Go to content

Jollaksentie 13

Helsinki, Laajasalo, Jollas

paritalo 1986 , 4-5h, avokeittiö, 2xkph, s, wc, autotalli, piha (Yj:n mukainen 4h+k+skph+wc+askh+var.)

Built
1986
Surface area
118 m²
Debt-free price
449 000 €

Target description

Tervetuloa uniikkiin paritaloasuntoon, joka sijaitsee Jollaksentien alkupäässä, erinomaisella ja rauhallisella sijainnilla! Sisääntulokerroksessa huomio kiinnittyy välittömästi korkeaan huonekorkeuteen, luoden avaruudentuntua ja valoisuutta. Tunnelmallinen maisema avautuu suoraan omalle pihalle, luoden rauhallisen ympäristön arjen keskelle. Tämä koti on päivitetty vuonna 2023 uudella keittiöllä, joka yhdistää tyylikkyyden ja toiminnallisuuden. Vaaleat, kauniit materiaalit tekevät keittiöstä paikan, jossa kokkaaminen sujuu vaivatta ja iloiten. Olohuone sijaitsee avokeittiön vieressä, joten seurustelu sujuu myös ruoanlaiton ääressä. Sisääntulokerroksesta löytyy kaksi makuuhuonetta, jonka lisäksi parvi sekä kellarikerroksen tilat luovat mahdollisuuksia isonkin perheen tarpeisiin. Kummankin kerroksen kylpyhuone ja sauna on uusittu kokonaisuudessaan vuonna 2019, tarjoten raikkaan ja nykyaikaisen ilmeen. Asuntoon kuuluu lisäksi autotalli, joka on nykyisellä osakkaalla ollut varastokäytössä. Asunto on osa 20 huoneiston paritaloyhtiötä ja sijaitsee omalla tontilla. Bussipysäkki löytyy vain kivenheiton päästä ja veneilevää hemmottelee vain muutaman minuutin kävelymatka Sarvaston pienvenesatamaan. Lähettyviltä löytyy niin päiväkodit, koulut, ruokakaupat kuin harrastusmahdollisuudet. Laajasalon suosio jatkaa kasvuaan, eikä ihme, täältä löytyy laadukkaan asumisen ja kaupunkielämän palvelut kotinurkilta! Tervetuloa tutustumaan, asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi: Sinua palvelee Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Basic information

Target number
21299181
Location
Jollaksentie 13, 00840 Helsinki
Type
paritalo
Ownership type
oma
Apartment description
4-5h, avokeittiö, 2xkph, s, wc, autotalli, piha (Yj:n mukainen 4h+k+skph+wc+askh+var.)
Rooms
4 Rooms
​​Living space surface area
118 m²
Other floor area
7 m²
Total surface area
125 m²
More information about the area
Isännöitsijäntodistuksen mukainen pinta-ala 118m2 koostuu sisääntulokerroksen asuinpinta-ala 78m2 ja kellarikerroksen pinta-ala 40m2. Lisäksi huoneistossa parvi noin 7m2 (kaikkiin vastaaviin asuntoihin alun perin jo rakennettu), jota ei ole merkitty isännöitsijäntodistukseen tai yhtiöjärjestykseen. Ostaja on tietoinen, että ennen 1.1.1992 rekisteröityjen asunto-osakeyhtiöiden yhtiöjärjestyksessä ilmoitettu pinta-ala ei perustu nykystandardien mukaiseen mittaukseen ja saattaa olennaisestikin poiketa nykystandardien mukaisesta asuinpinta-ala tiedosta. Tämän vuoksi tämän ikäisessä kohteessa mainittu pinta-ala saattaa poiketa nykyisten standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Nykystandardilla tarkoitetaan SFS 5139 standardin tarkoittamaa asuinpinta-alaa.
Floors
1
Residential floors
3
Year of construction
1986
Commissioning year
1986
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
449 000,00 €
Debt-free price
449 000,00 €
Price per square meter
3 805,08 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
377,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
377,60 €/kk

Muut maksut

Water fee
13,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Sähkönkulutus ja vedenkulutus oman käytön mukaan. Nykyisellä perheellä vuoden 2023 sähkönkulutus on ollut kokonaisuudessaan noin 17 000 kWh. Veden ennakkomaksu 13e/kk/hlö, todellinen kulutus mitataan huoneistokohtaisella vesimittarilla, tasaus kerran vuodessa. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 26.9.2023 päätettiin, että ylimääräisiä vastikkeita ei kanneta, vaan otetaan 60.000,- hoitolainaa. Hoitolainalla katetaan myös tarvittavat tutkimus- ja suunnittelukulut sekä parannetaan maksuvalmiutta. Hoitolaina liitetään 2024 aloitettavan peruskorjauksen rahoitukseen.

More information about the apartment

Balcony orientation
etelä
The apartment includes
parveke, oma sauna, kuntotarkastus tehty, antenni, kosteusmittaus tehty
Parking
autotalli
Additional energy class information
D2007 Energiatodistus 26.5.2013 on ollut voimassa 25.5.2023 saakka. Energiatodistus on vanhentunut ja yhtiön tulee teettää uusi energiatodistus.
Condition
hyvä
More information about condition
Hyvä/tyydyttävä. Asuntoa on pidetty hyvänä ja remontoitu kattavasti viime vuosina. Normaalia elämisen kulumista pinnoissa voi kuitenkin olla paikka paikoin.
Heating system
sähkö, Ilmalämpöpumppu, muu
Fireplace
takkavaraus, hormi olemassa
More information about the heating system
Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto
Views
Viehättävät näkymät omalle, suojaisalle piha-alueelle sekä taloyhtiön piha-alueelle.
Completed repairs
Keittiöremontti ja ilmalämpöpumpun asennus 2023. Kellariremontti / taloyhtiön toimesta kosteusvauriokorjaus alakerrassa raportti saatavilla välittäjältä, sekä kellarikerroksen pintaremontti 2023. Saunaosaston ja kylpyhuoneiden peruskorjaus 2019.
Other trade-significant information
Julkisivun laaja huolto ja ikkunoiden uusinta sekä salaojien uusinta suunnitteilla vuodelle 2024. Isännöitsijältä saadun tiedon mukaan, ylimääräinen yhtiökokous remontin laajuudesta tullaan pitämään lähiaikoina, tarkkaa ajankohtaa ei vielä ole tiedossa. Ylimääräinen yhtiökokous tulee päättämään 4.3.2024 remonttien laajuudesta. Kokonaisuuden kustannusarvio tällä hetkellä 687,-/asuin m2 ja uuden pääomavastikkeen määrä 4,58/m2/kk.

Spaces and materials

Construction and surface materials
muu
Wall materials
pääosin maali, kph:eet laatta, sauna puupaneeli.
Flooring materials
pääosin laminaatti, kph:eet ja sauna kaakeli.
Roof type
Harja/pulpetti/tasa
Description of the living room
Avara ja valoisa olohuone, jossa harjakattoon asti ulottuva huonekorkeus sekä viehättävät näkymät omalle piha-alueelle.
Description of the kitchen
Todella kaunis, Ikean vaalea avokeittiö on uusittu vuonna 2023. Varusteluna: täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, integroitu astianpesukone, liesi integroidulla liesituulettimella, erillisuuni ja mikro, aamiaiskaappi liiketunnistinvalolla. Kaikki kodinkoneet pl. jääkaappi-pakastin uusittu keittiöremontin yhteydessä.
Description of the bedrooms
Sisääntulokerroksessa kaksi makuuhuonetta, jonka lisäksi nykyisellä perheellä on ollut makuuhuone sekä työhuone käytössä kellarikerroksen huone sekä parvi. Kellarikerroksen huone jätetty 2023 vuoden remontissa avoimeksi, eli väliseinän rakentamalla, siitä saisi erillisen huoneen.
Description of the bathroom
Asunnossa kaksi mukavan kokoista kylpyhuonetta, jotka kummatkin on uusittu vuonna 2019. Sisääntulokerroksen kylpyhuoneessa varusteluna amme, iso peili, käsienpesuallas ja allaslaatikostot, wc-istuin. Kellarikerroksessa kylpyhuone, jonka yhteydessä sauna. Varusteluna: sadesuihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys.
Description of the toilets
Kellarikerroksessa erillinen wc.
Description of the sauna
Kaunis sauna, joka on uusittu 2019 kylpyhuone remontin yhteydessä. Sähkökiuas.
Description of storage facilities
Asunnossa on runsaasti säilytystilaa kellarikerroksessa, jossa iso varastotila. Lisäksi asunnolle kuuluu autotalli.
Other premises
Vuonna 2023 korjatussa kellarikerroksessa runsaasti avointa säilytystilaa sekä varasto. Lisäksi huoneistossa vaatehuone ja kaapistoja.
Muuta kauppaan kuuluvaa
ilmalämpöpumppu

Plot and zoning

Plot size
8161 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Laajasalossa on valmisteilla useita kaavoitusmuutoksia sekä alueen kehittämissuunnitelmia; Laajasalon renesanssi ja Jollaksen suunnitteluperiaatteet. Lähialueella kaavamuutoksena Sarvaston alue, Jollas länsiosan täydennysrakentaminen, Jollaksen ja Hevossalmen suojeltavat pientalot. Tutustu alueen kaavoitukseen tai kysy lisää välittäjältä; Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel. / Tiimipäällikkö Anu Kuutti, puhelin (09) 310 37154.
Pihan kuvaus
Etelänsuuntainen piha-alue on suojaisa ja vehreä. Pihalla on terassin lisäksi nurmea sekä kasvillisuutta.

Housing company

Housing company name
Asunto Oy Vanha Sotilastie 16
Contact details of the property manager
Taloyhtiöpalvelut-Onnistutaan Ky / Joel Karvinen info@onnistutaan.fi
Maintenance
asukkaat
More information about maintenance
Asukkaat hoitavat itse kiinteistönhoidon, talvikiinteistönhoidossa / lumenluonnissa apuna ulkoistettu yritys.
Completed repairs
2016: Talojen 6-12 vesikattojen uusinta 2014: Kolmen asunnon (N, P, S) terassiparvekkeiden peruskorjaus 2011: Piha-asfaltoinninuusiminen 2010: Talojen 3, 4 ja 5 (A-F) vesikattojen uusinta 2006: Sokkeleiden ja betonipintojen korjaukset 2005: Lämminvesivaraajat pääosin uusittu kaikki yhtä aikaa noin vuonna 2005
Upcoming repairs
Julkisivun laaja huolto ja ikkunoiden uusinta suunnitteilla vuodelle 2024 Salaojien uusinta 2024
Other details about the housing company
Taloyhtiössä varastotilat sekä leikkipiha. Keskusantenni, ilmalämpöpumppujen hankinta edellyttää hallituksen lupaa.

Services and transportation connections

Services
Jollaksentie 13 sijaitsee upealla paikalla Laajasalon merellisissä maisemissa. Lähettyviltä löytyy erinomaiset peruspalvelut, koulut, päiväkodit sekä kauppakeskus Saari (n. 1,5km) monipuolisin liikkeineen (S-market, K-market, Apteekki, Alko, useita ravintoloita, kahvila ym.). Laajasalossa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia ja ulkoilu- ja liikuntaharrastuksia löytyy moneen makuun. Satamakahvila Messi tarjoaa lähettyvillä lounasta ja vesiurheiluaktiviteetteja, jonka lisäksi lähistöllä on lyömättömät ulkoilualueet. Aittasaaresta löytyy Golf kenttä, Laajasalon urheilupuisto tenniskenttineen sijaitsee vain noin 1km päässä sekä Laajasalon naisvoimistelijat tarjoaa liikuntatunteja ja ulkoliikuntaa monessa muodossa. Laajasalossa on useita luonnonkauniita uimarantoja sekä rantasaunapalveluita kuten Villa Furuvik, Villa Wuorio ja Karjalaisten kesäkoti. Laajasalon kirjasto sijaitsee kauppakeskus Saaressa, jossa myös Fitness 24 kuntosali palvelut. Lähikauppa Alepa Jollas (n. 690m). Laajasalon terveysasema, hammashoitola ja neuvola n. 1,5km
Traffic connections
Bussiyhteys nro. 85 (n. 250m), nro 86 (n. 300m), nro. 84 (n. 550m) vie Herttoniemen metroasemalle noin vartissa. Alueella myös kaupunkipyöriä ja hyvät liikenneyhteydet omalla autolla. Raitiovaunuyhteys Laajasalosta kantakaupunkiin, on suunniteltu valmistuvan vuonna 2027. Lähin raitiovaunupysäkki tulee sijaitsemaan noin 1km päässä.
Schools
Laajasalon peruskoulu n. 1,5km, Poikkilaakson ala-aste n. 1,9km. Santahaminan ala-aste 2,2km.
Kindergarten
Alueella useita päiväkoteja. mm. luomupäiväkoti Kirsikka, Päiväkoti Puuskakulma, Pk Yliskylä, Ilomäki, Ryhmäperhepäiväkoti Poni, pk Tahvonlahti. Laajasalosta löytyy ruotsinkielinen päiväkoti Daghemmet Pilten ja Kruunuvuorenrannan puolelle suunnitellaan Ruotsinkielistä peruskoulua. Herttoniemestä löytyvät lähimmät englanninkieliset päiväkodit. . Lähin vuoropäivähoitoa tarjoava päiväkoti on Tuorinniemen pk n. 3km päässä.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations