021: Yleisten tilojen valvontakamerajärjestelmän asennus, parvekelasihuolto 2017–2021 Urakoitsijan 1-vuotistakuutyöt 2017: 1-vuotisennakkotarkastusraportti, salaojakuvaus
Upcoming repairs
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2023–2027 Piha: Tavanomaisia kevät- ja syyshoitotoimia, istutusten rajauslautojen uusinta tai poisto Perustukset ja runko: 10-vuotisvastuutarkastus 2025 Julkisivut: Elementtisaumojen tarkistaminen 2025 (10-vuotisvastuutarkastuksena) Parvekkeet: Parvekelasien huoltotarkastus ja -korjaus 2031 Katto: Bitumikaton huoltotarkastus 2025 Huoneistojen märkätilat: Kosteuskartoitus 2025 (10-vuotisvastuutarkastuksena) Yleiset tilat: Porrashuoneiden vuosisiivous, yleisten tilojen ikkunoiden pesu 2023 Lämmitysjärjestelmä: Säätölaitehuollon lämmönjakohuoneen tarkastus ja huolto kaksi kertaa vuodessa Ilmanvaihto: IV-kanavien nuohous 2025–2026, säätölaitehuollon IV-koneiden tarkistus ja huolto kaksi kertaa vuodessa Sähkö- ja tietojärjestelmät: Hissin hälytinjärjestelmän päivitys/tarkistus Muut: Kuntoarvio 2024–2025 10-vuotisvastuutarkastuksena Määräaikaistarkastukset: Savunpoistojärjestelmien tarkastukset vuosittain, VSS vuosihuolto, sammutintarkastukset joka toinen vuosi, palovaroitinjärjestelmän ja -turvavalojärjestelmän tarkistus tarvittaessa, hissien määräaikaistarkastus
Number of commercial premises
1
Area of commercial premises
131,0 m²

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations