Go to content

Länsituuli 10

Espoo, Tapiola

kerrostalo 2021 , Oh-rt+kt+mh+kph/wc+iso lasitettu parveke+var

Built
2021
Surface area
45.5 m²
Debt-free price
370 000 €

Target description

YLIMMÄN KERROKSEN ELEGANTTI HYVÄPOHJAINEN KAKSIO ISOLLA LASITETULLA LÄNSIPARVEKKEELLA KAUASKANTOISILLA NÄKYMILLÄ TASOKKAASSA HISSILLISESSÄ KERROSTALOSSA TAPIOLAN YDINKESKUSTAN YLÄPUOLELLA. KÄYNTI SISÄKAUTTA OSTOSKESKUKSEEN, METROLLE, BUSSILLE JA PARKKIHALLIIN. Huoneistossa on kaunista avaraa yhtenäistä tilaa oleiluun, ruokailuun ja ruuanlaittoon. Keittiössä on kivitasot ja tyylikkään sävyiset kalusteet. Työskentely- ja säilytystilaa on sopivasti. Ruuanlaitto on mahdollista ilman ahtauden tunnetta. Keittiön viereen mahtuu ruokailuryhmä. Olohuoneessa on tilaa kunnolliselle sohva- ja TV-kalusteille. Olohuoneen jatkeena on suurikokoinen lasitettu länsiparveke, johon voit loihtia oman viihtyisän oleskelutilasi tai vehreän parvekepuutarhasi. Parvekkeella on vekkiverhot valmiiksi asennettuina ja myös hyödyllinen varastotila. Makuuhuoneessa on tilaa kunnolliselle parivuoteelle ja isollekin työpisteelle. Makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Säilytystilaa on lisää eteisessä, jossa on peililiukuovikaapistot vaatteille ja siivoustarvikkeille. Kylpyhuone on suurikokoinen ja tyyliltään ja sävyiltään hienostunut. Suihkunurkkaus on tilava, ja kauniit allaskalusteet ja seinä-wc-istuin ovat laadukkaita. Kylpyhuoneessa on tilaa pesutornille ja pyykeille. Asuminen on huoletonta ja helppoa vuonna 2021 valmistuneessa rakennuksessa. Hoitovastikekin on edullinen. Taloyhtiö omistaa tontin yhdessä Kiinteistö Oy Espoon Raitinkartanon kanssa ja tontista on hallinnanjakosopimus. Tervetuloa tutustumaan tähän uudenaikaiseen hyvin varusteltuun kaupunkikotiin rauhallisessa ympäristössä kattavien palveluiden yläpuolella. Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Basic information

Target number
21671461
Location
Länsituuli 10, 02100 Espoo
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
Oh-rt+kt+mh+kph/wc+iso lasitettu parveke+var
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
45.5 m²
Total surface area
45.5 m²
More information about the area
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kt. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 45,5 m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Asunnon todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittua pinta-alaa merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Floors
9
Residential floors
10
Year of construction
2021
Commissioning year
2021
Release
muu ehto
More information about vacating
Vuokralaisella 6 kk:n irtisanomisaika

Prices and costs

Vuokratiedot

Rent
1 100,00 €/kk

Hintatiedot

Selling price
133 135,37 €
Velkaosuus
236 864,63 €
Debt-free price
370 000,00 €
Price per square meter
8 131,87 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
179,73 €/kk
Financing fee
841,75 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 021,48 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Lainan Pääomavastike sisältää vain korkoja. Isännöitsijätoimiston mukaan lainanlyhennysten maksu alkaa 31.12.2024 ja arvio tulevasta rahoitusvastikkeesta 1. vuotena on noin 38,30€/m2/kk (lyhennys noin 19,80€/m2 ja korko noin 18,50€/m2) eli noin 1742,65€/kk. Isännöitsijätoimisto painottaa sitä, että kyseessä on arvio ja tulevan pääomavastikkeen määrä on riippuvainen korkotason muutoksista. Ylimääräiset lyhennykset pankin kuluitta kesä- ja joulukuussa. Lainaosuuslasku tilattava viimeistään lyhennyskuukauden alussa. Muuna aikana pankki perii kulut sen hetkisen hinnaston mukaisesti. Lainaa on mahdollista maksaa alkuperäisistä yksiköistä laskettuna osissa 25%, 50%, 75% tai 100%. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 13.4.2023 päätettiin antaa hallitukselle valtuutus periä tai olla perimättä talousarviosta poikkeavasti 1 kk:n hoitovastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai salliessa sekä annettiin valtuutus muuttaa pääomavastiketta kokotilanteen muuttuessa. Yhtiökokouksessa päätettiin myös, että lainanlyhennysrahastoa kartutetaan enintään lainanlyhennysten määrällä ja että pääomavastikkeet tuloutetaan siltä osin kuin tuloutus ei johda yhtiölle tuloveron suorttamisvelvollisuuteen.

Muut maksut

Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
oma mittari
Sauna fee
20,00 €/kk
More information about fees
Edellä mainittu vesimaksu on vesimaksuennakko. Ennakkovesimaksut tasataan vastaamaan todellisia kustannuksia huoneistokohtaisen mittauksen perusteella vuosittain. Edellä mainittu saunamaksu on maksu yhdestä saunavuorosta viikossa. Käyttömaksu, pesutupa max 3h/vrk/hsto 2,00 euroa/h Käyttömaksu, kerhohuone 5,00 euroa/h Käyttömaksu, kerhohuone + saunavuoro 10€/h Edellä mainitut maksut voivat muuttua.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
länsi
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energy class
C2013
Additional energy class information
Isännöitsijätoimiston vahvistuksen mukaan energiatodistus koskee koko rakennusta, jossa sijaitsevat yhtiöt Asunto Oy Espoon Tapiolan Länsituuli ja Kiinteistö Oy Ratinkartano. Energiatodistus on Kiinteistö Oy Ratinkartanon nimellä.
Condition
hyvä
More information about condition
Kohde on valmistunut vuonna 2021 ja pidetty siistinä.
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Vesikiertoinen lattialämmitys, huoneistokohtainen ilmanvaihto
Views
Kaupunkimainen kauaskantoinen näkymä länteen.
Other trade-significant information
Tontin 49-12-2-7 pinta-ala on isännöitsijäntodistuksen mukaan 2728m2. Tontin omistavat Asunto Oy Espoon Tapiolan Länsituuli ja Kiinteistö Oy Espoon Raitinkartano omistussuhteessa 50/50. Yhtiöillä on sopimuksia liittyen tonttiin ja sen naapurikiinteistöihin liittyvään infraan ja alueen yhteistoimintaa. joista sovitaan yhteisjärjestelysopimuksessa ja hallinnanjakosopimuksessa. Taloyhtiö on täysin savuton. Tupakointikielto koskee kaikkia taloyhtiön tiloja ja myös sähkötupakointia.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Kumibitumikermi
Description of the living room
Olohuone-ruokailutila: Seinät maalattu ja lattia parkettia. Käynti isolle upealle länsiparvekkeelle lasiliukuovista.
Description of the kitchen
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, integroitu erillisuuni ja mikro, astianpesukone, induktioliesi, liesituuletin, kivitasot, välitila lasia, seinät maalattu ja lattia isoa parkettia.
Description of the bedrooms
Makuuhuone: Käynti vaatehuoneeseen, säleverhot, seinät maalattu ja lattia parkettia.
Number of bedrooms
1
Description of the bathroom
Kph/wc: Peili, käsienpesuallas, bidee-suihku, allaslaatikosto, lämpötanko pyyheliinoille, seinäkaappi, seinä-wc-istuin, suihkuseinä liukuovella, suihku, pesukoneliitäntä, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys.
Description of storage facilities
Huoneiston käytössä on häkkikoppi taloyhtiön varastossa.
Other premises
Vaatehuone: Tankoja, hyllyjä, seinät maalattu ja lattia parkettia. Eteinen: Peililiukuovikomerot, joissa tilaa vaatesäilytykselle ja siivoustarvikkeille. Seinät maalattu ja lattia parkettia

Plot and zoning

Plot size
2728 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon kaupunki puh. 09 81621

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Espoon Tapiolan Länsituuli
Contact details of the property manager
Kari Lindgren Retta Services Oy, Retta Isännöinti Ahventie 4 B 38, 02170 Espoo kari.lindgren(at)retta.fi puh. 010 228 2000
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Tapiolan Lämpö Oy Mäntyviita 2, 02110 Espoo asiakaspalvelu.tl@tl-konserni puh. 020 7505 300
Information on the housing company’s parking spaces
Aimo Park Finland Oy:n hallinnoimasta Tapiola Parkin pysäköintilaitoksesta voi vuokrata autopaikan käyttöoikeuden. Taloyhtiöllä ei ole nimettyjä autopaikkoja eikä vierapaikkoja. Lisätiedot ja hinnat osoitteesta info@aimopark.fi tai www.aimopark.fi.
Completed repairs
Kohde on valmistunut vuonna 2021.
Upcoming repairs
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista: Kunnossapitotarpeet määräytyvät huoltokirjan perusteella.
Other details about the housing company
Isännöitsijäntodistuksen mukaan: Kerhohuone, pesutupa, sauna, huoneistokohtaiset varastot ja kuivaushuone. Hallinnanjakosopimuksen mukaan asuinrakennus- ja liikerakennusyhtiöllä on yhteinen keskitetty jätetila. Irtaimistovarastot sijaitsevat liikerakennuksen 0. ja 1. kerroksissa. Asuinrakennuksen teknisiä tiloja, ulkoiluvälinevarastoja ym. sijaitsee liikerakennuksen M-, 1- ja 2-kerroksissa. Asuinrakennuksen pihat sijaitsevat liikerakennuksen katolla 4. kerroksessa. Taloyhtiössä käytössä moderni One4All-asukassovellus.

Services and transportation connections

Services
Taloyhtiön alapuolella ja vastapäätä sijaitsevat kauppakeskus Länsituuli ja Ainoa, joissa sijaitsevat mm. tasokkaat ruokakaupat, ravintolamaailma, kahviloita, lääkäriasemia, apteekki, Stockmann, monipuolisia liikkeitä sekä pakettipalvelujen noutopistekeskittymä. Kävelyetäisyydellä myös Tapiolan kirjasto, Kulttuurikeskus, Espoon kaupunginteatteri, Westendin uimaranta ja Otsolahden venesatama.
Traffic connections
Kohteesta pääsee sisätiloja pitkin metroasemalle, bussiterminaaliin ja parkkihalliin. Nopea ajoyhteys Länsiväylälle, Kehä I:lle ja Helsingin keskustaan. Erinomaiset pyörätieverkostot.
Schools
Alueen läheisyydessä useita kouluja alakouluista yliopistoon.
Kindergarten
Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations