Go to content

Marunakuja 6

Helsinki, Laajasalo, Yliskylä

kerrostalo 1973 , 2h+kk+kph+las. parv. (Yj:n muk. 2h+kk)

Built
1973
Surface area
41 m²
Debt-free price
169 000 €

Target description

Tervetuloa Laajasalon Yliskylään! Tässä kodissa pääset nauttimaan upeasta näköalasta korkealta kahdeksannesta kerroksesta! Asunnon kruununa toimii oma lasitettu parveke, jolta voit ihailla kauniita maisemia ilta-auringon valossa. Asunto hurmaa käytännöllisellä pohjaratkaisullaan, joka mahdollistaa tilojen optimaalisen sijoittelun. Molemmat tilat ovat omassa rauhassaan eri puolilla asuntoa, tarjoten samalla yksityisyyttä ja mukavuutta asumiseen. Taloyhtiö tarjoaa viihtyisiä ja käytännöllisiä yhteisiä tiloja niin varastojen kuin sauna- ja pesutilojen muodossa. Tulevaisuutta ajatellen taloyhtiössä on suunnitelmissa linjasaneeraus sekä mahdollisesti energiaremontti. Näiden toteutuessa yhtiön talotekniikka päivitetään nykyaikaan, mikä tuo mukanaan paitsi lisää mukavuutta myös energiatehokkuutta. Remonttien jälkeen asukkaille on luvassa remonttivapaita vuosia, jolloin voi huoletta nauttia asumisen iloista ja huolettomuudesta! Aivan lähistöltä löydät mainiot ulkoilumaastot. Pääset kävelylle merenrantaan, treenaamaan kuntoportaisiin tai pulahtamaan avantoon! Myynti: Nikita Missiouk p. 044 244 6364 nikita.missiouk@spkoti.fi

Basic information

Target number
21357701
Location
Marunakuja 6, 00840 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h+kk+kph+las. parv. (Yj:n muk. 2h+kk)
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
41 m²
Total surface area
41 m²
Floors
8
Residential floors
10
Year of construction
1973
Commissioning year
1973
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
160 069,12 €
Velkaosuus
8 930,88 €
Debt-free price
169 000,00 €
Price per square meter
4 121,95 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
184,50 €/kk
Financing fee
104,55 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
289,05 €/kk

Muut maksut

Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
Parking fee
15,00 €/kk
Sauna fee
20,00 €/kk
More information about fees
Autokatosvuokra 25 e / kk. Kylmäkellarivuokra 3 e / kk. Vuokravarasto 15/20 e / kk. Laariviljely 20 e / kk. Kylmä autopaikka 10 e / kk. Moottoripyöräpaikka 15 e / kk.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu, ulostyönnetty
Balcony orientation
länsi, lounas
More information
laajakaista
The apartment includes
hissi, parveke, oma sopimus, antenni, kosteusmittaus tehty
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
D2018
Additional energy class information
22.9.2023-22.9.2033.
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihto: Koneellinen poisto.
Views
Avarat näkymät korkealta kahdeksannesta kerroksesta.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Wall materials
Maali, kaakeli.
Flooring materials
Parketti, laatta.
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopa
Roofing materials
Maali, paneeli.
Description of the living room
Valoisa ja tilava olohuone, jossa hyvin tilaa myös ruokapöydälle.
Description of the kitchen
Valoisa keittiö, jossa runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Varusteina mikro, astianpesukone, keraaminen liesi, sähköuuni, liesituuletin, jääkaappi/pakastin, allas, hana, kaapistot ja tasot. Keittiön vieressä hyvin tilaa kunnolliselle ruokapöydälle ja halutessaan keittiön puolelle saa mahtumaan kompaktin aamiaispöydän.
Description of the bedrooms
Tunnelmallinen makuuhuone, jossa hyvin kiinteää säilytystilaa sekä käynti lasitetulle parvekkeelle.
Description of the bathroom
Käytännöllinen ja nykyaikainen kylpyhuone, jossa varusteina suihku, suihkuseinä/verhotanko, rättipatteri, pesukoneliitäntä, allas/allaskaappi, wc-istuin ja peilikaappi.
Other premises
Kompakti, mutta käytännöllinen eteinen, jossa hyvin tilaa ulkovaatteille.

Plot and zoning

Plot size
10150 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Helsingin kaupunki tai https://kartta.hel.fi/. Yliskylänlahti - Laajasalontien ja Yliskylänlahden alueelle suunnitellaan kaupunkibulevardia ja täydennysrakentamista. Arkkitehti Tyko Saarikko, puhelin 310 37441. Tammisalon asemakaavamuutos - Tutkitaan tontinomistajien mahdollisuuksia täydennysrakentamiseen ja tehokkuuden nostoon yleiskaavan asettamien tavoitteiden mukaisesti. Suunnitelmissa huomioidaan myös Tammisalon rakennusinventoinnissa esitetyt näkökohdat, sekä kaupungin kehittämistoiveet alueella. Marjo Vänskä, arkkitehti, p. (09) 310 21301.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Marunakuja 6
Contact details of the property manager
Isännöinti Neliapila / Tuomo Jokela (p. 0451249332 / tuomo@neliapila.fi).
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kiinteistöhuolto T. Mykkänen Oy.
Information on the housing company’s parking spaces
Tilanne 26.1.2024: Tällä hetkellä ei ole vapaita paikkoja, jonossa on pari asukasta. Häkkitalleja on 60 ja pihapaikkoja 38.
Completed repairs
Vesikatto 1998 Julkisivut ja parvekkeet 1999 Lämmönjakokeskus 2001 Saunaosastot A- ja B 2003 Ikkunoiden huoltomaalaus ja lukkojen uusiminen 2005 Kuntoarvio ja kannen kuntotutkimus 2006 Julkisivujen ja ikkunoiden peruskorjaus 2009-2010 Jäteaseman uusiminen 2013 Pesutuvan remontointi 2014 D-portaan päädyn vauriot korjattu, kattokaivojen ja katon vaakaosuuksien pinnoitus 2015 Kiinteistön kuntoarvio, putkiston kuntotutkimus, kerhotilan remontointi 2016 Hissien kuntotutkimus, betonikannen kuntotutkimus, parvekelasien huolto, salaojien kuntotutkimus ja huolto, uima-altaan vedenpuhdistuslaitteiston peruskorjaus, alkuperäisiä linjasulkuventtiilejä uusittu, piha-asfaltin paikkaus 2017 C-rapun kylmiön muuttaminen lämpimäksi varastotilaksi, IV-kanavien puhdistus ja säätö 2018 A-rapun kylmiön muuttaminen lämpimäksi varastotilaksi 2019 Piha- ja pihankansisaneeraus, tonttivesijohdon ja viemärin uusiminen 2021 Kaukolämpökeskuksen uusiminen 2022
Upcoming repairs
Kunnossapitotarveselvityksen mukainen kunnossapitotarve seuraavan viiden vuoden aikana: Julkisivun parvekesaumojen tarkastus Sokkeleiden maalaukset Katon kuntotutkimus LVIS-saneerauksen hankesuunnittelun käynnistäminen 2024 Ulkoiluvälinevarastojen kunnostus Energiaselvitys
Repairs have been decided
Ei päätettyjä remontteja
Number of owned apartments
1
Area of owned apartments
68,5 m²
Other details about the housing company
Kellarikomerot, kylmäkellari, väestönsuoja, pesutupa, mankeli, ulkoiluväline varastot, pesutupa, sauna, uima-allas.

Services and transportation connections

Services
Laajasalossa on erinomaiset peruspalvelut ruokakaupoista ravintoloihin, kirjastoon sekä omaan terveyskeskukseen. Kauppakeskus Saari, jossa kattavat palvelut (S-market, K-market, Alko, Apteekki, useita ravintoloita, kuntosali, kirjasto sekä erityisliikkeitä) noin 600 metrin päässä. Laajasalossa on monipuoliset harrastusmahdollisuudet mm. oma golf kenttä, jalkapallo, tenniskentät ja upea luonto luonnossa liikkujalle. Alue on vahvasti kehittyvä ja uusi kaava tuo alueelle runsaasti lisää asuntoja sekä pikaraitiovaunuyhteyden suoraan kantakaupunkiin arviolta vuonna 2027.
Traffic connections
Hyvät kulkuyhteydet niin julkisella kuin omalla autolla. Bussilla Herttoniemen metroasemalle n. 5 minuutin etäisyys, josta pääsee liikkumaan niin itään kuin länteen. Jatkossa Kruunusiltojen valmistuttua arviolta 2027, Yliskylästä pääsee raitiovaunulla kantakaupunkiin n. 20 minuutissa. Raitiovaunun lähimmäinen pysäkki tulee vain n. 100-200m päähän.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations