Go to content

Lammaspolku 14

Vantaa, Pähkinärinne

kerrostalo 1980 , 2h,k,s

Built
1980
Surface area
57 m²
Debt-free price
99 000 €

Target description

Pähkinärinne tunnetaan viehättävästä ympäristöstään, joten sijainti on varmasti monille ihanteellinen mm. lammen läheisyyden takia. UUSI lasitettu parveke ja oma sauna lisäävät asumismukavuutta merkittävästi, Erityisesti neliöitä on mukavasti ja asumismukavuutta mm. vaatehuone ja huoneiden koon takia. Keittiö vaatii päivittämistä muttei sen tarvitsema ratkaisu tarvitse olla esteenä ostolle. Avarat näkemät ikkunoista tekee asunnosta valoisan ja sen ettei tarvitse olla pimennossa verhojen takana. Käykää paikan päällä tarkistamassa alueen palvelut ja ympäristö. Lähiostoskeskuksen palvelut ovat lähellä suoraan ulko-oven edessä, on hyvä varmistaa, että ne vastaavat omia tarpeitanne ja elämäntyyliänne. Muistakaa sopia oma esittelyaikanne ja valmistautua kysymään minulta kattavasti kaikesta, mikä teitä asunnossa kiinnostaa. Tervetuloa esittelyyn.

Basic information

Target number
21578422
Location
Lammaspolku 14, 01710 Vantaa
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h,k,s
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
57 m²
Total surface area
57 m²
Floors
5
Residential floors
8
Year of construction
1980
Commissioning year
1980
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
99 000,00 €
Debt-free price
99 000,00 €
Price per square meter
1 736,84 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
250,80 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
250,80 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Julkisivuremontin jyvitettyä osuutta ei ole vielä rahoitusvastikkeena.

Muut maksut

Water fee
22,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
25,00 €/kk
More information about fees
Tähän asuntoon kohdistuu laina, joka on 64 363,14 €. Laina on mahdollista maksaa kokonaan pois tai maksaa rahoitusvastikkeena 1.11.2024 lähtien, joka on 482,72 €/kk. Vaikka osakas ilmoittautuu nyt pääomavastikkeen maksajaksi, voi hän myöhemmin maksaa jäljellä olevan lainaosuutensa pankin lainasopimuksen sallimana aikana. Pääomavastike muuttuu jatkossa vuosittain koron muutoksen ja lyhennyssuunnitelman muutoksen vaikutuksesta ja se päätetään vuosittain yhtiökokouksessa. Nyt esitetty maksu on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka 2025. Korko on laskettu ensimmäiselle vuodelle 5,0 %:n mukaan. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
itä
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, oma sauna, antenni
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, naulakko
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä, kylmäkellarikomero myyjän käytössä
Energy class
C2007
Additional energy class information
Voimassa 25.5.2023. Päivitetään uudeksi kun julkisivu remontti valmistuu.
Condition
tyydyttävä
More information about condition
Kylpyhuone ja sauna remontoitu.
Heating system
kaukolämpö
Views
Avarat näkymät naapuri kiinteistön ylitse.

Spaces and materials

Construction and surface materials
tiili, betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopa
Living room floor
parketti
Living room walls
maalattu, tapetti
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
laatta
Kitchen walls
maalattu
Kitchen equipment
liesituuletin
Stove
sähköliesi
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
maalattu
Description of the bathroom
Rättipatteri
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Muuta kauppaan kuuluvaa
Makuuhuoneessa verhokisko.

Plot and zoning

Plot size
1868,2 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Vantaan kaupunki p. 09 839 11.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Pähkinäterho
Contact details of the property manager
Talonuotit Oy Raiviosuonmäki 4 , 01620 Vantaa p. 09 512 9120 Jorma Liimatainen asiakaspalvelu@talonuotit. fi
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Keimolan ja Kivistön kiinteistöpalvelut Oy 1.10.2022 alkaen.
The housing company includes
kuivaushuone, mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja
Housing company parking spaces
Autopistokepaikkoja: 33
Information on the housing company’s parking spaces
Sähköpistokepaikkoja 33 kpl. Kaavahakemuksen mukainen autopaikkamäärä 48 kpl (100%) . Kaava käsittelyssä.
Completed repairs
2023 JS urakka aloitettu maalis-huhtikuussa 2023. 2022 JS hankkeen jatkosuunnittelu. 2021 Julkisivuhankkeen suunnittelu. 2020 Julkisivuhankkeen toteutussuunnittelun tarjouskilpailu . 2019 Vesivahinkokorjauksia, viemäreitten pesu, putkien kuntotutkimus tarjoukset . 2018 Vuosi huoltokorjauksia, parvekkeitten kukka lautojen uusiminen . 2017 Vuosi huoltokorjauksia. 2016 Kiinteistön piha-alue on aidattu, IV-kanavat on nuohottu ja ilmanvaihto on säädetty. 2015 Julkisivujen kuntotutkimus on suoritettu (HSSR) . 2014 Porrashuonevalaistus on uusittu Led-tekniikaksi ilman painikkeita (Sähkömikri Oy) . Kiinteistön antenniverkko on korjattu digiaikaan (MT Huolto Oy) . Julkisivujen kuntotutkimus on tilattu HSSR: Itä. 2013 Vuosihuoltokorjauksia . 2012 Kylpyhuonekorjauksien toinen vaihe on tehty. Lukostojen uusimishanke on käynnistetty tilaamalla työ (Avain Asema Oy) . 2011 Kylpyhuonekorjausien ensimmäinen vaihe on tehty loppuun . Kaikki loput julkisivusaumat on uusittu. 2010 Länsi sivun ikkuna- ja julkisivuelementtien saumaus. Kylpyhuonekorjaukset aloitettu . 2009 Parvekealusta varastojen teko. 2009 Märkätilojen korjaustarkastus. 2008 Asbestin purkaminen kellaritiloista ja VSS:n ympäristöstä. 2008 Lämmönjakopaketin vaihto. 2006 IV-kanavat nuohottu. 2005 Ikkunakorjaus valmis 7/2005. 2005 Vesikaton uusinta. 2003 Hissin nostokone uusittu. 2003 Porrashuone maalattu. 1999 Julkisivusaneeraustyöt. 1992 Ikkunoiden maalaus.
Number of commercial premises
1
Area of commercial premises
94,0 m²
Other details about the housing company
Osakeluettelon ylläpito on siirretty Maanmittauslaitokselle 25.9. 2023. Huoneistotieto . fi - Sähköinen taloyhtiöpalvelu on otettu käyttöön 1.7 . 2022 alkaen : Osakas voi palvelun kautta mm. hallinnoida omia tietojaan, seurata vastikkeiden maksutilannetta ja lainaosuuden määrää sekä vastaanottaa taloyhtiön asiakirjoja ja tiedotteita. YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS 16.2 .2023: Tilaisuuden alkuun klo 17 alkaen osakkailla oli mahdollisuus esittää asiantuntijoille kysymyksiä julkisivuparvekehankkeen osalta . Päätettiin julkisivu-urakkaan (sis. parvekkeiden purku) ryhtymisestä, urakan rahoituksesta ja urakoitsijasta. Urakoitsijaksi valittiin Suomen Saneraustalo Oy, lisäksi hallitukselle myönnettiin valtuus avata JS- hankkeelle enintään 3. 600.000, 00 euron korjaus limiitti tili, joka on voimassa max. 24 kk:tta, jonka jälkeen tili on muutettava lainaksi. YHTIÖKOKOUS 14.6.2023: Päätettiin hallitukselle valtuudet pääomavastikkeiden, lainanlyhennysten ja hankeosuuksien käsittelyyn. Päätettiin niiden rahastoinnista tarvittaessa enintään maksettujen pääomavastikkeiden ja/tai suoritettujen lainanlyhennysten ja/tai hankeosuuksien määrällä lainanlyhennysrahastoon. ASBESTILAINSÄÄDÄNTÖ Uusi asbesti lainsäädäntö on astunut voimaan 1.1.2016. Tämä on huomioitava huoneistojen muutostöitä suunnitellessa/ tehdessä. OSAKKAIDEN ILMOITETTAVA REMONTEISTA Osakkaan on ilmoitettava yhtiölle kunnossapitotyöstä kirjallisesti etukäteen ja liitettävä asianmukaiset selvitykset.Ilmoitus on tehtävä esimerkiksi purkutöistä, keittiö- ja kylpyhuoneremontista sekä lattian pintamateriaalien asennuksesta. Yhtiö ylläpitää huoneistokohtaista rekisteriä kunnossapitotyöilmoituksista. Yhtiö voi myös valvoa korjaustyötä ja periä siitä kohtuullisen korvauksen osakkaalta. Tapetointi- ja maalaustöistä ei tarvitse ilmoittaa. Uusi As Oy Laki / Huoneistoremontit sekä Muutostyöhakemus löytyvät osoitteesta huoneistotieto . fi

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations