Go to content

Liisankatu 9

Turku, Luolavuori

kerrostalo 1959 , 3h, k, p

Built
1959
Surface area
62 m²
Debt-free price
188 000 €

Target description

Tunnelmallinen 50-luvun kolmio suositulla Luolavuoren asuinalueella. Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan, toimivapohjaiseen kolmioon, joka sijaitsee suositulla ja rauhallisella Luolavuoren asuinalueella. Tämä tunnelmallinen asunto sijaitsee talon 1/7 kerroksessa ja tarjoaa kodikkaan elinympäristön ainutlaatuisella 50-luvun hengellä. Kulmahuoneiston ikkunat avautuvat kolmeen suuntaan: sisäpihalle ja kauniiseen mäntymetsään, tuoden runsaasti luonnonvaloa ja luoden avaruutta. Asunnossa on säilynyt alkuperäistä charmia, kuten kauniit patterit ja leveät ikkunalaudat, ja se on kaiken lisäksi hyvässä kunnossa. Taloyhtiössä on vuosien varrella tehty merkittäviä remontteja, kuten vesiputkien uusiminen vuonna 2011. Parhaillaan yhtiössä on käynnissä julkisivu- ja parvekeremontti, mikä tuo lisäarvoa ja parantaa entisestään asumismukavuutta. Luolavuoren alue on erityisen viihtyisä ja rauhallinen, tarjoten loistavat puitteet asumiseen. Tämä koti on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat 50-luvun tunnelmaa ja haluat asua hyvin hoidetussa taloyhtiössä vehreässä ympäristössä. Lisätiedot: Mikko 050 355 1557 | mikko.mannila@spkoti.fi

Basic information

Target number
21959438
Location
Liisankatu 9, 20810 Turku
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h, k, p
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
62 m²
Total surface area
62 m²
Floors
1
Residential floors
7
Year of construction
1959
Commissioning year
1959
Release
muu ehto
More information about vacating
2 kk / sop.mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
187 628,14 €
Velkaosuus
371,86 €
Debt-free price
188 000,00 €
Price per square meter
3 032,26 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
266,60 €/kk
Financing fee
9,30 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
275,90 €/kk

Muut maksut

Type of water fee
oma mittari
More information about fees
Sähkö ja vesi kulutuksen mukaan (taloyhtiö laskuttaa 4 x vuodessa), taloyhtiölaajakaista 1,05 €/kk, ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta kaupanteon yhteydessä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Taloyhtiössä on käynnissä julkisivu- ja parvekekorjaus, josta tämän asunnon osuus tulee olemaan noin 15 000 € (243 €/jyv.osake). Lisäksi ikkunoiden kunnostuksesta (joka on jo tehty), tulee tähän asuntoon kohdistumaan noin 2 700 € (43 €/jyv.osake) lainaosuus. Eli yhteensä tuleva lainaosuus tähän asuntoon on noin 17 700 €. Ostaja ottaa kyseiset lainaosuudet vastattavakseen.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
länsi
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä, vinttikomero myyjän käytössä
Energy class
E2018
Additional energy class information
Voimassa 14.10.2032 asti.
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö
Views
Sisäpihan suuntaan sekä kauniiseen mäntymetsään.

Spaces and materials

Construction and surface materials
tiili
Roof type
Aumakatto
Roofing material
Peltikate
Description of the living room
Mosaiikkiparkettilattia, seinät maalatut. Olohuoneen ikkunat kahteen suuntaan sekä käynti lasitetulle parvekkeelle.
Description of the kitchen
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone. Valkoiset kaapistot, välitila laattaa, mosaiikkiparkettilattia.
Description of the bedrooms
Mosaiikkiparkettilattia, seinät maalatut/tapetoidut.
Number of bedrooms
2
Description of the bathroom
Lattia ja seinät laattaa. Suihku, suihkuseinä, peili, pesuallas, wc-istuin, kaapisto, työtaso, pyykinpesukoneliitäntä, pyyhekuivain, lattialämmitys.
Other premises
Eteisessä laattalattia.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ikkunoissa sälekaihtimet, eteisessä sekä toisessa makuuhuoneessa liukuovikaapistot.

Plot and zoning

Plot size
14077 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Turun kaupunki

Housing company

Housing company name
Asunto-osakeyhtiö Honkaspuisto
Contact details of the property manager
Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy / Erkki Lindroos
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
HJM-Kiinteistöpalvelu Jari Liukkonen
The housing company includes
sauna, talopesula, mankeli, vinttikomero, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv
Housing company garages
17
Information on the housing company’s parking spaces
Autotallit 17 kpl osakkeina. Yhtiön hallinnassa (jaetaan jonotusperiaatteella) kylmiä pihapaikkoja 2 kpl, sähkötolppapaikkoja 18 kpl, vuokratalleja 12 kpl.
Completed repairs
Ikkunoiden ja parvekeovien korjaus ja maalaus 2023-24, 9-talon siivousparvekkeiden betonikorjaukset -20, jäteaseman uusiminen -18, vesikattojen pinnoitus epoksipinnoitteella -17, piha-asfaltin korjauksia, Abloy Sento lukitus -15, pihavalaistuksen uusiminen, 5 ja 7 rakennusten siivousparvekkeiden huoltokorjaus -12, käyttövesijohtojen uusiminen, varaus sähkönousuille, kellari-, ullakko- ja pyöräsuojatilojen maalaus ja em. tilojen valaistuksen uusiminen (liiketunnistimet) 2009-10, vuokra-autotallien kattojen paikkaus ja huoltomaalaus -09, asuinrakennusten peltikattojen paikkaus ja huoltomaalaus -08, pysty- ja huoneistoviemäreiden pinnoitus 2007-08, antennijärjestelmän saneeraus digitaaliseksi, pesutallin kokonaisvaltainen saneeraus -06, talopesulan ja saunaosaston kuivien käytävätilojen ja pukuhuoneiden saneeraus 2004-05, talon 11 salaojituksen peruskorjaus, pääsisäänkäyntien sisätasojen uusiminen (graniitti) 2003-04, hissien peruskorjaus 2002-03, liikuntaesteen poistaminen: sisäänkäyntien invaluiskien asentaminen ja kiinteistön kaikkien kaiteiden uusiminen, piha-alueiden asfaltointi -00, lämmönjakokeskuksen uusiminen, talojen välisten lämpö-, vesi- ja viemäriputkistojen uusiminen sekä tontin sadevesiviemäröinti -99, etuikkunoiden lisääminen -98, saunaosaston peruskorjaus: löylyhuone ja kaksi pesuhuonetta -97, tontti- ja pohjaviemäreiden uusiminen 1993-94.
Upcoming repairs
Päätetty 29.3.2023 toteuttaa laajennettu ikkunakunnostus enintään budjetoidulla 300 000 € urakkasummalla. Urakka jakautuu kahdelle vuodelle 2023-24 (tehty). Parvekkeiden kuntotutkimus tehtiin keväällä 2023 ja päätettiin kilpailuttaa parvekkeiden perusteellinen korjaus ja julkisivukunnostus. Ylimääräinen yhtiökokous päätti 26.2.2024 toteuttaa julkisivu- ja parvekekorjauksen. Hallitukselle on myönnetty 1,7 M€ lainavaltuutus sekä valtuutus tehdä tarvittavat urakkasopimukset. Kunnossapitotarveselvitys: pihan viihtyisyyden parannustöitä, katon pinnoituksessa korjaustarve (takuukorjausselvitys käynnissä), kylpyhuoneiden tarkastukset (vesieriste remontin yhteydessä), viemärin kuvaus ja kuntoarvio, ilmanvaihdon vuositarkastukset tarpeen mukaan, sähkö- ja tietojärjestelmän kartoitus (sähköselvitys).
Other details about the housing company
Ilmanvaihtona koneellinen poisto

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations