Go to content

Virkatilantie 4 B1

Espoo, Niipperi

omakotitalo 2007 , 3h, rt, avokeittiö, khh, ph, s, wc + käyttöullakko

Built
2007
Surface area
88 m²
Debt-free price
375 000 €

Target description

Kodikas omakotitalo Niipperissä – luonnonläheistä asumista perheille! Tervetuloa tutustumaan viehättävään, vuonna 2007 valmistuneeseen omakotitaloon Niipperin perheystävällisessä ympäristössä. Paikalla rakennettu talo tarjoaa asuintilaa 88 m² sekä tilavan käyttöullakon, jonka lattiapinta-ala on noin 59 m². Käyttöullakko ei kuulu viralliseen asuinpinta-alaan, mutta tarjoaa runsaasti lisätilaa esimerkiksi varastointiin tai harrastetilaksi. Talon nykyaikaiset tekniset ratkaisut, kuten koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, sekä viilennystä tarjoava ilmalämpöpumppu takaavat mukavan sisäilman ympäri vuoden. Lämmitysjärjestelmänä toimii sähkö sekä energiatehokas ilmalämpöpumppu, ja tunnelmaa tuo varaava takka. Kodin tilat on suunniteltu toimiviksi: avokeittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen ja viihtyisän kokonaisuuden, johon luonnonvalo siivilöityy kauniisti. Kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna sekä erillinen wc täyttävät perheen päivittäiset tarpeet. Autokatos sekä autotalli tuo luksusta arkeen, kun päivän voi aloittaa ilman ikkunoiden raappaamista. Niipperi tunnetaan erityisesti lapsiperheiden suosimana alueena, jossa on pienen kyläyhteisön tunnelmaa. Alueelta löytyy useita päiväkoteja ja Juvanpuiston kouluun (1-9 lk) on vain 700 metrin päässä. Luonnonläheisyys ja erinomaiset ulkoilumahdollisuudet tekevät alueesta täydellisen aktiiviselle perheelle tai pariskunnalle. Niipperin palvelut, kuten K-Supermarket (350 m) ja S-Market (800 m), ovat lähellä, ja suuremmat ostoskeskukset, kuten Sello ja Jumbo, ovat vain 20 minuutin ajomatkan päässä. Alueelta on bussiyhteyksiä runsaasti Leppävaaraan, Espoon keskukseen sekä Helsinkiin. Bussipysäkki on vain 150 metrin päässä, ja omalla autolla on helppo liittyä Kehä 3:selle. Tämä koti tarjoaa täydellisen tasapainon rauhallisen ympäristön ja hyvien peruspalveluiden välillä – tervetuloa tutustumaan! Sinua palvelee, Hanna Daw Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi Instagram: hannadaw

Basic information

Target number
21747636
Location
Virkatilantie 4 B1, 02920 Espoo
Type
omakotitalo
Apartment description
3h, rt, avokeittiö, khh, ph, s, wc + käyttöullakko
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
88 m²
Other floor area
59 m²
Total surface area
147 m²
More information about the area
Muut tilat sisältää käyttöullakon jonka lattiapinta-ala on noin 59 m2. Käyttöullakkoa ei lasketa viralliseksi asuinpinta-alaksi.
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
2007
Commissioning year
2007
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
375 000,00 €
Debt-free price
375 000,00 €
Price per square meter
4 261,36 €/m²

Muut maksut

Property tax
329,16 €
More information about fees
Molemmat osapuolet vastaavat hallitsemansa kiinteistöosuuden kiinteistöverosta, rakennus-, huolto-, puhtaanapito-, ym. ylläpitokustannuksista. Kiinteistöille johtavan yhteisen tien kunnostuksesta ja ylläpidosta aiheutuvista kuluista vastaavat osapuolet yhteisesti. Sähkönkulutus (lämmitys & käyttösähkö) määräytyy oman käytön ja tottumuksen mukaisesti. Nykyisellä perheelle (4hlö) vuosittainen sähkönkulutus on ollut n. 19 000 kWh eli noin 230 euroa kuukaudessa. Vesimaksu (käytön mukaan) nykyisellä perheellä (4hlö) n. 75 e/kk ja jätemaksut n. 40 e/kk.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, tie perille, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, antenni
Energy class
D2018
Condition
hyvä
More information about condition
Talo on valmistunut 2006 ja on pääosin hyvässä kunnossa, tavanomaista kulumista havaittavissa. Kuntoa tarkasteltiin tarkemmin kuntotarkastuksessa 31.1.2024. Kuntotarkastuksen mukaiset olennaisimmat epäkohdat ja riskit. -Asennukset käyttöullakolla ilman lupaprosessia (lupaprosessin haku on nyt aloitettu ja myyjä vastaa lupaprosessin loppuunsaattamisesta) - Viemäriputkien heikko kannakointi alapohjatilassa (kannakointi korjattu kuntotarkastuksen jälkeen)
Heating system
sähkö, Ilmalämpöpumppu, muu
Other description of the fireplace
Varaava takka olohuoneessa
More information about the heating system
Varaava takka
Ventilation
koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto, viilennys/jäähdytys
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Completed repairs
Ilmalämpöpumpun asennus 09/2018 Katon puhdistus ja maalaus kesä 2019 Sivupihan maan tasoitus ja nurmikon istutus kesä 2019 Varastorakennuksen julkisivun korjaus ja maalaus kesä 2019 Etupihan maan tasoitus, osittainen harsotus, hiekoitus (kivituhka) sekä sepelin levitys etu- ja sivupihan talon reunoille + kivilohkareilla koristelu kesä 2019 Julkisivujen maalaus 2020 Aitojen kunnostus/osittainen uusiminen + maalaus 2021-2022 Lattialämmitystermostaattien vaihtoja 2021-2023 Ilmanvaihtosuodattimien uusimisia 2020-2023 Silikonisaumojen vaihto yläkerran vessaan 2023 Alavessan lavuaarin putken uusiminen 2023 Viemäriputkien kannakointi 2024 Käyttöullakon rakennusluvan hakeminen aloitettu 2024 Palotikkaiden asennus talon kumpaankin päätyyn 2024

Spaces and materials

Construction and surface materials
Rakennusmateriaali: Rakennustapa: Paikalla rakennettu Perustamistapa: Teräspaaluperustus Perusmuurit: Betonia Alapohjarakenteet: Tuuletettu betonirakenteinen alapohja Ulkoseinärakenteet: Puuranka ja mineraalivillaeristys Julkisivupinnoite: Maalattu lauta
Wall materials
Pääosin maali, kylpyhuoneessa, kodinhoitohuoneessa ja wc:ssä laattaa, sauna puupaneeli.
Flooring materials
Pääosin laminaattia, keittiössä, eteisessä, kylpyhuoneessa, kodinhoitohuoneessa ja wc:ssä laattaa.
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Betonitiili
Description of the living room
Valoisa ja kodikas olohuone, josta luonnollinen jatkumo ruokailutilaan ja avokeittiöön. Olohuoneesta käynti terassille/takapihalle.
Description of the kitchen
Tyylikäs keittiö, jossa varusteluna rosteriset kodinkoneet: Keraaminen liesitaso, erillisuuni, Festivo- kylmiöpakastin, astianpesukone. Tummat alakaapit ja vaaleat yläkaapit tuovat ryhdikkyyttä ja kontrastia keittiöön.
Description of the bedrooms
Kaksi makuuhuonetta, joissa kiinteää kaappitilaa ja suojaisat pihanäkymät.
Description of the bathroom
Mukavankokoisessa pesuhuoneessa varusteluna kaksi suihkua, lattialämmitys, ikkuna.
Description of the toilets
Siistikuntoinen ja laatoitettu erillis-wc, jonka varusteluna: käsienpesuallas, allaskaappi, peili, bidee-suihku, wc-istuin. Seinät kaakelia ja laattalattia.
Description of the sauna
Tyylikäs sauna jossa varusteluna sähkökiuas, seinät puupaneelia ja lattia laattaa.
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of the utility room
Arkea helpottava kodinhoitohuone johon sisäänkäynti myös suoraan pihalta. Varusteluna: pesukoneliitäntä (tilaa pesutornille), pesuallas, säilytystilaa, pöytätaso. Seinät kaakelia/maalattu ja laattalattia.
Description of storage facilities
Kaapistot, käyttöullakko, pihavarasto.
Other premises
Käyttöullakko on otettu käyttöön ennen nykyisiä omistajia ja tehty lämpimäksi tilaksi ilman rakennusluvan hakemista. Käyttöullakolla on tällä hetkellä kaksi erillistä huonetta, aula sekä wc. Nykyinen omistaja on aloittanut rakennuslupaprosessin käyttöullakon luvittamiseksi, joskin, käyttöullakko ei vastaa asuinpinta-alaan vastaavia kriteerejä eikä sitä tulla laskemaan asuinpinta-alaksi.

Plot and zoning

Plot size
491 m²
Tontin tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
1) Kulkuyhteyttä varten tarvittava alue (049-1999-K448) Oikeutetut: 49-81-102-5 Rasitetut: 49-81-102-8 2) Johtorasite (049-1999-K449) Oikeutetut: 49-81-102-5 Rasitetut: 49-81-102-8 Rajaukset: Vesi-, viemäri- ja sähköjohdot
Buildings
autokatos
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
49-81-102-5
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Tontin kokonaispinta-ala on 983 m2, joka on jaettu hallinnanjakosopimuksella kahteen noin 491 m2 osaan hallinta-alue A ja Hallinta-alue B. Molemmat osapuolet vastaavat hallitsemansa kiinteistöosuuden kiinteistöverosta, rakennus-, huolto-, puhtaanapito-, ym. ylläpitokustannuksista. Kiinteistöille johtavan yhteisen tien kunnostuksesta ja ylläpidosta aiheutuvista kuluista vastaavat osapuolet yhteisesti.
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

AO, Erillispientalojen korttelialue. Espoon kaupunki p. 09 816 21

Lisätietoa muista rakennuksista
Pihassa vanha varastorakennus.
Ranta
ei rantaa

Services and transportation connections

Services
Niipperi on lapsiperheiden suosima omakoti- ja rivitalovaltainen kaupunginosa, jossa on pienen kyläyhteisön tuntua. Alueella toimii useita kouluja ja päiväkoteja, joten lasten matka opintielle ei ole pitkä. Juvanpuiston leikkipaikka 600m. Alue lumoaa luonnonläheisyydellään ja tarjoaa loistavat puitteet ulkoilulle ja harrastamiselle. Niipperistä löytyy muutamia lähikauppoja (K-supermarket Niipperi 350m, S-market Juvankartano 800m), ja kattavien palveluiden ääreen Selloon tai Jumboon hurauttaa omalla autolla noin kahdessakymmenessä minuutissa. Myös bussilinjoissa riittää valinnanvaraa ja niiden avulla matkanteko Leppävaaraan, Espoon keskukseen ja Helsinkiin sujuu mukavasti.
Traffic connections
Omalla autolla helppo pääsy kehä 3:selle sekä julkisilla kulkevalle useita bussilinjoja. Bussipysäkki n. 150m.
Schools
Juvanpuiston koulu (1-9lk) 700m
Kindergarten
Niperts daghem 700m, Juvanpuiston lastentalon päiväkoti 650m, Niipperin päiväkoti 1,4km

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations