Go to content

Kalasvahantie 2

Raisio, Viheriäinen

kerrostalo 1957 , 3h, avok, saunaosasto

Built
1957
Surface area
107.5 m²
Debt-free price
141 900 €

Target description

Löydä tästä unelmiesi koti Raisiosta Viheriäistenpuiston sydämestä. Persoonallinen ja todella tilava 3h+avok+saunaosasto yhteensä 107,5 m² kivalla sijainnilla, Raisionlahden rantamaisemissa. Kodin tilat ovat toimivasti kahdessa tasossa sekä pohjaratkaisu on erinomaisesti toteutettu. Yläkerrassa on vaalea keittiö saarekkeineen sekä olohuone/ruokailutila, josta on käynti kodin parvekkeelle. Makuuhuoneet ovat yläkerrassa, kylpyhuone, wc ja kaksi vaatehuonetta. Kodin alakerrassa on takkahuoneen lisäksi reilun kokoiset pesutilat, sauna sekä kodinhoitotila ja wc. Alakerrasta käynti pihan suojaiselle patiolle. Reilun kokoinen takapiha antaa mahdollisuuksia moneen - olet sitten helppohoitoisen pihan ystävä tai viherpeukalo. Taloyhtiön ja rannan väliin jäävä alue on rauhallista nurmi- ja puistoaluetta. Kerrostalo on valmistunut vuonna 1957 ja peruskorjattu vuonna 1997 Hartelan toimesta ja oli Raision asuntomessujen etäkohteena. Myös autokatokset rakennettiin samaan aikaan. Taloyhtiötä pidetään suunnitelmallisesti kunnossa, viimeisimpänä hankkeena ekologiseen, edulliseen maalämpöön siirtyminen. Jokaiselle asunnolle kuuluu autokatospaikka. Sijainti on mitä parhain, sillä luonto- ja lenkkimaastot ja Raision uimaranta ja venesatama ovat kaikki vain muutamien askelien päässä kotiovelta. Taloyhtiöllä omat kotisivut. Sivulla kattavasti tietoa yhtiöstä mm., kuvia, remontit ja asukasinfoa jne. Käy tutustumassa osoitteessa: https://www.kalasvahantie2.fi/ Myynti ja lisätiedot: Veli-Pekka Jokipuu Kiinteistönvälittäjä LKV 0400 823 212 | veli-pekka.jokipuu@spkoti.fi Sp-Koti Turku

Basic information

Target number
21547718
Location
Kalasvahantie 2, 21120 Raisio
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h, avok, saunaosasto
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
107.5 m²
Total surface area
107.5 m²
More information about the area
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Todellinen pinta-ala voi siten olla esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Floors
0-1
Residential floors
3
Year of construction
1957
Commissioning year
1957
Release
muu ehto
More information about vacating
1kk kaupanteosta/sop. mukaan.

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
139 796,49 €
Velkaosuus
2 103,51 €
Debt-free price
141 900,00 €
Price per square meter
1 320,00 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
623,50 €/kk
Financing fee
21,50 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
645,00 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 12.3.2024 päätettiin muuttaa hoitolainana oleva maalämpölaina pääomalainaksi 1.7.2024 alkaen. Pääomavastike 1.7.2024 alkaen 0,60€/osake. Hallitus valtuutettiin perimään ylimääräinen hoitovastike eräpäivällä 5.6.2024. Mandaatti 2. ylimääräisen hoitovastikkeen perimisestä tarvittaessa.

Muut maksut

Water fee
25,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
11,00 €/kk
Sauna fee
2,00 €/kk
More information about fees
Pesutupa 4€/krt. Sähköautojen lataussähkö 0,24€/kWh. Huoneistokohtainen sähkölaskutus suoraan sähköntoimittajalta. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 1,5% velattomasta kauppahinnasta kaupanteossa. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

More information about the apartment

Balcony type
ulostyönnetty
Balcony orientation
länsi
The apartment includes
parveke, oma sauna, kaapeli-tv, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
More information 2
sälekaihtimet/rullaverhot, kiinteät valaisimet, pyykinpesukone
Energy class
D2018
Additional energy class information
Viimeinen voimassaolopäivä 23.2.2032.
Condition
hyvä
Heating system
maalämpö
Views
Rauhalliselle puistomaiselle sisäpihalle.
Completed repairs
Sauna on uusittu vuonna 2005 sekä laminaattilattian laittaminen vuonna 2005.

Spaces and materials

Construction and surface materials
tiili
Roof type
Harja
Roofing material
Saumattu pelti
Living room floor
laminaatti
Living room walls
maalattu
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
laminaatti
Kitchen walls
maalattu, lasikuitutapetti
Kitchen equipment
astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Stove
keraaminen
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
2
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
maalattu
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
pesukone, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto
Toilet floor
laatta
Toilet walls
kaakeli
Toilet equipment
lattialämmitys, bidee-suihku
Number of toilets
2
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Utility room floor
laatta
Utility room wall
kaakeli
Utility room equipment
pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, lattiakaivo, pyykkikaapit
Other premises
Takka/alakerranhuoneen lattia on vinyyliä.

Plot and zoning

Plot size
12144 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Raision kaupunki, puh. 02 434 3111.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Raision Viheriäistenpuisto
Contact details of the property manager
Isännöintitalo, Terho Hietanen, puh. 0207229961 terho.hietanen@isannointitalo.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
m3 Kiinteistö ja Isännöinti Oy, jan.stenlund@m34kiinteisto.fi Purokatu 9, 21200 Raisio
The housing company includes
sauna, talopesula, mankeli, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja
The number of housing company parking spaces
4
Information on the housing company’s parking spaces
Huoneistoon kuuluu 1 kpl autokatospaikka. Yhtiöllä yksi kpl vuokrattava autokatospaikka.
Completed repairs
2022 Koko Viheriäistenalueen taloyhtiöiden (4 kpl) käyttövesiputkien (tonttijohto) uusimisurakka Raision kaupungin päävesimittarilta, etupihan pintamaan uudelleen muotoilu A-rapun kohdalla. 2021 Varastojen ovet (6 kpl) uusittiin energiatehokkuuden parantamiseksi (pohjoispääty 2 kpl, eteläpääty 1 kpl ja puiston puoli 3 kpl. Sähköliittymää suurennettu maalämmölle 3 * 200A. Kaikkien yleisten tilojen (kellarikäytävä, pyöräsuoja ja porraskäytävät 3 kpl) valaistus uusittiin liiketunnistimilla varustettuihin led-lamppuihin. Poistoilmakanavat puhdistettiin ja ilmanvaihtoventtiilit säädettiin. 2021 Asunnoissa uusittiin tarvittavilta osin liesituulettimet sekä parannettiin asuntojen ilmanvaihtoa asentamalla Air Termicon raitisilmaventtiilit ikkunoihin. Kaukolämpö korvattiin maalämpöjärjestelmällä. Maalämpöjärjestelmä käynnistettiin 8.7.2021. Yhtiön ilmanvaihdon poistoilmakoneet uusittiin katolla. 2020 pohjoispäädyn seinä maalattiin. 2019 pääkaton vesikourut, syöksyt ja otsalaudat uusittiin. Räystäänaluslaudat maalattiin sekä yhtiön julkisivussa olevat tuloilmaritilät uusittiin. Pihavalaisimet 5 kpl vaihdettiin led-valaisimiksi. 2018 kaikkien 4 porraskäytävien maalaus- ja kunnostustyöt sekä niiden ovien ja ikkunoiden tiivisteiden vaihtotyö, ilmanvaihtoventtiilien säätötyö asunnoissa sekä itse ilmanvaihtokoneiden ilmamäärien säätö, yhtiön konesaumakaton kunnostus maalaamalla. 2016 taloyhtiö liittyi kaukolämpöön. 2015 rikkinäiset termostaatit vaihdettu uusiin kaikissa asunnoissa. 2011 sokkelin, päätyseinän ja piha-aitojen kunnostus. 2009 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö. 2004 Sähköliittymä uusittu yhtiöön. 1997 Taloyhtiö on peruskorjattu kauttaaltaan. Käyttövesiputket, lämpöjohdot, sekä pohjavesiviemärit on uusittu tällöin. Osa viemäreistä uusittu valurautaputkella. 1997 autokatokset rakennettu.
Upcoming repairs
Kunnossapitotarve seuraavien viiden vuoden aikana: 2029-2033 Ullakon ja tuuletusparvekkeiden ikkunoiden vaihto, tuuletusparvekkeiden ovien uusinta. 2026 Vesikaton kuntomaalaus / tarkastuskierros. 2026 ja 2028 Air Termicon raitisilma/tuloilmaventtiilien suodattimien vaihto asunnoissa. 2026 Saunan paneelien uusiminen. 2024-2033 Orsivedenpinnan seuranta. 2025 Lattiakaivojen, vesilukkojen tarkastus, piha-aitojen uusiminen ja kaikkien ikkunoiden ja ovien tiivisteiden vaihto. 2024 Piha-alueen suunnittelu ja korjaustyö. 2024-2025 Palovaroittimien asennus ja niiden vaihto jatkossa 10 vuoden välein.
Repairs have been decided
Ei päätettyjä remontteja
Other details about the housing company
Kerhohuone, ullakolla olevat varastotilat, kylmäsäilytys (kylmäkoneet eivät ole enää päällä). Asunto Oy Raision Viheriäistenpuisto toimialana on omistaa 16/100 suuruista määräosaa Raision kaupungin Ihalan kylässä sijaitsevasta Santala-nimisestä tilasta RN:o 4:303 ja hallita tilan määräosaisten omistajien välisen hallinnanjakosopimuksen mukaista, yhtiön omistusosuutta vastaava tontin osaa sekä omistaa ja hallita yhtiön hallitsemalla tilan osalla sijaitsevaa asuinrakennusta. Yhtiön omistamassa rakennuksessa sijaitsevien huoneistojen yhteenlasketusta lattia pinta-alasta yli puolet on varattu osakkeenomistajien hallinnassa oleviksi asuinhuoneistoiksi. Taloyhtiölle ei omaa vesiliittymää. Vesi ostetaan sopimuksen mukaan As oy Raision Viheriäistentammelta. Puupaalut, seuranta alkanut 11/2008 (Geo-Master Oy).

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations