Go to content

Tatartie 1

Espoo, Rastaspuisto, Karakallio

kerrostalo 1999 , 3h+kk+s

Built
1999
Surface area
72 m²
Debt-free price
235 000 €

Target description

Kaupoilla vapautuva juuri remontoitu perheasunto pienkerrostalosta. Tästäpä koti sinulle, joka arvostat muuttovalmista kokonaisuutta. Tänä vuonna valmistuneessa sisäremontissa asennettiin mm. tyylikäs parkettilattia, uusittiin keittiö, kodinkoneet ja wc:n kaapistot. Lisäksi maalattiin seinät ja katto. Asunnon keskeisellä paikalla on valoisa ja iso avokeittiö-olohuone yhdistelmä ja lapsiperheen arkea helpottaa erillinen wc sekä vaatekaapistot eteisessä ja molemmissa makuuhuoneissa. Lasitettu lounaan suuntainen lasitettu parveke. Taloyhtiö on omalla tontilla ja maalämpö on otettu käyttöön vuonna 2020, joten asumiskustannukset pysyvät kohtuullisena myös tulevaisuudessa. Jokaisen huoneiston käytössä on yksi sähkötolpallinen autopaikka. Lähipalvelut Rastaalassa ja Karakalliossa. Lisäbonuksena Karakallion ruotsinkielinen alakoulu (Karamalmens skola). Kattavammat palvelut Sellon kauppakeskuksessa, joka on 3 km päässä. Alueella loistavat liikuntamahdollisuudet niin ulko- kuin sisäurheilua harrastaville ja mm. Leppävaaran urheilupuisto, uimahalli sekä Leppävaaran ratsastuskoulu ovat aivan nurkan takana. Julkiset liikenneyhteydet ovat mainiot koulu- tai työmatkoja ajatellen. Bussipysäkki 250 metrin päässä Rastaalantiellä ja lähin juna-asema on Kilossa. Autolla hurautat nopeasti niin Kehä I:lle, Kehä II:lle kuin myös Turuntielle. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja mennään tutustumaan paikan päälle. Yksityisnäytöt onnistuvat joustavasti ja nopeasti!

Basic information

Target number
21729451
Location
Tatartie 1, 02620 Espoo
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h+kk+s
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
72 m²
Total surface area
72 m²
More information about the area
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 72 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Floors
2
Residential floors
2
Year of construction
1999
Commissioning year
1999
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
228 518,74 €
Velkaosuus
6 481,26 €
Debt-free price
235 000,00 €
Price per square meter
3 263,89 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
316,80 €/kk
Financing fee
109,50 €/kk
Erityisvastike
14,40 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
440,70 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
DNA laajakaista (25M) sisältyy vastikkeeseen. Erityisvastike on korjausvastiketta, jota kerätään pieniin ylläpitokorjauksiin ja yllättäviin korjaustarpeisiin.

Muut maksut

Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
16,00 €/kk
More information about fees
Lataussähkö, ennakko 20 eur/kk. Pääomavastikelainan 2 (maalämpö) huoneistokohtaiset lainaosuudet maksettavissa pankkikuluitta kesä- ja joulukuussa. Pääomavastikelainan 3 (korjaushankkeet) huoneistokohtaiset lainaosuudet maksettavissa pankkikuluitta joka kuukausi. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
lounas
More information
laajakaista
The apartment includes
parveke, oma sauna, kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Energy class
D2018
Condition
hyvä
Heating system
maalämpö, muu
More information about the heating system
Koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä
Completed repairs
2024: Uusittu keittiö kodinkoneineen, wc:n allaskaappi ja käsienpesuallas, parkettilattia ja väliovet, maalattu seinät ja katto, sälekaihtimet. Keittiön kodinkoneilla on takuu voimassa helmi-/maaliskuuhun 2026 saakka.
Other trade-significant information
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 23.5.2024 päätti yhtiökokous myöntää hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden hoitovastikkeen. Päätettiin valtuuttaa hallitus nostamaan pääomavastikkeita vastaamaan lainanhoitokuluja, mikäli korot nousevat merkittävästi ennen seuraavaa yhtiökokousta. Päätös on voimassa tästä yhtiökokouksesta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Bitumihuopa
Living room floor
parketti
Living room walls
maalattu
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
parketti
Kitchen walls
maalattu, muu
Kitchen equipment
liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone
Stove
induktio
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Description of the bedrooms
Makuuhuoneissa vaatekaapistot
Number of bedrooms
2
Bedroom floor
parketti
Bedroom walls
maalattu
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto
Toilet floor
laatta
Toilet walls
kaakeli
Toilet equipment
peilikaappi, bidee-suihku
Number of toilets
1
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Other premises
Eteisessä parkettilattia, seinät maalattu, naulakko, vaatekaappi, siivouskaappi.

Plot and zoning

Plot size
4765 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon Kaupunki, p. 09 816 21 Vireillä oleva asemakaava: Leppävaaran kartano ja ratsastuskoulu, 133200. https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/leppavaaran-kartano-ja-ratsastuskoulu Asemakaavan ja asemakaavan muutoksen tavoitteena on mahdollistaa uusi kylämäinen pientaloalue Leppävaaran kartanon ja Rastaspuiston asuinalueen välille. Lisäksi ratsastuskoulun toiminta mahdollistetaan asemakaavalla. Alue sijaitsee Karakallion kaupunginosassa.

Housing company

Housing company name
As. Oy Espoon Tatartie 1
Contact details of the property manager
Fluxio Isännöinti Oy, Olavi Rapo Tekniikantie 2, 02150 Espoo, p. 0103390533, asiakaspalvelu@fluxio.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Unce Oy
The housing company includes
kuivaushuone, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Housing company parking spaces
Autopistokepaikkoja: 32
Information on the housing company’s parking spaces
Jokaisen huoneiston käytössä on yksi sähkötolpallinen autopaikka. Yhtiökokouksessa 11.5.2023 päätettiin sallia sähkö- ja hybridiautojen lataamisen taloyhtiössä. Autopaikan haltija vastaa tolpan hankinnasta ja kuluista. Hallitus sai valtuudet määrittää lataustolpan mallin esitetyistä ehdotuksista 1 tai 2.
Completed repairs
2010: Ilmanvaihtojärjestelmän nuohous- ja säätötyö 2011: Katon huoltokorjaus 2014: Elementtisaumojen kunnon tarkastus, roskakatoksen maalaus 2015: Parvekkeiden sulamisvesien poistosta huolehtiminen, 5 parveketta 2016: Pihapuiden karsinta / harvennus 2018: Elementtisaumaus 2019: Ikkunapellitysten ja seinien tummentumien korkeapainepesut, katon tarkastus, IV-nuohous 2020: Piha- ja porrasvalot, maalämpö 2021: Roskakatoksen maalaus, katon tarkastus, patteriverkoston tasapainotus 2020-2022: Leikkialueen/sisäpihan kunnostus
Upcoming repairs
Tarkastelujakson aikana 2024-2028 Kevät 2024 tai syksy 2024: Parkkipaikan kulkuväylien pensasaidan rakentaminen 2024: Katon tarkistus, lukituksen kartoitus (Iloq) ja kartoituksen perusteella päätetään lukituksen uusimisen ajankohta 2024-2025: Porrashuoneiden ulko-oven edessä olevan katoksen sisälaudoituksen pinnoitus 2025-2026: Katon korjaus 2027: A- ja C-talojen lastenvaunuvaraston kallistusten korjaus/vedenpoisto 2028: Yksittäisten kellarialueiden lattiapinnoitteiden uusiminen

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations