Go to content

Rudolfintie 21

Helsinki, Laajasalo

kerrostalo 1969 , 2h, avokeittiö, rt, kph, eril. wc, vh (Yj:n mukainen 2h+k)

Built
1969
Surface area
58.4 m²
Debt-free price
239 000 €

Target description

Tervetuloa tutustumaan ylimmän kerroksen läpitalon huoneistoon, joka on huolella suunniteltu ja pieteetillä remontoitu taloyhtiön linjasaneerauksen yhteydessä vuonna 2019. Asunto tuntuu neliöitään isommalta ja tarjoaa tyylikkyyden lisäksi toimivuutta. Asunnon sydän on mittatilaustyönä puusepällä teetetty keittiö, jossa on runsaasti säilytys- sekä laskutilaa sekä integroidut kodinkoneet. Aikaa kestävät materiaalit ja tyylikäs sävymaailma toimii monenlaiseen sisustukseen ja keittiön yhteyteen mahtuu ruokapöytä kuudelle. Olohuone on tilava ja sohvaryhmän lisäksi tilaan mahtuu mainiosti myös oleskelunurkkaus tai etätyöpiste. Näkymät takapihalle ikivihreän metsikön suuntaan on rauhoittava ja kaunis! Remontissa on erotettu kylpyhuone ja wc tila toisistaan, joten asunto toimii pohjansa puolesta erinomaisesti myös pariskunnalle tai pienelle perheelle. Tilavassa makuuhuoneessa on runsaasti säilytystilaa mittatilaustyönä teetetyssä kaapistossa, ja lisää säilytystilaa löytyy vaatehuoneesta. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja asukkaat ovat viihtyneet taloyhtiössä pitkään. Portaat kolmanteen kerrokseen edesauttavat arkiliikunnan saamisessa, ja taloyhtiön yhteiset tilat autonpesupaikasta nikkarointipajaan ja uusittuihin saunoihin lisäävät viihtyvyyttä. Rudolfintiellä asut erinomaisella sijainnilla Kruuvuorenrannan ja Yliskylän palveluiden puolivälissä, lähellä upeita rantareittejä ja metsäisiä maastoja. Tervetuloa tutustumaan, asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi: Sinua palvelee: Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Next showing

3.3.2024 at 18:00-18:30

Basic information

Target number
21265249
Location
Rudolfintie 21, 00870 Helsinki
Type
kerrostalo
Ownership type
oma
Apartment description
2h, avokeittiö, rt, kph, eril. wc, vh (Yj:n mukainen 2h+k)
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
58.4 m²
Total surface area
58.4 m²
Floors
3
Residential floors
3
Year of construction
1969
Commissioning year
1970
Release
sopimuksen mukaan

Prices and costs

Hintatiedot

Selling price
185 877,19 €
Velkaosuus
53 122,81 €
Debt-free price
239 000,00 €
Price per square meter
4 092,47 €/m²

Vastikkeet

Maintenance fee
323,33 €/kk
Financing fee
432,10 €/kk
Yhtiövastike yhteensä
755,43 €/kk

Muut maksut

Water fee
15,00 € / hlö / kk
Type of water fee
henkilöluvun mukaan
More information about fees
Asuntoa koskee taloyhtiön velkaosuus 53 122,81 / 31.1.2024 LVIS peruskorjauksesta. Nykyinen osakas maksaa velkaosuutta takaisin rahoitusvastikkeena 432,10 euroa kuukaudessa. Mikäli velkaosuuden maksaa pois, rahoitusvastike poistuu. Velkaosuuden voi maksaa kahdesti vuodessa, kesäkuussa ja joulukuussa, tieto maksusitoumuksesta tulee saada edellisen kuun loppuun mennessä. Lainaosuuden poismaksusta isännöitsijäntoimisto ei veloita mitään. Vesimaksu on ennakkoa ja tasaus tehdään kerran vuodessa ja normaalisti jaksotus tasauslaskutuksessa on ollut huhtikuu-maaliskuu. Autotalli pieni 32 €/kk, Autotalli iso 35 €/kk. Nikkarivajan vuosimaksu 25 €. Hallituksella valtuudet kerätä enintään kaksi ylimääräistä hoito- ja pääomavastiketta tarvittaessa.

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
Balcony orientation
länsi
More information
välitysliike on vastaanottanut avaimet
The apartment includes
parveke, oma sopimus
Energy class
E2013
Additional energy class information
30.11.2014-30.11.2024
Condition
hyvä
More information about condition
Asunto on hyvässä kunnossa, mutta normaalia elämisen jälkeä voi olla paikka paikoin.
Heating system
kaukolämpö, muu
More information about the heating system
Ilmanvaihtotapa: koneellinen poisto
Views
Huoneistosta viehättävät näkymät ikivihreälle metsäalueelle. Tarkalla silmällä katsova pongaa horisontista jopa Suomenlinnan kirkon tornin. Parveke ja olohuoneen ikkuna on länteen, kph ja makuuhuoneen ikkuna itään sisäpihan puolelle.
Completed repairs
Koko huoneisto on remontoitu pieteetillä linjasaneerauksen yhteydessä. Keittiöremontti (sis. kodinkoneet, tasot ja kaapistot), lattiapintojen uusiminen, listoitus, pintojen maalaus 8-11/2019.

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Wall materials
Pääosin maalattu, kylpyhuoneessa ja wc:ssä laatta.
Flooring materials
Pääosin vinyylilankkua, eteisessä, kylpyhuoneessa ja wc:ssä kaakelia.
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopakate
Roofing materials
Pääosin maalattu, wc:ssä ja pesuhuoneessa paneeli.
Description of the living room
Valoisa ja tilava olohuone, johon mahtuu hyvin iso sohvaryhmä sekä lisäksi esim. kirjahylly tai työpiste.
Description of the kitchen
Tyylikäs puusepällä mittatilaustyönä teetetty avokeittiö, jossa runsaasti säilytystilaa sekä erillinen saareke. Varusteina Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, erillisuuni, mikroaaltouuni, allas, hana, tasot ja kaapistot. Työtaso Corian komposiittia, välitila lasia.
Description of the bedrooms
Omassa rauhassa mukavan kokoinen makuuhuone, jossa erittäin käytännöllinen, puusepän tekemä kaapisto, jossa runsaasti säilytystilaa henkari sekä hylly- ja laatikostojen muodossa.
Description of the bathroom
Erillinen kylpyhuone, jossa ikkuna päästämässä luonnonvaloa sisälle. Varusteluna: Suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, vesikiertoinen rättipatteri, lattialämmitys sekä avohyllyt.
Description of the toilets
Käytännöllinen ja tyylikäs erillinen wc. Varusteluna: peilikaappi, allaskaappi, bidee-suihku, wc-istuin ja lattialämmitys.
Description of the sauna
Taloyhtiössä on linjasaneerauksen yhteydessä uusitut siistikuntoiset saunat.
Other premises
Eteinen, jossa hyvin tilaa ulkovaatteille sekä lattialämmitys laatoitetulla osalla. Lisäksi eteisen vieressä vaatehuone, joka on todella käytännöllinen säilytystä ajatellen.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaikki verhot ja verhotangot (mittatilauksena tehty). Olohuoneen seinälle asennettu hylly. Pyykinpesukone.

Plot and zoning

Plot size
24211 m²
Ownership of the plot
vuokrattu
Lessee of the plot
Helsingin Kaupunki
Rent of the plot
48 502,63 €/vuosi
Plot rental period
31.12.2030
Zoning situation
Asemakaava
Company plot zoning information
Laajasalossa on valmisteilla useita kaavoitusmuutoksia/alueen kehittämissuunnitelmia (Laajasalon renesanssi) ja täydennysrakentamista mm. kaupunkibulevardi, Kruunuvuorenrannan alue, täydennysrakentamista Laajasalontielle sekä Koirasaarentielle, Kruunusillat, Yliskylänlahti, Nuottaniemen huvilat, Stansvikinkallion itäosa - jne. Tutustu alueen kaavoitukseen; Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ Lisätietoja antaa: Tyko Saarikko, arkkitehti, p. (09) 310 37441 Tiimipäällikkö Anu Kuutti, puhelin (09) 310 37154.

Housing company

Housing company name
Asunto-Oy Rudolfintie 21
Contact details of the property manager
Isännöinti Neliapila / Pasi Vähä-Touru (p. 050 476 9434).
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Helsingin Kiinteistöpalvelu Oy.
Information on the housing company’s parking spaces
Autopaikkoja yhteensä 110 kpl. Autopaikkoja jaetaan jonotusjärjestyksessä.
Completed repairs
Vesikattojen pinnoitteiden uusiminen 1993-94 Käyttöveden noususulkujen uusiminen 1995-96 Saunojen panelointien ja lauteiden uusiminen 1996-97 Porrashuoneiden maalaus 1997-98 Horminuohous 1998 1. ja 3-talojen autotalliovien paneloinnin uusiminen 1998-99 Antenniverkon kunnostus 1999 Autotalliovien kynnysten uusiminen 2000-02 Piha-alueen asfaltoinnin uusiminen ja jätekatosten rakentaminen 2002 Kiinteistön peruskuntoarvio 2003 Digi-valmius, Lämmönvaihtimen uusiminen 2004 lkkunasaneeraus 2005-06 Lukitusjärjestelmän uusiminen 2006 Patteritermostaattien uusiminen ja kiinteistön tasapainotus, 2- ja 4-talojen eteläpuolen julkisivumuurauksen uusiminen 2007 2-talon löylyhuoneen panelointien Ja lauteiden uusiminen, grillipalkan rakentaminen 2009 4-talon löylyhuoneen panelointien ja lauteiden uusiminen 2010 Porrashuoneiden käytävämattojen uusiminen, pesutuvan pesukoneen uusiminen, lipputangon uusiminen, tonttijohtojen uusiminen (sadevesi ja viemärijohdot), varaputkien (sähkö ja valokultu) asentaminen, hiekotushiekan säilytyssiilo, 3-talon löylyhuoneen panelointien ja lauteiden uusiminen 2013 Jätehuoneiden verkotus, 1-talon löylyhuoneen panelointien ja lauteiden uusiminen, parvekkeiden kuntotutkimus 2014 Parvekesaneeraus, parvekelasitus 2015-16 LVIS-peruskorjaus (putkiremontti) 2019-20 1-ja 3:-talojen lukostojen uusinta 2020 Paineenkorotusasema asennus, katon kiireelliset korjaukset, pihaistutuksia 2021 2-ja 4-talojen lukostojen uusinta 2021-22
Upcoming repairs
KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA: Porrashuoneiden ulko-ovien uusiminen, ikkunoiden huoltokierros / tiivisteiden uusinta. 2-talon hissien peruskorjaustarpeen arviointi, muiden talojen hissiasennusten selvittäminen. Lämmönvaihtimen uusinta. Vesikatteen kunnon seuraus ja uusiminen tarkastelujakson loppupäässä. Muu selvitykseen liittyvä informaatio: Pienimuotoiset kunnostukset sekä kiireelliset korjaukset sisällytetään normaaliin talousarvioon. Suuremmat toimenpiteet rahoitetaan pääsääntöisesti lainalla, jonka osakas voi maksaa myös kertamaksu suorituksena. Tämä 5-vuoden kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain. Jokaiseen lainaa vaativaan toimenpiteeseen ryhtymisestä ja rahoituksesta tehdään aina erillispäätökset yhtiökokouksessa.
Number of owned apartments
1
Area of owned apartments
58,4 m²
Other details about the housing company
Taloyhtiössä on erinomaiset yhteiset tilat sekä säilytysmahdollisuudet. LVIS remontin yhteydessä on uusittu taloyhtiön saunaosastot sekä pyykkitupa. Lisäksi taloyhtiöstä löytyy kuivaushuone, mankeli, autonpesupiste, nikkarointipaja, grillipaikka pihalla sekä iso leikkialue lapsille. Istutuslaatikkoja vuokrattavissa. Jäähdytetty sekä lämmin varasto, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja. Taloyhtiöltä mahdollista vuokrata varastotilaa (pienistä komeroista aina noin 5m2 kokoisiin) melko edulliseen hintaan. Tilat jäi taloyhtiölle tarpeettomiksi kun siirryttiin talonmiehestä huoltoyhtiöön.

Services and transportation connections

Services
Laajasalossa on erinomaiset peruspalvelut, koulut ja päiväkodit. Alue kehittyy jatkuvasti Kruunuvuorenrannan ja Yliskylän ympäristön kehittyessä. Etäisyys moderniin kauppakeskus Saareen n. 1,5 km, jossa ruokakaupat K-market sekä S-market, useita ravintoloita, kirjasto sekä kuntosali. Myös apteekki, Alko sekä erikoisliikkeitä. Lähikauppa Alepa, noin 600 m päässä.
Traffic connections
Hyvät kulkuyhteydet sekä julkisilla, että omalla autolla. Bussipysäkki noin 400m, matka bussilla Herttoniemen metroasemalle reilu 10min. Kesäkäytössä olevien kaupunkipyörien pysäkkejä lähettyvillä. HSL lauttaliikenne kulkee keskustaan ympäri vuoden Kruunuvuorenrannasta, etäisyys n. 2km. Raideliikenne arviolta 2027 Kruunusiltojen myötä.
Schools
Tahvonlahden ala-aste (n. 0.2 km), Laajasalon peruskoulu (n. 1.4 km). Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio noin 5 km.
Kindergarten
Useita päiväkoteja alueella. Mm. päiväkoti Tahvonlahti noin 250 m. pk Nalle noin 300 m, pk Yliskylä n. 800m. Luomupäiväkoti Kirsikka noin 1 km.

Loans to our properties are handled conveniently through the Savings Bank

Apply for a mortgage from the Savings Bank without online banking credentials by filling in an electronic mortgage application.

Get a loan offer

The information provided by the loan calculator is indicative. Please note that the details of your final loan may differ slightly from the information provided by the calculator.

Other locations