Go to content

Merventie 13

Hattula, Parola/Hurttala

omakotitalo 1989 , Alakerta: oh,k,aula,wc,tk. Yläkerta: 2xmh, aula, 2xvh, ns. alkovi.

Built
1989
Surface area
106.5 m²
Debt-free price
129 000 €

Target description

Erittäin hyvällä sijainnilla Parolassa, tunnelmallinen ja kodikas 1 1/2 -kerroksinen omakotitalo. Tällä paikalla on asuttu jo vuodesta 1937 alkaen. Peruskoulut ja lukio sijaitsevan ihan kivenheiton päässä täältä. Kauppoihin, sekä muihin liikenneyhteyksiin mm. rautatieasemalle ja moottoritielle vain pieni pyrähdys. Tänne on helppo tulla ja lähteä. Omalla tontilla sijaitsee myös runsaat varasto- ja säilytystilat, sekä romanttinen ja tunnelmallinen piharakennus, jossa mm. ihana pihasauna ja suihkutilat. Tietenkin puulämmitteinen kiuas on saunassa ihan piste iin päälle. Saunan jälkeen voit rentoutua pihan patiotilalla, jossa on myös viihtyisä paviljonki ja pieni allas. Rakennus on hyvässä käyttökunnossa ja sitä on pidetty kunnossa ja päivitetty aina tilanteen ja tarpeen mukaan. Asuintilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa, alakerta oleskeluun ja ruokailuun sopivana ja yläkerran tilat on varustettu nukkumatiloiksi. Rakennukseen tulee valokuidulla nettiyhteys, joten etätyöskentelykin täällä onnistuu hyvin. Tilaa etätyöskentelyyn täältä löytyy. Mikäli etsit kohtuuhintaista omaa kotia ja arvosta sen sijaintia ja mahdollisuuksia, tämä voisi olla sinulle ja perheellesi sellainen kohde. Kysy lisää ja tutustu. Kohdetta sinulle välittää ja esittelee Sp-koti Hämeenlinna Ensio Repola p. 045 134 1962 sp. ensio.repola@spkoti.fi

Basic information

Target number
20614876
Location
Merventie 13, 13720 Parola
Type
omakotitalo
Apartment description
Alakerta: oh,k,aula,wc,tk. Yläkerta: 2xmh, aula, 2xvh, ns. alkovi.
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
106.5 m²
Other floor area
36.1 m²
Total surface area
142.6 m²
More information about the area
Vuoden 1989 rakennuslupatiedon mukainen. Yläkerrassa on asuinpinta-alaan kuulumatonta, alle 160 cm tilaa.
Floors
2
Residential floors
2
Year of construction
1989
Commissioning year
1994
Release
muu ehto
More information about vacating
1 kk/sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
129 000,00 €
Debt-free price
129 000,00 €
Price per square meter
1 211,27 €/m²

Muut maksut

More information about fees
Nykyisen omistajan asumiskustannukset ovat olleet: - Kiinteistövero (2024) 250€/vuosi - Sähkönkulutus n. 16 000 Kwh/vuosi. - Vesimaksut Hs-veden hinnoittelun mukainen (n. 130 m3/v). - Jätehuolto Kiertokapulan hinnoittelun mukaan. - Hulevesimaksu 25€/vuosi.

More information about the apartment

Other restrictions on use and transfer
Asemakaavan mukaan erillispientalojen korttelialue (AO).
The apartment includes
oma sauna, tie perille, sähköliittymä siirtyy
The transaction does not include
Irtaimisto, josta neuvotellaan.
Additional energy class information
Myyjä on tilannut energiatodistuksen.
Condition
ei luokiteltu
More information about condition
Rakennus on hyvässä käyttökunnassa. Kaapistojen ovien pinnoite keittiössä on osaksi irronnut.
Heating system
puu, sähkö, Ilmalämpöpumppu
Heating system details
Kunnossa, toimii
Ventilation
painovoimainen
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Completed repairs
- Sähköt ja sähkötaulu uusittu 2004. - Lämminvesivaraaja uusittu 2005. - Maalauksia ja tapetointeja 2004-2005. - Ilmalämpöpumppu laitettu, lämpöpatterit asennettu 2007-2008. - Ulko-ovet uusittu 2013. - Pihasaunalle rakennettu/uusittu sauna ja suihku 2013. - Vesikalusteita uusittu 2024. - Pihavaloja tontille laitettu. - Rakennuslupatietoja päivitetty piharakennukseen ja toimitettu kuntaan. - Nuohoukset tehty vuosittain. - Talon ulkomaalit hankittu valmiiksi. Rakennuksen kaikki vesiputket ovat muovia.
Other trade-significant information
Aikojen saatossa talosta pidetty huolta ja remontoitu tarpeen mukaan, talossa on mm. kolmekerroslasit. Avaimet sarjoitettu.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu
Rakennusmateriaali: 1937 rakennetun osa hirsirakenteita ei ole näkyvillä, uudisosan rakenne on tehty puurungolle, jossa eristys ja lautaverhoilu.
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Peltikate
Roofing materials
Pääosin maalattua pintaa.
Description of the living room
Iso oleskelutila, jossa varaava takka ja erkkeri. Erkkeriin on mahdollista rakentaa ulko-ovi. Olohuoneen lattia parkettia ja seinät paneloitu.
Description of the kitchen
Tilava keittiö ruokailutilalla. Keittiössä kiinteät kaapit ja puukäyttöinen hella (sähköhellan lisäksi). Varustus: jääkaappi/pakastin, sähköhella (keraaminen liesitaso), liesituuletin (ulos tuulettava), astianpesukone, kiinteät valaisimet. Työtasot laminaattia, tiskipöytä teräs. Hana vaihdettu n2 v sitten. Lattiapinnat laminaattia, seinät tapetoitu.
Description of the bedrooms
Talon makuuhuoneet on sijoitettu yläkertaan. Päämakuuhuonetta mahdollista jakaa esim. kahdeksi omaksi huoneeksi. Aulatilassa on alkovimahdollisuus tai työtilamahdollisuus. Yläkerran tilojen lattiat muovimattoa, seinät tapetoitu tai maalattu.
Number of bedrooms
2
Description of the bathroom
Kokonaan 2013 uusittu tilavat ja ikkunallinen pesutila piharakennuksessa. Tilassa nouseva viistokatto. Varustus: suihku, suihkuseinä, lattialämmitys, kanavapuhallin, kiinteät valaisimet. Seinät kaakelia ja lattia laatoitettu, katto paneloitu.
Description of the toilets
Erillinen, laatoitettu ikkunallinen wc-tila. Varustus: käsienpesuallas, allaskaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, bidee-suihku, wc-istuin, pesukoneliitäntä, lattiakaivo. Tilan lattia laatoitettu ja seinät kaakelia. Pienellä duunauksella tilaan on mahdollista asentaa esim. suihkukaappi. Yläkerrassa on varaus toiselle vessalle. Vaatehuonetilasta on mahdollisuus rakentaa yläkertaan wc. Viemäröinti tulisi alakerran wc:n kautta (alakerran wc:ssä on tähän viemärivaraus valmiina).
Number of toilets
1
Description of the sauna
Saunatilat piharakennuksessa. Tunnelmallinen ja tilava pihasauna viidelle hengelle. Saunassa on puulämmitteinen kiuas, laattalattia, lattialämmitys, seinät ja katto puuta. Saunassa Misa- valmispiippu.
Description of the utility room
Wc: yhteydessä pesukoneliitäntä.
Description of storage facilities
Hyvät. Varastot, kaapistot, 2x vaatehuone.
Other premises
Tuulikaappi, alakerran aula. Aulasta johtaa avoportaikko yläkertaan.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, verhotangot, naulakko (eteinen/tuulikaappi), kiinteät valaisimet, lvv, ilmalämpöpumppu, 2 kpl satelliittiantenni, kiinteät kaapistot, matontamppausteline, jätesäiliö, istutukset, arkkupakastin (piharakennus), pihakeinu,

Plot and zoning

Plot size
1350 m²
Tontin tehokkuusluku
0.25
Plot’s planning permission area
337 m²
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
82-403-5-151
Property name
Hiekkala
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Vihreä puutarhatontti, jossa hyvin suojaavia Istutuksia, puita ja pensaita. Tontilla myös pihasaunarakennus, jossa myös varastotila ja puuvaja. Pihassa viihtyisä patiotila, jossa myös paviljonki, säänkestävä puutarha-allas (n. 800 litraa), ym. Tontti sijaitsee omakotitaloalueella ja se rajoittuu lounaisosalta junanrataan ja koillisosalta Merventiehen.
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

Hattulan kunta, Asemakaavan muutos/ laajennus. Lisätietoja Hattulan kunta: hattula.fi

Lisätietoa muista rakennuksista
- Piharakennus (sauna, suihku, lämmin varasto) n.36 m2, rv. 1937 ja laajennus 1990, saunan ja suihkun päivitys 2013. - Autokatos rv.1990, n. 24 m2, kevytrakenteinen, sähköistetty. - Pressutalli n. 20 m2. - Paviljonki - Puutarha-allas (muovia, säänkestävä) n. 790 litraa.
Pihan kuvaus
Vihreä hoidettu piha, jossa ympärivuotisessa käytössä oleva pihasauna.

Services and transportation connections

Services
Hyvät palvelut lähellä. Hattulan S- market n. 800 m. Parolan keskusta n. 0,7 km. Terveysasema n. 1,5 km. Apteekki 0,8 km.
More information about the services
Palveluiden suhteen omakotitalon sijainti on erittäin hyvä.
Traffic connections
Merventiellä linja-autopysäkki n. 150-200 m. Rautatieasema n. 2 km, kävellen lyhempi matka. Moottoritie 1,5 km.
Schools
Parolan koulut aivan lähellä. Mm. peruskoulu, yhteiskoulu ja lukio n. 200-300 m. Katso lisätiedot hattula.fi
Kindergarten
Marjahattu 400 m. Katso lisätiedot hattula.fi

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations