Go to content

Heinäväenkuja 5

Espoo, Tuomarila

rivitalo 1985 , 4h+k+sauna (Yj:n mukainen)

Built
1985
Surface area
89 m²
Debt-free price
264 000 €

Target description

Täydellinen perheasunto Tuomarilan ytimestä! Loistavalla sijainnilla sijaitseva rivitaloasunto Tuomarilan rauhalliselta pientaloalueelta, asunnosta on sekä Tuomarilan päiväkotiin että Tuomarilan kouluun matkaa vain noin 100 metriä! Tämä kaksikerroksinen rivitaloasunto on täydellinen koti lapsiperheelle, yläkerrasta löytyy kolme makuuhuonetta, kylpyhuone ja sauna, ja alakerrassa sijaitsee tilava olohuone, keittiö ja erillinen WC. Olohuoneesta on käynti pihalle, jossa on hyvin tilaa grillailuun, illanviettoon ja istutuksille. Pihalta löytyy myös kylmävarasto. Asunto vaatii pintaremonttia, sillä kissa on päässyt kynsineen jättämään jälkensä niin lattiaan, saunaan kuin osaan tapeteistakin. Myös keittiö alkaa ikänsä puolesta olla uusimisen tarpeessa, mutta remontoimalla asunnosta saa loistavan kodin perheelle pitkäksi aikaa! Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan oma esittelyaikanne! Asunnon myy: Sakari Still Sp-Koti Helsinki Urbaanit 050 550 7249 sakari.still@spkoti.fi

Basic information

Target number
21904163
Location
Heinäväenkuja 5, 02760 Espoo
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
4h+k+sauna (Yj:n mukainen)
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
89 m²
Total surface area
89 m²
Floors
1
Residential floors
2
Year of construction
1985
Commissioning year
1985
Release
muu ehto
More information about vacating
2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
264 000,00 €
Debt-free price
264 000,00 €
Price per square meter
2 966,29 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
373,80 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
373,80 €/kk

Muut maksut

Type of water fee
e / kk
More information about fees
Kylmä vesi 14 €/hlö/kk Lämmin vesi 6,50 €/hlö/kk Sähköpistokepaikka moottorilämmittimelle 15 €/vuosi, sisälämmittimelle 40 €/vuosi. Hallituksella valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kolme ylimääräistä yhtiövastiketta. Valtuutus koskee hallituskautta aina seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen 2024 asti.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot
Parking
autokatospaikka
Storage use
ulkovarasto myyjän käytössä
Additional energy class information
Viimeisin energiatodistus vuodelta 2009 (luokka C2007)
Condition
tyydyttävä
Heating system
kaukolämpö
More information about the heating system
Ilmanvaihtojärjestelmä: Painovoimainen

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Maalattu pelti
Living room floor
parketti
Living room walls
kivi, tapetti
Kitchen countertops
puu, laminaatti
Kitchen floor
parketti
Kitchen walls
tapetti, osalaatoitus
Kitchen equipment
liesikupu, astianpesukone
Stove
sähköliesi
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
3
Bedroom floor
muovi
Bedroom walls
maalattu, tapetti
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi
Toilet floor
laatta
Toilet walls
kaakeli
Toilet equipment
bidee-suihku
Description of the sauna
Saunan puupinnat vaativat uusimisen.
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas

Plot and zoning

Plot size
2643 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
https://kartat.espoo.fi
Pihan kuvaus
Yhtiöjärjestyksen mukaan, huoneiston hallintaan jää lisäksi oma asemapiirroksessa rajattu piha-alue ja siinä sijaitseva varastotila

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Tuomarilan Salokallio
Maintenance
asukkaat
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 6
The number of housing company parking spaces
6
Completed repairs
2023: Lämmitysverkon tasapainotus ja säätö 2023: H-huoneiston ilmanvaihdon parantaminen 2023: Ilmanvaihdon ja tuuletusviemäreiden eristyskorjaukset 2022: Ikkunoiden uusiminen 2021: Märkätilojen kuntoarvio 2021: Takapihan aitojen uusiminen 2020: Paritalon katon maalaus 2020: Sadevesikaivon uusiminen 2019: Rivitalon katon uusiminen ja palokatkojen korjaus 2019: G-huoneiston sähköpääkeskuksen uusiminen 2019: G-huoneiston käyttövesiputket ja märkätilojen vesieristeet 2016: Ulko-ovien uusiminen 2007-2010: Kylpyhuoneiden ja saunojen kunnostus.
Upcoming repairs
Energiatodistuksen uusiminen. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 24.1.2024 on tehty taloyhtiön pitkän aikavälin kehittämisstrategia, missä on päätetty strategiasta tulevien remonttien osalta seuraavan kymmenen vuoden ajalle. Tärkeimpiä kohteita: 2025: - Laajempi pihoihin ja ulkorakenteisiin liittyvä perusparannus - Sähköautojen latausvalmius - Harkittavaksi aurinkosähköjärjestelmä - Alustavat kokonaiskustannukset: n. 95 000 – 105 000 euroa (ilman aurinkosähköjärjestelmää) 2027-2028: - Lämpökeskuksen uusiminen - Paritalon ja autokatoksen kattojen uusiminen - Mahdollisesti aurinkosähköjärjestelmä - Alustavat kokonaiskustannukset: n. 70 000 euroa (ilman aurinkosähköjärjestelmää Perustuen talotekniikan elinkaariin ja tavoitteena varmistaa toimiva rahoituspohja, hyvin suuri talotekniikan kokonaisuudistus toteutetaan n. 10 vuoden päästä, 2030-luvun alkupuolella. Lisätietoja strategiasta ja tulevista korjauksista saa välittäjältä.

Services and transportation connections

Services
Espoon keskus noin 2 km päässä, missä kauppakeskus Entresse ja kauppakeskus Espoontori tarjoavat kattavat palvelut. Kauppakeskuksista löytyy muiden palveluiden lisäksi S-Market, Lidl ja K-Supermarket Kulinaari. 1,5 kilometrin säteellä sijaitsee myös Tuomarilan, Suvelan ja Kirstintien Alepat, joista viimeisin on lähimpänä noin 1 km etäisyydellä.
More information about the services
Asunnon sijainti on ihanteellinen lapsiperheelle, sillä Tuomarilan koulu ja päiväkoti ovat kumpikin vain noin 100 metrin päässä. Lähialueella on myös muita kouluja ja päiväkoteja, kuten Sunan ja Kirstin päiväkodit ja koulut. Tuomarilan liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat kattavat, sillä Espoon keskuspuisto alkaa noin kilometrin päästä, ja esimerkiksi Tuomarilan kuntoportaille on matkaa noin 1,5 km. Palloilemaan pääsee esimerkiksi Kirstin kentällä, jonne matkaa kertyy noin kilometri.
Traffic connections
Loistavat, Tuomarilan juna-asemalle on noin 700 metriä ja bussit kulkevat Pitkännotkontien ja Tuomarilantien kautta. Henkilöautolla kulkemiseen sijainti on kenties vieläkin parempi, Tuomarila sijaitsee Kehä II:n, Kehä III:n ja Turun moottoritien rajaaman alueen sisäpuolella, joten omalla autolla liikkumiseen kulkuyhteydet ovat kunnossa. Helsingin suuntaan Turun moottoritielle ajaa 3 minuutissa!

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations