Go to content

Harjunpäänkatu 7

Pori, Isosanta

kerrostalo 1963 , 3h, k, kph/wc, p

Built
1963
Surface area
73 m²
Debt-free price
59 000 €

Target description

Tilava kolmio hyvällä paikalla Puuvillan läheisyydessä! Tästä kahden makuuhuoneen koti kolmikerroksisen talon ensimmäisestä kerroksesta. Neliöt on käytetty hyvin ja tilaa on niin olohuoneessa, keittiössä kuin makuuhuoneissakin! Eteinen on myös suuri ja se helpottaakin arjen menoihin lähtemistä. Erillinen wc ja vaatehuone. Muuttaa voit vaikka hetikin, mutta jos makusi vaatii - saa tästä remontoimalla toimivan kodin itselle tai vaikka sijoituskäyttöön! Yhtiössä on viime vuosina suoritettu isoja remontteja: mm. käyttövesiputket uusittu sekä katto ja ikkunat uusittu. Kaukolämmitys, joten lämmitys sisältyy hoitovastikkeeseen! Vapautuu nopeasti! Tämän kodin TOP 3: - valoisa läpitalon huoneisto - sijainti Puuvillan läheisyydessä - kaukolämmitys Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää yhtiöstä ja huoneistosta: Henna Huhtanen Myyntijohtaja, LKV, KiAT p. 0401282142 / henna.huhtanen@spkoti.fi / @lkv_henna_huhtanen #hennamyy Ps. Minun kauttani saat Aito Säästöpankista NOPEAN yhteydenoton laina-asioissa!

Basic information

Target number
21460468
Location
Harjunpäänkatu 7, 28100 Pori
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
3h, k, kph/wc, p
Rooms
3 Rooms
​​Living space surface area
73 m²
Total surface area
73 m²
More information about the area
Yhtiöjärjestyksen mukaan: 3h+k. Yhtiön huoneistojen pinta-alatietoja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi todelliset pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä.
Floors
1
Residential floors
3
Year of construction
1963
Commissioning year
1963
Release
muu ehto
More information about vacating
3.6.2024

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
22 168,68 €
Velkaosuus
36 831,32 €
Debt-free price
59 000,00 €
Price per square meter
808,22 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
322,70 €/kk
Financing fee
303,38 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
626,08 €/kk

Muut maksut

Water fee
10,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
20,00 €/kk
Sauna fee
18,00 €/kk
More information about fees
Yhtiölaina koostuu neljästä eri lainasta (runko-ja sadevesiviemärit, viemärinpin. autopaikka ja sauna, linjasaneeraus sekä kattoremontti). Jos huoneiston yhtiölainaosuuden 36 832,31e maksaa pois, tällöin yhtiövastike on 322,70e/kk. (Rahoitusvastikkeet tuloutetaan ja lainaosuussuoritukset rahastoidaan.) Yhtiökokous 13.5.2024 päätti kerätä kaksi (2) lisähoitovastiketta vuonna 2024. Vesimaksuennakko 10e/hlö/kk. Kylmävesimaksu 3,77 e/m3 ja lämminvesimaksu 7,23 e/m3.

More information about the apartment

The apartment includes
kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
D2018
Condition
tyydyttävä
Heating system
kaukolämpö
Other trade-significant information
Yhtiön osakeluettelo on HTJ:ssä, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
harja
Roofing material
peltikate
Living room floor
laminaatti
Living room walls
maalattu, tapetti
Kitchen floor
laminaatti
Kitchen walls
maalattu
Kitchen equipment
liesituuletin, astianpesukone
Stove
sähköliesi
Refrigerator and freezer
jenkkikaappi
Number of bedrooms
2
Bedroom floor
muovi, laminaatti
Bedroom walls
maalattu, tapetti
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku

Plot and zoning

Plot size
5253 m²
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Porin kaupunki
Rent of the plot
5 017,08 €/vuosi
Plot rental period
1.7.2025
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Porin kaupunki.

Housing company

Housing company name
Asunto-Oy Porin Harjunpäänkatu 7
Contact details of the property manager
Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Irjala Satu
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kotikatu Oy.
The housing company includes
sauna, talopesula, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Information on the housing company’s parking spaces
Autopaikat 18kpl. Jonotuksen mukaan.
Completed repairs
v. 2005: Ikkunat uusittu v. 2007: Katto maalattu v. 2009: Julkisivukorjaus v. 2012: Ulko-ovien käyntikorjaukset, sisäänkäyntien ja kaiteiden korjaus. Molok -jätekeräysjärjestelmä. v. 2013: Ilmanvaihtokoneiden huolto, iv-kanavien puhdistus ja säätö, viemärien kuvaus, lumiesteiden asennus pääsisäänkäyntien kohdalle. v. 2014: Antennijärjestelmän päivitys v. 2015: Lämmönvaihdin uusittu v. 2016: Porraskäytävien valaistus uusittu. v. 2017: Runkoviemäri sekä salaoja- ja sadevesijärjestelmä uusittu. Pystyviemärit ja haarayhteet pinnoitettu. Autopistoketolpat uusittu ja pistokepaikkoja lisätty 10 kpl. Saunatilat uusittu, rakennettu pesutupa. v.2018: Aloitettu käyttövesiputkiston ja kaapelointien uusiminen, valmis 4/2019. v.2019: 1.9. alkaen kaapeli-TV ja taloyhtiölaajakaista, ala-aulat saneerattu, porraskäytävät maalattu, huoneisto-, ulko-, pyöräsuojien- ja autotallien ovet kunnostettu. Kattoikkunat tiivistetty. v. 2020: Tiivistetty kattoikkunat, korjattu B-rapun pyöräsuojan lattia, asennettu ovipuhelinjärjestelmä. v. 2021: Katto uusittu. v. 2022: Korjattu lämmityksen kiertovesipumppu ja lämmitysverkoston vuoto, lämpimän käyttöveden moottoriohjattu säätöventtiili, kattoikkunan vuoto sekä ovipuhelinjärjestelmää. Uusittiin pesutuvan ja saunaosaston pumppaamon pumput. v. 2023 kaivon pumppu korjattu.
Upcoming repairs
ilmanvaihtokanavien nuohous, termostaattien tarkastus, tuuletusikkunoiden karmien huoltomaalaus, lukituksen uusiminen, lämmitysjärjestelmän tasapainotus, autotallien luiskien asfaltointi, pihan kunnostus, sokkelin maalaus

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations