Go to content

Riihitontuntie 15

Espoo, Niittykumpu

kerrostalo 2025 , 1h+kt

Built
2025
Surface area
30 m²
Debt-free price
224 300 €

Target description

ENNAKKOMARKKINOINTI LAADUKAS A-ENERGIALUOKAN UUDISKOHDE NIITTYKUMMUN PALVELUIDEN JA METRON LÄHELLÄ. HYVIN VARUSTELTUJA HUONEISTOJA KOOLTAAN 30 - 93,5 M2. KAIKISSA LASITETTU PARVEKE JA NIISSÄ ILMALÄMPÖPUMPULLE TILAVARAUS. TALOYHTIÖSSÄ LISÄKSI KUNNOLLISET YHTEISET TILAT MUKAANLUKIEN KURAETEINEN. KATOLLA AURINKOPANEELIT. AUTOHALLISTA OSTETTAVISSA OMILLA OSAKESARJOILLAAN AUTOPAIKKOJA, JOISSA VARAUS SÄHKÖAUTON LATAUSMAHDOLLISUUDELLE. KÄYNTI AUTOHALLIIN SISÄKAUTTA. Asunto Oy Espoon Vuoritontusta löytyy asuntoja kaikenikäisille hyvää asumistasoa arvostaville. Pohjaratkaisut on suunniteltu arjen tarpeet ja toiveet huomioon ottaen sekä kotona viihtymisen ja etätyöskentelyn mahdollistaen. Asunnot ovat raikkaita ja valoisia sekä lasitetut parvekkeet tilavia. Pääset itse tekemään valintoja materiaalivaihtoehdoista uuteen kotiisi vielä tässä vaiheessa. Vuoritontussa on kunnolliset yhteiset tilat asukkaiden käyttöön: Vaunu- ja pyörävarasto, pesutilat ja kuivaushuoneet, kerhohuone sekä saunaosasto. Lisäksi ulko-oven lähellä on kuraeteinen, jossa saat puhdistettua kengät ja tassut ennen kotiin menoa. Taloyhtiölle toteutetaan hieno vehreä korttelipiha, joka on suunniteltu rohkaisemaan asukkaita nauttimaan ulkona olemisesta. Korttelipihalla on mm. lasten leikkipaikka, kuntoilualue, oleskelupaikkoja ja viljelylaatikoita asukkaiden käyttöön. Ihmisten toiveita on tässäkin asiassa kuunneltu ja niitä nyt myös toteutetaan. Maksat kaupanteossa vain 20% asunnon myyntihinnasta ja loppuosan asunnon valmistuessa. Kohteessa on valinnainen vuokratontti. Taloyhtiö omistaa osan tontista ja loppuosa on vuokraosuutta. Osa tontin hinnasta sisältyy siis asunnon hintaan. Voit maksaa loppuosan pois tai maksaa siitä tontinvuokravastiketta. Valinta on sinun. Soita tai ota sähköisesti yhteyttä, niin perehdytään asioihin huolellisesti yhdessä! Vuoritontun kaikki vapaat asunnot ja autohallipaikat ovat varattavissa minulta. Mikäli nykyinen asuntonne on vielä myymättä, saat samalla minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Yhteydenotot ja esitteet: Timo Kettunen Kiinteistönvälittäjä, LKV timo.kettunen@spkoti.fi Puh. 0504450998 https://spkoti.fi/kohteemme/asunto-oy-espoon-vuoritonttu/ RS-Kohde Rakentaja Lujatalo Oy Rakentaja pitää oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Basic information

Target number
21469657
Location
Riihitontuntie 15, 02200 Espoo
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
1h+kt
Rooms
1 Rooms
​​Living space surface area
30 m²
Total surface area
30 m²
Floors
7
Residential floors
8
Year of construction
2025
Commissioning year
2025
Release
heti (uudiskohde)

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
89 800,00 €
Velkaosuus
134 500,00 €
Debt-free price
224 300,00 €
Price per square meter
7 476,67 €/m²
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
17 794,00 €

Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu
Ei
Tontin vuokravastike
75,60 €/kk
Lisätietoa tontin lunastuksesta
Ennakkomarkkinointi, muutokset mahdollisia. Rakennus sijaitsee osittaisella valinnaisella vuokratontilla. Yhtiö omistaa tontista osan ja osa (30/100-määräosaa) on valinnaista vuokratonttia. Vuokraosuuden osalta , ostaja voi valita, lunastaako tonttiosuuden omaksi asuntokaupan yhteydessä vai lunastaako tontin myöhemmin, kerran vuodessa ennalta määrättynä ajankohtana. Jos asunnon ostaja ei lunasta tonttia, tulee hänen maksaa tontinvuoravastiketta kuukausittain, tontinvuokrausvastike ei pienennä tontinlunastushintaa. Sekä tontin lunastushinta että tontinvuokravastike ovat sidottuja elinkustannusindeksiin. Perusindeksiluku on 4/2023 elinkustannusindeksin pisteluku. Tontin lunastusvaiheessa, varsinaisen lunastushinnan lisäksi maksettavaksi tulee myös kaupanvahvistajan palkkio, lainhuudatusmaksu tai kiinteistövaihdannan palvelun asiointimaksu sekä varainsiirtovero.
Valinnaisen vuokratontin lunastushinta
17 794,00 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle

Vastikkeet

Maintenance fee
153,00 €/kk
Financing fee
556,83 €/kk
Tontin vuokravastike
75,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
785,43 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Ennakkomarkkinointi, muutokset mahdollisia. Pääomavastike arvioitu 25 vuoden yhtiölainalla, josta yksi vuosi on lyhennysvapaata. Koron osuus laskettu 4,9 %:n kokonaiskorolla. Yhtiölle tullaan hakemaan rahoitusta loppukesästä 2024, jolloin tarkennetaan huoneistokohtaiset lainaosuudet/myyntihinnat ja laina-aika sekä lasketaan lopullinen lyhennyksen osuus ja arvioidaan pääomavastike uudelleen. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos joku osakas ei maksa asuntokohtaista lainaosuuttaan taloyhtiölainasta, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Tontinvuokravastike: Perusteena vuokrasopimuksen mukainen vuosivuokra lisättynä arvioidulla indeksikorotuksella. Tonttivuokravastike tarkistetaan hallinnan luovutushetkellä vastaamaan sen hetkistä perittävää vuokraa. Jyvitetty osakemäärä 269.

Muut maksut

Type of water fee
oma mittari
More information about fees
Vesimaksu: 27,00 euroa/henk./kk. Kulutetusta vedestä suoritetaan korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella, vedenkulutuksesta peritään kuitenkin ennakkomaksua, jonka perusteena on huoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärä. Mediavastike 6,00 euroa /hsto/ kk Maksuerätaulukko Asunnot - 1. erä (20 % myyntihinnasta) erääntyy maksettavaksi kaupan teossa. - 2. erä ja 3. erä (1,4% velattomasta hinnasta) erääntyvät maksattavaksi kun huoneiston hallinta luovutettavissa ostajalle.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
itä
More information
taloverkko
The apartment includes
hissi, parveke, kaapeli-tv
Energy class
A2018
Condition
uusi
Heating system
aurinkolämpö, kaukolämpö

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
tasakatto
Roofing material
kumibitumikermi
Living room floor
parketti
Living room walls
maalattu
Kitchen countertops
laminaatti
Kitchen floor
parketti
Kitchen walls
maalattu
Kitchen equipment
liesikupu
Stove
keraaminen, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Bedroom floor
parketti
Bedroom walls
maalattu
Description of the bathroom
sähköinen mukavuuslattialämmitys, kytketty asunnon sähköihin.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, kiinteät valaisimet
Description of storage facilities
Huoneistojen kohtaiset varastotilat taloyhtiön 1. kerroksessa.

Plot and zoning

Plot size
1893 m²
Ownership of the plot
valinnainen vuokratontti
Lessee of the plot
FIM Vuokratontti Ky
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Espoon kaupunki p. 0981621.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Espoon Vuoritonttu
Information on the housing company’s parking spaces
Autohallipaikat myydään omina osakkeinaan Kiinteistö Oy Tonttulaakso Pysäköinti - nimisestä pysäköintiyhtiöstä.
Other details about the housing company
huoneistonkohtaiset varastotilat, talopesula, kuivaushuone, 2 kpl sauna, 2 kpl pukuhuone, 1 wc, 2 kpl, urheiluvälinevarasto, lastenvaunujen varasto, kerhohuone, väestönsuoja, jätehuone.

Services and transportation connections

Services
Kauppakeskus Niitty, Tapiolan urheilupuisto sekä Tapiolan ja Matinkylän kauppa- ja palvelukeskittymät.
Traffic connections
Metroasema kävelyetäisyydellä. Alueella lisäksi tiheät useat ja useat bussilinjat. Erinomaiset pyörätieverkostot.
Schools
Niittykummun koulu, Mattilidens skola.
Kindergarten
Niittykummun päiväkoti sekä Mattbergets daghem och förskola.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations