Go to content

Niittyportti 2

Espoo, Niittykumpu

kerrostalo 2023 , 3h+kt

Built
2023
Surface area
59 m²
Debt-free price
374 400 €

Target description

Tähtiniitty- ja Valoniitty taloyhtiön jäljellä oleviin huoneistoihin 31.7.2024 asti kampanja KAKSIOT JA KOLMIOT 35 000 € ALENNUSTA VH:STA, YKSIÖT 30 000 € ALENNUSTA. UUSI MUUTTOVALMIS LAADUKAS HISSITALO OMALLA TONTILLA NIITTYKUMMUN PALVELUIDEN JA METRON LÄHELLÄ. Asunto Oy Espoon Tähtiniitystä löytyy asunto joka elämänvaiheeseen. Asuntojen pohjissa on huomioitu toimivuus, tehokkuus sekä arjen sujuvuus. Asunnot ovat valoisia ja avaria. Materiaalit ovat tyylikkäät ja selkeän skandinaaviset. Asukkailla on yhteiskäytössä hieno saunaosasto, viihtyisä kerhotila, talopesula, kuivaushuone sekä ulkoiluvälinevarasto. ASUNNOISTA Asunto Oy Espoon Tähtiniitty on 8-kerroksinen talo, jonka suojaisalla ja esteettömällä pihakannella on viihtyisä leikki- ja oleskelutila. Asunnoissa on lasitettu parveke tai terassi. Toisen kerroksen asunnoissa terassi on pihakannen tasolla. SIJAINTI Taloyhtiön sijainti on suotuisa kaikenikäisille. Tiheiden julkisten liikenneyhteyksien varrelle. Niittykummun metroasemalle on lyhyt kävelyetäisyys. Lisäksi useat bussit liikennöivät vierestä. Erinomaiset pyöräilytieverkostot ovat lähellä. AUTOPAIKAT Autopaikkoja on myynnissä pihakannen alla olevasta autohallista, johon on suora kulkuyhteys hissillä asuinkerroksista. Autohallipaikat myydään erillisinä osakkeina. Autohallinovi toimii kaukosäätimellä. Kohteiden Tähtiniitty ja Valoniitty kaikki vapaat asunnot ja autohallipaikat ovat varattavissa minun kauttani. Mikäli nykyinen asuntonne on vielä myymättä, saatte minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja välityspalkkiotarjouksen. Yhteydenotot ja esitteet: Timo Kettunen Kiinteistönvälittäjä, LKV Puh. 050 445 0998 timo.kettunen@spkoti.fi Sp-Koti Helsinki Töölö CMH, Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Sp-Koti Espoo Tapiola CMH, Ukkohauentie 11-13 B, 02170 Espoo Sp-Koti Kirkkonummi CMH, Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi Rakentaja Lujatalo Oy Rakentaja pitää oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Basic information

Target number
9940066
Location
Niittyportti 2, 02200 Espoo
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h+kt
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
59 m²
Total surface area
59 m²
More information about the area
Jyvitetty osakelukumäärä 293.
Floors
6
Residential floors
8
Year of construction
2023
Commissioning year
2023
Release
heti (uudiskohde)

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
112 357,30 €
Velkaosuus
262 042,70 €
Debt-free price
374 400,00 €
Price per square meter
6 345,76 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Maintenance fee
247,80 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
247,80 €/kk

Muut maksut

Type of water fee
e / kk
More information about fees
Vesimaksu: 20.00 € Oma mittari, Kulutetusta vedestä suoritetaan korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella, vedenkulutuksesta peritään kuitenkin ennakkomaksua, jonka perusteena on huoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärä. Mediavastike 10,00 € / hsto/ kk. Saunamaksu 20 €/kk (1 vuoro/vko). Yhtiön laina-aika on rakennusaika + noin 25 vuotta. Rakennusaika ja noin kolme ensimmäistä asuinvuotta ovat lyhennysvapaita. Lainaa lyhennetään puolivuosittain tasalyhennuksin. Yhtiö alkaa kuitenkin kerätä osakkailta pääomavastiketta lyhennyksen osalta puoli vuotta ennen ensimmäisen erän erääntymistä. Yhtiön rahoittajapankki on Aktia Pankki Oyj. Pääomavastikelainan lyhennyksineen ja korkoineen tulee olemaan arviolta noin 2001,68 euroa/kk. Laina sidotaan 12 kk:n Euribor -korkoon (3,533 % / 25.3.2023 koron noteerauspvm). Lainan marginaalia (1,0 %) pankilla on oikeus tarkistaa kolmen vuoden välein. Tässä hinnastossa koron osuus on laskettu 4,533 %:n kokonaiskorolla. Yhtiön hallitukselle on annettu valtuudet muuttaa perittävän pääomavastikkeen suuruutta siten, että kulloinkin perittävä summa kattaa voimassa olevan koron. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos joku osakas ei maksa asuntokohtaista lainaosuuttaan taloyhtiölainasta, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv
More information 2
kaapistot, verhotangot, kiinteät valaisimet
Energy class
B2018
Condition
uusi
Heating system
kaukolämpö

Spaces and materials

Construction and surface materials
tiili, elementti, betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Bitumikermi
Description of the living room
Kattopinnat asuintiloissa: Ruiskupinnoitettua betonia ja alakatot maalattua kipsilevyä.
Living room floor
parketti
Living room walls
maalattu
Description of the kitchen
Keittiökalusteiden ovet ovat maalattuja mdf-ovia ja työtasot laminaattia. Keittiöaltaat ovat yksialtaisia tasoon upotettuja altaita. Keittiössä on jää-pakastinkaappi. Asunnoissa on 60 cm induktio liesitaso ja kalusteeseen integroitu uuni ja 60 cm astianpesukone. Kaikissa asunnoissa on valaisimella varustettu liesikupu, välitilan valaistus led-valonauhoilla ja pistorasiat sekä tilavaraus mikroaaltouunille.
Kitchen floor
parketti
Kitchen walls
maalattu
Description of the bedrooms
Makuuhuoneiden komeroissa on hyllyt ja vaatetangot. Eteisessä on liukuovi-naulakkokomero, jossa peiliovet, tai avonaulakko. Siivouskomero on eteisessä, pyykkikomero eteisessä tai pesuhuoneessa pohjapiirustuksen mukaan.
Number of bedrooms
2
Bedroom floor
parketti
Bedroom walls
maalattu
Description of the bathroom
Kylpyhuoneissa on wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, valaisinpeilikaappi, kattovalaisin, osassa pyykkikomero, wc-paperiteline, pyyhekoukkuja, pistorasiat sekä tilavaraus ja liitännät 600 mm pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkut varustetaan suihkuseinällä.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas

Plot and zoning

Plot size
3249 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon Kaupunki 09-81621

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Espoon Tähtiniitty
Contact details of the property manager
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy Niklas Wiedmer Heikkilläntie 7, 00210 Helsinki asiakaspalvelu@braleva.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy Heikkilläntie 7, 00210 Helsinki asiakaspalvelu@braleva.fi
The housing company includes
sauna, kuivaushuone, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, lastenvaunuvarasto
Housing company garage parking spaces
26
Information on the housing company’s parking spaces
Autopaikat myydään omina osakkeina. Autopaikkaan on mahdollisuus hankkia sähköauton latauspiste.
Number of commercial premises
1
Area of commercial premises
31,0 m²

Services and transportation connections

Services
Kauppakeskus Niitty. Urheilupuisto.
Traffic connections
Metro / bussit sekä pyörätieverkostot.
Schools
Niittykummun koulu, Mattlidens Skola.
Kindergarten
Niittykummun päiväkoti, Mattbergets daghem och förskola.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations