Go to content

Kantomäki 1

Kirkkonummi, Gesterby

rivitalo 1970 , 5h, k

Built
1970
Surface area
105 m²
Debt-free price
155 000 €

Target description

ESITTELY KE 29.5. KLO 17:45-18:15 TERVETULOA! Valoisa rivitalokoti Kirkkonummen keskustan tuntumassa etsii uusia asukkaita. Tässä viiden huoneen kodissa on tilaa isommallekin perheelle. Viehättävä piha-alue suuntautuu etelään päin, ja ulottuu koko asunnon leveydelle. Olohuoneeseen avautuu erillinen tila paneelisen liukuseinän takaa, ja tämä tila toimii loistavasti esimerkiksi kirjastona tai makuuhuoneena omalla vaatehuoneella. Erillisiä makuuhuoneita on 3, mukavasti kaappitilaa löytyy sekä huoneissa että eteisen aulassa, ja lisäksi huoneiden tuntumassa on vielä toinen tilava vaatehuone. Kylpyhuone on uusittu vuonna 2016 mutta muuten koti kaipaa kauttaaltaan kohennusta. Keittiö on alkuperäisessä kunnossa ja lähes kaikki kodin pinnat vaativat uusimisen. Puutarhassakin löytyy puuhaa uusien salaojien asennuksen jäljiltä. Onko tämä etsimäsi tilava koti? Onnistuisiko pintaremontti ja puutarhanlaitto? Tämä kaunis koti sijaitsee viheralueen tuntumassa, lähellä palveluja ja hyviä liikenneyhteyksiä. Tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot sekä esittelyt: Taru Kaukovalta 044 725 4810 taru.kaukovalta@spkoti.fi

Basic information

Target number
21539216
Location
Kantomäki 1, 02410 Kirkkonummi
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
5h, k
Rooms
5 Rooms
​​Living space surface area
105 m²
Total surface area
105 m²
More information about the area
Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 105 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
1970
Commissioning year
1970
Release
heti

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
73 444,36 €
Velkaosuus
81 555,64 €
Debt-free price
155 000,00 €
Price per square meter
1 476,19 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
577,50 €/kk
Financing fee
605,86 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 183,36 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Yhtiökokouksessa 2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä/jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Päätös on voimassa seuraavan vuoden varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

Muut maksut

Water fee
23,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
10,00 €/kk
Tv-fee
7,55 €/kk

More information about the apartment

The apartment includes
kaapeli-tv, kosteusmittaus tehty
Storage use
muu erillinen varasto myyjän käytössä
Energy class
D2013
Additional energy class information
Voimassa 20.2.2025 asti
Condition
välttävä
More information about condition
Kylpyhuonetta lukuun ottamatta, asunnon kaikki pinnat sekä keittiö vaatii kunnostusta sekä uusimista.
Heating system
maalämpö
Completed repairs
Kylpyhuonesaneeraus vuonna 2016.
Other trade-significant information
Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta maksetaan kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä. Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
muu
Roof type
harjakatto
Roofing material
pelti
Description of the living room
Olohuoneen parketti kunnostuksen tarpeessa. Omistajalta saadun tiedon mukaan parkettia ei ole hiottu.
Living room floor
parketti
Living room walls
tapetti
Description of the kitchen
Keittiö kodinkoneineen vaatii uusimisen.
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
laminaatti
Kitchen walls
maalattu, lasikuitutapetti
Kitchen equipment
astianpesukone
Stove
sähköliesi
Refrigerator and freezer
jääkaappi
Number of bedrooms
3
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
maalattu, tapetti, lasikuitutapetti
Description of the bathroom
Kylpyhuone uusittu vuonna 2016.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkukaappi, pesukoneliitäntä, suihku, peilikaappi
Toilet floor
laatta
Toilet walls
kaakeli
Number of toilets
1
Other premises
Olohuoneeseen avautuvaa kirjastoa käytetty neljäntenä makuuhuoneena.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet

Plot and zoning

Plot size
15929 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Alueella voimassa asemakaava.
Pihan kuvaus
Olohuoneesta näkymä osakkaan käytössä olevalle piha-alueelle, ilmansuunta on etelä. Piha-alue vaatii ehostusta salaojaremontin jäljiltä.

Housing company

Housing company name
As. Oy Gesterpolku 8 - Gesterstigen 8 Bost. Ab
Contact details of the property manager
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy: Magnus Sjölund, 0103276438, magnus.sjolund@braleva.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy
The housing company includes
sauna, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 30
Information on the housing company’s parking spaces
Yhtiöjärjestyksen mukaan jokaiselle asunnolle on varattu yksi autopaikka.
Completed repairs
2023 Lipputanko ja suomen lippu uusittu 2023 Talotekniikkahanke valmistunut * 2021 Maalämpöjärjestelmän vuodon korjaus, piirustusten ajantasaistaminen, asbestikartoitukset, LVI-, rakenne ja sähkösuunnittelu, piha ja salaojat suunnittelu ja julkisivujen kuntotutkimus, mahdolliset suunnittelutyöt 2019-2020 Talotekniikan perusparannusten hankesuunnitelma 2017 Lukituksien uusiminen 2017 Autojen lämmitystolppien sähkökaapeleiden uusinta, käyttölämminvesi/lämpöputkiston sekä salaojien peruskartoitus 2016-2017 Salaojien osittainen uusiminen 2015 Vesikaton uusiminen 2014 Piha, nurmikkoalueen kunnostus, postilaatikot uusittu 2013-2014 Maalämpöön siirtyminen - maalämpölaitteiston asennus ja lämpökaivojen poraus - termostaattien sekä patteri- ja linjasäätöventtiilien uusiminen - lämmitysjärjestelmän huuhtelu ja perussäätö - kattojen lisälämmöneristäminen - tarvittavien muutosten teko sähköjärjestelmään 2010 Viemäripinnoitus 2008 Lumiesteiden, kattosiltojen- ja turvalaitteiden asennus 2005-2010 1. saunan peruskorjaus / 3.saunan peruskorjaus 2004 Laajakaista 2001 Elisa kaapeli-TV 1998 Kylmävesiputkiston (rakennuksien alla olevat runkoputket) uusiminen 1996 Ikkunoiden ja ovien vaihto * Talotekniikkahanke 2023: - talojen välinen lämpö- ja sähkötekniikka saatettiin ajan tasalle, uusien lämpöputkien veto ja eristäminen ja sähköjen veto huoneistojen sähkökaappeihin saakka - taloihin uusittiin sähkökaapit - salaojitukset ja sadevesikaivot uusittiin, talojen ympäristöstä ja hankkeen edetessä asennettiin sadevesien pumppaamoja tekniikkakanaalien tuntumaan - Kaiken päätteeksi pihat kunnostettiin ja sisäpihojen aidat korjattiin oikeille kohdilleen huoneistojen levyisiksi.
Upcoming repairs
Taloyhtiöhallituksen yhtiökokoukselle esittämän 5-vuotiskorjaustarveselvityksen mukaan vuosille 2023-2027 korjaus tarpeita ovat: 2023- Omaehtoisten osakaslähtöisten kylpyhuoneremonttien tukeminen 2025 Pysäköintialueen asfaltointi, tarvekartoitus 2025 Ulko-ovien ja ikkunoiden kuntokartoitus ja mahdolliset toimenpiteet raporttien perusteella Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen.

Services and transportation connections

Services
Hyvinvointikeskus n. 850 m, uimahalli n. 1,1 km, Kirkkonummen keskusurheilupuisto ja Varuboden Arena n. 1,3 km, Sale n. 1,6 km, kirjasto n. 1,6 km. Citymarket, Prisma ja kattavat keskustan palvelut n. 2,5 km säteellä.
Traffic connections
Liikenneyhteydet Lähin linja-auto pysäkki noin 500m, rautatieasema n. 2,4 km.
Schools
Wilenskan esikoulu n. 500 m, ja noin kilometrin päässä Papinmäen koulu, Gesterbyn koulu, Wilenskan koulu sekä Jokirinteen oppimiskeskus.
Kindergarten
Jokirinteen päiväkoti n. 1,2 km ja Neidonkallion päiväkoti n. 1,4 km.

Additional information links

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations