Go to content

Humalniementie 3-5

Helsinki, Yliskylä, Laajasalo

kerrostalo 1974 , 4h, k, kph, wc, lasitettu parveke (4h+k yj:n mukainen)

Built
1974
Surface area
84 m²
Debt-free price
360 000 €

Target description

Tervetuloa tutustumaan upeaan, täysin remontoituun 4h+k -läpitalon päätyasuntoon Yliskylän paraatipaikalla! Tämä viehättävä koti sijaitsee taloyhtiön päädyssä ja ikkunoista tulvii luonnonvaloa kolmesta ilmansuunnasta. Avara olohuone johtaa lasitetulle parvekkeelle, joka toimii lisähuoneena keväästä syksyyn. Tanskalaista linjakasta suunnittelua ilmentää kaunis HTH-keittiö, jossa Tulikiven kivitasot ja integroidut kodinkoneet, tuovat luksusta arkeen. Kolme tilavaa makuuhuonetta sijoittuvat sisäpihan suuntaan, tarjoten rauhaa ja yksityisyyttä. Asunnossa on uusi, kaunis tammimosaiikkiparketti, joka korostaa kodin modernia mutta ajattoman eleganttia ilmettä! Päivittäistä elämää perheen tai pariskunnan kesken helpottaa erillis-wc sekä kylpyhuone, jotka ovat remontissa myös kokonaan uusittu tyylikkäin materiaalein. Hyvin hoidettu taloyhtiö omalla tontilla on yksi alueen arvostetuimmista ja kattavat peruskorjaukset, kuten putki-, katto- ja julkisivuremontit, on jo tehty! Tähän taloyhtiöön voit muuttaa ilman remonttihuolia. Sijainti on täydellinen: bussipysäkki on vain 150 metrin päässä josta pääsee Herttoniemen metroasemalle viidessä minuutissa ja ulkoilumahdollisuudet lenkkipolkuineen ja kuntoportaineen sekä palvelut, kuten kauppakeskus Saari, ovat kävelyetäisyydellä. Tämä koti on todellinen helmi, tervetuloa tutustumaan. Asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi: Hanna Daw Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi Instagram: hannadaw Sp-Koti Helsinki Kortteli https://www.saastopankki.fi/fi-fi/sp-koti/toimipisteet/helsinki-kortteli/hanna-daw

Basic information

Target number
21321504
Location
Humalniementie 3-5, 00840 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
4h, k, kph, wc, lasitettu parveke (4h+k yj:n mukainen)
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
84 m²
Total surface area
84 m²
More information about the area
Ostaja on tietoinen, että ennen 1.1.1992 rekisteröityjen asunto-osakeyhtiöiden yhtiöjärjestyksessä ilmoitettu pinta-ala ei perustu nykystandardien mukaiseen mittaukseen ja saattaa olennaisestikin poiketa nykystandardien mukaisesta asuinpinta-ala tiedosta. Tämän vuoksi tämän ikäisessä kohteessa mainittu pintaala saattaa poiketa nykyisten standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Nykystandardilla tarkoitetaan SFS 5139 standardin tarkoittamaa asuinpinta-alaa.
Floors
3
Residential floors
3
Year of construction
1974
Commissioning year
1974
Release
muu ehto
More information about vacating
kaupanteossa

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
250 460,59 €
Velkaosuus
109 539,41 €
Debt-free price
360 000,00 €
Price per square meter
4 285,71 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
411,60 €/kk
Financing fee
868,56 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
1 280,16 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista
Asuntoa koskee taloyhtiön velkaosuudet peruskorjaus 57106.68 e/ 31.07.24 ja linjasaneeraus 52432.73 e/ 31.07.24 . Nykyinen osakas maksaa velkaosuutta takaisin rahoitusvastikkeena peruskorjaus 487,20 e ja linjasaneeraus 381,36 e yhteensä 868,56 e kuukaudessa. Mikäli velkaosuudet maksaa pois, rahoitusvastikkeet poistuu! Peruskorjauksen velkaosuuden voi maksaa kahdesti vuodessa, 30.6. ja 30.12. Linjasaneerauksen velkaosuuden voi maksaa kahdesti vuodessa 31.1. ja 31.7. Tieto maksusitoumuksesta tulee saada edellisen kuun loppuun mennessä. Lainaosuuden poismaksusta isännöitsijäntoimisto ei veloita mitään. Vesimaksu on ennakkoa ja tasataan oman kulutuksen mukaan.

Muut maksut

Water fee
20,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Sauna 30 €/kk, vuoro joka viikko. Pesutuvasta ei peritä maksua. Laajakaistamaksuun 1,50 €/kk sisältyvä nopeus tällä hetkellä 10M, on nousemassa 25M.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
länsi
More information
laajakaista
The apartment includes
parveke
Storage use
kellarikomero myyjän käytössä
Energy class
D2018
Condition
hyvä
More information about condition
Asunto on juuri valmistunut kokonaisvaltaisesta remontista ja on erittäin hyvässä kunnossa.
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto
Views
Läpitalon päätyhuoneistosta viehättävät näkymät taloyhtiön sisäpihalle sekä Ryytikujan suuntaan.
Completed repairs
Asunto peruskorjattu kokonaan 2024: kph ja wc uusittu vedeneristeineen, vanhat lattiat purettu ja asennettu uusi mosaiikkiparketti, keittiö uusittu kokonaisuudessaan, kaikki kiintokalusteet uusittu, huoneiston sisäiset sähkökalusteet uusittu, seinä- ja kattopinnat tasoitettu ja maalattu, väliovet maalattu. Keittiöremontti. Keittiön ja WC:n välinen ovi suljettu levyttämällä ja kph puolelta kosteussulku ja vesieriste. 01-02/2014.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Wall materials
Kaikissa tiloissa seinäpinnat maalattu pl. wc ja kph jossa Riverstone suurlaatta.
Flooring materials
Kaikissa tiloissa uusi kaunis tammi mosaiikkiparketti pl. wc ja kph joissa kaakeli.
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopakate
Roofing materials
Kaikissa tiloissa maali, pl. wc ja kph joissa sormipaneeli.
Description of the living room
Valoisa ja avara olohuone, jonka yhteydessä lasitettu parveke.
Description of the kitchen
Täysin uusittu kuvankaunis HTH design keittiö upeilla Tulikiven kivitasoilla. Varusteluna integroidut kodinkoneet: jääkaappi-pakastin, induktioliesi integroidulla liesituulettimella, Bosch kiertoilmauuni, astianpesukone, Stala allas ja Tapwellin hana.
Description of the bedrooms
Kolme mukavan kokoista makuuhuonetta, joissa uusitut HTH keittiöiden laadukkaat vaatekaapistot. Makuuhuoneiden ikkunat suojaisan sisäpihan suuntaan.
Number of bedrooms
3
Description of the bathroom
Täysin uusittu kylpyhuone, jossa upea Riverstone suurlaatta seinissä kiinnittää huomion. Varusteluna Hansgrohen suihkusetti sadesuihkulla sekä käsisuihkulla, wc-istuin, pyyhekuivain, peilikaappi, käsienpesuallas ja allaslaatikosto, Oraksen hana, pesukoneliitäntä. Lattialämmitys (sähkö).
Description of the toilets
Tyylikäs remontoitu erillis-wc, jossa varusteluna wc-istuin, peilikaappi, käsienpesuallas.
Description of the sauna
Taloyhtiössä viehättävä saunaosasto, joka on uusittu putkiremontin yhteydessä.
Other premises
Eteisessä uusitut kiinteät HTH kaapistot.

Plot and zoning

Plot size
8808 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Asemakaava. Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ Valmisteilla olevia kaavoja: LAAJASALO, YLISKYLÄNTIE 2: Yliskyläntie 2:n tontille suunnitellaan täydennysrakentamista (hyväksytty 1.2.2023). YLISKYLÄNLAHTI: Suunnitelman kuvaus Laajasalontien ja Yliskylänlahden alueelle suunnitellaan kaupunkibulevardia ja täydennysrakentamista. MUUT SUUNNITELMAT: Laajasalon renessanssi, alueellinen kehittämissuunnitelma. Tavoitteena on elävä, elinvoimainen kaupunginosa, josta löytyy asuntoja kaikkiin elinkaaren vaiheisiin, sujuvat liikenneyhteydet, monipuolisesti palveluja sekä viihtyisiä ja turvallisia virkistysalueita.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Humalniementie 3-5
Contact details of the property manager
Taloyhtiöpalvelut-Onnistutaan Ky / Joel Karvinen joel@onnistutaan.fi p. 020 764 1510
Maintenance
huoltoyhtiö
The housing company includes
sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv
Information on the housing company’s parking spaces
Autopaikkoja 84 kpl, kaikissa sähkötolppa, latausoptio. Paikat jakautuu seuraavasti. - hallissa Kuminakujan puolella 30 paikkaa - sen kannella 16 paikkaa - Ryytikujan puolella 34 paikkaa Autopaikoista varataan ensisijaisesti 1 kpl / asunto. Mahdollisuus autojen lataamiseen (eChargie) 15,-/kk + sähköt
Completed repairs
2023: Vesijohtojen uusiminen 2022: Saunaosastojen peruskorjaus 2022: Digitaalinen lukitus 2022: Kaikkien viemäreiden kunnostus sukittamalla 2002 ja 2016: Patteriventtiilien uusinta ja lämmityksen tasapainotus 2016: Piharemontti 2015: Julkisivujen peruskorjaus ja lämmöneristys 2015: Vesikattojen uusinta 2015: Parvekkeiden peruskorjaus ja laajennus 2015: Ovien ja ikkunoiden uusinta 2015: Viestintäverkkojen uusinta ja kehitys 2015: Ilmanvaihdon muutos koneelliseksi 2005: Autokannen vesieristys ja valuasfaltti
Upcoming repairs
Tiedossa olevat merkittävät kunnossapitotarpeet: Merkittäviä tarpeita ei ole tiedossa.
Other details about the housing company
Taloyhtiössä on viehättävä ja suojaisa piha-alue leikkialueineen sekä grillikatos. Siistikuntoinen taloyhtiön saunaosasto on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä. Yhtiössä poikkeava tilikausi 1.7.-30.6.

Services and transportation connections

Services
Humalniementie sijaitsee erinomaisella paikalla, suositussa Yliskylässä. Yliskylä on keskeisessä roolissa Laajasalon keskustana ja sieltä löytyy on erinomaiset peruspalvelut; päiväkodit ja koulut, ruokakaupat ja ravintolat, kirjasto sekä oma terveyskeskus. Kauppakeskus Saari, jossa kattavat palvelut (S-market, K-supermarket, Alko, Apteekki, useita ravintoloita, kuntosali, kirjasto sekä erityisliikkeitä) sijaitsee n. 600 m päässä. Laajarannan talviuintipaikka n. 400m, Ilomäenpuisto kuntoportaat n. 350m, Laajasalon uimaranta n. 1km, Yliskylän koirapuisto n. 800m. Laajasalossa on monipuoliset harrastusmahdollisuudet mm. oma golf kenttä, jalkapalloseura, tennis- ja padel kentät, talviuintimahdollisuus ja upea luonto luonnossa liikkujalle. Alueella toimii myös Laajasalon naisvoimistelijat, jotka järjestävät viikoittaista ryhmäliikuntaa ja tanssitunteja. Kesäisin saari mukautuu merelliseksi paratiisiksi, josta on mahdollisuus harrastaa, niin sup- lautaillen kuin veneillen lähiympäristöön. Oman mausteensa elämiseen tuo useat rantasaunat mm. Laajaranta, Villa Furuvik, Villa Wuorio ja Karjalaisten kesäkoti, joissa on mahdollisuus rentoutua arjen lomassa. Luonto on alueella erityisen lähellä ja 25 km rantaviivan lisäksi alueelta löytyy luonnonsuojelualueita, hyvin hoidettuja puistoalueita ja niin kävely- kuin hiihtoreititkin. Aluetta kehitetään ja kaavoituksen myötä Yliskylään rakentuu kaupunkibulevardi, josta kulkee autojen ja jalankulun lisäksi pikaraitiovaunu kantakaupunkiin (2027) sekä fillaribaanat.
Traffic connections
Hyvät kulkuyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla. Bussilla Herttoniemen metroasemalle reilun viiden minuutin etäisyys, josta pääsee liikkumaan niin itään kuin länteen. Bussipysäkki (89, 85K, 802, 87N) taloyhtiön vieressä, etäisyys n. 150m. Jatkossa Kruunusiltojen valmistuttua arviolta 2027, Kauppakeskus Saaren edestä pääsee pikaraitiovaunulla Hakaniemeen n. 20 minuutissa. HSL lauttaliikenne Kruunuvuorenrannasta kantakaupunkiin (20min) kulkee noin tunnin välein vuoden ympäri. Kesäisin kaupunkipyöräpysäkki noin 100 m päässä.
Schools
Laajasalon ala-aste n. 700m, ylä-aste n. 600m. Ruotsinkielinen ala-aste Degerö folkskola n. 900m.
Kindergarten
Useita hyvämaineisia päiväkoteja alueella. Mm. Daghemmet Pilten (300m), Pk Ilomäki (450m), Pk Yliskylä (1km), Pk Tuorinniemi (1km), englanninkielisiä päiväkoteja Herttoniemenrannan puolella n. 1,5km mm. Pk Bumblebees ja Duckies.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations