Go to content

Lindvallinkatu 4

Forssa, Korkeavaha

kerrostalo 1972 , 2 h + k

Built
1972
Surface area
60 m²
Rent
600 €/kk

Target description

Ihana parvekkeellinen kaksio lähellä arjen palveluita. Asunnossa on uusitut vaaleat pinnat ja paljon säilytystilaa. Vuokra 600€/kk + vesiennakko 25€/kk/hlö. Vuokralainen ottaa oman sähkösopimuksen. Luottotiedot oltava kunnossa. Kotivakuutus vastuuvakuutuksella vaaditaan. Ei lemmikkejä. Ei tupakointia. Vapautuu viimeistään 1.8.

Basic information

Target number
21247211
Location
Lindvallinkatu 4, 30100 Forssa
Type
kerrostalo
Apartment description
2 h + k
Rooms
2 Rooms
​​Living space surface area
60 m²
Total surface area
60 m²
Floors
3
Residential floors
7
Year of construction
1972
Commissioning year
1972
Release
1.8.2024
Lease term
toistaiseksi
Special conditions
Luottotiedot oltava kunnossa. Kotivakuutus vastuuvakuutuksella vaaditaan. Ei lemmikkejä. Ei tupakointia.
Smoking allowed
Ei
Pets allowed
Ei

Prices and costs

Vuokratiedot

Rent
600,00 €/kk
Rent payment date
2. päivä
Security deposit
2 kk

Muut maksut

Type of water fee
oma mittari

More information about the apartment

Balcony type
lasitettu
More information
taloverkko
The apartment includes
hissi, parveke
Energy class
D2018
Condition
hyvä
Heating system
kaukolämpö
More information about the heating system
vesikeskuslämmitys

Spaces and materials

Construction and surface materials
betoni
Roof type
Tasakatto
Roofing material
Huopakate
Living room floor
laminaatti
Living room walls
maalattu, tapetti
Kitchen floor
laminaatti
Kitchen walls
maalattu
Stove
sähköliesi
Refrigerator and freezer
jääkaappi/pakastin
Number of bedrooms
1
Bedroom floor
laminaatti
Bedroom walls
tapetti
Bathroom floor
laatta
Bathroom walls
kaakeli
Bathroom equipment
suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku

Plot and zoning

Plot size
19206 m²
Ownership of the plot
oma
Zoning situation
Asemakaava

Housing company

Housing company name
Asunto-Oy Forssan Korkeavaha
Contact details of the property manager
Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Forssa. Sava Jari p. 010 228 7355
Maintenance
huoltoyhtiö
More information about maintenance
Talohuolto Pajuniemi Oy
The housing company includes
sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv
Housing company parking spaces
Parkkipaikkoja: 104
Housing company garages
64
Completed repairs
1995 siivousparvekkeiden kunnostus- ja maalaustyö. 1986 yläpohjien eristäminen puhallusvillalla. 1996 kadunpuoleisten ikkunoiden uusinnat. 1999 vesikaton uusinta. 2003 käyttövesiputkistojen saneeraus. 2007 vesimittarit asennettu kaikkiin huoneistoihin. 2008-2010 autotallirakennusten peruskorjaus. 2010 savunpoistoluukkujen asentaminen porraskäytäviin, kaikkien asuinrakennusten julkisivusaneeraus joka käsitti myös ulkovaipan lisäeristämisen ja siivousparvekkeiden kunnostamisen. 2011 Pihan kunnostus ja pengerryksen teko (talo 4), Pyörösuojan ovi uusittu (talo 1), Huoneistoparvekekattojen huoltomaalaus (vain osaan), Hissikonehuoneiden seinien ja kattorakenteiden saneeraus (talo 1), Kunnostamattomien märkätilojen saneeraus, Saunatilojen kunnostuksia, Lämmönjakoverkoston kuntotutkimus, Viemärijärjestelmän kuntotutkimus, Poistopuhaltimien huolto, Ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätö, Porrasaskelmien korjauksia. 2012 Pihapäällysrakenteiden korjauksia (kaikki talot), Rappukäytävien ulko-ovet ja pielirakenteet uusittu, Saunatilojen kunnostuksia, Hissien ovien ja ovenpielien uudelleenpinnoituksia, Sähköjärjestelmien huoltotöitä (keskukset imuroitu, liittimet kiristetty), Asuinrakennusten ulko-ovien lukitukset uusittu. 2013 Asuntojen lukitusjärjestelmän uusiminen, Valokuituliittymä ja tietoliikenneverkon modernisointi, Porraskäytävien maalaukset (alakerrat), Porrashuoneiden valaisimet uusittu LED-valaisimiksi, Asennettu uudet yhdistelmätaulut ala-auloihin, Pihatöiden loppuunsaattaminen talo 4, Loput talosaunat kunnostettu ja uudistettu, Loput talosaunat kunnostettu ja uudistettu. 2014-2015 pihojen kunnostuksia. 2016 Talo1 lämmönsiirtimen ym. uusinta. 2017 Jälkiheijastavat kerrosnumeroinnit maalattu kaikkiin kerroksiin. 2018 huoneistoparvekesaneeraus, ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätö, sekä älykäs ilmanvaihtojärjestelmä. 2019 hissien uusinta, viemärien korjauksia. 2020 pyykkituvan pesukoneen uusinta ja kondenssikuivaimen hankinta, lämmitysjärjestelmän perussäätö, venttiilien ja termostaattien tarkistus, raitisilmaventtiilien suodattimien uusinta, saunojen korjaaminen, pysäköintialueen laajentaminen (talo 3). 2022 pihatöiden loppuunsaattaminen, piha-alueen uudistaminen (talo 4).
Upcoming repairs
Seuraavan viiden vuoden suunnitellut remontit: 2023 pohjaviemärin kuvaus, kattokaivojen tarkastukset, autotallien päätyjen laudoitusten uusiminen. 2024 ei suunniteltuja korjauksia. 2025 esteettömyyden parantamistyöt, lukituksen uusiminen. 2026 vanhan kattilalaitoksen purku. 2024-2027 lämmön talteenoton suunnittelun aloittaminen, lämmön talteenoton asentaminen, lämmönsiirtimien uusinta 3 kpl, Kiinteistöautomaation uusinta.
Number of owned apartments
1
Area of owned apartments
60,0 m²
Number of commercial premises
1
Area of commercial premises
124,0 m²
Other details about the housing company
Yleiset tilat: Kuivaushuone, mankelihuone, ulkoiluvälinevarasto 10kpl, pesutupa, kellarikomero ja kylmäsäilytystilat, väestönsuoja. Muuta: Taloyhtiö omistaa talonmiehenasunnon talossa 1, as C 51, osakkeet 185611-189660 yht. 4050 kpl, sekä neljä ulkoiluvälinevarastoa, talokylmiötä ja alajakokeskusta kussakin asuinrakennuksessa, kuusi saunaosastoa, kuusitoista lämmintä autotallia, joista 11 on autotallikäytössä, 2 kuivaushuoneina, 2 pyöräsuojina ja 1 kalustovajana. Neljä väestönsuojaa, liikehuoneisto talossa IV, talossa n:o II sijaitseva talopesulaosasto. Kaikilla asuinhuoneistoilla on huoneistokohtaiset varastot. Kylmä vesi ja lämmin vesi laskutetaan toteutuneen kulutuksen mukaisesti. Etäluettavat vesimittarit. Osakkeenomistaja vastaa viimekädessä huoneiston vesilaskusta, mikäli vuokralainen jättää sen maksamatta. Taloyhtiöön on hankittu Lounea Oyj:ltä Kiinteistöliiton jäsentarjouksen mukainen, nopeudeltaan 10/10 Mbit laajakaista kaikkiin huoneistoihin. Kaikki asukkaan tilaamat lisäpalvelut kuten lisänopeudet Lounea veloittaa suoraan asukkaalta. Taloyhtiö on Kiinteistöliiton jäsen, jäsennumero 338455. Taloyhtiöllä on kotisivut osoitteessa www.spisannointipalvelut.fi. Huoneistojen muutostöitä teetettäessä on huomioitava voimassa oleva asbestilaki. Muutostyöstä on aina saatava lupa taloyhtiöltä ja purettavien materiaalien asbestipitoisuus on aina selvitettävä ennen töiden aloittamista. Osakas vastaa kartoitus-, purku- ja remonttikustannuksista, mikäli ryhtyy huoneistossaan omaehtoisiin kunnostus- tai muutostöihin. Asbestilaki ei vaikuta taloyhtiössä voimassa olevaan kustannustenjakoon.

Other locations