Go to content

Riikantie 5

Lohja, Nummi

omakotitalo 1928 , 4h,k,et,kph,s + muu kellaritila

Built
1928
Surface area
84 m²
Debt-free price
230 000 €

Target description

Tervetuloa hurmaavaan vuonna 1928 rakennettuun kotiin Lohjan Nummella! Tämä koti ja sen pihapiiri yhdistävät historian ja nykyaikaiset mukavuudet ainutlaatuisella tavalla. Heti sisääntulosta löydät kauniin verannan, josta aukeavat ovet kauniisti remontoituun ja tyylikkäästi sisustettuun kotiin. Kolmikerroksisen kodin keskimmäisessä kerroksessa sijaitsee keittiö, jonka ikkunat tuovat ihanasti luonnonvaloa tähän tilaan ja aukeavat takapihalle ja vehreälle kylänraitille päin. Keittiön vieressä kaksi oleskeluhuonetta, jotka ovat tilavia, joten tilojen kalustamis- sekä käyttötarkoitusmahdollisuudet ovat monimuotoiset. Kauniit vanhat portaat johtavat sinut ylimpään kerrokseen, jossa omassa rauhassaan sijaitsee aulatila, makuuhuone wc- sekä vaatehuonetilat. Yläkerran aulasta käynti pariovien kautta parvekkeelle. Alimmasta kellarikerroksesta puolestaan löydät nykyisen kodinhoitotilan, josta kulku kylpyhuoneeseen ja saunaosastolle. Talo on läpikäynyt huolellisia remontteja vuosien varrella, mutta kylpyhuone vaatii pikkuhiljaa ikänsä puolesta päivittämistä nykyaikaan. Kellarikerroksessa, jossa pesutilat sijaitsevat onkin monia mahdollisuuksia mahdollisen remontin yhteydessä! Talo on kuntotarkastettu 8/2024, raportti saatavissa välittäjältä. Kiinteistöön kuuluu lisäksi lämmin autotallirakennus, jossa on runsaasti varastotilaa ja puitteet erilaiselle harrastustoiminnalle. Kävelyetäisyydeltä löydät koulun, päiväkodin, urheilukentän ja uimarannan. Muutaman minuutin ajomatkan päässä Saukkolan keskustan kaupat. Tämän kaltaisia kohteita on harvoin tarjolla ja kokonaisuus on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat maalaiskylän rauhaa, luonnonläheisyyttä ja historiaa, mutta et halua tinkiä nykyaikaisesta asumismukavuudesta. Lisätiedot sekä esittelyt; Elisa Rinne elisa.rinne@spkoti.fi 050 521 5212

Basic information

Target number
21443893
Location
Riikantie 5, 09810 Nummi
Type
omakotitalo
Apartment description
4h,k,et,kph,s + muu kellaritila
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
84 m²
Total surface area
84 m²
More information about the area
Asuinrakennuksen kerrosala on noin 92 m2. Tieto perustuu Lohjan kaupungin karttapalvelun ja sen rakennustietoihin. Kerrosalan perusteella suoritettu laskennallinen arvio huoneistoalasta on noin 84 m2. Rakennuksen ulkomitat ovat noin 8 m x 9 m. Kellaritilassa sekä yläkerrassa lisätilaa. Ajalle tyypilliseen tapaan asuinrakennuksesta ei löydy rakennuslupadokumentteja, eikä pinta-alaa ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennuksen todellinen pinta-ala voi siis olla ilmoitettua pienempi tai suurempi.
Floors
1-2
Residential floors
2
Year of construction
1928
Commissioning year
1928
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
230 000,00 €
Debt-free price
230 000,00 €
Price per square meter
2 738,10 €/m²

Muut maksut

Property tax
241,01/v. 2024 €
More information about fees
Sähkö: Nykyisten omistajien sähkön vuosikulutus ollut 20700 kWh (vuonna 2023). Kulutus sisältää rakennuksen ja käyttöveden lämmityksen lisäksi kaiken käyttösähkön (kodinkoneet, viihde-elektroniikka, sisä- ja ulkovalaistus, ilmanvaihto, sauna, ym). 20700 kWh kulutus tarkoittaa euroissa keskimääräistä kuukausikustannusta n. 291 euroa. (Lähde: Kilpailuttaja.fi, sähkön kilpailutus, sisältää sähkönsiirtomaksun). Vesimaksu: Lohjan vesilaitoksen hinnaston mukaisesti Jätehuolto: Roskn Rollin hinnaston mukaisesti (vuokra-astia) Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta. Varainsiirtovero 3%.

More information about the apartment

The apartment includes
oma sauna, tie perille, satelliittiantenni, kuntotarkastus tehty, sähköliittymä siirtyy, antenni, tien käyttöön liittyvä oikeus
More information 2
kaapistot, verhotangot, lämminvesivaraaja, istutukset
Energy class
E2018
Additional energy class information
Viimeinen voimassaolopäivä 23.08.2034
Condition
hyvä
Heating system
sähkö, Ilmalämpöpumppu
Fireplace
takka
Ventilation
painovoimainen, muu
Water supply
kunnan
Drain
kunnan
Completed repairs
Parvekkeen kunnostus 2023 Ulkoverhouksen maalaus 2022 Terassin oven rakentaminen 2014 Lämminvesivaraaja 2007 Ikkunoiden maalaus 2004 Ilmanlämpöpumppu 2009 Salaojat ja patolevyt 2001 Vesikate 1996 Ulko-ovet 1996 Käyttövesiputket 1996 Sähköjärjestelmä 1996 (1. ja 2. kerros) Pesuhuone 1996
Other trade-significant information
Kiinnitykset: Kiinteistöön kohdistuvat Panttikirjat 1 kpl, yhteensä 135 000 euroa luovutetaan ostajalle lainoittamattomana kauppahinnan maksua vastaan.

Spaces and materials

Construction and surface materials
puu, hirsi
Rakennusmateriaali: kiviperustus, hirsirunkoinen alakerta, puurunkoinen yläkerta.
Roof type
harja
Roofing material
pelti
Living room floor
parketti
Living room walls
tapetti
Description of the kitchen
keittiö uusittu noin vuonna 2010
Kitchen countertops
puu
Kitchen floor
laminaatti
Kitchen walls
maalattu
Kitchen equipment
liesituuletin, kiinteät valaisimet
Stove
induktio, erillisuuni
Refrigerator and freezer
jääkaappi, pakastin
Number of bedrooms
3
Bedroom floor
parketti
Bedroom walls
tapetti
Description of the bathroom
Kylpyhuone remontoitu n. vuonna 1996. Pesutiloista kulku suoraan katetulle terassille.
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
lattialämmitys, suihku, kiinteät valaisimet
Description of the toilets
Alakerran wc-tila remontoitu n. vuonna 1995. Yläkerran wc-tila n. vuonna 2005.
Toilet floor
laatta
Toilet walls
kaakeli
Toilet equipment
lattiakaivo
Number of toilets
2
Sauna floor
laatta
Sauna walls
puu
Type of sauna stove
puukiuas
Description of the utility room
Kodinhoitotila kellaritilassa. Seinät tiili/betoni.
Utility room floor
betoni
Utility room equipment
pesukoneliitäntä
Description of other storage facilities
vaatehuone

Plot and zoning

Plot size
0,128 ha
Tontin tehokkuusluku
0.15
Buildings
autotalli
Type of plot
Rinnetontti
Property ID
444-540-4-38
Property name
PIKKU-PASA
Ownership of the plot
oma
Lisätietoja tontista
Tontin pihapiiri porrastettu kauniisti kahteen tasoon.
Zoning situation
Asemakaava
Plot zoning information

Alueella voimassa Nummi-Pusulan rakennuskaava. Asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue (AL/s). Alueella on erityisesti valvottava, että historiallisesti tai ympäristön kannalta arvokkaat rakennukset, kasvillisuus ja kyläkuva säilyvät.

Lisätietoa muista rakennuksista
Lisäksi leikkimökki/puutarhavaja Autotalli kahdelle autolle (nosto-ovilla) + täyskorkea kellaritila alla. Autotallin kerrosala 96m2. Tieto perustuu rakennuslupapäätöksen tietoihin. Lopputarkastettu vuonna 2012.
Ranta
oikeus vesialueisiin

Services and transportation connections

Services
Sale Saukkola 4,2 km, Urheilukenttä 450 m, Saarelman puutarhamyymälä 550 m, uimaranta 1,7 km, Saukkolan ruokasali 5,2 km. Lohjan keskustan palvelut 26 km, Nummelan keskustan palvelut 28 km.
Schools
Oinolan koulu 1,3km
Kindergarten
Oinolan päiväkoti 1,3km

Additional information links

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations