Go to content

Ojustenkatu 14

Tampere, Kaarila

rivitalo 1975 , 4h+k+at

Built
1975
Surface area
84.5 m²
Debt-free price
269 000 €

Target description

KUN TAHDOT UUDEN KODIN! Perheasuntojen parhaimmistoa suositulta Kaarilan alueelta, Pyhäjärven läheisyydestä! Tämä omalla tontilla ja rauhallisella alueella sijaitseva rivitalokoti sopii isommallekin perheelle! Tilaa on yhdessä tasossa 84,5 m2, kolme makuuhuonetta, sauna ja erillinen wc. Olohuone on avara ja suuren ikkunapinta-alan ansiosta valoisa. Keittiö on tilava ja sen yhteydessä on ruokailutila. Olohuoneesta on pääsy omalle pihalle, johon on rakennettu terassi. Etenkin lapsiperheelle talon sijainti on erinomainen. Pyhäjärven rantaan matkaa noin 200 metriä. Alue tarjoaa hyvät ulkoilumaastot. Sujuvat kulkuyhteydet niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autollakin kruunaavat tämän kokonaisuuden. Olisiko tässä sinun uusi kotisi? Myynti ja lisätiedot Piia Rosvall piia.rosvall@spkoti.fi 044 768 8109

Basic information

Target number
21347210
Location
Ojustenkatu 14, 33270 Tampere
Type
rivitalo
Ownership type
oma
Apartment description
4h+k+at
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
84.5 m²
Total surface area
84.5 m²
Floors
1
Residential floors
1
Year of construction
1975
Commissioning year
1975
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
269 000,00 €
Debt-free price
269 000,00 €
Price per square meter
3 183,43 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
371,80 €/kk
Financing fee
148,07 €/kk
Erityisvastike 2
16,40 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
536,27 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Hoitovastike autotalli 16,40€/kk Postinkantomaksu 9,10€/kk

Muut maksut

Water fee
18,00 € / hlö / kk
Type of water fee
oma mittari

More information about the apartment

More information
taloverkko
The apartment includes
oma sauna, kaapeli-tv
Storage use
ulkovarasto myyjän käytössä
The transaction does not include
Irtaimisto
Energy class
E2013
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö

Spaces and materials

Construction and surface materials
elementti, betoni
Roof type
Auma/Pulpetti
Roofing material
Huopa
Description of the living room
Valoisasta olohuoneesta kulku terassille
Living room floor
laminaatti
Living room walls
maalattu
Description of the kitchen
Valoisa ja tilava keittiö. Keittiön laattalattiassa lattialämmitys
Kitchen floor
laatta
Kitchen walls
tapetti
Kitchen equipment
liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Stove
keraaminen
Refrigerator and freezer
jääkaappi, pakastin
Number of bedrooms
3
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
maalattu, tapetti
Description of the bathroom
Moderni ja siisti kylpyhuone
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
lattialämmitys, suihku, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto
Toilet floor
laatta
Toilet walls
kaakeli
Number of toilets
1
Sauna floor
laatta
Sauna walls
kaakeli, puu
Type of sauna stove
sähkökiuas
Description of storage facilities
Huoneistokohtaiset varastot.

Plot and zoning

Plot size
12262 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava

Housing company

Housing company name
As Oy Kaarilanrivi
Contact details of the property manager
REIM Tampere Oy Kari Martti 020 7438608 martti.kari@reim.fi
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Kotikatu Oy
The housing company includes
Huoneistokohtaiset varastot
Information on the housing company’s parking spaces
Toteutetut autopaikat 40 kpl, joista yhtiö hallinnassa 9 kpl, autotallipaikkoja 29 kpl. Kaikki autotallit osakepaikkoina.
Completed repairs
2007 - Asuntojen etuovien uusittu - Lämmönvaihtimet, säätöjärjestelmä, venttiilit ja lämpökeskuksen sisäinen putkisto uusittu kokonaan. 2008 - Julkisivujen kunnostus, joka sisälsi ulkomaalauksen, elementtien uudelleensaumauksen vajojen maalauksen sekä etelä- ja länsi sivujen ulommaisten ikkunoiden uusinnan lisäksi uusittiin numerovalaisimet ja asuntojen etuovien valaisimet. - Pihakeinun, kuivatus- ja mattotelineiden ja paloportaiden maalaus -2009 - Uusittu lämpöpatterien säätöventtiilit ja säädetty koko lämmitysjärjestelmä. - Lämmönjakokeskuksen, säätö- ja varolaitteiden vuosihuolto suoritettiin syyskuun alussa lämmönjakolaitteiston valmistajan huolto-ohjeiden mukaisesti. 2010 -Suoritettu runkoviemärien, käyttövesi putkiston, lämmitysputkiston ja talojen välisten putki elementtien sekä salaojien kuntotutkimus ja kuvaus. - Ilmastointikanavien puhdistus. - Pihaovien uusinta - Lämmönjakokeskuksen, säätö- ja varolaitteiden vuosihuolto on suoritettu syyskuun alussa lämmön jako laitteiston valmistajan huolto-ohjeiden mukaisesti. 2011 - Tehty uusi lämpöjohto lämpökeskukselta talolle 4 (Simolankatu 25 A-H), jolloin talo 4 saatiin irrotettua talon 2 lämpöverkosta (järjestelyllä talon 4 lämmönsäätöongelmaa pyritty helpottamaan ja talon 2 putkiston virtausääntä saatu pienennettyä). Putkisto on liitetty talon 4 viereen rakennetussa kaivossa vanhoihin putkiin. - Uusittu kaikki syöttöputket (lämpöjohdot, kylmä- ja lämmin vesi) lämpökeskukselta talojen 1 ja 3 lähelle rakennetuille kaivoille, joissa putkistot on liitetty vanhoihin putkiin. (järjestelyllä saatiin poistettua piha-alueella olleet 2 vanhaa putkiston paisuntakaivoa käytöstä, joissa oli havaittu putkiston kuntotutkimuksessa 2010 voimakasta syöpymistä, pahimmillaan n. 70 %). - Lämmön jakolaitteiston virtauksien säätö ja suodattimien puhdistus on tehty alueputkiston uusinnan jälkeen käyttöönoton yhteydessä marraskuussa 2011. 2012 - salaojien ja pohjaviemärin painehuuhtelu - lämmönjakolaitteiston vuosihuolto 2013 - käyttövesiputkiston ja tietoverkkojärjestelmän uusinnan suunnittelu 2. lämmönjakolaitteiston vuosihuolto Asunto Oy Kaarilanrivi 2014–2015 - käyttövesiputkistojen uusinta kaikkiin taloihin - pesuhuoneiden ja wc-tilojen uusinta, pesuhuoneiden ikkunat uusittu - sala-ojien uusinta ja sadevesiviemäröinnnin rakentaminen - Ulkosokkeleihin lisätty kumibitumikermi vesieristeeksi - tietoverkkokaapeloinnin rakentaminen (valokuituyhteys asuntoihin sekä yleiskaapelointijärjestelmä) - antennijärjestelmän kaapelointi uusittu. - asuntojen ryhmäkeskukset sekä nousujohdot mittarikeskukselta asuntoihin uusittu. - lämmönjakolaitteiston vuosihuolto. - sadevesijärjestelmä rakennettu talon Ojustenkatu 14 A-H pihatielle 2017 - autotallien ovien koneistoja korjattu. - vesikattojen höyrypussien korjausta ja alipainetuulettimien asennus. - leikkikenttää uusittu EU-määräysten mukaiseksi. - pihateiden kallistuksia korjattu. - räystäskourujen uusinta taloon Ojustenkatu 14 A
Upcoming repairs
Kunnossapitotarveselvitys

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations