Go to content

Humalniementie 20

Helsinki, Yliskylä, Laajasalo

rivitalo 1976 , •4h, avokeittiö, wc, kph, sauna, 2 vh, var, ter, piha (Yj 5h+k+s)

Built
1976
Surface area
123.5 m²
Debt-free price
495 000 €

Target description

Todella kaunis ja valoisa koti huippusijainnilta Yliskylästä Humalniementieltä! Astuessasi sisään tähän viehättävään kotiin, katse kiinnittyy valtavan suureen olohuoneeseen sekä kauniiseen avokeittiöön, joka yhdistää keittiön luontevasti osaksi oleskelutiloja. Tässä vuonna -76 valmistuneessa kodissa saa nauttia 70- luvun arkkitehtuurin parhaista puolista; todella toimivasta pohjaratkaisusta, isoista ikkunoista ja valoisuudesta. Sisääntulokerroksesta löytyy yksi makuuhuone vaatehuoneella ja alakerrasta löydät kaksi makuuhuonetta lisää. Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistossa on alun perin ollut neljäskin makuuhuone ja se olisikin helppo lohkaista suuresta olohuoneesta, mikäli perheellänne on siihen tarvetta! Alakerran kylpyhuone ja saunaosasto on tyylikkäästi remontoitu ja säilytystilaa löytyy ulkovaraston lisäksi alakerran tilavasta vaatehuoneesta. Taloyhtiötä on nykyaikaistettu muuttamalla tasakatto harjakatoksi sekä salaojat asentamalla. Lisäksi osakkaat ovat itsenäisesti kunnostaneet huoneistojaan sisältäpäin! Pihasuunnittelijan käsissä tämän huoneiston piha-alue on suunniteltu helppohoitoiseksi, mutta suojaisaksi. Komposiittiterassi on huoltovapaa ja etelänsuuntaisella pihalla on mukava nauttia niin grillaillessa kuin seurustellessa perheen ja ystävien kanssa. Sijainti Yliskylän pohjoispuolella on erinomainen. Kulkuyhteydet ovat toimivat niin omalla autolla kuin julkisilla ja kaikki palvelut päiväkodista kouluun, kauppoihin ja terveyskeskukseen ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Humalniementie on kuitenkin rauhallinen ja turvallinen katu pientaloalueella, jossa viihdytään pitkään! Tervetuloa tutustumaan, sinua palvelee: Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Puh. +358 400 810 002 / hanna.daw@spkoti.fi Nikita Missiouk Yrittäjä, LKV Puh. 044 244 6364 / nikita.missiouk@spkoti.fi

Basic information

Target number
21976760
Location
Humalniementie 20, 00840 Helsinki
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
•4h, avokeittiö, wc, kph, sauna, 2 vh, var, ter, piha (Yj 5h+k+s)
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
123.5 m²
Other floor area
13 m²
Total surface area
136.5 m²
More information about the area
Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala 123,5m2 + 13m2 varasto. Jyvitetty pinta-ala 130m2.
Floors
2
Residential floors
2
Year of construction
1976
Commissioning year
1976
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
495 000,00 €
Debt-free price
495 000,00 €
Price per square meter
4 008,10 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
650,00 €/kk
Financing fee
94,90 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
744,90 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Yhtiökokous määrää osakkeenomistajien hallitsemistaan huoneistoista yhtiölle suoritettavan vastikkeiden suuruuden käyttäen maksuperusteena yhtiöjärjestyksen mukaisia huoneistojen jyvitettyjä pinta-aloja. Tämän asunnon osalta jyvitetty pinta-ala 130m2. Asuntoon kohdistuu kaksi taloyhtiön lainaosuutta autokatos 979,23e/30.4.2024 ja katto 628,80e/30.4.2024. Nykyiset omistajat maksavat lainaosuuksia takaisin rahoitusvastikkeina yhteensä 94,90e/kk. Mikäli lainaosuudet maksaa pois, rahoitusvastike poistuu. Yhtiökokous 30.12.2023 päätti, että hallituksella on valtuudet kerätä tai olla keräämättä korkeintaan kolmen kuukauden hoitovastiketta vastaava summa ylimääräisiä hoitovastikkeita, tilanteen niin vaatiessa.

Muut maksut

Water fee
6,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Taloyhtiö on kaukolämmössä, eli lämmityskulut sisältyvät hoitovastikkeeseen.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, oma sopimus
Energy class
E2013
Additional energy class information
07.02.2015-06.02.2025
Condition
hyvä
More information about condition
Asunto on siistissä kunnossa, mutta tavanomaista kulumista voi olla havaittavissa paikka paikoin.
Heating system
kaukolämpö
Views
Läpitalon huoneistosta viehättävät näkymät etelä/pohjoinen suuntaan. Olohuoneen näkymä viehättävälle piha-alueelle ja avaraan maisemaan Humalniementien suuntaan. Keittiöstä ja yhdestä makuuhuoneesta näkymä suojaisan etupihan puolelle.
Completed repairs
2024: alakerran kylpyhuoneen silikonit ja saumat uusittu, osa seinistä maalattu, yläkerran wc:n lattian saumat ja silikonit uusittu, saunan ja kylpyhuoneen valaisimet uusittu 2023: uusittu Boschin Serie 4 uuni ja induktiotaso (3D hotair-uuni 71 litran tilavuudella) 2021: alapihan työt, suunnittelu ja toteutus pihasuunnittelijan toimesta, huoltovapaan komposiittiterassin asennus Edellisen omistajan aikaan keittiö ja kylpyhuone kokonaisuudessaan uusittu. Yläkerrasta yksi huone muutettu osaksi oleskelutilaa.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Wall materials
Maalatut seinät poislukien kph ja wc, jossa laatta, saunassa paneeli.
Flooring materials
Kaunis eläväpintainen parkettilattia oleskelutiloissa, keittiössä, wc:ssä ja kylpyhuone/sauna osastolla laatoitus, jossa sähköllä toimiva lattialämmitys.
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Peltikate
Description of the living room
Todella tilava ja valoisa olohuone, jota on avarrettu entisestään ennen nykyistä omistajaa ottamalla yhdistämällä yksi huone osaksi olohuonetta.
Description of the kitchen
Kaunis ja iso avokeittiö, joka on erotettu ruokailutilasta saarekkeella. Varusteluna keittiössä: valkoiset korkeakiiltokaapistot, mustat graniittitasot, jääkaappi- ja pakastin, astianpesukone, liesi, liesituuletin, uuni. Uuni ja liesi uusittu 2023.
Description of the bedrooms
Yksi makuuhuone sisääntulokerroksessa, jonka yhteydessä vaatehuone. Kaksi makuuhuonetta alakerrassa, jossa vaatekaapistot. Olohuoneen yhteyteen helposti palautettavissa neljäs huone väliseinä- tai esim. lasiseinäratkaisulla.
Description of the bathroom
Upeasti remontoitu kylpyhuone vuodelta 2009, jossa hyvin tilaa sekä kodinhoitotoiminnoille että suihkuille. Varusteluna: kaksi suihkua, sauna, wc-istuin, rättipatteri, pesukoneliitäntä, peilikaappi, käsienpesuallas ja allaskaapisto, pyykkikaappi, lattialämmitys.
Description of the toilets
Siistikuntoinen erillis-wc jossa varusteluna, peili, käsienpesuallas, allaskaapisto sekä wc-istuin. Lattialämmitys.
Description of the sauna
Siistikuntoinen sauna, sähkökiuas uusittu 2016.
Description of storage facilities
Asunnon sisäänkäynnin vieressä käynti varastoon (kylmä varasto).
Other premises
Alakerran aulassa hyvin tilaa esim. työpisteelle sekä iso vaatehuone.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Markiisi

Plot and zoning

Plot size
5417 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Laajasalossa on valmisteilla useita kaavoitusmuutoksia/alueen kehittämissuunnitelmia (Laajasalon renesanssi) ja täydennysrakentamista mm. kaupunkibulevardi, Kruunuvuorenrannan alue, täydennysrakentamista, Koirasaarentien ja Ilomäentien alueet, Yliskylänlahti, Kruunusillat Tutustu alueen kaavoitukseen; Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel. / Lisätietoja antaa: Tyko Saarikko, arkkitehti, p. (09) 310 37441 Tiimipäällikkö Anu Kuutti, puhelin (09) 310 37154.
Pihan kuvaus
Takapihalle istutettu suojaisa timanttituija-aita, joka on ikivihreä ja tuo piha-alueelle yksityisyyttä. Istutusalueella myös mm. pilarikatajia, koristeomenapuu, kartiovalkokuusi, pallotuijia ja muita kasveja. Nurmea ja huoltovapaa komposiittiterassi.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Humalniementie 20
Contact details of the property manager
Granlund Isännöinti Oy Tiina Pihlajamäki puh. 09 2500 6250 isannointi@granlund.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
Information on the housing company’s parking spaces
Toteutettuja autopaikkoja 15 kpl. Autopaikasta ei veloiteta vastiketta.
Completed repairs
2022: IV-suodattimien vaihto 2021: Pohjaviemäreiden huuhtelu ja tarkastuskuvaus 2020: Pohjaviemäreiden kuvaus 2020: Piha-alueen metalliosien maalausta, metalliaitojen jatko-osat, väliaitojen omatoiminen huoltomaalaus 2020: Peltikattojen maalaus ja sisääntulolippojen Enkopol huoltopinnoitus 2017: Autokatoksen, sen valaistuksen ja autosähkötolppien laaja remontti 2013: Leikkipaikan siisteus- ja turvallisuustason nostaminen 2012: Pohjaviemärin kuvaus (kuvauksessa ei ilmennyt vakavia korjaustarpeita) 2011: Sokkelin kunnostustarve 2010: Käyttövesipatterien venttiilien ja asuntokohtaisten vesipostien kunnostus em. LVI- järjestelmien vuotoriskin pienentämiseksi 2008: Salaojien puhdistus 2006: Piha-aitojen uusiminen, lukkojen sarjoitus exec-avaimelle 2005: Jätekatoksen paloeristäminen, patteriventtiilien uusiminen ja perussäätö 2002: Etelä- ja pohjoisjulkisivujen ikkunoiden ja huoneistojen sisäänkäyntiovien sekä päätyovien kunnostus ja maalaus 2001: Vesikaton muutostyö tasakatosta harjakatoksi ja yläpohjan lisälämmöneristys, sekä poistoilman koneellistaminen 2000: Pintavesi- ja salaoja korjaus 94-95: Julkisivujen paneloinnin korjaus ja maalaus
Upcoming repairs
Kiinteistön viiden vuoden korjaussuunnitelma (PTS) 2024-2028 Huom. Korjaukset päätetään yhtiökokouksessa vuosittain Ilmanvaihtokanavien puhdistus Etelänpuoleisten ikkunoiden ja laudoituksen uusimistarveselvitys Ulko-ovien huoltolakkaus, taka-ovien huoltomaalaus / uusiminen ja jätekatoksen huoltomaalaus Leikkipaikan peruskorjaus Varastokoppipaneloinnin uusinta / tarveselvitys Humalniemenrinteen Huolto Oy putkiston hankesuunnitelma, tästä aiheutuvat mahdolliset toimenpiteet. A-C talojen välisen pengerryksen parantaminen Pihan asfaltoinnin uusinta Sähköautolatausinfran kapasiteettiselvitys
Other details about the housing company
Taloyhtiössä omien varastojen lisäksi yhteinen ulkoiluvälinevarasto, leikkialue sekä autokatokset.

Services and transportation connections

Services
Humalniementie 20 sijaitsee erinomaisella paikalla, suositussa Yliskylässä. Yliskylä on keskeisessä roolissa Laajasalon keskustana ja sieltä löytyy on erinomaiset peruspalvelut; päiväkodit ja koulut, ruokakaupat ja ravintolat, kirjasto sekä oma terveyskeskus. Kauppakeskus Saari, jossa kattavat palvelut (S-market, K-supermarket, Alko, apteekki, useita ravintoloita, kuntosali, kirjasto sekä erityisliikkeitä) sijaitsee n. 800 m päässä. Laajarannan talviuintipaikka n. 200m, Ilomäenpuiston kuntoportaat n. 200m, Laajasalon uimaranta n. 1km, Yliskylän koirapuisto n. 900m. Laajasalossa on monipuoliset harrastusmahdollisuudet mm. oma golfkenttä, jalkapalloseura, tennis- ja padel kentät, talviuintimahdollisuus ja upea luonto luonnossa liikkujalle. Saarella toimii lukuisat urheiluseurat, kuten Elise, HJK, Laajasalon Naisvoimistelijat, Laajasalon Palloseura ja SATA-Tennis, jotka järjestävät runsaasti harraste- ja kilpatoimintaa. Kesäisin saari mukautuu merelliseksi paratiisiksi, josta on mahdollisuus harrastaa, niin sup- lautaillen kuin veneillen lähiympäristöön. Oman mausteensa elämiseen tuo useat rantasaunat mm. Laajaranta, Villa Furuvik, Villa Wuorio ja Karjalaisten kesäkoti, joissa on mahdollisuus rentoutua arjen lomassa. Luonto on alueella erityisen lähellä ja 25 km rantaviivan lisäksi alueelta löytyy luonnonsuojelualueita, hyvin hoidettuja puistoalueita ja niin kävely- kuin hiihtoreititkin. Aluetta kehitetään ja kaavoituksen myötä Yliskylään rakentuu kaupunkibulevardi, josta kulkee autojen ja jalankulun lisäksi pikaraitiovaunu kantakaupunkiin (2027) sekä fillaribaanat.
Traffic connections
Hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla. Bussilla Herttoniemen metroasemalle reilun viiden minuutin etäisyys, josta pääsee liikkumaan niin itään kuin länteen. Bussipysäkki (89, 85K, 802, 87N) n.150 m päässä. Jatkossa Kruunusiltojen valmistuttua arviolta 2027, Kauppakeskus Saaren edestä pääsee pikaraitiovaunulla Hakaniemeen n. 20 minuutissa. HSL lauttaliikenne Kruunuvuorenrannasta kantakaupunkiin (20min) kulkee noin tunnin välein vuoden ympäri. Kesäisin kaupunkipyöräpysäkki noin 300 m päässä.
Schools
Laajasalon alakoulu n. 900m, yläkoulu n. 750m. Ruotsinkielinen alakoulu Degerö folkskola n. 900m.
Kindergarten
Useita hyvämaineisia päiväkoteja alueella. Mm. Daghemmet Pilten (300m), Pk Ilomäki (450m), Pk Yliskylä (1km), Pk Tuorinniemi (1km), englanninkielisiä päiväkoteja Herttoniemenrannan puolella n. 1,5km mm. Pk Bumblebees ja Duckies.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations