Go to content

Lauri Mikonpojan tie 18 b A

Helsinki, Laajasalo

omakotitalo 2018 , 5h, avok, khh, kphx2, s, wc, autokatos

Built
2018
Surface area
119 m²
Debt-free price
740 000 €

Target description

Tervetuloa Laajasaloon, Helsingin helmeen! Tässä tunnelmallisessa kahden kerroksen omakotitalossa yhdistyvät nykyaikainen rakennustekniikka, energiatehokkuus sekä käytännöllinen pohjaratkaisu, luoden täydellisen kodin perheelle. Talo on valmistettu laadukkaasta CLT-massiivipuusta, mikä takaa luonnonmukaisuuden, hyvän sisäilman sekä kestävyyden. Finnlogin CLT-talot ovat ekologisia, hengittäviä ja muovittomia uuden ajan hirsitaloja. Neljä makuuhuonetta tarjoavat tilaa perheen kaikkiin toimintoihin ja lapsiperheen arkea helpottaa erillinen kodinhoitohuone, kaksi kylpyhuonetta sekä erillinen wc. Alakerran oleskelutilaan sulautuu olohuone, ruokailutila ja kaunis avokeittiö, jossa valmistat herkullisia aterioita ja jaat mukavia hetkiä perheesi kanssa. Iso lasitettu terassi on kuin toinen olohuone ja helppohoitoinen piha on juuri sopiva niin grillille kuin trampoliinillekin. Kodin sijainti Laajasalon rauhallisella pientaloalueella tekee siitä täydellisen paikan lapsiperheelle. Lähellä sijaitsevat koulut, päiväkodit ja viihtyisät ulkoilualueet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia perheen arkeen ja harrastuksiin. Vuodesta 2027 raitiovaunu kulkee noin 450 m päässä ja vie sinut kantakaupunkiin reilussa 15 minuutissa. Lisäksi autokatos ja varasto tekevät arjestasi sujuvampaa. Tervetuloa tutustumaan, asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi. Sinua palvelee, Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Basic information

Target number
21556598
Location
Lauri Mikonpojan tie 18 b A, 00840 Helsinki
Type
omakotitalo
Apartment description
5h, avok, khh, kphx2, s, wc, autokatos
Rooms
5 Rooms
​​Living space surface area
119 m²
Other floor area
54 m²
Total surface area
173 m²
More information about the area
Rakennustietojen ja myyjiltä saadun tiedon mukaan, asuinpinta-ala on 119 m2, kerrosala 125 m2 ja kokonaisala 173 m2.
Floors
1
Residential floors
2
Year of construction
2018
Commissioning year
2018
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
740 000,00 €
Debt-free price
740 000,00 €
Price per square meter
6 218,49 €/m²

Muut maksut

Property tax
940,38 €
Road toll
40 €/v
More information about fees
Nykyisillä omistajilla vuonna 2023 sähkönkulutus 17 051 kWh, sis. täyssähköauton latauksen. Jätehuoltomaksu 172,80e/vuosi Kaupungin katumaksu noin 40 euroa/v Sähkön ja vedenkulutus oman käytön mukaan.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, tie perille, sähköliittymä siirtyy, antenni
Energy class
B2013
Condition
hyvä
Heating system
poistoilmalämpöpumppu
Fireplace
takkavaraus
Ventilation
muu
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Transferred subscriptions
Vesi- ja viemäri.
Completed repairs
Pihan kiveys, kesä 2021 Sälekaihtimet ikkunoihin, kesä 2021 llmalämpöpumppu, kesä 2021 Ulkovaraston rakentaminen yhdessä naapurin kanssa, syksy 2021 Terassin lasitus, kesä 2021 Keittiön toiminnallisuuden parantaminen (uudet kylmälaitteet, liesituuletin, integroitu astianpesukone) Takapihan tuija-istutukset syksy 2021

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu
Rakennusmateriaali: Valettu teräsbetoniantura, alapohja ontelolaattaa, runko ristiinlaminoitua massiivipuulevyä (CLT) ja välipohja puurakenteinen. Finnlogin CLT-talot ovat ekologisia, hengittäviä ja muovittomia uuden ajan hirsitaloja. Ne on rakennettu ristiinliimatusta massiivipuusta, joka on rakennusmateriaalina vahva, jämäkkä ja tasainen. CLT-talojen rakenne on tiivis, jäykkä ja värähtelemätön, eivätkä ne tarvitse erillisiä tukimateriaaleja. Rakenteellinen tiiveys on CLT-taloissa huippuluokkaa, joka tukee myös energiataloutta.
Roof type
Pulpettikatto
Roofing material
Peltikate
Description of the living room
Valoisa ja avara olohuone, jossa isot ikkunat ja kauniit CLT-pintaiset seinät. Olohuoneesta käynti suurelle lasitetulle terassille. Parkettilattia.
Description of the kitchen
Vaaleasävyinen tyylikäs avokeittiö, joka yhdistyy olohuoneeseen. Keittiön varustuksiin kuuluu täyskorkea jääkaappi sekä pakastinkaappi, induktioliesitaso, kalusteuuni, integroitu mikroaaltouuni, liesituuletin, astianpesukone ja saareke. Työtasot ovat kestävää laminaattia, välitila lasia ja lattia parkettia. Keittiön ja olohuoneen yhteydessä on tilaa ruokailuryhmälle, sekä paljon taso- ja kaappitilaa.
Description of the bedrooms
Neljä valoisaa makuuhuonetta, jokaisessa ikkunat kahteen suuntaa. Lattiamateriaalina parketti ja seinät osin maalatut ja osin CLT pintaiset.
Number of bedrooms
4
Description of the bathroom
Alakerrassa vaaleasävyinen, laatoitettu pesuhuone, joka on varustettu kahdella suihkulla. Pesuhuoneen yhteydessä on sauna. Yläkerrassa on erillinen kylpyhuone, jonka varustuksiin kuuluu suihku, lavuaari, peili- ja allaskaappi, käsisuihku ja wc-istuin. Seinät ja lattia ovat laatoitetut.
Description of the toilets
Alakerrassa erillinen wc, jonka varustuksiin kuuluu lavuaari, allaskaappi, peilikaappi.
Description of the sauna
Harvian sähkölämmitteinen pilarikiuas, paneloidut seinät ja laattalattia.
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of the utility room
Erillinen tilava kodinhoitohuone, jossa tilavaraus pesukoneelle ia kuivausrummulle. Tilassa on kaatoallas, lattiakaivo, runsaasti kaappitilaa, iso työtaso ja oma uloskäynti. Lattia on laatoitettu, välitila lasia ja seinät osin maalatut ja osin CLT-pintaiset.
Description of storage facilities
Asunnossa runsaasti kaapistotilaa sekä lisäksi varasto.
Other premises
Tekninen tila, jonne käynti autokatoksen kautta Varasto, jonne käynti ulkokautta. Katettu ja lasitettu etelän-kaakon suuntainen terassi. Autokatos
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, lasitetun terassin auringonsuoja verhot, ilmalämpöpumppu, muurattu grilli.

Plot and zoning

Plot size
461 m²
Tontin tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinteistölle 91-430-1-95 on kirjattu rasiteoikeutena kiinteistön 91-49-64-4 alueelle kulkuyhteys, johtorasite, jätteiden kokoamispaikka sekä oikeus postilaatikon sijoittamiseen. Tarkemmat ehdot ovat erillisessä rasitesopimuksessa.
Buildings
autokatos, varasto
Plot’s planning permission
Rakennusoikeus käytetty.
Type of plot
Tasamaatontti
Property ID
91-49-64-4
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Kiinteistön 91-49-64-4 kokonaispinta-ala on 922 m2. Kiinteistöllä sijaitsee kaksi (2) rakennusta 18b A ja 18b B. A:n osuus kiinteistöstä on 1/2 (n.461m2) ja B:n osuus 1/2 (n.461m2). Kumpikin osapuoli omistaa hallitsemallaan kiinteistön alueella sijaitsevan rakennuksen. Sopijapuolten hallinta-alueiden välinen raja kulkee A ja B talojen välissä suorassa linjassa liitekartan mukaisesti. Kumpikin osapuoli hallinnoi omistamaansa rakennusta sekä siihen liittyvää piha-aluetta em. rajalinjan ja tontin ulkorajojen sisäpuolella.
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

AOR, Omakotitalojen, rivitalojen ja muiden kytkettyjen pientalojen korttelialue. Laajasalossa on valmisteilla useita kaavoitusmuutoksia/alueen kehittämissuunnitelmia (Laajasalon renessanssi) ja täydennysrakentamista mm. kaupunkibulevardi, Kruunuvuorenrannan alue, täydennysrakentamista Laajasalontielle sekä Koirasaarentielle, Kruunusillat, Yliskylänlahti, Nuottaniemen huvilat, Stansvikinkallion itäosa - jne. Tutustu alueen kaavoitukseen; Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ Lisätietoja antaa: Tyko Saarikko, arkkitehti, p. (09) 310 37441 Tiimipäällikkö Anu Kuutti, puhelin (09) 310 37154. Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/

Lisätietoa muista rakennuksista
Yhteinen varasto naapurin kanssa puutarhanhoitovälineille, yhteinen roskakatos
Pihan kuvaus
Helppohoitoinen piha on osittain kivetetty ja osittain nurmea. Tuija-aita.

Services and transportation connections

Services
Lauri Mikonpojan tie sijaitsee rauhallisella pientaloalueella Laajasalon luonnonläheisissä maisemissa. Lähettyviltä löytyy erinomaiset peruspalvelut, koulut, päiväkodit sekä kauppakeskus Saari (n. 1,4 km) monipuolisin liikkeineen (S-market, K-market, Apteekki, Alko, useita ravintoloita, kahvila ym.). Laajasalossa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia ja ulkoilu- ja liikuntaharrastuksia löytyy moneen makuun. Aittasaaresta löytyy Golf kenttä ja Laajasalon urheilupuisto, jossa kuntosali ja tennis- sulkapallo- ja padel kentät sijaitsee vain n. 1,1 km päässä. Laajasalossa on useita luonnonkauniita uimarantoja sekä rantasaunapalveluita kuten Villa Furuvik, Villa Wuorio ja Karjalaisten kesäkoti. Laajasalon kirjasto sijaitsee kauppakeskus Saaressa, jossa myös Fitness 24 kuntosalipalvelut. Lähikauppa Alepa Kruunuvuorenranta (n. 450 m). Laajasalon terveysasema, hammashoitola ja neuvola n. 1,4 km.
More information about the services
Bussipysäkki n. 400 m (linjat 84, 85, 86), bussiyhteys Herttoniemen metroasemalle noin 10 minuuttia. Raitiovaunuyhteys Laajasalosta kantakaupunkiin, on suunniteltu valmistuvan vuonna 2027, lähin raitiovaunupysäkki tulee sijaitsemaan noin 450m päähän. HSL lauttaliikenne kulkee vuoden ympäri kruunuvuorenrannasta kantakaupunkiin. Lauttalaiturille etäisyys noin 2,5km. Laajasalosta kätevät liikenneyhteydet omalla autolla Itäväylälle sekä Kehä 1:lle ja Lahdentielle.
Schools
Laajasalon peruskoulu n. 1,2 km (ala- ja ylä-aste), Poikkilaakson ala-aste n. 2,9 km. Santahaminan ala-aste 2,5 km, Hertonäs Folkskola n. 2,5km.
Kindergarten
Laajasalossa on useita hyvänä pidettyjä päiväkoteja mm. luomupäiväkoti Kirsikka, Päiväkoti Puuskakulma, Pk Yliskylä, Ilomäki, Ryhmäperhepäiväkoti Poni, pk Tahvonlahti. Laajasalosta löytyy ruotsinkielinen päiväkoti Daghemmet Pilten ja Kruunuvuorenrannan puolelle suunnitellaan Ruotsinkielistä peruskoulua. Herttoniemestä löytyvät lähimmät englanninkieliset päiväkodit.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations