Go to content

Ristiaallokonkatu 6

Espoo, Kivenlahti

kerrostalo 1979 , 2h+k+lasitettu parveke (YJ: 2 h + k)

Built
1979
Surface area
60.5 m²
Debt-free price
158 000 €

Target description

Täydellisesti remontoitu 7/9 kerroksen tilava kaksio huikein näkymin. Materiaalivalinnat ovat laadukkaat ja värimaailma harmoninen ja kaunis. Ihanassa keittiössä on runsaasti säilytystilaa ja lisää työskentelytilaa antaa saarekkeenomainen työtaso, jonka alla on lisää laatikko- ja hyllytilaa. Kutsu ystävät koolle ja kata komea buffet keittiöön: osa vieraista pääsee jo nauttimaan merinäkymistä lasitetulla parvekkeella. Myös huoneiston kaunis kylpyhuone on remontoitu nykyisen omistajan toimesta. Pohjaratkaisu on kokonaisuudessaan erittäin hyvä, ja huoneet ovat tilavat. Kivenlahden metroasema on n. 300 m etäisyydellä, joten pääset tästä muutamassa minuutissa vaikka Kauppakeskus Lippulaivaan tai Iso Omenaan. Merenranta ja hienot ulkoilureitit ovat kävelyetäisyydellä, samoin lukuisat liikuntamahdollisuudet. Tähän et voi olla ihastumatta! Ole nopea ja soita: Marja Mannerroos p. 045 1100 660, marja.mannerroos@spkoti.fi. Betjäning även på svenska. Complete service in English. Bedienung auf Deutsch. Service en francais.

Basic information

Target number
21886061
Location
Ristiaallokonkatu 6, 02320 Espoo
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h+k+lasitettu parveke (YJ: 2 h + k)
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
60.5 m²
Total surface area
60.5 m²
Floors
7
Residential floors
9
Year of construction
1979
Commissioning year
1979
Release
30.6.2024

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
152 165,84 €
Velkaosuus
5 834,16 €
Debt-free price
158 000,00 €
Price per square meter
2 611,57 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
242,00 €/kk
Financing fee
58,63 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
300,63 €/kk

Muut maksut

Type of water fee
sisältyy vastikkeeseen
Sauna fee
20,00 €/kk
More information about fees
Autopaikkavuokra sähköpaikat 20 €/kk, autopaikkavuokra sähköpaikat ulkopuolisille 25 €/kk. Autopaikkavuokra ei sähköä 10 €/kk, autopaikkavuokra ilman sähköä ulkopuolisille 15 €/kk. Sähköauton latausmaksu 35 €/kk. Pesulan käyttömaksu 2 €/koneellinen. Internet/kaapeli-TV vastike 0,50 €/kk. Yhtiökokous 12.12.2023: - Myönnettiin hallitukselle valtuudet periä 1-2 kuukauden ylimääräistä hoito- ja/tai pääomavastiketta vastaava määrä taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
länsi
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
F2013
Additional energy class information
18.10.2017-18.10.2027.
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö
Completed repairs
Keittiöremontti ja täydellinen pintaremontti 2016. Kylpyhuoneremontti 2018. Sähköt pintavetona parvekkeelle 2016.
Other trade-significant information
Espoon kaupunki on 21.5.2021 päättänyt määrätä tupakointikiellon Asunto Oy Seitsenaukion kaikille huoneistoparvekkeille ja huoneistojen käytössä oleviin ulkotiloihin. Päätöspöytäkirja 1227/11.03.00/2021. Asunto-osakeyhtiö osallistuu osakkeenomistajien teettämien pesuhuoneiden kunnostustöiden kustannuksiin. Yhtiössä noudatettavan käytännön mukaan määräysten mukaisesti toteutetun vedeneristyksen ja lattiakaivon vaihdon kustannuksista taloyhtiö korvaa 1300 euroa sekä mahdolliset rakenteiden kuivauksesta aiheutuneet kulut. YK 2023 päätettiin hyväksyä ilmalämpöpumppujen asennus parvekkeille osakasmuutostyönä yhtiökokouksessa käsiteltyjen asennusperiaatteiden mukaisesti. Hallitukselle annettiin valtuudet tarvittaessa tarkentaa tai lisätä ehtoja tapauskohtaisen harkinnan mukaan. - Päätettiin hyväksyä ehdotettu lisäys yhtiöjärjestykseen, uusi pykälä: 18§ Osakkeenomistaja vastaa osakkeenomistajan toimesta huoneistoon tai sen ulkopuolelle asennetun viilennys-, ilman vaihto-, ilmalämpöpumppu- tai vastaavan lvis-laitteen kunnossapidosta. Osakkeenomistaja vastaa lisäksi kaikista muutoksista ja lisäyksistä yhtiölle aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista, kuten esimerkiksi LVIS-laitteiden purun ja ennalleen saattamisen aiheuttamista kustannuksista yhtiön suorittaman kunnossapito- toimenpiteen yhteydessä. Lisäksi osakkeenomistaja vastaa kaikista mainituista muutoksista ja lisäyksistä yhtiön rakennukselle tai huoneistoille aiheuttamista vioista ja niiden korjaamisen kustannuksista. Tämän määräyksen tarkoituksena on, ettei yhtiölle aiheudu mitään kustannuksia mainituista muutoksista ja lisäyksistä. Tässä mainittu vastuu kunnossapidosta käsittää vastuun kohteen huollosta, hoidosta, korjaamisesta, perusparantamisesta ja uudistamisesta sekä mainittujen toimenpiteiden kustannuksista. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutos ja/tai lisäys on toteutettu huoneiston aikaisemman osakkeenomistajan toimesta.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopakatto
Description of the living room
Avara olohuone, jossa paljon eheää seinäpintaa, joten sisustaminen on helppoa. Lattia laminaattia, seinät maalattu. Isot ikkunat pohjoisen suuntaan.
Description of the kitchen
Tässä tyylikkäässä keittiössä valmistuvat herkulliset ateriat vaikka isommankin porukan voimin! Vaaleasävyinen keittiö on täydellisesti uusittu v. 2016. Keittiössä on lisäksi ruokapöytänä tai työtasona toimiva erillinen "saareke", jonka perustana on laatikosto/hyllystö ja päällä laminaattitaso. Kaapistojen ovet, työtasot ja Stala-tiskiallas kaikki kotimaisia. Lattia vaaleaa laminaattia, seinät maalattu, välitila kaakelia, työtasot laminaattia. Varustus: jääkaappi/pakastin (integroitu), induktioliesitaso, erillisuuni, mikroaaltouuni (integroitu), astianpesukone (integroitu), aktiivihiililiesisuodatin. Kodinkoneet ovat Whirpoolin.
Description of the bedrooms
Rauhallinen makuuhuone, josta huikeat näkymät pitkälle Espoonlahdelle ja Kirkkonummen suuntaan. Makuuhuoneesta on käynti huoneiston lasitetulle parvekkeelle. Lattiat laminaattia, seinät maalattu. Makuuhuoneen liukuovikomero kuuluu kauppaan.
Description of the bathroom
Kaunis ja värivalinnoiltaan harmoninen kylpyhuone, joka on uusittu täydellisesti v. 2018. Seinät 40*20 hiekansävyistä kaakelia, lattia laattaa. Varustus: pesuallas ja allaslaatikosto (Camargue), valopeili (T-Lux), vesikiertoinen pyyhekuivain, wc-istuin, käsisuihku, suihku, lasinen suihkuseinä.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Eteisen kenkäteline.

Plot and zoning

Plot size
6987,7 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon kaupunki

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Seitsenaukio
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Huolto: Kirihu Oy / Leo Savonen / p. 0500 439 601 Siivous: RVK Palvelut Oy Ruslana Kuisma p. 045 226 6557
The housing company includes
sauna, talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Information on the housing company’s parking spaces
Kaavoitetut autopaikat 123 kpl, toteutetut 89 kpl. Lämmitystolpan avainpantti 20 eur/kpl. Mopon säilytysmaksu 5 eur/kk. Hybridiauton lataussähkö
Completed repairs
1997 Kaukolämpökeskuksen uusiminen ja vesikattojen korjaus 2001 A-rapun saunatilat, lukoston uusiminen 2003 Antennijärjestelmän kunnostus 2004 Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus sekä Squash-hallin akustiikkalevyjen uusinta 2006 Piha-alueiden kunnostus 2007 Ilmastointikanavien puhdistus ja säätö 2008 Porraskäytävien ja ulko-ovien lippojen maalaus 2009 Maalattu A-portaan hissien sisäpinnat ja ovet. Pihan asfaltointi. Hankittu lämmönjakohuoneeseen vedenkäsittelylaitteet käyttöveteen ja lämmitysjärjestelmään. A-rapun linjasäätöventtiilien uusiminen 2011 Uusittu kaikki ilmastointikoneet ja asennettu niihin taajuusmuuttajat 2012 Uusittu ikkunat ja parvekeovet sekä puhdistettu ja nuohottu ilmastointikanavat ja säädetty ilmastointi 2013 H-portaan kerhotila muutettu asunnoksi H110, joka on muutettu osakashallinnassa olevaksi tilaksi 2014 B- ja C-portaiden saunojen pukuhuoneiden kunnostaminen, laajakaistayhteyden uusiminen ja kaapeli-tv:n hankinta, squash-hallin ja A-portaan liiketilan kunnostaminen 2015 Pihan betonikiveysten osittainen uusiminen ja kunnostaminen, saunojen B ja C pukuhuoneiden lattioiden laatoittaminen, väestönsuojien tarkastaminen, elementtisauman vuodon aiheuttamien vaurioiden korjaaminen 2016 Asunnon B 38 vesivahingon korjauttaminen, rakennusten julkisivujen ja parvekekaiteiden lasien pesu, ulkopuolisten puurakenteiden huoltomaalaus, A-talon tuuletusparvekkeen seinämän uusiminen, ulkovalaistuksen uusiminen ja lisääminen LED-valoiksi, keinun, keinupaikan ja pihan penkkien uusiminen, lämmitysjärjestelmän uusimisen sekä perussäätötyön suunnittelu ja toteutus 2017 Sokkelin ja seinäelementtien betonirakenteiden korjaukset, seinärakenteiden korjaus H-portaan päädyssä, Fiksuvesi-vedentarkkailujärjestelmän käyttöönotto ja vettä säästävien laitteiden hankinta 2018 A-talon elementtisaumausten uusiminen, muuntamotilan muuttaminen lämpimäksi varastoksi, F-portaan saunan puuosien uusiminen, B- ja C-portaiden saunojen lauteiden uusiminen 2019 Uusittu kaikki A-C-portaiden välissä olevat maanalaiset putket, uusittu porrashuoneiden ja muiden yleisten tilojen valaisimet LED-valaisimiksi. 2020 Ristiaallokon aukion ja B-portaan välisen jalankulkuyhteyden betonirakenteiden korjaus, A-talon lounaissivun ikkunoiden liitosten kittaaminen, A-portaan saunan korjaus ja C-portaan saunan kiukaan uusiminen, putkistojen ja julkisivujen kuntotutkimus 2022 Julkisivujen ja parvekkeiden kunnostustyöt
Upcoming repairs
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan yhtiössä on keskusteltu seuraavista kunnossapitoon liittyvistä tarpeista: 2023 Ilmastointikanavien puhdistus ja ilmamäärien säätäminen + korvausilmaventtiilien suodattimien uusiminen 2023 A-portaan lämmönjakohuoneesta F-H -taloon johtavien maanalaisten käyttövesi- ja lämpöjohtojen uusiminen 2024 Alustan rakentaminen pihan oleskelualueella oleville kalusteille 2024 Leikkipaikan ja -välineiden kunnostaminen/uusiminen (uusi keinuteline ja tornileikki-liukumäki) (YK2023: Päätettiin yksimielisesti uusia pihan leikkialueen uudella keinutelineellä ja tornileikki-liukumäellä. Annettiin hallitukselle valtuudet huolehtia työstä.) 2022-2024 Piha-alueen kunnostamisen jatkaminen, upotettavien asentaminen nurmikon ja pihakäytävän väliin kaarteessa 2024 A-rapun hissin korjaus (YK2023: Päätettiin yksimielisesti A-rapun hissin peruskorjauksen tilaamisesta ja urakan rahoittamisesta julkisivuremonttia ja maanalaisten putkien uusimista varten nostetulla lainalla. Päätettiin edellä mainitun lainan käyttövaltuuksien laajentamisesta vastaavasti, eli koskemaan myös hissin peruskorjausta. Todettiin, että ne lainan korkokulut, mitkä menevät yli hankebudjetin (600 000 euroa) rahoitetaan hoitovastikevaroilla, joissa on eri vastikeperuste (pinta-ala). Valtuutettiin hallitus huolehtimaan urakan tilaamisesta ja allekirjoittamaan siihen liittyen tarvittavat sopimukset) 2024 Parvekelasituksen huolto 2023-2026 Asuntojen märkätilasaneeraustöihin osallistuminen
Number of commercial premises
6
Area of commercial premises
787,0 m²
Other details about the housing company
Kerhohuone.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations