Go to content

Iivisniementie 4

Espoo, Iivisniemi

kerrostalo 1968 , 3h+k

Built
1968
Surface area
76.5 m²
Debt-free price
239 000 €

Target description

Ylimmän kerroksen valoisa kolmio, joka tarjoaa täydelliset puitteet pariskunnalle tai lapsiperheelle. Tilavat huoneet on helppo kalustaa, ja erillisessä keittiössä on reilusti tasotilaa. Ikkunat asunnossa on talon molemmille puolille, ja kokonaisuuden kruunaa lasitettu parveke! Niin kylpyhuoneen, pikkuvessan kuin keittiönkin tasot ovat jykevää puuta, mikä luo asuntoon huolitellun ja viehättävän vaikutelman. Asunto sijaitsee aivan Kaitaan koulun ja Iivisniemen päiväkodin kupeessa, joten sijainti todellakin sopii lapsiperheelle. Myös kauemmas kulkuyhteydet ovat kunnossa, sillä metroasemalle matkaa on vain noin 300 metriä, ja omalla autolla länsiväylälle hurauttaa viidessä minuutissa. Autopaikkoja on taloyhtiön käytössä 16, paikkoja ei ole nimetty. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan oma esittelyaikasi! Asunnon myy: Sakari Still 050 550 7249 sakari.still@spkoti.fi

Basic information

Target number
21893416
Location
Iivisniementie 4, 02260 Espoo
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h+k
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
76.5 m²
Total surface area
76.5 m²
Floors
4
Residential floors
4
Year of construction
1968
Commissioning year
1968
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
239 000,00 €
Debt-free price
239 000,00 €
Price per square meter
3 124,18 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
377,30 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
377,30 €/kk

Muut maksut

Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Sauna fee
10,00 €/kk
More information about fees
Pesukonemaksu 2 €/kone/kerta. Vesimaksu on ennakkoa, tasaus kerran vuodessa huoneistokohtaisen vesimittarilukeman mukaan.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
More information
laajakaista
The apartment includes
parveke
Energy class
F2018
Condition
tyydyttävä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto
Other trade-significant information
Yhtiökokouksessa 30.5.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen, taloudellisen tilan sitä edellyttäessä tai sen salliessa. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopakate
Living room floor
parketti
Living room walls
maalattu
Kitchen countertops
puu
Kitchen floor
parketti
Kitchen walls
maalattu
Kitchen equipment
astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Stove
induktio, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi, pakastin
Number of bedrooms
2
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
maalattu
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peili
Toilet floor
laatta
Toilet walls
kaakeli

Plot and zoning

Plot size
2507 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Kaitaan metroaseman yhteyteen asuinrakentamista: Asemakaavan muutoksella mahdollistetaan asuinkerrostaloalueen rakentaminen Kaitaan metroaseman yhteyteen. Alueen itäreunaan ja keskelle suunnitellaan puistoalueita ja korttelialueille säilytettävää puustoa. Metroaseman läheisyydessä asuinrakennusten maantasolla sijaitseviin kerroksiin suunnitellaan kivijalkapalveluita täydentämään alueen paikalliskeskuksen palvelukokonaisuutta. Valtuusto hyväksyi asemakaavan muutoksen alkuvuodesta 2021. Kaavasta on valitettu korkeimpaan hallinto-oikeuteen 10/2022. Iivisniementori: Yksityinen maanomistaja on hakenut asemakaavan muutosta, joka mahdollistaa ostoskeskuksen korttelin kehittämisen ja lisärakentamisen. Maantasokerroksiin suunnitellaan liike- ja palvelutiloja. Hyväksymiskäsittely jatkuu aikaisintaan aikaisintaan vuonna 2023. . Asemakaavoitus ei ole tällä hetkellä (6/2023) aktiivisessa valmistelussa. Hannusjärven itäpuolen täydennysrakentamisen asemakaavoitus: Hannusrannasta suunnitellaan tiivistä kaupunkimaista asuinaluetta, jossa on vahva luontoyhteys. Hannusjärven ja uusien rakennusten väliin jätetään luonnontilainen rantapuisto. Rakennusten mittakaava vaihtelee 2-12-kerroksen välillä. Kaitaantien puoleiselle osalle sijoitetaan kivijalkapalveluita täydentämään Hannusrannan, Kaitaan metrokeskuksen ja Iivisniemen palvelutarjontaa. Alueen kokonaiskerrosalaksi muodostuu noin 70 000 k-m2. Valtuusto on hyväksynyt kaavan 13.6.2022.​ Kaavasta on valitettu hallinto-oikeuteen. ​ Lisätietoja kaavoista: https://kartat.espoo.fi

Housing company

Housing company name
Asunto-osakeyhtiö Säästökesä
Contact details of the property manager
Matinkylän Huolto Oy ISA Holmström Jari jari.holmstrom@matinkylanhuolto.fi 09-804631
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy asiakaspalvelu@braleva.fi 098013044
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 16
Information on the housing company’s parking spaces
Autopaikat taloyhtiön yhteiskäytössä, ei henkilökohtaisia autopaikkoja.
Completed repairs
Taloyhtiössä pidetty tarkka kirjanpito remonteista, lisätietoja välittäjältä. Merkittävimmät remontit: 2023: Energiatodistuksen uusiminen 2022-23: Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimine vaihto 2021: Vesikatteiden uusiminen 2019: Lukituksen uusiminen (Abloy Sento) 2017: Kaikkien kylpyhuoneiden ja huoneistojen wc-tilojen peruskorjaus sekä huoneistojen ulko-ovien kunnostus 2017: Talopesulan kunnostus 2017: Vesijohtojen uusiminen, viemärien kunnostus (sukitus) tai uusiminen, sähköisten vesimittarien hankkiminen huoneistoihin 2017: Pesulan pyykinpesukoneen uusiminen 2017: Tietoverkon uusiminen (Cat6 + valokuitu) 2012: Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen (puu-alumiini) 2012: Julkisivujen puuosien ja elementtisaumojen uusiminen sekä julkisivujen ja sokkelien maalaus 2006: Saunaosaston peruskorjaus 1993: Vesikatteiden uusiminen 1989: Julkisivujen ja parvekkeiden huoltomaalaus sekä elementtisaumojen uusiminen
Upcoming repairs
2023: Jäte- ja sadeveden pohja- ja pihaviemärien painehuuhtelu. 2024-2027: Palovaroittimien asennus huoneistoihin, yleisten tilojen paloilmaisimien paristojen uusiminen, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö, ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto sekä jäte- ja sadeveden pohja- ja pihaviemärien painehuuhtelu. 2028-2032: Lämmönvaihtimen uusiminen, salaojien ja maanpinnan alapuolisten sokkeleiden vedeneristeiden uusiminen, julkisivujen paneelien ja ritilöiden sekä pergoloiden aitojen ja kaiteiden huoltomaalaus, patteriventtiilien uusiminen ja lämmitysverkoston säätö, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö, ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto sekä jäte- ja sadeveden pohja- ja pihaviemärien painehuuhtelu.
Other details about the housing company
saunaosasto, pesula, väestönsuoja, urheiluvälinevarasto, irtaimiston säilytysvarastot, askartelutila sekä tekniset tilat.

Services and transportation connections

Services
K-Market Iivisniemi 300m, kauppakeskus Liila 1,4 km, kauppakeskus Lippulaiva 2,9 km, kauppakeskus Iso Omena 3,4 km.
More information about the services
Merellinen etelä-Espoo tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet, meren rantaan matkaa on karvan alle kilometri ja esimerkiksi Hannusmetsän luontopolku on noin 700 m päässä. Kaitaan tekonurmelle pääsee palloa potkimaan noin 250 m päässä ja lähimpään koirapuistoon matkaa on 400 m. Lähistöllä on joitain ravintoloita, ja esimerkiksi kauppakeskus Iso Omenaan pääsee metrolla alle 10 minuutissa.
Traffic connections
Hyvät, Kaitaan metroasemalle alle 300 m. Myös bussit kulkee läheltä, ja autolla hurauttaa Länsiväylälle viidessä minuutissa.
Schools
Kaitaan koulu 100 m, Iivisniemen koulu 800 m.
Kindergarten
Useita alueella, lähimpänä Iivisniemen päiväkoti 130 m.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations