Go to content

Riihitontuntie 15

Espoo, Niittykumpu

kerrostalo 2025 , 1h+kt+alk

Built
2025
Surface area
39 m²
Debt-free price
275 900 €

Target description

ENNAKKOMARKKINOINTI LAADUKAS A-ENERGIALUOKAN UUDISKOHDE NIITTYKUMMUN PALVELUIDEN JA METRON LÄHELLÄ. HYVIN VARUSTELTUJA HUONEISTOJA KOOLTAAN 30 - 93,5 M2. KAIKISSA LASITETTU PARVEKE JA ILMALÄMPÖPUMPULLE TILAVARAUS. TALOYHTIÖSSÄ LISÄKSI KUNNOLLISET YHTEISET TILAT MUKAANLUKIEN KURAETEINEN. KATOLLA AURINKOPANEELIT. AUTOHALLISTA OSTETTAVISSA OMILLA OSAKESARJOILLAAN AUTOPAIKKOJA, JOISSA VARAUS SÄHKÖAUTON LATAUSMAHDOLLISUUDELLE. KÄYNTI AUTOHALLIIN SISÄKAUTTA. Asunto Oy Espoon Vuoritontusta löytyy asuntoja kaikenikäisille ja hyvää asumistasoa arvostaville. Pohjaratkaisut on suunniteltu arjen tarpeet ja toiveet huomioon ottaen sekä kotona viihtymisen ja etätyöskentelyn mahdollistaen. Asunnot ovat raikkaita ja valoisia sekä lasitetut parvekkeet tilavia. Pääset itse tekemään valintoja materiaalivaihtoehdoista uuteen kotiisi vielä tässä vaiheessa. Vuoritontussa on kunnolliset yhteiset tilat asukkaiden käyttöön: Vaunu- ja pyörävarasto, pesutilat ja kuivaushuoneet, kerhohuone sekä saunaosasto. Lisäksi ulko-oven lähellä on kuraeteinen, jossa saat puhdistettua kengät ja tassut ennen kotiin menoa. Taloyhtiölle toteutetaan hieno vehreä korttelipiha, joka on suunniteltu rohkaisemaan asukkaita nauttimaan ulkona olemisesta. Korttelipihalla on mm. lasten leikkipaikka, kuntoilualue, oleskelupaikkoja ja viljelylaatikoita asukkaiden käyttöön. Ihmisten toiveita on tässäkin asiassa kuunneltu ja niitä nyt myös toteutetaan. Maksat kaupanteossa vain 20% asunnon myyntihinnasta ja loppuosan asunnon valmistuessa. Kohteessa on valinnainen vuokratontti. Taloyhtiö omistaa osan tontista ja loppuosa on vuokraosuutta. Osa tontin hinnasta sisältyy siis asunnon hintaan. Voit maksaa loppuosan pois tai maksaa siitä tontinvuokravastiketta. Valinta on sinun. Soita tai ota sähköisesti yhteyttä, niin perehdytään asioihin huolellisesti yhdessä! Vuoritontun kaikki vapaat asunnot ja autohallipaikat ovat varattavissa minulta. https://spkoti.fi/kohteemme/asunto-oy-espoon-vuoritonttu/ Mikäli nykyinen asuntonne on vielä myymättä, saat samalla minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Yhteydenotot ja esitteet: Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI leena.ollila@spkoti.fi Puh. 050 3838767 RS-Kohde Rakentaja Lujatalo Oy Rakentaja pitää oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Basic information

Target number
21615316
Location
Riihitontuntie 15, 02200 Espoo
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
1h+kt+alk
Rooms
1 Rooms
​​Living space surface area
39 m²
Total surface area
39 m²
Floors
8
Residential floors
8
Year of construction
2025
Commissioning year
2025
Release
heti (uudiskohde)

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
110 400,00 €
Velkaosuus
165 500,00 €
Debt-free price
275 900,00 €
Price per square meter
7 074,36 €/m²
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
23 132,00 €

Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu
Ei
Tontin vuokravastike
98,28 €/kk
Lisätietoa tontin lunastuksesta
Ennakkomarkkinointi, muutokset mahdollisia. Rakennus sijaitsee osittaisella valinnaisella vuokratontilla. Yhtiö omistaa tontista osan ja osa (30/100-määräosaa) on valinnaista vuokratonttia. Vuokraosuuden osalta , ostaja voi valita, lunastaako tonttiosuuden omaksi asuntokaupan yhteydessä vai lunastaako tontin myöhemmin, kerran vuodessa ennalta määrättynä ajankohtana. Jos asunnon ostaja ei lunasta tonttia, tulee hänen maksaa tontinvuoravastiketta kuukausittain, tontinvuokrausvastike ei pienennä tontinlunastushintaa. Sekä tontin lunastushinta että tontinvuokravastike ovat sidottuja elinkustannusindeksiin. Perusindeksiluku on 4/2023 elinkustannusindeksin pisteluku. Tontin lunastusvaiheessa, varsinaisen lunastushinnan lisäksi maksettavaksi tulee myös kaupanvahvistajan palkkio, lainhuudatusmaksu tai kiinteistövaihdannan palvelun asiointimaksu sekä varainsiirtovero.
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
23 132,00 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle

Vastikkeet

Maintenance fee
198,90 €/kk
Financing fee
685,17 €/kk
Tontin vuokravastike
98,28 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
982,35 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Ennakkomarkkinointi. Muutokset mahdollisia. Pääomavastike arvioitu 25 vuoden yhtiölainalla, josta yksi vuosi on lyhennysvapaata. Koron osuus laskettu 4,9%:n kokonaiskorolla. Yhtiölle tullaan hakemaan rahoitusta loppukesästä 2024, jolloin tarkennetaan huoneistokohtaiset lainaosuudet/myyntihinnat ja laina-aika sekä lasketaan lopullinen lyhennyksen osuus ja arvioidaan pääomavastike uudelleen. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos joku osakas ei maksa asuntokohtaista lainaosuuttaan taloyhtiölainasta, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Tontinvuokravastikkeen perusteena on vuokrasopimuksen mukainen vuosivuokra lisättynä arvioidulla indkesikorotuksella. Tontinvuokravastike tarkistetaan hallinnan luovutushetkellä vastaamaan sen hetkistä perittävää vuokraa.

Muut maksut

Type of water fee
oma mittari
More information about fees
Mediavastike 6,00 euroa/hsto/kk Vesimaksuennakko 27,00 euroa/hlö/kk Kulutetusta vedestä suoritaan korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella, vedenkulutuksesta peritään kuitenkin ennaakomaksua, jonka perusteena on huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärä. Uudiskohdekaupan maksuerätaulukko (huoneistot): 1. erä (20% myyntihinnasta) erääntyy maksettavaksi kaupanteossa 2. erä ja 3. erä (1.4.% velattomasta hinnasta) erääntyvät maksettavaksi, kun huoneiston hallinta luovutettavissa ostajalle

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
More information
taloverkko
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energy class
A2018
Condition
uusi
Heating system
aurinkolämpö, kaukolämpö

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Living room walls
maalattu
Kitchen floor
parketti
Stove
keraaminen, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Bedroom floor
parketti
Description of the bathroom
Sähköinen mukavuuslattialämmitys, joka on kytketty asunnon sähköihin.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, kiinteät valaisimet
Description of storage facilities
Huoneistokohtaiset varastotilat taloyhtiön 1. kerroksessa.
Other premises
Alkovi: Seinät maalattu ja lattia parkettia.

Plot and zoning

Plot size
1893 m²
Ownership of the plot
valinnainen vuokratontti
Lessee of the plot
FIM Vuokratontti Ky
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon kaupunki puh. 09 816 21

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Espoon Vuoritonttu
Information on the housing company’s parking spaces
Autohallipaikat myydään omina osakkeinaan Kiinteistö Oy Tonttulaakson Pysäköinti -nimisestä pysäköintiyhtiöstä.
Other details about the housing company
Huoneistonkohtaiset varastotilat, talopesula, 2 kpl kuivaushuone, 2 kpl sauna, 2 kpl pukuhuone, 1 wc, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kerhohuone, väestönsuoja ja jätehuone.

Services and transportation connections

Services
Kauppakeskus Niitty, Tapiolan Urheilupuisto sekä Tapiolan ja Matinkylän kauppa- ja palvelukeskittymät.
Traffic connections
Metroasema kävelyetäisyydellä. Alueella lisäksi tiheät ja useat bussilinjat. Erinomaiset pyörätieverkostot.
Schools
Niittykummun koulu ja Mattilidens skola.
Kindergarten
Niittykummun päiväkoti sekä Mattbergets daghem och förskola.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations