Go to content

Tontunmäentie 41

Espoo, Tontunmäki

rivitalo 1971 , Oh+4mh+k+rt+kirjasto+s+kph+kph/khh/wc+wc+var

Built
1971
Surface area
154.5 m²
Debt-free price
625 000 €

Target description

SUURIKOKOINEN JA HIENOSTI SUUNNITELTU NELJÄN MAKUUHUONEEN PERHEASUNTO UPEALLA KORKEALLA SIJAINNILLA TONTUNMÄEN LAKIPISTEEN LÄHELLÄ. VEHREÄ KAUNIS YMPÄRISTÖ, JOSSA HARVINAISTA YKSITYISYYTTÄ KUITENKIN KÄVELYETÄISYYDELLÄ KAHDESTA METROASEMASTA. Asunnon kauniit avarat asuintilat sijoittuvat kahteen tasoon siten, että suurenkin perheen on helppo asua tässä asunnossa. Tilaa on niin oleskelulle, viihtymisellä, etätyöskentelylle kuin harrastuksillekin. Myös säilytystilaa on varsin runsaasti. Olohuoneessa on upea laaja panoraamaikkunalinja, siitä kaunis näkymä viherpihalle ja avotakka. Tila on kunnollisen kokoinen ja sen voi kalustaa isoilla huonekaluilla. Olohuoneeseen mahtuu niin oma väki, sukulaiset kuin ystävätkin. Olohuoneen jatkeena on monikäyttöinen kirjastotila isolla ikkunalla. Tila sopii niin kirjastoksi, etätyötilaksi kuin vierastilaksikin. Valkoisen avokeittiön laajat mittasuhteet täyttävät vaativankin kokin tarpeet. Tilaa on niin työskentelylle kuin keittiötarvikkeiden ja ruokien säilytyksellekin. Keittiön yllä on iso kattoikkuna, mikä saa luonnonvalon kuultamaan sisälle. Keittiön jatkeena on ruokailutila, johon mahtuu jopa kahdeksan hengen ruokailuryhmä. Asunnossa on neljä oikeaa makuuhuonetta, joista suurin on suuri ja muutkin hyvän kokoisia. Makuuhuoneet sijoittuvat suotuisasti asunnon kahteen eri päätyyn. Kauniisti paneloitu ikkunallinen sauna on mitoitettu isonkin perheen tarpeisiin. Saunaosaston viereissä on kylpyhuone, jossa on kaksi suihkua, kaksi lavuaaria ja säilytystilaa. Asunnossa on toinenkin kylpyhuone, jonka yhteydessä on tilava kodinhoitonurkkaus. Asunnossa on wc-istuimet kahdessa paikassa ja kolme suihkua, mikä tekee kiireisistä aamuista leppoisia ja ruuhkattomia. Asuintilojen alapuolella on 32m2:n varastotila, jossa on riittoisa huonekorkeus. Tila sopii harrastamiselle ja tavaroiden ja välineiden säilyttämiselle. Asunnon ympäristö on upeaa kallioista mäntymaastoa ja näkymä on kauaskantoinen. Lounaaseen suuntautuvalla pihalla on riittoisasti tilaa niin puutarhaistutuksille, lasten leikeille kuin oleskelullekin. Pihalla on puutarha ulkotavaroita varten. Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02160 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Basic information

Target number
21794649
Location
Tontunmäentie 41, 02200 Espoo
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
Oh+4mh+k+rt+kirjasto+s+kph+kph/khh/wc+wc+var
Rooms
5 Rooms
​​Living space surface area
154.5 m²
Other floor area
32 m²
Total surface area
186.5 m²
More information about the area
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 6h+k+2kph+wc+sauna+varastotila. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 154,5m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Asunto koostuu vuonna 1971 valmistuneesta alkuperäisestä osasta ja vuonna 1985 valmistuneesta laajennusosasta. Lisäksi asuntoon kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan 32m2:n varastotila. Rakennus ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistoala on 149m2. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
1971
Commissioning year
1971
Release
muu ehto
More information about vacating
31.1.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
625 000,00 €
Debt-free price
625 000,00 €
Price per square meter
4 045,31 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
533,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
533,00 €/kk

Muut maksut

Water fee
40,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Sähkölämmityskulut
130 €/kk
More information about fees
Asunnon alkuperäisen osan lämmitysmuotona on kaukolämmitys, jonka kulut sisältyvät hoitovastikkeeseen. Alkuperäisen osan kph/khh/wc ja erillis-wc sekä lisärakennusosa 53m2 ovat sähkölämmitteisiä ja nämä lämmitykset ovat huoneiston vastuulla. Toteutunut sähkönkulutus myyjän mukaan sisältäen sekä lämmityksen että käyttösähkön siirtomaksuineen ja veroineen ajalta 11/22 - 10/23 (12 kk) oli noin 6899kWh, jonka kustannus oli 1565,04€ sisältäen 600,77€ valtion hyvitystä pörssisähköstä. Lokakuun 2023 osalta oli huomioitu arvio kulutuksesta ja sen kustannuksesta. Näin ollen sähkönkulutuksen kustannus oli tämän perusteella noin 130,42€/kk. Esitetyt kulutusmäärät perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen mm. asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, kuntotarkastus tehty, antenni
Energy class
E2013
Condition
tyydyttävä
Heating system
kaukolämpö, sähkö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihto painovoimainen
Completed repairs
2023 Kuntotarkastuksen jälkeen tehdyt remontit: Alkuperäisen osan kahdessa makuuhuoneessa: 1. Pattereiden poisto 2. Ikkunoiden alaosan osittainen purku, ja kostuneiden osien poisto. 3. Seinälevyjen, villan sekä kovalevyjen poisto. 4. Koneellinen kuivaus. 5. Uusien tuulensuojalevyjen asennus. 6. Uusien villojen sekä muovin asennus. 7. Gyproc-levyn asennus. 8. Saumojen nauhoitus, kittaus, hionta. 9. Seinän pohjamaalaus ja pintamaalaus. 10. Pattereiden asennus takaisin sekä termostaattien vaihto. 11. Seinämuurauksiin sauman avaus. Lisäksi lisäosan kylpyhuoneeseen vaihdettu silikonit. Muutamia muita aiempia remontteja: 2005 Uuden osan märkä- ja saunatilat vesieristetty ja kaakeloitu. Asennettu lasitiiliseinä. Sauna uudistettu, saunan katto paneloitu käsityönä. Kiuas uusittu. Kylpyhuoneen kalusteet uusittu. 2005 Keittiö uusittu (kaapistot Kvik/laitteet) ja käyttövesiputkien uusiminen. 2005 Alkuperäisen osan kylpyhuoneen vesieristys, kaakelointi ja käyttövesiputkien uusiminen. Kalusteet ml. wc-istuin uusittu. 2005 Erillis-wc kaakeloitu, wc-istuin, peili, valaistus ja allas kaappeineen vaihdettu. 2005 Kaikkiin makuuhuoneisiin laitettu parketti. 2021 Hiottu ja lakattu keittiön sekä olohuoneen parketti.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, tiili, betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopakate
Description of the living room
Olohuone: Seinät maalattu ja lattia parkettia. Käynti puutarhaan.
Description of the kitchen
Keittiö: Jääkaappi, pakastin, keraaminen liesi, uuni, astianpesukone tiskiallas, liesituuletin, puutaso, välitila kaakelia ja seinät maalattu.
Description of the bedrooms
Makuuhuone 1: Liukuovikomerot, käynti puutarhaan, seinät maalattu ja lattia parkettia. Makuuhuone 2: Seinät maalattu ja lattia parkettia. Makuuhuone 3: Seinät maalattu ja lattia parkettia. Makuuhuone 4: Seinät maalattu ja lattia parkettia.
Number of bedrooms
4
Description of the bathroom
Kph/khh/wc: Peili, käsienpesuallas, allaskaappi, suihkuseinä, suihku, wc-istuin, bidee-suihku, pesukoneliitäntä, tilaa pesutornille, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Sähköinen lattialämmitys. Saunan kph: Peili, kaksi käsienpesuallasta, allaslaatikot, komero, kaksi suihkua, ikkuna, lasitiiliseinä, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Sähköinen lattialämmitys.
Description of the toilets
Wc: Peili, käsienpesuallas, allaskaapisto, wc-istuin, bidee-suihku, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Sähköinen lattialämmitys.
Description of the sauna
Sähkökiuas, ikkuna, seinät paneelia, lasitiiliseinä ja lattia laattaa.
Description of storage facilities
Asuntoon kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan 32m2:n varastotila, joka sijaitsee asunnon alapuolella. Varastotilaan on käynti ulkokautta. Lisäksi asunnon käytössä on lämmin häkkikoppivarasto taloyhtiön varastossa. Pihalla on ulkovaja, jossa voi säilyttää puutarhatavaroita.
Other premises
Aula: Liukuovikomeroita, seinät maalattu ja lattia maalattua korkkia. Eteinen: Liukuovikomeroita, seinät maalattu ja lattia maalattua korkkia. Varasto: Seinät maalattu tai paneloitu ja betonilattia, jonka päällä kokolattiamattoa.

Plot and zoning

Plot size
2507 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon kaupunki puh. 09 816 21

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Tontunmäen Terassi
Contact details of the property manager
Osmo Vuorenmaa osmo.vuorenmaa@gmail.com puh. 0400 511 423
Maintenance
asukkaat
Housing company parking spaces
Autopistokepaikkoja: 6
Housing company garages
6
Information on the housing company’s parking spaces
Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneiston hallintaoikeuteen sisältyy oikeus hallita autotallia. Autotalleissa ei ole väliseiniä, vaan autotallit ovat yhtenäistä tilaa. Taloyhtiöllä on lisäksi kuusi sähköpistokepaikkaa pihalla.
Completed repairs
2022 Julkisivun paneloinnin uusiminen asunnon 1 kohdalla 2021 Talon hulevesiputken liittyminen kaupungin hulevesiverkkoon huomattiin puutteelliseksi ja korjattiin kuntoon. 2021 Talon kaukolämpöliittymän putket uusittiin. 2021 Talon kaikkien ikkunoiden ulkopuoliset silikonisaumaukset tarkastettiin ja vialliset tai epäilyttävät saumat uusittiin. 2021 Ikkunan silikonisaumauksen vuotamisesta johtuneen kosteusvaurion korjaus asunto 2:ssa. Makuuhuoneen seinälevyjä ja eristeitä uusittiin sekä uusi ikkunakynnyspelti asennettiin. 2021 Asuntojen julkisivun ulko-ovien ja as2-as6 alakerran varastotilan ulko-ovien uusiminen. Lukituksen uusiminen (Abloy Easy-avainjärjestelmä) näihin ja autotallien oviin sekä verkkokomerotilan oveen. 2019 Autotallien yläpuolisen tiiliseinän saumauksien korjaus 2018 Asunnon 1 julkisivun ikkunoiden yläpuolella oleva vaakapanelointi uusittiin. 2018 Asunnon 1 sisäpihan tiiliseinälle asennettiin Aquapanel Outdoor-levytys ja uusi katepelti rapautuneiden tiilisaumauksien takia. 2017 Vesihanojen sulkuventtiilien tarkastus ja viallisten uusiminen kaikissa asunnoissa. 18 kpl viallisia sulkuja uusittiin. Lisäksi asunto 4:n nousuputkiin asennettiin pääsulut. 2016 Julkisivujen ja ulko-ovien paneloinnin uusiminen asunnon 2 kohdalla. 2015-2016 Asunto 2 huoneistoremontissa uusittu asunnon sisäiset vesijohdot osakkaan kustantamana 2015 Julkisivun ja ulko-oven paneloinnin uusiminen asunnon 1 kohdalla 2015 Uudet tuuletusikkunoiden ritilät teetetty asuntojen 1 ja 2 julkisivun puolelle (3+3kpl) 2014 Kaiteiden asentaminen sisäänkäyntirinteeseen asuntojen 1 ja 2 kohdalle 2013 Yhteisantennijäjrestelmän keskuslaitteisto uudistettu ohjelmoitavaksi ja teräväpiirtokykyiseksi 2013 Talon vesiliitännän pääsulkuventtiili uusittu 2013 Autotallien 3, 4, 5 ja 6 kynnysteräkset uusittu 2012 Lämmönjakohuoneen remontti (lämmönsiirtimet ja säätimet uusittu, ilmauskone asennettu, valaistus uusittu, seinät ja lattia maalattu, vesipiste/lavuaari asennettu, vanhat asbestieristeet poistettu) 2011 Lämmönjakohuoneen remontin suunnittelu (Suomen Lämpösuunnittelu Oy) 2010 Julkisivun ja ulko-ovien paneloinnin uusiminen asuntojen 1 ja 2 kohdalta 2009 Molok-roskasäiliön rakentaminen 2009 Sadevesiviemäröinnin uudelleenjäjrestesly autotallien katolla (asunto 1:n piha-alue). Autotallien katon ja asunto 1 pihan vesieristys + vedenpoiston jäjrestely, salaojien kunnostus autotallien ja asunto 1 ympärillä. 2009 Lisärakentaminen asunto 1:een (2h+kph 46,5m2, kellari/varastotila 34,2m2, varustettu yhtiön lämmitysjärjestelmään liitetyllä lattialämmityksellä)
Upcoming repairs
Hallituksen esitys kunnossapitotarpeista vuosille 2023 - 2027 2023-2027 Viallisten ikkunoiden uusiminen tarvittaessa 2023-2026 Vesikaton uusimisen suunnittelu ja työn toteutus 2024-2027 Autotallien ovien ja karmien kunnostus 2023-2027 Ulkoseinien paneloinnin uusiminen 2023-2027 Tuuletusikkunoiden ritilöiden uusiminen 2025-2027 Parkkipaikan/pihan asfaltointi tai muu pinnoitus 2025-2027 Asuntojen pihaovien uusinta
Other details about the housing company
Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön välittömässä hallinnassa ovat huoneisto nro 1:n alla olevat lämmönjakohuone, välinevarasto ja sähkökeskus.

Services and transportation connections

Services
Kauppakeskus Niitty, jossa ruokakauppoja ja ravintoloita kävelyetäisyydellä. Niittykummun Lidl kävelyetäisyydellä. Nopea yhteys sekä Tapiolan Ainoaan ja Länsituuleen sekä Matinkylän Iso Omenaan.
Traffic connections
Kävelyetäisyys sekä Tapiolan urheilupuiston että Niittykummun metroasemille. Nopea ajoyhteys Helsingin keskustaan, Länsiväylälle, Kehä I:lle ja Kehä II:lle. Erinomaiset pyörätieverkostot. Haukilahden venesatamaankin melko lyhyt siirtymä.
Schools
Alueella ja alueen läheisyydessä useita kouluja.
Kindergarten
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations