Go to content

Kivalterintie 22

Helsinki, Oulunkylä, Patola

kerrostalo 1955 , 2h+k+et+kph+las. parv (Yj:n muk. 2h+kk)

Built
1955
Surface area
50 m²
Debt-free price
219 000 €

Target description

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kerrostalokaksioon, joka sijaitsee keskeisellä ja vehreällä paikalla raitiovaunureitin varrella! Tämä koti tarjoaa erinomaisen yhdistelmän modernia mukavuutta ja luonnon läheisyyttä. Asuntoa on remontoitu laajalta säilyttäen aikakaudelle ominaisen tyylin. Tämä mahdollistaa mukavan asumisen heti muuttopäivästä lähtien, ilman remonttihuolia. Tilava parveke tarjoaa upeat puitteet rentoutumiselle ja vaikkapa aamukahvien nauttimiselle. Parveke on kuin luotu viihtyisäksi kesäkeitaaksi, jossa voi nauttia ulkoilmasta omassa rauhassa. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja siitä löytyy hissi, joka lisää asumismukavuutta kivasti. Yhtiössä on tehty merkittäviä remontteja ja parannuksia, joiden ansiosta rakennuksen energiatehokkuutta ja ekologisuutta on tuotu nykyaikaan. Nämä toimenpiteet tuovat säästöjä asukkaille ja parantavat asumismukavuutta niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä. Auton omistajia ilahduttaa varmasti tieto taloyhtiön sähköauton latausmahdollisuudesta. Tämä ominaisuus on suuri etu, erityisesti nykypäivänä, kun yhä useammat harkitsevat sähköauton hankintaa. Sijainti Raide-Jokerin varrella on mitä mainioin. Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset, mikä tekee liikkumisesta vaivatonta ja nopeaa. Alueelta löytyy kattavat palvelut, joten arjen asiointi sujuu helposti. Lisäksi läheiset urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet tarjoavat loistavat puitteet aktiiviselle elämäntavalle. Voit nauttia luonnosta ja ulkoilusta vain muutaman askeleen päässä kotioveltasi. Tämä kerrostalokaksio tarjoaa kaiken tarpeellisen mukavaan ja helppoon asumiseen. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän upeaan kotiin! Yhteydenotot ja tiedustelut: Nikita Missiouk p. 044 244 6364 nikita.missiouk@spkoti.fi

Basic information

Target number
21409541
Location
Kivalterintie 22, 00640 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h+k+et+kph+las. parv (Yj:n muk. 2h+kk)
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
50 m²
Total surface area
50 m²
Floors
2
Residential floors
4
Year of construction
1955
Commissioning year
1955
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
219 000,00 €
Debt-free price
219 000,00 €
Price per square meter
4 380,00 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
250,00 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
250,00 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Hallitukselle myönnetään valtuudet periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike. Myönnetään hallitukselle valtuudet periä yhden kuukauden ylimääräinen pääomavastike tai pääomavastikkeet tarkistamiseen tarvittaessa koron muuttuessa talousarvioesityksen mukaisesta noteerauksesta.

Muut maksut

Water fee
33,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
15,00 €/kk
Sauna fee
15,00 €/kk
More information about fees
Autotalli iso 120 e / keskikoko 100 e / pieni 90 e/kk. Saunamaksu kertavuorosta 4 e / kerta.

More information about the apartment

More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, kaapeli-tv, oma sopimus
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
C2018
Additional energy class information
6.3.2024-6.3.2034
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihto: Koneellinen poisto.
Views
Rauhalliset näkymät länteen/luoteeseen.
Completed repairs
2.10.2022: Alkuperäisen vaatehuoneen remontointi (suurennettu oviaukko, seinien maalaus, lattian ja muovimaton poisto, laatoituksen asentaminen tilalle, valokatkaisijan johto poistettu, kattolamppu poistettu). 22.07.2019 : Keittiöremontti ja keittiön lattiamateriaalin muutos 10/2018.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Wall materials
Maali, kaakeli, levy.
Flooring materials
Laminaatti, laatta.
Roof type
Harjakatto
Roofing material
Peltikate
Roofing materials
Maali, paneeli.
Description of the living room
Tilava olohuone, jossa hyvin tilaa niin olohuoneen kalusteille kuin myös isolle ruokapöydälle.
Description of the kitchen
Kaunis vuonna 2019 remontoitu keittiö, jossa varusteina induktioliesitaso, sähköuuni, liesituuletin, allas, hana, astianpesukone, kaapistot ja tasot.
Description of the bedrooms
Tunnelmallinen makuuhuone, josta käynti parvekkeelle sekä kivasti kiinteää säilytystilaa.
Description of the bathroom
Siisti 2006 putkiremontin yhteydessä peruskorjattu kylpyhuone, jossa varusteina kuivauspatteri, wc-istuin, peilikaappi, allas/allaskaappi, hana, bidee-suihku, suihkuverhon tanko ja pesukoneliitäntä.
Description of the sauna
Taloyhtiössä viihtyisät saunatilat, jotka peruskorjattu 2006.
Other premises
Käytännölliseksi muokattu eteinen, johon saatu hyvin lisätilaa avaamalla vaatehuone yhtenäiseksi osaksi eteistä. Hyvin säilytystilaa mm. ulkovaatteille ja kengille.

Plot and zoning

Plot size
10716 m²
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Helsingin Kaupunki
Rent of the plot
121 730,00 €/vuosi
Plot rental period
31.12.2070
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Oulunkylä, Oulunkylän keskustakorttelit - Suunnitelman kuvaus: Oulunkylän keskustaa uudistetaan. Tavoitteena on kehittää Oulunkylän keskustasta viihtyisä, monipuolinen ja vetovoimainen kaupunginosakeskus, jossa on helppo liikkua. Suunnitelmissa on asuntoja, liiketilaa katutasoon sekä uusi perhe- ja hyvinvointikeskus radan varteen. Alueen kirjastolle, nuorisotilalle ja työväenopistolle suunnitellaan uudet tilat. Lisäksi vanha asema on tarkoitus suojella. Lisätietoja antaa Sari Ollila, arkkitehti, p. (09) 310 37373. Oulunkylän keskustan kokonaistarkastelu - Suunnitelman kuvaus: Oulunkylän keskustaa kehitetään nykyistä tiiviimmäksi ja vetovoimaisemmaksi kaupunginosakeskukseksi. Oulunkylässä on tulevaisuudessa entistä sujuvampaa asioida ja liikkua ja siellä on uusia mahdollisuuksia asua lähellä monipuolisia palveluja. Oulunkylän keskustasta tehtiin kolme erilaista kaupunkimallia. Mallien tarkoituksena oli käynnistää keskustelu Oulunkylän tulevaisuudesta. Ideamalleja oli mahdollisuus tutkia ja kommentoida vuoden 2017 loppuun asti. Palvelussa pyydettiin pohtimaan katuympäristöä, kulkureittejä, toria ja näkymiä. Kommentit on koottu, ja niitä hyödynnetään asemakaavatöissä. Lisätietoja antaa Arkkitehti Sari Ruotsalainen, puhelin 310 37373. Oulunkylä, Oulunkyläntien ympäristö - Suunnitelman kuvaus: Oulunkyläntien varteen suunnitellaan uusia asuntoja. Lisätietoja antaa Arkkitehti Leena Holmila, p. (09) 310 42111. Lisätietoja hankkeesta: Asia palautettiin uudelleen valmisteltavaksi. Oulunkylä, Jokiniementie 31 - Suunnitelman kuvaus: Jokiniementielle suunnitellaan uutta asuinkerrostaloa olemassa olevan rivitalon tilalle. Lisätietoja antaa Arkkitehti Leena Holmila, p. (09) 310 42 111.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Helsingin Uusi Pajamäki
Contact details of the property manager
Isännöinti Luotsi Oy / Mia Alatalo (p. 010 207 5300 tai mia.alatalo@isannointiluotsi.fi).
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kiinteistöhuolto: Kiinteistöhuolto MAK Oy (osa Tapiolan Lämpö-konsernia). Siivous: M.C. Clean Mirror Oy.
Housing company parking spaces
Autopistokepaikkoja: 44
Housing company garages
11
Information on the housing company’s parking spaces
Yhtiön hallinnassa on 11 autotallia sekä 44 autopaikkaa, joissa sähköpistoketolpat varustettuna hybridi- ja sähköautojen latausmahdollisuudella. Taloyhtiössä käytössä prioriteettijärjestelmä: 1. Osakas/vuokralainen (talossa asuva), 2. Osakas (asuu muualla), 3. Osakas/vuok. toinen paikka, 4. Ulkopuolinen. Autopaikan sähkönkulutus veloitetaan mittauksen mukaisesti (valtuutetaan tarkistamaan ja muuttamaan sähkön hintaa tarvittaessa). 31.5.2024: Kaikki autopaikat varattuja. Pihapaikoille ei ole jonoa, mutta autotalleihin on kymmenkunta jonottajaa.
Completed repairs
- parvekkeet ja julkisivut kunnostettu 1996 - kaukolämpölaitteet ja pihojen asfaltointi uusittu, yleisten tilojen ja huoneistojen lukot uusittu, porrashuoneiden yläikkunat uusittu 1998 (F-H) ja 1999 (A-E) - jätekatoksen rakentaminen 2000 - Bauer-vedenkäsittelylaitteiden asennus lämmitysverkkoon 2001 - sähköisen runkoverkon uusinta 2002 - molempien talojen Mestarintien puoleisten päätyjen rappaus- ja maalauskorjaukset 2003 - antenniverkon uusinta TÄHTI 800 tasolle 2004 - antenniverkon digitalisointi satelliittiantennin kautta välitettävien kanavien osalta sekä antennivahvistimien uusinta, ikkunoiden ja parvekeovien uusinta sekä parvekeseinien lisäeristys, - vesijohtojen ja viemäreiden uusinta ja kylpyhuoneiden peruskorjaus vuosina, ilmanvaihdon muuttaminen koneelliseksi poistoilmajärjestelmäksi vuonna 2005 - 2006 - talopesulan ja saunaosaston peruskorjaus 2006 - vesikaton kunnostus ja maalaus sekä kattoturvatuotteiden asennus ja vaakakourujen pinnoi-tus Ikikourumenetelmällä, huoneistojen sekä yleisten tilojen lukkojen sarjoitus ja keskusdigisovittimen hankinta 2007 - Bauer vedenkäsittelylaitteiden asennus käyttövesiverkkoon 2008 - jälkiasennushissien rakentaminen 2009-2010 - huoneistojen lämpövuotokorjaukset (julkisivujen rakenteellisten vuotojen korjaaminen), ulko-ovien uusinta jälkiasennushissien rakentamisen yhteydessä, porrashuoneiden maalaus ja akustiikkalevyjen asentaminen jälkiasennushissien rakentamisen yhteydessä 2010 - rakennusten yläpohjien lisäeristys lisäämällä reuna-alueille selluvillaa, vesikattojen osittainen korjaus (kiireelliset korjaukset) 2011 - vesikaton ja yläpohjan välisen ullakkotilan tuuletuksen parantaminen lisäämällä vesikatolle ali-painetuulettimia 2012 - rakennusten päätyrappausten uusinta eristeineen 2014 - vesikattojen uusinta 2017 - vesikattojen maalaus, pihasaneeraus, joka sisälsi salaojien uusinnan, sokkeleiden vedeneristyksen, kattovesille rakennetun sadevesiviemäröinnin ja pelastusteiden rakentamisen molemmille puolille rakennusta, uusien autopaikkojen rakentaminen yhtiön molemmille tonteille varustettuna hybridi- ja sähkö-autojen latausmahdollisuudella, lämmönjakohuoneen kuivatuskorjaus 2021 - Antenniverkon uusinta tähti 1000 verkoksi 2022 - Lukituksen uusiminen, iLog, autotallien lataus- ja mittarointijärjestelmän sekä palovaroitinjärjestelmän toteutus 2023 - Poistoilman lämmöntalteenottolaitteiston ja aurinkovoimalan toteutus 2023-2024 - Ikkunoiden sekä parvekeovien huolto ja tiivistys 2024
Upcoming repairs
2023: Poistoilmalämpöpumppujärjestelmän toteutus, jossa mukana aurinkopaneelit. Autotallien mittarointi ja palovaroittimet. Kaukolämpölaitteiden uusinta. Ikkunoiden sekä parvekeovien huolto ja tiivistys Lukituksen uusiminen. 2023-2024: Julkisivujen valkoisten sokkelipintojen sekä parvekepieliseinien korjaus. Parvekkeiden betoninen kaiderakenteiden yläpinnoissa havaittujen pinnoitevaurioiden korjaaminen (parvekelasittomissa asunnoissa). Kunnossapitotarveselvitys 2024: Huoneistokohtaisen vesimittausjärjestelmän suunnittelu ja toteutus, julkisivujen valkoisten sokkelipintojen sekä parvekepieliseinien korjaus/toimenpiteet kuntotutkimuksen mukaisesti, parvekkeiden betoninen kaiderakenteiden yläpinnoissa havaittujen pinnoitevaurioiden korjaaminen (parvekelasittomissa asunnoissa) 2024-2025. Ilmanvaihdon puhdistus ja säätötyö 2028.
Other details about the housing company
Sauna, pesutupa, mankeli, ulkoiluvälinevarasto, askarteluhuone, kellarikomerot. Yhtiön välittömään hallintaan jäävät 11 kpl autotalleja yhteensä 245,5 m2 sekä 2 kpl saunaosastoja, talopesula, urheiluvälinevarastot, kellarin irtaimistokomerot ja lastenvaunuvarastot.

Services and transportation connections

Services
Lähikauppana toimii kätevästi K-Market Pikkupekka, johon matkaa noin 450 m. S-market Oulunkylä palvelee noin 650 m päässä ja laajemman valikoima K-Supermarket Mustapekka löytyy noin 1,3 km päässä. Oulunkylän Urheilupuisto noin 650 m.
Traffic connections
Bussipysäkki noin 100 m. Raitiovaunupysäkki noin 200 m. Juna-asema (Oulunkylä) 1 km ja (Käpylä) 2 km.
Schools
Oulunkylän ala-aste noin 400 m. Oulunkylän yhteiskoulu noin 1 km.
Kindergarten
Päiväkoti Oulunkylä noin 100 m. Päiväkoti Majava noin 600 m.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations