Go to content

Rusakonraitti 3

Kangasala, Mäntyveräjä

rivitalo 1974 , 3h+k+kph+s+erill.wc+vh+terassi+ak

Built
1974
Surface area
80 m²
Debt-free price
175 000 €

Target description

Kun tahdot uuden kodin! Nyt vapautumassa suositulta alueelta Kangasalan Mäntyveräjästä 80 neliöinen yksitasoinen 3h+k+s+ak rivitaloasunto! Tämä paljon remonttia nähnyt koti on valoisa ja viihtyisä. Asunnon pohjaratkaisu on toimiva ja huonekoot ovat reiluja. Avara olohuone johon yhdistyy kaunis keittiö. Olohuoneen ja keittiön reilu ikkunapinta-ala antaa luonnonvaloa asuntoon mukavasti. Olohuoneen ja keittiön ikkunat suuntautuvat vehreälle takapihalle. Katetulla ja tilavalla terassilla pääsee nauttimaan kesäpäivistä pienestä sateesta huolimatta. Takapiha on aidattu perheen karvatassuja varten. Kylpyhuoneessa on oma paikka pyykkihuollolle, jättäen hyvin tilaa suihkulle. Saunan löylyissä on mukava rentoutua arjen keskellä. Erillinen wc sekä ilmalämpöpumppu lisää asumismukavuutta. Asunto Oy Rusakonraitti on vuonna 1974 valmistunut yhtiö, joka sijaitsee omalla isolla 4901m2 tontilla. Asuntoja yhtiössä on 23 kpl. Asunnolle kuuluu autokatospaikka ja säilytystilaa on paljon vaatehuoneen sekä varaston ansiosta. Sijainti on rauhallisella ja lapsiystävällisellä alueella, loistavien liikkenneyhteyksin lähellä! Kangasalan keskustan palvelut alle kahden kilometrin päässä. Lisätiedot ja esittelyt : Silja Myllyniemi silja.myllyniemi@spkoti.fi puh. 0452377944 Facebook/ Sp-Koti Aula Silja Myllyniemi Instagram/ spkotisilja

Basic information

Target number
21480056
Location
Rusakonraitti 3, 36200 Kangasala
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h+k+kph+s+erill.wc+vh+terassi+ak
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
80 m²
Total surface area
80 m²
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
1974
Commissioning year
1974
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
158 978,16 €
Velkaosuus
16 021,84 €
Debt-free price
175 000,00 €
Price per square meter
2 187,50 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
201,34 €/kk
Financing fee
135,08 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
336,42 €/kk

Muut maksut

Type of water fee
oma mittari

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, kaapeli-tv
Parking
autokatospaikka
Energy class
D2018
Condition
hyvä
Heating system
sähkö

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Peltikate
Living room floor
laminaatti
Living room walls
maalattu, tapetti
Description of the kitchen
keittiötä remontoitu 2012, keittiön lattia 2017.
Kitchen floor
laminaatti
Kitchen walls
maalattu
Kitchen equipment
astianpesukone, liesituuletin / hormi
Stove
induktio, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
2
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
maalattu, tapetti
Description of the bathroom
Kylpyhuoneeseen on vaihdettu lattialämpökaapeli kauttaaltaan ( myös saunaan) Lämminvesivaraaja on uusittu remontin yhteydessä myös. Kylpyhuone saneerattu 2020.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku
Description of the toilets
wc:n lattia ja seinä ovat mikrosementtiä. wc on saneerattu vuonna 2020.
Toilet walls
puu
Toilet equipment
peilikaappi, bidee-suihku
Number of toilets
1
Description of the sauna
Sauna saneerattu 2020
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of storage facilities
Varastot autokatoksissa
Other premises
Toisessa makuuhuoneessa vaatehuone. Pienempi makuuhuone on remontoitu lattiasta kattoon 2021. Eteisessä laattalattia ja lattialämmitys ( laitettu 2015)
Muuta kauppaan kuuluvaa
ilmalämpöpumppu joka on vaihdettu uuteen 2020.

Plot and zoning

Plot size
7100 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Rusakonraitti
Contact details of the property manager
Matias Kulmala Tampereen Tili Ja Kiinteistö 0401525624 matias.kulmala@tamtiki.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
The housing company includes
kuivaushuone
Completed repairs
kattomuodon muutos, uudet kattoikkunat sekä autolämmityksen ohjaus 1994, kuntotarkastus 2002, käyttövesiputkiston saneeraus 2003-2004, yläpohjien sekä rakennusten päätyjen lisäeristys 2006, sähköntakamittauksesta luopuminen ja takaovet uusittu 2010, puuosien huoltomaalaus, ulkovalojen uusinta, kukkapenkkien ja kasvillisuuden poisto talojen reunustoilta sekä maanpinnan madaltamista talojen sokkeleiden vierustoilta 2011, ikkunoiden, etuovien ja lukostojen uusinta 2012, kylmiö purettu 2013, jätekatoksen verkotus, metalliverkko-oven rakentaminen ja lukitus 2013, iv-kanaviston nuohous 2013, kuivaushuoneen rakentaminen kylmiön tilalle sekä talovaraston remontti, sisäpihan kunnostus-ja muutostyöt, julkisivujen tuuletusrakojen jyrsijäverkotukset, autokatosten kattopellitysten kiinnitysten uusiminen sekä toisen autokatoksen päädyn seinän oikaiseminen 2014, asunnossa C 15 wc-tilan pitkäaikaisesta viemärin tihkuvuodosta aiheutunut laaja kosteusvauriosaneeraus 2015, asuntojen sähköpääkeskusten tarkastus ja komponenttien uusimisia tarpeen mukaan, kattovarusteiden tarkastus, lumiesteiden asentaminen 2016, D-talon edustan aitojen uusiminen, pintavesien johtamisen esiselvitystä ( A ja C-talojen edustalla sekä autokatosten alueella), pihakeinun hankinta 2017, postilaatikoiden uusiminen, pihapuiden ja pensaiden kaataminen, tontin pintavesien johtamisen suunnittelutyö käynnistetty 2018, tontin pintavesien johtamisen suunnittelun loppuun saaminen ja hankkeen toteuttaminen 2019, asuinrakennusten vesikattojen kunnon selvitykset, autokatosten saneeraustarpeen määrittäminen, asuinrakennusten vesikourujen ja syöksyjen uusiminen 2020, asuinrakennusten vesikattojen saneerauksen ja autokatosten korjausten suunnitelmat hankittu ja tarjouspyyntöaineisto koostettu 2021, vesikattojen saneeraus ( peltikate alluskatteineen, palokatkojen parantaminen, kattovarusteet, piiput, kuilut ja kattoikkunat) sekä autokatosten korjaus 2022.
Upcoming repairs
-2023 Vesikattojen saneeraushankkeen lopputyöt, vesikourujen nosto sisältyen hankerahoitukseen, opastaulun uusiminen sekä pieniä maalauskorjauksia. -2024 Asuntojen pihojen väliaitojen uusiminen, sähköauto-ja hybridilataukseen liittyvä sähköjärjestelmän kapasiteetin selvittäminen, pitkän tähtäimen kiinteistöstrategia ja siihen liittyvät selvitykset. -2025-2027 Tarkentuvat v. 2024 prosessin myötä. Lisäksi normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä tarpeen mukaan. HALLITUKSEN VIIDEN VUODEN KUNNOSSAPITOSUUNNITELMA ON SUUNTAA-ANTAVA. SE EI OLE SITOVA HANKINTAPÄÄTÖS.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations