Go to content

Takonranta 39

Sastamala, Kiurala

omakotitalo , 3 h + k + s

Surface area
60 m²
Debt-free price
980 000 €

Target description

Ainutlaatuiset yhteensä noin1,6 hehtaarin rantakiinteistöt sijaitsevat luonnonkauniilla paikalla, etelän suuntaan, kauniin ja puhtaan Rautaveden ja Kuloveden vesistössä. Tämä loivasti kohoava rinteinen tontti omaa rantaviivaa etelän aurinkoisella puolella yhteensä noin 280 metriä. Ranta on osin kallioista, loivaa rinnettä sekä tasamaata rajoittuen vuolteen, joen ja järven rantaan. Rannassa on kalliota, puita, pensaita, mäntyjä, omenapuita, visakoivuja ja katajia. Alueelle on rakennuslupaa noin 450 m2 omakotitalon rakentamiseen. Rakennuspaikka on tasainen, josta näkymä virtaavaan vesistöön. Rakennuspaikalla on kunnan vesi-, viemäri-, sähkö-ja valokuituliittymät. Kaikki vesijättömaat on lunastettu. Kiinteistöllä on alkuperäinen vuonna 1954 veistetty hirsihuvila, jonka pinta-ala on noin 100 m2. Vanhan hirsihuvilan on suunnitellut arkkitehti Heimo Kautonen. Lisäksi kohteessa on vuonna 1962 rakennettu noin 60 m2 omakotitalo, varastotilaa, autokatos sekä kaksi rakoliiteriä. Kiinteistöt sijaitsevat lähellä Ellivuoren matkailukeskusta, Lakeside Golfia sekä Kärppälän ratsutilaa. Rautavesi on yksi Suomen parhaista vesistöistä, jonka voimakkaasti virtaavat vuolteet ovat mielenkiintoisia kalastuspaikkoja. Myllyvuolteen rantaan on noin 150 metriä. Myllyvuolle on alueena yksi kuuluisimmista Pirkanmaan kalastuspaikoista. Kuhan ja ahvenen kalastuksen lomassa vieheeseen voi napata myös Pirkanmaan maakuntakala, kirkaskylkinen toutain. Alueen monpuolinen luonto tarjoaa kokonaisuudessaan virikkeitä niin vakituiseen asumiseen kuin lomaa viettävälle upeissa maisemissa sisävesireitin varrella. Etäisyys Tampereelle on noin 45 kilometriä. Kuloveden ja Rautaveden yhtymäkohdassa vuolteiden virtaaminen on runsaampaa ja on mahdollista, että sen tuottamasta energiasta voisi tuottaa sähköä vesivoimalla. Pienvesivoimalaitoksen rakentamista Myllyvuolteen rantaan on selvitetty siten, että se ei aiheuta padotusta virrasta eikä se aiheuta haittaa vesiliikenteelle tai muutoin ympäristölle. Myllyvuolle ei kuulu koskiensuojelulain piiriin. Etelän puoli mahdollistaa myös aurinkoenergian hyödyntämisen. Rautaveden ranta-alueet kuuluvat maan vanhimpiin asutusalueisiin. Alue on yksi Suomen kansallismaisemista ja Rautaveden rannoilla voi kohdata sekä metsien jylhyyttä että keskiaikaisia kirkkoja. Tämä kohde on ainutlaatuinen ja vastaavia on harvoin myynnissä! Ota yhteyttä, sovi kohteeseen tutustumisesta etukäteen ja tule ihastumaan kohteeseen paikan päälle! Myös vaihtomahdollisuus! Myynti ja esittelyt: Kristiina Noppari Kiinteistönvälittäjä, LKV, MAT Sisustussuunnittelija p. 040 172 7803 kristiina.noppari@spkoti.fi Sanna Syyskallio LKV, KiAt, Yrittäjä 0400 413 405 Sp-Koti Sastamala sanna@spkoti.fi

Basic information

Target number
21517811
Location
Takonranta 39, 38140 Sastamala
Type
omakotitalo
Ownership type
oma
Apartment description
3 h + k + s
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
60 m²
Other floor area
100 m²
Total surface area
160 m²
More information about the area
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja se saattaa erota nykystandardien mukaisesta mittaustavasta. Ulkorakennuksia on yhteensä 6kpl.
Floors
1
Residential floors
1
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
980 000,00 €
Debt-free price
980 000,00 €
Price per square meter
16 333,33 €/m²

Muut maksut

Property tax
393 €
More information about fees
Sähkönkulutus noin 15000 kwh/vuosi yhden henkilön kulutuksella mitattuna. Vesi- ja jätevesimaksu Loimi-Hämeen Jätehuolto perusmaksu 20 euroa/vuosi. Tiemaksu noin 100 euroa/vuosi.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, tie perille, kaapeli-tv, sähköliittymä siirtyy, tien käyttöön liittyvä oikeus
Additional energy class information
Toimitetaan myöhemmin.
Condition
tyydyttävä
More information about condition
Kohteessa on vuonna 1962 rakennettu noin 60 m2:n omakotitalo.
Heating system
puu, sähkö
Ventilation
painovoimainen
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Transferred subscriptions
Valokuitu, vesi

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Huopakatto
Type of sauna stove
puukiuas

Plot and zoning

Plot size
1,579 ha
Buildings
saunarakennus, muita rakennuksia, autokatos, puuliiteri, varasto
Plot’s planning permission
Sastamalan kaupunki
Plot’s planning permission area
450 m²
Type of plot
Rantatontti
Property ID
790-422-6-58, 790-422-6-61
Property name
Pirttivuolle, Peltovuolle
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
790-442-6-58 Pirttivuolle 1,0110 ha 790-422-6-61 Peltovuolle 0,5680 ha
Zoning situation
Yleiskaava
Plot zoning information

Sastamalan kaupunki

Lisätietoa muista rakennuksista
Kiinteistöllä on lisäksi varastotilaa, autokatos, kaksi rakoliiteriä sekä veistetty vanha hirsihuvila, joka rakennettu vuonna 1954. Rakennuksen pinta-ala n. 100 m2, sen on suunnitellut arkkitehti Heimo Kautonen. Rakennus on peruskorjattava.
Ranta
ranta, oma ranta, omaa rantaviivaa, oikeus vesialueisiin
Rannan tyyppi: Muu
Rautavesi ja Kulovesi
Rautaveden ja Kuloveden vesistöjen yhtymäkohta, rantaviiva n. 280 m

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations