Go to content

Saaristolaivastonkatu 4

Helsinki, Kruunuvuorenranta

kerrostalo 2021 , 2h, avokeittiö, kph, et, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 2H+KT)

Built
2021
Surface area
47.5 m²
Debt-free price
345 000 €

Target description

Todella kaunis ja harmoninen ylimmän kerroksen asunto huippusijainnilla Kruunuvuorenrannassa. Vuonna 2027, kun Kruunusillat yhdistää Kruunuvuorenrannan osaksi kantakaupunkia, tulee tämän asunnon omistaja elämään paraatipaikalla raitiovaunun läheisyydessä, lähes merenrannalla upeasti rakennetussa ympäristössä. Nyt myynnissä olevan huoneiston pintamateriaalit on valittu siten, että ne kestävät aikaa ja hivelevät silmää vuosia eteenpäin! Nykyaikainen talotekniikka koko huoneistoon ulottuvasta lattialämmityksestä koneellisen ilmanvaihtoon sopivat asukkaalle, joka haluaa asumiselta nykyaikaista asumismukavuutta. Kompakteista neliöistä huolimatta asunto on todella toimivapohjainen ja sopii hyvin myös pariskunnalle. Oleskelutila on valoisa ja sen ääressä on ihana istua niin ystävien kuin rakkaiden kanssa saarekkeellisessa keittiössä ruokaa laittaen tai leffailtoja viettäen. Ikkunat sijaitsevat taloyhtiön sisäpihan puolella, joten katujen äänet ja pöly eivät täällä häiritse. Taloyhtiö on lunastanut tontin omaksi, mikä tuo vakautta taloyhtiön kustannuksiin sekä arvonnousupotentiaalia asunnoille. Nykyinen osakas maksaa tontin osuutta takaisin rahoitusvastikkeena, mutta mikäli haluat, voit maksaa velkaosuuden taloyhtiölle suoraan kaupanteon yhteydessä jolloin jäljelle jää edullinen hoitovastike 188,58 euroa (3,97€/m2)! Tervetuloa tutustumaan! Asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi. Sinua palvelee: Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Basic information

Target number
21483051
Location
Saaristolaivastonkatu 4, 00590 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h, avokeittiö, kph, et, lasitettu parveke (Yj:n mukainen 2H+KT)
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
47.5 m²
Total surface area
47.5 m²
Floors
5
Residential floors
5
Year of construction
2021
Commissioning year
2021
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
283 372,43 €
Velkaosuus
61 627,57 €
Debt-free price
345 000,00 €
Price per square meter
7 263,16 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
188,58 €/kk
Financing fee
522,50 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
711,08 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Hoitovastike 1.7.2024 alkaen 4,50e/m2 (oli 3.97e/m2/kk). Hallitus on arvioinut, että syksyllä 2024 kerätään ylimääräinen hoitovastike.

Muut maksut

Water fee
25,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Asuntoa koskee taloyhtiön velkaosuus (tontin lunastus) 61 627,57 e / 29.2.2024. Nykyinen osakas maksaa velkaosuutta takaisin rahoitusvastikkeena 522,50 euroa kuukaudessa (1.7.2024 alkaen 441,75e/kuukaudessa). Mikäli velkaosuuden maksaa pois, rahoitusvastike poistuu ja kuukausittain jää maksettavaksi hoitovastike. Pankki ottaa vastaan ylimääräisiä lyhennyksiä tällä hetkellä ilman kulua. Kirjanpitäjälle ilmoitettava kirjallisesti halukkuudesta lyhentää lainaosuutta vähintään 3 viikkoa ennen haluttua ajankohtaa. Isännöitsijätoimisto veloittaa lainaosuuslaskelman laatimisesta hinnastonsa mukaan 65 euroa. Vesimaksu 25 €/hlö/kk on ennakkoa, tasaus tehdään hallituksen määrääminä aikoina. Autopaikkavuokra 125 €/kk Saunamaksu 5€/h. Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito-/rahoitusvastike tai olla perimättä enintään kahden kuukauden hoito-/rahoitusvastiketta.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
etelä
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energy class
B2018
Additional energy class information
Yhtiössä teetetty energiatodistus rakennuslupaa haettaessa energialuokka B2018, käyttöönoton jälkeen ei ole tehty lain edellyttämää päivitettyä energiatodistusta.
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen LTO
Views
Rauhoittavat näkymät taloyhtiön viehättävälle sisäpihalle etelän suuntaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Wall materials
Seinät pääosin maalatut, kylpyhuoneessa seinät kaakelia.
Flooring materials
Lattiat pääosin tammi parkettia, kylpyhuoneessa laattalattia.
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Bitumihuopa
Description of the living room
Tunnelmallinen oleskelutila, josta näkymät rauhalliselle sisäpihalle. Olohuoneesta kulku lasitetulle parvekkeelle.
Description of the kitchen
Todella kaunis avokeittiö niemekkeellä. Varusteluna: Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, astianpesukone, liesituuletin / hormi.
Description of the bedrooms
Mukavan kokoinen makuuhuone, jossa hyvin säilytystilaa ja tilaa tarpeeksi myös työpisteelle.
Description of the bathroom
Tyylikäs ja tilava kylpyhuone, jossa varusteluna: suihku, suihkuseinä, allaskaappi, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä, wc-istuin.

Plot and zoning

Plot size
1339 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Asemakaava. Kruunuvuorenrannan ja Laajasalon alueella on useita merkittäviä kaavahankkeita meneillään. Tutustu kaavoitukseen ja tarvittaessa kysy kaavoituksesta tai välittäjältä lisätietoja. Helsingin kaupunki p. 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/# Laajasalo, Kruunuvuorenranta, Stansvikinkallion itäosa lisätietoja antaa: Tyko Saarikko, arkkitehti, p. (09) 310 37441. Kruunuvuorenranta, Kultakruununkaari, Haakoninlahdenpuisto lisätietoja antaa: Suvi Huttunen, arkkitehti, p: (09) 310 37335.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Välke
Contact details of the property manager
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy / Tedi Herlin p. 020 748 0212, tedi.herlin@kiinteistotahkola.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kotikatu Laajasalo
The housing company includes
sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, lastenvaunuvarasto
Housing company garage parking spaces
28
Information on the housing company’s parking spaces
28 kpl autohallipaikkoja ja 2 kpl moottoripyöräpaikkoja omina osakkeina.
Completed repairs
Taloyhtiö on uusi ja yhtiössä suoritetaan vain normaaleita huoltotoimenpiteitä sekä vastuukorjauksia.
Upcoming repairs
2024-2027: Taloyhtiö on nuori ja yhtiössä suoritetaan vain normaaleita huoltotoimenpiteitä.
Other details about the housing company
Taloyhtiössä on nykyaikaiset yhteiset tilat osakkaiden yhteiskäytössä. Urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kuivaushuone sekä väestönsuoja. Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Pilkkeen B-portaan 6. kerroksessa sijaitseva kerhotila/talosauna ja Asunto Oy Helsingin Kruunuvuorenrannan Välkkeen 2. kerroksessa sijaitseva talosauna ovat em. yhtiöiden yhteisessä käytössä. Yhtiö on solminut yhteisjärjestelysopimuksen ja rasitesopimuksen. Tästä tarkemmin yhtiöjärjestyksen kohdasta "Koko yhtiötä koskeva lisätieto".Yhtiössä 5 kpl varastoja omina osakkeina. Kruunuvuorenrannassa asuvana osakkaana olet oikeutettu käyttämään myös alueen yhteiskäyttötiloja, kuten kuntosalia, verstasta sekä juhlatiloja veloituksetta.

Services and transportation connections

Services
Kruunuvuorenrannassa asut luonnon ympäröimänä, mutta lähellä palveluja. Loistavat ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet, merellisyys ja valotaide luovat alueelle oman tunnelmansa. Bussiyhteys Herttoniemen metroasemalle lähtee läheltä ja HSL:n lautta Helsingin keskustaan kulkee n. 400 m päästä ja vie sinut kantakaupunkiin kahdessakymmenessä minuutissa. Kruunusiltojen valmistuttua pikaraitiotie ja kevyenliikenteen väylä yhdistää alueen keskustaan vuodesta 2027 alkaen. K-market n. 400 m. Alepa n. 1,7 km. Kruunu Pizzeria n. 170 m. Kruunuvuorenrannan liikuntapuisto n. 550m. Kauppakeskus Saari ja Yliskylän kattavat palvelut n. 3km.
More information about the services
Laajasalon Kruunuvuorenranta on ainutlaatuinen yhdistelmä merellistä saaristoluontoa ja korkeatasoista urbaania arkkitehtuuria. Kruunuvuorenranta rakennetaan Kruunuvuorenselälle, vastapäätä kantakaupunkia. Vuoden 2030 alkupuolelle mennessä Kruunuvuorenrantaan rakennetaan koti 13 500 asukkaalle ja sinne syntyy noin 800 työpaikkaa. Kaikkialta Kruunuvuorenrannasta on korkeintaan muutaman sadan metrin matka merenrantaa kiertäville ulkoilureiteille tai luontopoluille.
Driving directions
Sisäänkäynti rappuun on Pojamankatu 16 C ovesta.
Traffic connections
Kruunuvuorenrannasta on hyvät yhteydet Herttoniemen metroasemalle bussilla sekä kantakaupunkiin HSL:n lautalla vain 20 minuutin matka. Lauttaliikenteen on tarkoitus jatkua Kruunusiltojen valmistumiseen asti ja lautta kulkee vuoden ympäri. Kruunusillat-raitiotie yhdistää alueen osaksi kantakaupunkia vuonna 2027.
Schools
Kruunuvuorenrannan peruskoulu n. 400m, Tahvonlahden ala-asteen koulu n. 1,6 km. Helsingfors stad Brändö gymnasium n. 7 km.
Kindergarten
Hopealaakson päiväkoti n. 500 m, pk Tahvonlahti n. 1,8 km, Daghemmet Pilten n. 3,5km.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations