Go to content

Jukolantie 8

Lieto, Vierunpuisto

rivitalo 2025 , 4h, avok., s

Built
2025
Surface area
91 m²
Debt-free price
339 000 €

Target description

Upouusi rivitaloasunto Liedon Vierunpuistossa! As Oy Liedon Kultarinne I on uusi, hieno rivitaloyhtiö, joka rakennetaan todella suositulle Liedon Vierunpuiston asuinalueelle. Taloyhtiö muodostuu neljästä laadukkaasta asunnosta, joiden kaikki asuintilat ovat käytännöllisesti yhdessä tasossa. Asuntojen sisäänkäyntien yhteyteen rakennetaan myös omat varastot ja jokaisen asunnon käytössä on kaksi autopaikkaa, toinen autokatoksessa sekä toinen pihalla. Katospaikassa on varaus sähköauton latausasemalle. Asunnoista kaksi on 91,0 m² (4h, avok., s) ja kaksi 75,5 m² (3h, avok., s). Pohjaratkaisut on suunniteltu ajatuksella, jotta asunnoista löytyisivät kaikki tarvittavat tilat ja perheen arki olisi sujuvaa. Olohuone ja keittiö muodostavat avoimen kokonaisuuden, josta on myös käynti takapihan katetulle terassille. Takapihat ovat aurinkoisesti lounaan suuntaan. Tilava kylpyhuone toimii samalla hienosti kodinhoitotilana ja saunan sekä pesuhuoneen välissä on näyttävä lasiovi ja -seinä. Lisäksi riittävästä säilytystilasta on huolehdittu, sillä 91 m² asunnoissa on kaikissa makuuhuoneissa kaapistot ja 75,5 m² asunnon molemmissa makuuhuoneissa on omat vaatehuoneet. Laadukkaat kalusteet ja pintamateriaalit pääsee valitsemaan juuri omien mieltymysten mukaisesti sovitun valikoiman useista eri vaihtoehdoista. Asunnosta on siis mahdollista suunnitella täysin omien toiveiden mukainen. Asunnon ja käyttöveden lämmityksen hoitaa ekologinen sekä taloudellinen maalämpö ja asunnon kaikissa tiloissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka varmistaa asumismukavuuden. Kesähelteiden varalle oma asunto on mahdollista varustaa myös viilennyksellä, joka toteutetaan ilmalämpöpumpulla. Lisäksi taloyhtiöllä on arvokas oma tontti. As Oy Liedon Kultarinteen sijainti on erinomainen, sillä kaikki Liedon keskustan palvelut, kuten ruokakaupat, koulut ja päiväkoti, ovat vain parin kilometrin sisällä mukavan kävelymatkan päässä. Lisäksi Hämeentietä pitkin pääsee vaivattomasti myös Turun suuntaan niin omalla autolla, kuin julkisilla kulkuneuvoillakin. Hämeentien bussipysäkille on matkaa vain muutama sata metriä. Kohde toteutetaan perinteisesti, paikalla rakentaen ja rakentajana toimii Rakentajat Varheenmaa Oy. Rakennusliikkeelle on myönnetty Suomen Vahvimmat -sertifikaatti, joka on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että yrityksen toiminta on kestävällä pohjalla. Ennakkomarkkinointi. Arvioitu valmistuminen kesällä 2025. Kohde rakennetaan RS-kohteena. Myynti ja lisätiedot: Mari Hynnä Kiinteistönvälittäjä LKV 050 3892677 mari.hynna@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Basic information

Target number
21550503
Location
Jukolantie 8, 21420 Lieto
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
4h, avok., s
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
91 m²
Total surface area
91 m²
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
2025
Commissioning year
2025
Release
muu ehto (uudiskohde)
More information about vacating
Arvioitu valmistuminen kesällä 2025

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
135 600,00 €
Velkaosuus
203 400,00 €
Debt-free price
339 000,00 €
Price per square meter
3 725,27 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Maintenance fee
191,10 €/kk
Financing fee
655,90 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
847,00 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Hoito- ja pääomavastikkeet ovat arvioita. Pääomavastike ennen lyhennysten alkamista 655,90 €/kk ja lyhennysvapaan jälkeen 1 217,10 €/kk. Yhtiövastike yhteensä lyhennysvapaan jälkeen 1 408,20 €/kk. Korkotason/viitekoron muuttuessa myös pääomavastike koron osalta muuttuu. Pääomavastiketta kerätään kaikilta asunnoilta, joiden osakkeisiin kohdistuu rakennusaikaista yhtiölainaa. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa n. 4,928 % kokonaiskorkoa (marginaali 1,25 % + arviointihetken, 13.2.2024, 12 kk euriborkorko 3,678 %) ja laina-ajan ollessa 2 + 20 vuotta. Lainaosuutensa suorittaneilta ei kerätä pääomavastiketta.

Muut maksut

Type of water fee
oma mittari
More information about fees
Veden, sähkön ja lämmitysenergian mittaus sekä kulutus huoneistokohtaisesti. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna
Energy class
B2018
Condition
uusi
Heating system
maalämpö
More information about the heating system
Vesikiertoinen lattialämmitys
Views
Katettu terassi takapihalla lounaan suuntaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Peltikate
Description of the living room
Olohuone ja avokeittiö yhtä avointa tilaa, josta myös käynti takapihan katetulle terassille. Lattia valinnan mukaan vinyylilankkua tai vastaavaa ja seinät maalattu.
Description of the kitchen
Moderni avokeittiö ja laadukkaat Noblessan kalusteet. Mahdollisuus valita useista eri väri- ja materiaalivaihtoehdoista. Lattia valinnan mukaan vinyylilankkua tai vastaavaa ja seinät maalattu. Varusteet: Kaksi korkeaa jääkaappipakastinta, induktioliesi, kalusteuuni, integroitu astianpesukone, liesituuletin (aktiivihiilisuodatin) ja integroitu mikro.
Description of the bedrooms
3 kpl. Lattiat valinnan mukaan vinyylilankkua tai vastaavaa ja seinät maalattu.
Description of the bathroom
Noblessan kalusteet valittavissa sovitusta valikoimasta. Suihku, pesuallas, wc-istuin, pesukoneliitäntä ja lattialämmitys. Lattia ja seinät laattaa. Mahdollisuus valita useista eri vaihtoehdoista.
Description of the toilets
1 kpl. Lattia ja seinät laattaa.
Description of the sauna
Tyylikäs lasiovi ja -seinä kylpyhuoneen suuntaan. Seinät ja katto paneloitu, lattia laattaa.
Description of storage facilities
Kaikissa makuuhuoneissa ja eteisessä kaapistot. Asunnon yhteydessä etupihalla puolilämmin varasto.

Plot and zoning

Plot size
1786 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Liedon kaupunki
Pihan kuvaus
Takapihat lounaan suuntaan ja etupihat koilliseen.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Liedon Kultarinne I
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 5
The number of housing company parking spaces
4
Information on the housing company’s parking spaces
Jokaisella asunnolla on yksi autokatospaikka ja yksi pihapaikka. Autokatospaikoissa sähköpistokkeet sekä varaus sähköauton latausasemalle. Vieraspaikkoja 1 kpl.
Other details about the housing company
Taloyhtiössä langaton 5G-liittymä, josta jako huoneistoihin. Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Mahdollisuus viilennykseen ilmalämpöpumpulla.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations