Go to content

Nupurin Alppitie 5

Espoo, Nupuri

omakotitalotontti

Debt-free price
159 000 €

Target description

Tervetuloa tutustumaan upeaan omakotitonttiin rauhallisella ja luonnonläheisellä Nupurin alueella Espoossa! Tämä tontti tarjoaa ihanteellisen paikan rakentaa unelmiesi koti viihtyisälle ja vehreälle alueelle. Nupuri on Espoon arvostettu ja haluttu asuinalue, joka yhdistää luonnonläheisyyden ja erinomaiset palvelut. Alueella on paljon metsää, ulkoilureittejä ja vehreitä maisemia, jotka tekevät siitä täydellisen paikan luonnossa viihtyvälle perheelle. Lisäksi alueen rauhallisuus ja turvallisuus tekevät siitä ihanteellisen lapsiperheille. Lähistöllä on useita kouluja ja päiväkoteja, jotka tarjoavat turvallisen ja laadukkaan ympäristön lapsille. Espoon keskus on lyhyen ajomatkan päässä, tarjoten monipuoliset ostosmahdollisuudet, ruokakaupat ja erikoisliikkeet. Hyvät liikenneyhteydet niin autolla kuin julkisilla kulkuneuvoilla. Lähin bussipysäkki on kävelymatkan päässä ja Kehä III:n sekä Turunväylän kautta pääsee nopeasti Helsinkiin ja muihin pääkaupunkiseudun kohteisiin. Alueelta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet niin urheilun kuin kulttuurin saralla. Lähistöllä sijaitsevat urheilukentät, uimahallit ja ratsastustallit tarjoavat mahdollisuuksia aktiiviseen vapaa-aikaan. Tontti sijaitsee kauniilla paikalla, jossa ympärillä on vehreää luontoa ja metsää. Nupurin Alppitie on rauhallinen ja vähäliikenteinen tie, joka takaa turvallisen ja hiljaisen asuinympäristön. Älä ohita tilaisuutta rakentaa unelmiesi koti Espoon halutulle Nupurin alueelle. Tämä tontti tarjoaa täydellisen yhdistelmän luonnonläheisyyttä, rauhallisuutta ja erinomaisia palveluita. Ota yhteyttä ja sovi esittely aikasi Johanna Koivumäki 0505900270 tai johanna.koivumaki@spkoti.fi

Basic information

Target number
21953382
Location
Nupurin Alppitie 5, 02820 Espoo
Type
omakotitalotontti
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
159 000,00 €
Debt-free price
159 000,00 €

Muut maksut

Property tax
514,08 (2023) €

More information about the plot

The plot includes
tie perille
Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Condition
välttävä
More information about condition
Tontilla pieni vapaa-ajan asunto joka on täysin purkukuntoinen.
Water supply
kaivo
Other trade-significant information
Varainsiirtovero 3%

Plot and zoning

Plot size
0,372 ha
Plot’s planning permission
Espoon kaupungin rakennusjärjestyksen mukaisesti asemakaava-alueen ulkopuolella saa rakentaa enintään 300 k-m2 asunnon.
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
49-442-1-53
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Osittain tasaista ja tontin perällä pieni rinne osuus.
Zoning situation
Yleiskaava
Plot zoning information

Kohde sijaitsee yleiskaava alueella, jossa ei kaavallisesti määritetä rakennusoikeutta, mahdollinen lisärakentaminen edellyttää aina poikkeuslupamenettelyä.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations