Go to content

Puomikuja 1

Hollola, Hämeenkoski

omakotitalotontti

Debt-free price
29 000 €

Target description

Hollolassa, Hämeenkosken keskustan parhaimmilla paikoilla on myytävänä rakentamista vaille valmis 2000 m2:n reilu tontti. Vesi-, viemäri- ja sähköliittymät ovat valmiina. Kaukolämpö ja valokuitu kulkevat aivan tontin läheisyydessä. Tällä rakentamisvalmiilla tontilla ei ole purettavia rakennuksia. Tontille on kaavan mukaisesti mahdollista rakentaa kaksi asuinrakennusta. Rakennusoikeuden määrä on 651 k-m2. Tervetuloa tutustumaan! .

Basic information

Target number
9916611
Location
Puomikuja 1, 16800 Hämeenkoski
Type
omakotitalotontti
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
29 000,00 €
Debt-free price
29 000,00 €

More information about the plot

The plot includes
tie perille, sähköliittymä siirtyy
Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Drain
kunnan
Other trade-significant information
Tontilta on purettu kaikki vanhat rakennukset ja se myydään valmiina rakentamiseen. Kauppaan kuuluu kunnallinen vesi- ja viemäriliittymä sekä sähköliittymä. Kaukolämpöputkisto ja valokuituverkko kulkevat lähellä tontin rajaa.

Plot and zoning

Plot size
2104 m²
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
283-410-4-12, 283-410-4-18
Tontin nimi
Varvila, Laaksola
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Varvila-tilan pinta-ala on 904 m2 ja Laaksola-tilan pinta-ala 1200 m2.
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

Hämeenkoski, Varvilan alue muutos, kaavatunnus 28325-09 AL = Asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Alueelle voidaan rakentaa asuinrakennuksia, liike- ja/tai toimistorakennuksia sekä yhdistettyjä asuin-, liike- ja toimistorakennuksia. Rakennusoikeus on e=0.25, jos tontille rakennetaan pelkästään asuinkäyttöön tarkoitettuja rakennuksia. Muussa tapauksessa rakennusoikeus on e=0.30. Yleiset määräykset: Viereisen rakennuspaikan rajaan kiinni tai 5 metriä lähemmäksi rajaa saa rakentaa vain viereisen rakennuspaikan omistajan suostumuksella. Rajan puoleiseen seinään saa tällöin tehdä vain sellaisia ikkunoita, joiden alareuna on vähintään 180cm:n korkeudella huoneen lattiatasosta. Autopaikkoja on varattava vähintään yksi jokaista asuntoa ja 50k-m2 liike- tai toimistotilaa kohden.

Services and transportation connections

Driving directions
Aja/kävele Hämeenkosken S-Marketin pihalta 100 metriä Lahteen päin, käänny vanhan Osuuspankin rakennuksen jälkeen vasemmalle Puomikujalle. Tontti sijaitsee Puomikujan ja Keskustien kulmassa.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations