Go to content

Monttutie 3

Lempäälä, Kulju

omakotitalotontti

Debt-free price
79 000 €

Target description

Rakenna tälle puutarhatontille omakotitalo tai paritalo. Nauti puron solinasta oman pienen lammen reunalla. Tällä hetkellä tontilla oleva talo myydään purettavaksi. Talo on palanut sisältä tammikuussa 2020 ja ollut sen jälkeen kylmillään. Erinomainen sijainti Kuljun Asemakylässä, Ideaparkkiin noin 10 min matka. Koulu, päiväkodit ja Kuljun Kartano ovat noin 2 km päässä. Lempäälän kunnalta saadun tiedon mukaan (lainaus kunnalta saadusta raportista): "Tontin voi jakaa joko asemakaavan muutoksella tai poikkeamisluvalla rakennusluvan yhteydessä. Kummallakin muodostuvalla tontilla pitäisi olla vähintään 150 m² rakennusoikeutta, kun rakennusoikeus jaetaan muodostuvien tonttien pinta-alojen suhteessa. Tonttien olosuhteita pitäisi tutkia tarkemmin, että voitaisiin sanoa, onnistuuko jakaminen. Tällä paikalla ongelmana on ainakin rautatieliikenteen aiheuttama melu." Lisätiedot ja esittelyt Raili Lilja p 040 502 9415 tai raili.lilja@spkoti.fi. Soita, käydään yhdessä katsomassa millainen paikka tämä on.

Basic information

Target number
21601002
Location
Monttutie 3, 37560 Lempäälä
Type
omakotitalotontti
Ownership type
oma
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
79 000,00 €
Debt-free price
79 000,00 €

Muut maksut

Property tax
290,96 €

More information about the plot

The plot includes
tie perille, sähköliittymä siirtyy
Energy certificate
Ei lain vaatimaa energiatodistusta
Water supply
kunnan
Drain
kunnan

Plot and zoning

Plot size
2000 m²
Plot’s planning permission
Tontilla on 190 m² asuinrakennuksen rakennusoikeutta ja 120 m² talousrakennuksen rakennusoikeutta. Rakennusvalvonta saattaa antaa siirtää osan talousrakennuksen rakennusoikeudesta asuinrakennukselle. Rakennusalasta saa yleensä myös poiketa, kun asemakaava on näin vanha.
Type of plot
Rinnetontti
Property ID
418-425-3-77
Tontin nimi
Mäkipuro
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava, Yleiskaava
Plot zoning information

Lempäälän kunta

Lisätietoa muista rakennuksista
Tontilla purettava omakotitalo.
Ranta
ei rantaa

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations