Go to content

Perälänjärventie 8B

Kirkkonummi, Veikkola

omakotitalo 2000 , 4-5h+k+kph+khh+vsto+at/ak/vsto+rantasauna+kanala

Built
2000
Surface area
140 m²
Debt-free price
750 000 €

Target description

VALLOITTAVAN KAUNIS JA LAADUKKAASTI SANEERATTU JÄRVENRANTAKIINTEISTÖ VEIKKOLASSA!! Tämä ihastuttava kiinteistökokonaisuus on kuin jokin hienosti kudottu tarina. Tarina alkaa sisääntulon yhteydessä olevan luonnontilaisen etupiha-alueen sekä hieman tylsän näköisen autotallirakennuksen ja asuinrakennuksen takaosan ihmettelyllä. Mutta kun saavut asuinrakennuksen nurkan ohi, niin todellinen tarina kaikkine nyansseineen ryhtyy kuljettamaan Sinua kuin hyvä romaani. Upea järvimaisema aukeaa yli vehreän pihamaan sivuten vanhan ajan rantasaunaa! Kunnostettu ranta-alue terasseineen, hiekkarantoineen ja laitureineen vievät Sinut lopullisesti mukanaan. Kun ryhdyt vihdoin tarkemmin tutkimaan kokonaisuutta, niin voit todeta miten korkeatasoisesti kiinteistöä on korjattu, huollettu ja arvokkaasti entisöity. Päätalo on viimeksi saneerattu perusteellisesti vuosien 2022-2023 aikana, jonka yhteydessä uusittiin lattiat, seinät ja koko lämmitys- ja energiajärjestelmä nykyaikaisen energiatehokkaaksi sekä asumismukavuutta korostavaksi. Talo sisältää myös paljon nykyaikaiset vaatimukset täyttäviä laitteistoja ja apuvälineitä, kuten valokuitu ja korkealaatuiset keittiökoneet vain muutamia mainitakseni. Erityisesti olohuoneen suurista ikkunoista tulviva valo ja järvimaisema sekä L-muotoisen talon suojassa oleva pihaterassi hivelevät silmää! Vuonna 1935 rakennettu ja pieteetillä vuonna 2021 saneerattu rantasauna on oma merkittävä lukunsa tarinan sisällä. Kierrätysmateriaaleilla ja 1800-luvun hirsien avulla kunnostettu saunan sisustus on saunojan unelma. Nykytekniikka on taitavasti valjastettu auttamaan hienon saunanautinnon kokemista. Unohtamatta kuitenkaan arvokasta alkuperäisyyttä rakennuksen alkuajoilta. Upea saunarakennuksen ja ranta-alueen terassikokonaisuus rakennettiin kokonaan uusiksi vuonna 2023. Projekti on myös televisiosta tuttu. Terassialueelta löytyy mm. osin lasitettu yläosa sähköistetyllä markiisilla, grillausalue sekä pieni hiekkarantakin. Uusi laituri on ympärivuotinen, mikä on monelle tärkeä yksityiskohta. Kiinteistökokonaisuuden muut rakennukset ovat hauska, pieni ympärivuotinen kanala, autotalli/varastorakennus ja ulkovarasto. Autotallirakennuksen yhteydessä on autonlatausmahdollisuus. Sisääntuloväylä ja takapiha ovat kauttaaltaan asvaltoidut. Sisääntuloväylän vieressä on paljonkin luonnontilassa olevaa etupihaa erilaiseen harrastustoimintaan. Jos etsit ainutlaatuista kotia, niin tutustu kuviin ja videoon. Esittely sunnuntaina 16.06.2024 klo 14:15-15:45. Tervetuloa! Ota yhteyttä, annan mielelläni lisätietoja. Myyntiä hoitaa Matti Soini, 0500 443 449, matti.soini@spkoti.fi

Next showing

16.6.2024 at 14:15-15:45

Basic information

Target number
20331094
Location
Perälänjärventie 8B, 02880 Kirkkonummi
Type
omakotitalo
Apartment description
4-5h+k+kph+khh+vsto+at/ak/vsto+rantasauna+kanala
Rooms
5 Rooms
​​Living space surface area
140 m²
Other floor area
77.5 m²
Total surface area
217.5 m²
More information about the area
Asuinrakennuksen pinta-ala noin 140 m2, Kirkkonummen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan 167 kerrosm2, saunarakennus noin 40 m2 ja autotalli/varasto/autokatos 37,5 m2, josta varaston 16,5 m2 pinta-ala rasittaa rakennusoikeutta. Kaikki pinta-alat tarkistusmittaamattomia ja ne voivat olla ilmoitettuja pienempiä tai suurempia.
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
2000
Commissioning year
1944
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
750 000,00 €
Debt-free price
750 000,00 €
Price per square meter
5 357,14 €/m²

Muut maksut

Property tax
819,32 €
More information about fees
Sähkönkulutus on arvio. Kiinteistöä on käytetty vain vain noin puoli vuotta lämmitystapamuutoksen jälkeen. Sähkönkulutus riippuu kunkin perhekunnan koosta ja kulutustottumuksista.

More information about the apartment

More information
valokuitu
The apartment includes
oma sauna, tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, rannan edessä vesijättöä, antenni
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu, hälytys- /valvontajärjestelmä, markiisi
Energy class
A2018
Condition
hyvä
More information about condition
Talon alkuperäistä osaa lukuun ottamatta talon lattiarakenne ja seinät on peruskorjattu täydellisesti. Pyydä tarkempi rakennustapaselostus välittäjältä.
Heating system
ilmavesilämpöpumppu, aurinkolämpö, muu
More information about the heating system
2 x ilmalämpöpumppu
Ventilation
koneellinen poisto, muu
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Completed repairs
2024 lisätty 8 kpl aurinkokennoa, yhteensä 28 kpl sekä toinen invertteri 2023 uusittu käyttövesiputkisto, paitsi wc 2022-2024 laaja peruskorjaus asuinrakennukseen sekä televisiosta tuttu mittava laajennustyö rantasaunan terassille. Pyydä näistä korjaustöistä tarkempi selvitys välittäjältä. 2022 Aurinkopaneelit 20 kpl 4,5 kW verkkoonkytketty aurinkosähköjärjestelmä, SunGrow 5 kW invertteri. 2021 Rantasauna entisöity perinteisillä rakennusmetodeilla. Sähkökeskus uusi: lisätty sulakkeiden kokoa ja liittymätyyppi muutettu, 35 amp. Pääsulakkeet siirretty taloon sisään. 2020 Vesikatto vaihdettu, Ruukin Silence konesaumattu peltikate. Asennettu Ilmakas-yhtiön ilmanvaihtojärjestelmä. WC, khh ja saunan poistoilmakone vaihdettu, Rannan puolella tehty suuri pihamuokkaus. Vanhaa maa-ainesta viety n. 50 cm pois ja tilalle multa ja siirtonurmi ja laitettu pihavalot. Rantaan, sekä veteen n. 10m matkalle, laitettu suodatinkangas ja tuotu hiekkakuorma. 2019-2020 Pihatie uusittu ja asfaltti laitettu, sadevesikaivot autotallin edustalle. 2019 Alapohjatuuletin vaihdettu uuteen. 2007 Ikkunat uusittu. 2010 Ulkoverhous uusittu. 2007 Vesijohdot ja viemärit uusittu.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Ruukin Silence konesaumattu peltikate
Description of the living room
Lattia vinyylilankku, seinät maalattu. Olohuoneessa takkamahdollisuus.
Description of the kitchen
Festivo-kylmiö,viinikaappi, erillisuuni (pyrolyysiominaisuus), keraaminen liesi, liesituuletin (oma hormi), astiapesukone (painepesuriohjelma kattiloille), aamiaiskaappi, muu kaapisto. Lattia vinyylilankku, keittiön välitila laattaa
Description of the bedrooms
Lattia vinyylilankku, seinät maalattu/tapetti
Number of bedrooms
3
Description of the bathroom
Suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, wc-istuin. Seinat ja lattiat laatoitettu.
Description of the toilets
Wc-istuin (silppuri), kauttaaltaan laatoitettu
Number of toilets
1
Description of the sauna
Rantasauna entisöity vuonna 2021. Entisöinnin yhteydessä käytetty kierrätystavaraa sekä 1800-luvun hirsitalon hirtä pukuhuoneeseen. Nykyaikainen lattialämmitys sovellusratkaisulla ja saunatuvassa ilmalämpöpumppu.
Description of the utility room
Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä ja talotekniikka. Myös ulko-ovi. Lattia laattaa, seinät maalattu
Description of storage facilities
Autokatoksen yhteydessä n. 16,5 m2
Description of other storage facilities
ulkovarasto
Other premises
Lattia vinyylilankku, seinät maalattu

Plot and zoning

Plot size
2192 m²
Tontin tehokkuusluku
0.1
Buildings
saunarakennus, autotalli, autokatos
Plot’s planning permission
Käyttämättä noin 35,7m2
Plot’s planning permission area
219 m²
Type of plot
Rinnetontti
Property ID
257-488-1-31
Property name
Törmälä
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Kaunis lännen ja rannan suuntaan aukeava loiva rinnetontti.
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

Lisätiedot Kirkkonummen kunta

Lisätietoa muista rakennuksista
Kanala
Ranta
oma ranta
Rannan tyyppi: Järvi
Perälänjärvi

Services and transportation connections

Services
Veikkolan keskustassa kattavat ruokakaupat n. 2,5 km
Traffic connections
Bussipysäkki aivan kiinteistön tuntumassa, autolla pääsee nopeasti; Veikkolan rampista Kehä II:n ramppiin n. 10 min kesärajoituksilla.
Schools
Vuorenmäen koulu ja Veikkolan koulu n. 2km
Kindergarten
Veikkolassa

Additional information links

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations