Go to content

Lammaslammentie 16

Vantaa, Pähkinärinne

kerrostalo 1975 , 2h+k+kph+parv. (Yj:n mukaan 2h+pk)

Built
1975
Surface area
46 m²
Debt-free price
120 000 €

Target description

Vuonna 2019 putkiremontoitu kaksio joko omaan käyttöön tai sijoitukseen! Kaupoilla vapautuva kompakti asunto, josta on näkymät rauhalliselle sisäpihalle. Isoon olohuoneeseen mahtuu vaikkapa etätyöpiste ja uusimalla keittiön sekä pinnat saat tästä takuulla oman näköisesi. Säilytystilaa on erillisessä vaatehuoneessa. Taloyhtiö on omalla tontilla ja lämmitysmuotona kaukolämpö. Bonuksena taloyhtiön tyylikkäät saunatilat uima-altaineen. Sijainti on mitä mainioin, sillä Lammaslammentie on valittu Vantaan kauneimmaksi kaduksi ja se on tunnettu bulevardimaisesta vaahterapuurivistöstään, joka päättyy Lammaslammelle Lähipalvelut kävelymatkan päässä, hyvät julkiset liikenneyhteydet ja parkkipaikalta löytyy myös sähkölatauspaikkoja.

Basic information

Target number
21782093
Location
Lammaslammentie 16, 01710 Vantaa
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h+k+kph+parv. (Yj:n mukaan 2h+pk)
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
46 m²
Total surface area
46 m²
More information about the area
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 46,0 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Floors
2
Residential floors
5
Year of construction
1975
Commissioning year
1975
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
89 767,31 €
Velkaosuus
30 232,69 €
Debt-free price
120 000,00 €
Price per square meter
2 608,70 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
218,50 €/kk
Financing fee
243,80 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
462,30 €/kk

Muut maksut

Water fee
15,50 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Telia kuituliittymä (10Mb) sisältyy vastikkeeseen, saunamaksu 15 eur/kk, autopaikka lämmin 15 eur/kk, autopaikka kylmä 7,50 eur/kk, sähköauton latauksesta tehdään sopimus e-parkingin kanssa ja taloyhtiö ilmoittaa sähkön hinnan hallituksen päätöksen mukaan. Huoneistoissa on vesimittarit, mutta lukemia ei lueta laskutukseen.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
kaakko
More information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
The apartment includes
hissi, parveke, antenni
Energy class
F2013
Condition
tyydyttävä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
llmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto
Views
Taloyhtiön sisäpihalle
Other trade-significant information
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 8.6.2023 myönnettiin hallitukselle valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen pääoma- tai hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa. Lentomeluvyöhyke 3 (LDEN 55-55 dB). Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, joten ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Aumakatto
Roofing material
Peltikate
Living room floor
laminaatti
Living room walls
maalattu, tapetti
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
laminaatti
Kitchen walls
kaakeli, maalattu
Stove
sähköliesi
Refrigerator and freezer
jääkaappi
Number of bedrooms
1
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
maalattu, tapetti
Description of the bathroom
Kylpyhuone saneerattu putkiremontin yhteydessä vuonna 2019. Kylpyhuoneeseen mahtuu pesutorni.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkukaappi, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto
Other premises
Eteinen: Laminaattilattia, seinät maalattu, siivouskaappi Erillinen vaatehuone: Lattialla muovimatto, seinät maalattu

Plot and zoning

Plot size
9168 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Vantaan kaupunki, p. 09 839 11 Pähkinärinteen asemakaavamuutosten pohjaksi yleissuunnitelma, jossa tarkastellaan asuntorakentaminen, työpaikat, kauppa, palvelut ja liikenne. Alue sijaitsee Pähkinärinteessä Lammaslammentien ja Pähkinärinteentien koillisnurkassa. Kaavan nimi 014900 - Pähkinärinteen yleissuunnitelma

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Pähkinäpuu
Contact details of the property manager
Pekka Orpana, Pähkinähoito Oy, Koivuvaarankuja 2, 01640 Vantaa, p. 0600 550 745
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Pähkinähoito Oy
The housing company includes
sauna, uima-allas, kuivaushuone, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Housing company parking spaces
Autopistokepaikkoja: 48
Housing company garages
13
Information on the housing company’s parking spaces
Toteutettuja autopaikkoja 61 kpl, joista osakkeina on 13 kpl. Kylmiä paikkoja 10 kpl, tolppapaikkoja 48 kpl, sähköautojen latauspaikkoja 8 kpl ja nämä on toteutettu B-talon päätyyn. Autopaikkojen jako jonoperiaatteella.
Completed repairs
Yhtiössä on suoritettu seuraavat korjaustyöt: 2022: Patteriverkoston tasapainotus ja säätö 2021-2022: Lisäparkkipaikan rakentaminen (sähköautoille) 2019-2020: Kerrostaso-ovien ja lukituksen uusiminen 2018-2019: Linjasaneeraus 2016-2017: Putkistosaneerauksen toteutussuunnittelu 2015-2016: Putkistosaneerauksen hankesuunnittelu 2015: DE-talon ison saunan lauteiden uusiminen, DE-talonuima-altaan lämmönsiirtimen uusiminen, julkisivupellitysten uusiminen 2014: Lämmönsiirtimen uusiminen 2013: FG-talon kylmähuoneen laitteiston uusiminen, F- ja G-rappujen hissien peruskorjaus, leikkipaikan kunnostus 2012: Putkiston kuntotutkimus, antenniverkon kunnostus, AC- ja FG- talon salaojitustyö 2010: Patteriverkoston tasapainotus- ja säätötyö, ikkunat (ei parvekeikkuna) uusittu 2009: Parvekeovien ja -ikkunoiden kunnostus 2007-2008: Sauna- ja uima-allastilojen kunnostus 2007: Kuntoarvio 2005: Lukkojen uusinta 2004: Porraskäytävien maalaus 2002: Salaojien kunnostus, DE-talo 2000: Kattokunnostus 1999: Julkisivusaneeraus
Upcoming repairs
Hallituksen esitys kunnossapitotarpeista vuosille 2023-2027: Piha-alueen kunnostustöitä, raja-aitojen rakentamisen selvitys ja suunnittelu, A-talon salaojaparannus, VS-puhelinten uusinta langattomiksi, saunojen kylpyhuoneiden laatoituksen uusinta, A-portaan kellarivälioven uusiminen metallioveksi, vesikattojen maalaustarpeen selvitys, kattokorjaus ja aurinkopaneelien mahdollinen hankinta ja asennus, liukumäen huolto, ulkoseinien puhdistus tarvittavilta osin, energiaremonttiin valmistautuminen (energiakatselmus)

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations